Dodaj do ulubionych

zaginął labrador na Wośnikach

26.06.09, 20:49
w czwartek ok. godz. 17 zaginął biszkoptowy labrador na osiedlu Wośniki, na
szyi ma tylko czerwoną cienką obrożę, jest dosyć duży i masywny. Poszukuje
wszelkich informacji o tym psie. Jeśli go ktoś widział proszę o kontakt pod nr
tel 608 037 697
Obserwuj wątek
    • Gość: koteczek Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:51
      widziano go z tą pumą co to ją pół Polski szuka
      • Gość: ja Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.mobile.playmobile.pl 27.06.09, 07:56
        bardzo śmieszne
    • Gość: ankka22 Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: 94.254.192.* 29.06.09, 08:44
      na pewno nikt nic nie wie o tym psie?
      • Gość: zoelka Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:17
        ja jestem z Wosnik , bede miała oczy i uszy otwarte , wiem co to znaczy zgubione zwierzę! Czy to był Biszkopt? czy inny bo sporo jest na osiedlu
        • Gość: ankka22 Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: 94.254.183.* 30.06.09, 06:04
          był to Biszkopt o takich pokaźnych gabarytach,tzn. grubasek. Dzięki za
          zainteresowanie.
    • ankka22 Re: zaginął labrador na Wośnikach 03.07.09, 10:15
      nadal poszukuje tego psa
      • yux Re: zaginął labrador na Wośnikach 05.07.09, 15:39
        rozglądam się cały czas , czesto chodze w strone seminarium moze tam gdzies lata za jakas suczką...
        • Gość: CHINOL Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 16:14
          Nie ma to jak zjeść pieska na śniadanie , a labradory smakują najlepiej
          mniam !!!!!
    • Gość: yoyo Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:48
      Cóż takie są skutki jak się nie pilnuje psa. Jak się bierze psa do domu to się
      bierze za niego odpowiedzialność jak za dziecko.Ale właściciele często puszczają
      psa i niech sobie lata, a sami idą sobie rozmarzeni, albo rozgadani nie
      zwracając uwagi na to gdzie jest ich pupil. Cóż żal, mi tych właścicieli że są
      tacy.....,może lepiej niech kupią sobie tacy ludzie zabawkowe zwierzę skoro nie
      umieją takiego upilnować.
      • Gość: xy Re: zaginął labrador na Wośnikach IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.09, 17:30
        Pewnie już leży gdzieś w chińskiej knajpie, albo juz są zrobione
        szaszłyki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka