Gość: niuńka123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:21 Gdzie w Radomiu można wypożyczyć czekoladową fontannę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: młoda zona Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:30 Ja zamiawiałam tort i fontanne w Cukierni Ewa na lotniczej, zamówienie zrealizowane super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:50 Jeśli chodzi o czekoladowe fontanny to szczerze polecam cukiernię na ulicy Wierzbickiej, my wynajmowaliśmy od nich taką dużą ze świecącym podestem. Gościom bardzo się podobało, a fontanna była naprawdę oblegana. Adres internetowy z ich wizytówki www.fontanna.radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czekoladowe fontanny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:39 Atrakcja dla prostych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULPET Re: Czekoladowe fontanny IP: *.skynet.net.pl 06.07.09, 14:11 ja jestem prosty ludź i chętnie bym sobie poskubał przy takiej fontannie. Super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czekoladowe fontanny IP: *.centertel.pl 08.07.09, 14:46 www.colan.pl/ polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość2 Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 21:22 Fajnie, tylko że oni mają ceny warszawskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 08:21 Witam, czy ktoś z was posiada może instrukcję rozpuszczanie takiej czekolady do fontanny i mógłby mi przesłać na maila aga_mali@poczta.fm lub podać gdzie w internecie można taką znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekoladka Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:25 radomskie ceny www.cukierniaewa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:19 za wypożyczenie fontanny na początku maja płaciłam 300 zł własnie w cukierni ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:08 Fajnie, tylko że za te 300zł to ty sama musisz się wszystkim zająć, odebrać od nich fontannę, ktoś z obsługi sali musi rozpuścić czekoladę, ktoś musi ją potem umyć, a potem ją oddać. A u mnie na sali powiedzieli że nie podejmują się tego bo ostatnio jeden z kelnerów spalił taką czekoladę w trakcie rozpuszczania. Więc zapłaciłam troszkę więcej ale firma zajęła się wszystkim o czym napisałam powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś