Dodaj do ulubionych

meble dla dzieci

17.06.09, 17:04
Witam!Mam małego 6cio miesięcznego synka.Wkrótce chciałabym
umeblować mu pokoik.Proszę o radę bardziej doświadczonych rodziców
co wybrać żeby było funkcjonalnie,bezpiecznie i ładnie.Chcę kupić
meble,które starczyłyby na dłużej,nie tylko łóżeczko i przewijak,bo
to mam.Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: meble dla dzieci IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.06.09, 21:21
      Polecam meble z Meblika.Są przepiękne i jest ogromny wybór.Cene jest
      dosyć wysoka,ale są jej warte.Niedawno widziałam taki sklep w
      Radomiu.Polecam
      • mamcia8 Re: meble dla dzieci 17.09.09, 14:00
        Polecam meble Bogart

Tanie bo od producenta i Można samemu dobrać kolor.

www.meble-bogart.pl
      • Gość: marta Re: meble dla dzieci IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 10:39
        Wcale nie musisz kupowac i szukac sklepu w Radomiu,poszukaj dobrych i sparwdzonych sklepów internetowych. Może zainteresuje Cie kolekcja mebli SAUTHON,są stosunkowo nie drogie,ja swojemu dziecku kupiłam taki zestaw
        www.amko.com.pl/elodie-baby-sauthon-cat-830-id-805.aspx
        u jestem bardzo zadowolona,szybka dostawa do domu.
        • Gość: mamacare.pl Re: meble dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 12:58
          byłam sprzedawcą luxusowych mebli sauthon, ale jedyne co w nich luksusowego to
          cena, meble problemy sprawiały już przy montażu, były wypaczone, klient
          ostatecznie jakoś poskręcał, ale meble nie były zbyt "proste", w zeszłym
          tygodniu (po 5 miesiącach od urodzin dziecka)otrzymałam kolejną reklamacje na te
          mebelki, meble po prost zaczęły się rozpadać, i to szuflada w której było kilka
          par skarpetek, a znowu w innej szafce jest problem z drzwiami.

Po takich sytuacjach od razu wycofałam produkt ze sprzedaży w swoim sklepie,
          gdyż naszą dewizą jest jakość i bezpieczeństwo.

Dla porównania powiem wam, że mojej córci kupiliśmy meble w IKEA i kompletnie
          nic się z nimi nie dzieje. A używamy ich ponad półtora roku.

• marzena604 Re: meble dla dzieci 17.06.09, 22:41
      Jeśli masz możliwość to jedź do Ikei. Mają tam zaaranżowane pokoiki i
      mają bardzo fajne dodatki do pokoi dziecięcych.
      • Gość: basik16 Re: meble dla dzieci IP: *.blokowe.pl 08.01.10, 12:02
        a jeżeli masz troche odwagi i pomsyłów to wejdz na www.kingart.info
        maja trochę swoich wzorów i robią na zamówienie.

• Gość: mamaOli Re: meble dla dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 23:13
          Najlepiej pojedź sobie do Kimexu na Wojska Polskiego tam też są
          pokoiki urządzone meblami różnych firm
          • Gość: ota Re: meble dla dzieci IP: *.radom.pilicka.pl 20.05.10, 19:03
            Jak nie masz na luksusy, to jest mnóstwo mebli młodzieżowych w normalnych
            sklepach, wystarczy regalik, szafa i fajne łóżko, może jakiś fotelik, a reszta
            to już inicjatywa własna - trzeba trochę fantazji i inwencji kolorystycznej i w
            dodatkach, np. lampach, poduchach, żeby pokój wyglądał naprawdę odlotowo.
    • Gość: mama Re: meble dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 15:42
      Polecam meble firmy szynaka (do obejrzenia na ich stronie), ja zakupiłam
      poszczególne elementy, mąż złożył i wg. mnie są o wiele lepsze i lepiej
      pomyślane niż meble black red white, które kupiłam wcześniej właśnie do
      dziecięcego pokoju.Ceny porównywalne. Meble do dostania w sklepie w okolicach
      ul. Miłej i w Leclercu.
      • Gość: gościówa Re: meble dla dzieci IP: *.radom.vectranet.pl 22.05.10, 07:07
        Niedawno otworzyli nowy sklep KOLORINO dla maluszkow na terenie zakladow
        metalowych, moze nie jest tani, ale sa w nim rozne roznosci :) od pieluchy i
        kosmetyki dla bobaskow, poprzez wozki, nosidelka, zabawki az po mebelki. Oczy
        same mi sie smialy jak tam weszlam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka