Dodaj do ulubionych

Czekoladowe fontanny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 12:21
Gdzie w Radomiu można wypożyczyć czekoladową fontannę?
Obserwuj wątek
    • Gość: młoda zona Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 13:30
      Ja zamiawiałam tort i fontanne w Cukierni Ewa na lotniczej,
      zamówienie zrealizowane super
      • Gość: anka Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 14:50
        Jeśli chodzi o czekoladowe fontanny to szczerze polecam cukiernię na ulicy
        Wierzbickiej, my wynajmowaliśmy od nich taką dużą ze świecącym podestem. Gościom
        bardzo się podobało, a fontanna była naprawdę oblegana. Adres internetowy z ich
        wizytówki www.fontanna.radom.pl
        • Gość: gość Re: Czekoladowe fontanny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 18:39
          Atrakcja dla prostych ludzi...
          • Gość: PULPET Re: Czekoladowe fontanny IP: *.skynet.net.pl 06.07.09, 14:11
            ja jestem prosty ludź i chętnie bym sobie poskubał przy takiej fontannie. Super
            sprawa.
    • Gość: :) Re: Czekoladowe fontanny IP: *.centertel.pl 08.07.09, 14:46
      www.colan.pl/ polecam
      • Gość: Gość2 Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 21:22
        Fajnie, tylko że oni mają ceny warszawskie
        • Gość: Aga Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 08:21
          Witam, czy ktoś z was posiada może instrukcję rozpuszczanie takiej czekolady do
          fontanny i mógłby mi przesłać na maila aga_mali@poczta.fm lub podać gdzie w
          internecie można taką znaleźć?
        • Gość: czekoladka Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 21:25
          radomskie ceny www.cukierniaewa.pl
          • Gość: ewelina Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:19
            za wypożyczenie fontanny na początku maja płaciłam 300 zł własnie w
            cukierni ewa
            • Gość: mila Re: Czekoladowe fontanny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 14:08
              Fajnie, tylko że za te 300zł to ty sama musisz się wszystkim zająć, odebrać od
              nich fontannę, ktoś z obsługi sali musi rozpuścić czekoladę, ktoś musi ją potem
              umyć, a potem ją oddać. A u mnie na sali powiedzieli że nie podejmują się tego
              bo ostatnio jeden z kelnerów spalił taką czekoladę w trakcie rozpuszczania. Więc
              zapłaciłam troszkę więcej ale firma zajęła się wszystkim o czym napisałam powyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka