Gość: kandydatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:41 Mam ślub w 2011 roku i chciałabym zarezerwowoać dom weselny. Który jest najlepszy w Radomiu lub okolicach do 30 km? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiola Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.00a.radom.pilicka.pl 28.07.09, 08:57 Może Kowala? dom weselny u Chełmińskiego, poszukaj w necie, zdjecia są super, tylko troche drogi. od pary ponad 400 zł w tym 12 przystawek i 5 dań gorących. popytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 12:33 ma ktos moze zdjecia domu weselnego casablanka w zakrzewie?? bo chcialam zobaczyc sale taneczna i jadalna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Dwór Polski Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 17:54 Drodzy koledzy i koleżanki jesli chcecie przezyc takie wesele jak ja (super) w takim miejscu do okoła pieknej przyrody, parku to moge wam polecic ten lokal www.dworpolski.info, świetna obsługa, własciciele i komfort i jest w srodku ślicnie. zobaczcie sami. aha liczcie sie z tym ze coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk_89 Re: Dwór Polski Potworów 19.02.10, 20:23 nie powiem bo sala w Potworowie jest ładna ale ludzie nie przesadzajcie...koszt tej sali obecnie to okł 8tys plus opłaty czyli ogolnie mowiac za samo wypozyczenie sali trzeba zaplacic okl 10tys...co Wy spicie na kasie.sama tam chciałam miec ale wiem jak jest,,,i przede wszystkim jest podzielenie osob co dla mnie bez sensu..jest sala pozniej sala taneczna i pozniej znowu sala..czyli ogolnie jedno wesele przedzielone jest na pol...po to jest to forum zeby pisac o wszystkim a nie o tym ze jest tylko piekna bo z tym rzeczywisci sie zgodze...najlepiej samemu zobaczyc..jest jeszcze sala w zakrzewie w sumie dwie tez polecam..i w milejowicach...ja wybrałam jedna z tych w zakrzewie.pozdrawiam....Ps.mimo ze do potworowa mam blisko to zwaliła mnie cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Dwór Polski Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 21:28 Tez byłam w zakrzewie na weselu i wiem jakie tam sa warunki, ok nie jest podzielona, większ sala taneczna u mnie na weselu tez sie swietnie bawili chodz był przedział, tam masz gorąc 0 wentylacji trzebabyło okna otwierac z tych klimatyzatorów ciepłe pow leciało dziewdzyno.....szyby zaparowane w przejściu i na sali tanecznej a do okoła co masz>> he drogę i budynki mieszkalne, pospacerować sobie mozesz??? po drodze na radom?? a tam masz pakr zajebisty. Mowiłam coś za coś.Wesele jest tylko jedno i powinno być super wypas. Takie są własnie w potworowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ancyk_89 Re: Dwór Polski Potworów 21.02.10, 20:22 Gość portalu: woman napisał(a): > Tez byłam w zakrzewie na weselu i wiem jakie tam sa warunki, ok nie > jest podzielona, większ sala taneczna u mnie na weselu tez sie > swietnie bawili chodz był przedział, tam masz gorąc 0 wentylacji > trzebabyło okna otwierac z tych klimatyzatorów ciepłe pow leciało > dziewdzyno.....szyby zaparowane w przejściu i na sali tanecznej a do > okoła co masz>> he drogę i budynki mieszkalne, pospacerować sobie > mozesz??? po drodze na radom?? a tam masz pakr zajebisty. Mowiłam > coś za coś.Wesele jest tylko jedno i powinno być super wypas. Takie > są własnie w potworowie. To Ty kolezanko idziesz na wesele czy pospacerować..?ok zgadzam sie rzeczywiscie słabo jest przy tej drodze i cieplawo tez no ale nie ma co narzekać a cena okolo 5tys z opłatami..a nie jak w potworowie 10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: Dwór Polski Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:38 więc droga kolezanko mówię COŚ ZA COŚ któtka piłeczka. Takie są realia:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dwór Polski Potworów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 23:22 casablanca w zakrzewie to kicz i wiocha jak ktomuś sie to podoba to zapraszam..:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Marta Re: Dwór Polski Potworów IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 19:23 Odnośnie Dworu Polskiego w Potworowie. Wesele odbyło się 05.05.12 - obsługa szybka i kompetentna, jedzenie smaczne i świeże, sala piękna. Pani właścicielka bardzo sympatyczna kobieta, dopilnowała aby wszystko przebiegło zgodnie z umową. Goście weselni również byli urzeczeni Dworem Polskim. Polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
skarbekxx Re: Dwór Polski Potworów 03.11.11, 14:27 Witam, z całego serca polecam Dwór Polski w Potworowie. Jakość warta ceny. Mieliśmy tam wesele 15.10.2011 i jesteśmy z mężem i rodzicami bardzo zadowoleni. Kontakt z właścicielką - Panią Bernardyną - rewelacyjny, szła nam na reke jak tylko mogła, kobieta wyrozumiała, życiowa, odpowiedzialna, zna sie na tym co robi. Organizacja wesela super pod każdym względem, można jej w ciemno wszystko powierzyć i samemu o nic sie nie martwić, jak się nawet o czymś zapomni - ona przypomni o każdym szczególe:) Dba o swoich gości jak dobra ciocia:) pierwszy raz spotkałam sie z tym, że można sie rozliczać z tak dużej imprezy w tak przyjemnej atmosferze. Wystrój sali - na stronie lokalu widać, że jest elegancko, więc nie muszę chwalić. W łazienkach, na stołach - świece, płatki róż... Jeśli chodzi o jedzonko - wybór ogromny, wszystko jest przepyszne i ilości nie do przejedzenia. Ja sama nie miałam czasu wszystkiego spróbować i już sie nie moge doczekać, az ktoś ze znajomych sam zrobi tam wesele, żebym mogla sobie pojeść:) szczególnie polecam (z tego co próbowałam) pierożki i ptysie z czerwonym barszczykiem, przepyszna golonkę, szaszłyki, bitki z kluseczkami śląskimi - goście brali dokładki! na stolach wszystko na najwyższym poziomie, jak jajka to z kawiorem, jak ryba to najlepsza: łosoś, węgorz wędzony, wiejski stół - nawet goście ze wsi chwalili a to coś znaczy:) Jeśli chodzi o pokoje - mimo iż w nocy było minus piec stopni, w pokojach było tak ciepło, ze goście musieli otwierać okna. Reasumując - warto dojechać te 30 km i na miejscu powiedzieć "wow" niż wybrać byle jaki lokal byle bliżej domu. Uwierzcie, po dojechaniu na miejsce od razu zapomina sie o tej drodze:) Jeżeli ktoś chciałby uzyskać więcej informacji podaje maila: skarbekxx@wp.pl, piszcie śmiało, pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: 188.47.3.* 06.08.09, 13:17 ja polecam dom weselny w Wierzbicy, ja mam zamówiony termin tez na 2011 rok, wiem, ze sa jeszcze wolne terminy. z tym ze jeszcze nie wiem jak cenowo, podobno dochodzi woda ogrzewanie i media, ale nie wiem. do tej pory placilo sie tylko za wynajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 20:29 a moge wiedziec ile płaciłas?? w tej wierzbicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchara Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.09, 16:25 co tydzień jestem w innych lokalach.. podoba mi się lokal ww Małęczynie u Wielocha tylko do 150 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 15:33 LEŚNY DWÓR W WINCENTOWIE KOŁO SKARYSZEWA, WIERZBICA JEST O.K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 21:29 bylam wczoraj szukac sali , Wierzbica 4 tys+4 butle gazowe, światło i pranie obruzów, sala fajna,. Kowala koło piekarni 4 tys + media, ale wlascicielka mowi ze na 5 tys się zamyka. sala elegancka i duza. Kotarwice są tam 2 domy weselne, w jednym to krzyczą 150 zł od talerzyka ale niepolecam sala mala i wlascicil taki sobie. a druga sala weselna w Kotarwicach jest ale bardzo duza na 400 osób, i pelno tych kolumn na sali tanecznej, okropienstwo. sala w Mazowszanach 2500zł (media są juz w tej cenie) nie nadaje się do niczego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaf Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.11, 00:12 byłam na weselu w wierzbicy ochyda i prymityw gospodarze mili przy spisywaniu umowy ale nie koniecznie przy odbjorze pranje dzjurawych obrusów sprawdzanie stołów czy nie wyszczerbjone blaty sala ochyda bez żadnej dekoracij każda inna ale nie ta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.in-addr.btopenworld.com 12.08.09, 16:38 polecam u grubego wielogora , mialam tam wesele 4 lipca tego roku i bylam zachwycona. Bylo wspaniale , jedzenie i obsluga wysmienite:) goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 01:27 Pojechałem ostatnio do Grubego na obiad. W domu zwymiotowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.algo.radman.pl 11.01.10, 14:39 byłam na weselu u Grubego. jeżeli ktoś lubi wiochę i kicz np. wozy drabiniaste ze słomą to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastrolog Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.147.141.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 19:47 Skoro dopiero w domu to ewidentnie Twoja wina. Zbyt długi okres od spożycia aby posiłek mógł być przyczyną. Może warto zrobić małe badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.09, 09:20 Byłam u Grubego już 3 razy na weselu u znajomych. jedzenie bardzo przeciętne, sala olbrzymia (chyba, ze robisz wesele na 300 osób), ale za to stół wiejski bardzo dobry i to był jedyna rzecz która mi się tam podobała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.cdma.centertel.pl 14.08.09, 10:36 już wszytsko wiem. W wierzbicy jest sala na 200 osób. trzeba sobie kupic wlasne 4 butle gazowe a potem posparzatac sale i uprac obrusy. jesli hodzi o cene za wynajem jest to 4 tysiace i oplata za swiatlo. Mi pasuje... nie wiem jak wam... czytalam troche o tej sali. i szczerze mowiac te przykre komentarze byly zupelnie inne z opiniami moich znajomych. oni byli zadowoleni. A i tak szczerze... jak chcecie tania ekipe do gotowania bierzcie ze stron starachowic. o wiele nizsze ceny niz w radomiu, nawet do tysiaca zlotych mniej. Tak zaobserwowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.09, 21:31 bylam wczoraj szukac sali , Wierzbica 4 tys+4 butle gazowe, światło i pranie obrusów, sala fajna,. Kowala koło piekarni 4 tys + media, ale wlascicielka mowi ze na 5 tys się zamyka. sala elegancka i duza. Kotarwice są tam 2 domy weselne, w jednym to krzyczą 150 zł od talerzyka ale niepolecam sala mala i wlascicil taki sobie. a druga sala weselna w Kotarwicach jest ale bardzo duza na 400 osób, i pelno tych kolumn na sali tanecznej, okropienstwo. sala w Mazowszanach 2500zł (media są juz w tej cenie) nie nadaje się do niczego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 13:54 a ja polecam dom weselny casablanka w zakrzewie to 10 km od radomia ja mam tam za rok wesele kosztuje 3700+ media piękna sala duża mnie osobiście bardzo się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 13:31 Ja polecam dom weselny Klwaty Domex. Miałam tam weselę sala bardzo ładna, zadbana, cena przystępna. Byłam bardzo zadowolona z wesela i sali. właściciele bardzo mili. Wspaniałą podwórko dla zabaw i z tyłu duża altana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatka Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 31.10.09, 16:05 Ja rowniez polecam casablankę, mieliśmy właśnie tam swoje wesele, sala taneczna przeolbrzymia ponad 200 osob spokojnie się zmieści a i właścicielka bardzo w porzadku :) media i śmieci dodatkowy koszt to 350 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.09, 12:48 czesc interesuje mnie sala u Kowala masz moze numer kontaktowy telefonu lub moze wiesz czy ktos tam urzeduje i w jakich godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
b-e-a-t-a1 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 23.08.09, 13:51 brylant w milejowicach Odpowiedz Link Zgłoś
martita.2 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 23.10.09, 12:30 Witam, ja zaproponowłabym Ci salę na oś. Wośniki, ul.Owalna, lokak nazywa się "U Kowala",przyjęcie spokojnie na 200 osób i więcej, bardzo elegancka sala, miła i profesjonalna obsługa, właścicielka bardzo kontaktowa, ja jestem bardzo zadowolona, sama zdecydowałam się na organizację tam swojego wesela za poleceniem znajomych, gorąco polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: 94.254.144.* 03.11.09, 17:27 polecam dom weselny Antalya w radomiu na kierzkowskiej ta druga sala tam dalej od kieleckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ancia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.pzu.pl 20.11.09, 11:01 Tylko Wierzbica :) Dla osób, które nie chcą przepłacać za jakieś śmieszne talerzyki! Ja mam tam termin zarezerwowany na sierpień 2010. Zapewniam Was, że naprawde warto. Siostra mojego przyszłego męża też tam miała wesele. Pani opiekująca się salą bardzo symaptyczna, sala sprawdzona i wygodna. Spokojnie 200 osób może sie bawić nie cisnąć sie między sobą i co dla mnie też ważne parkiet w części "tańcującej" :) Aha i kucharki zadowolone wychodzą ponieważ bardzo obszerne zaplecze :) Pozdrawiam wszystkie przyszłe Małżonki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 13:28 Polecam dom weselny Rebecca w Goździe,trasa na Zwoleń.Można wynająć samą salę.Nie jest drogo,dopłaca się tylko za prąd.Cała reszta w cenie.Właściciel spoko,mieszka na miejscu.Gdy coś potrzeba zaraz się pojawia.Duża kuchnia i co ważna CHŁODNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa18 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 09.01.10, 14:08 a co wiecie na temat domu weselnego Podkowa gm Jedlińsk Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa1822 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 10.01.10, 22:31 a czemu nie polecasz co takiego było nie tak???? właścicielka wydaje się być w porządku ..... sala ładna znajomi byli zadowoleni z wesela tam ja wynajełam samą sale a na tej stronie akurat tej sali i komentarzy na jej temat nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman dwór polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 22:43 aa przypomniało mi sie ze ci z potworowa nie walą max ceny gośc z nowego miasta potrafi brac przy wakacjach do 13 tys bo tez ten lokal mnie interesował.Tez ładny no ale zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: dwór polski IP: *.weco.com.pl 25.05.10, 11:11 Ja jestem z okolic potworowa ale nawet nie brałam pod uwagę tej sali z racji ceny. Znalazłam sale 30km od potworowa w radzicach dużych w koronie www.radzice.com.pl/korona/ daleko ale za 2500tys plus media. 20zł od osoby za pokój.mi się podoba ale to jak zawsze i zwykle kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.147.141.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 20:08 Ceny na szczęście wszędzie spadają. Jest coraz większy wybór. Jeszcze nie wiem gdzie wybiorę bo obecnie negocjuję. Ale z żądanych 4 tys. zł wielu gotowych jest zejść z ceny o 500-1.000 zł. Wystarczy trochę przycisnąć właścicieli. Najlepiej najpierw zapytać o wolne terminy. Sami zobaczycie, że niby wszystko zajęte na 2 lata a w rzeczywistości co 2-gi weekend mają wolne. Oczywiście właśnie ktoś zwolnił. :) Nie dajcie się robić w konia tym naciągaczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.10, 17:27 naciagacze ? no wiesz to zainwestuj ponad milion to ciekawe czy wynajmiesz za 2-3tys potem jak sam kredyt tyle cie wyniesie tygodniowo... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaaa84 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 19.07.11, 20:05 pare tyg.temu byłam na weselu w Kwatce:) jest co prawda tma drogo ale bardzo ładny wystrój pyszne jedzenie byłam zadowolona była swietna kapela:)polecam dom weselny ,,Mariaż'' ale to juz na 100 osób zamawia sie sale do 200. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.10, 18:42 Polecam Kowala - Chełmiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.chello.pl 21.05.10, 11:44 jeśli posiada ktoś zdjęcia domu weselnego casablanca w zakrzewie to prosze o przesłanie ich na mój adres anetkka9@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia D. Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 09.06.10, 22:49 Polecam Dwór Polski w Potworowie właśnie jesteśmy po weselu i było rewelacyjnie. Obsługa wyśmienita, jedzenie przepyszne otoczenie nastraja do spacerów a wnętrze przepięknie . Kontakt z właścicielkami wspaniały . Goście byli zachwyceni . Pozdrawiamy panią Bernadetę i życzymy jej sukcesów w dalszej pracy bo wykonuje wspaniałą robotę . Kasia i Arek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radiozet.pl 21.09.10, 15:45 Polecam: www.dom-weselny-radom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.10, 21:04 zbożenna dwór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Potworów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.10, 09:44 Polecam Dwór w Potworowie. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Niczego nie brakuje, dbają w czasie wesela o wszystkie szczegóły nie angażując nadmiernie Państwa Młodych. Również kwestia rozliczeń po weselu jest rzetelna i na poziomie. Super miejsce i właściciele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga sala z duzą ilością pokoi IP: *.home.aster.pl 28.10.10, 13:54 Witam wszystkich, szukam sali na ok 150 os, na rok 2012, radom okolice, tylko problemem u nas jest spora baza noclegowa- na ok 60 osób. Znacie jakieś ciekawe miejsce? Jeśli tak to prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: sala z duzą ilością pokoi IP: 92.15.182.* 29.10.10, 16:00 Ja też szukam takiej sali. I widze że są problemy chyba najlepdze rozwiązanie to po 8 w pokoju w końcu nasi goście jadą się bawić a nie spać:) A tak poważnie to: Brzozowy raj 7 pokoi; Dwór Polski ponoć cholernie drogo; Hotel pod Różami(siczki) ; Restauracja Zameczek Przytyk. POWODZENIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.bramar.pl 20.01.11, 09:06 Bardzo proszę wszytskich o opinie domu weselnego "u kowala" na owalnej i "wasika" w krogulczej nie mogę sie zdecydować cena podobna ale niwem jak jedzeni, obsługa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 11:38 ja polecam u kowala miałam tam wesele w maju i byłam zadowolona obsługa i jedzenie super polegam z czystym sumieniem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 12:16 jesli chodzi o sale u kowala nie podoba mi się że łazienki i szatnia jest na piętrze, na początku wesela jest okej, ale później jak już sobie wypiłem to z 3schodków spadłem jak wracałem z łazienki. no i nie możesz zostawić dziecka w ogrodzie, bo jest rów i może się utopić. więc musisz pilnować. poza tym to reszta w miarę okej, gdyby jeszcze nie mieli tak wygórowanej ceny 190zł/os. to by było spoko.a i jeszcze jedna rzecz która mi się nie podobała to wąskie przejścia oddzielające sale konsumpcyjną od dancingowej. poszukaj w okolicy wośnik, borek,koziej góry, kosowa znajdziesz lepsze sale w niższej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:32 łazienki są na dole !! o czym Ty piszesz a w tym kanionie jest tak mało wody że nie wiem jak tam można się utopić ??? wytłumacz mi jak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 21:47 właściciel walczy o swoje, tłumaczy gdzie ma łazienki, ale żałosna reklama, i wy wszyscy tez, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharzyk Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.11, 12:48 jezeli moge ci podpowiedziec to dom weselny u kowala w radomi na wosnikach ul.owalna bardzo ładna sala jedzenie tez dobre.ale watpie zeby był wolny ternim na ten rok ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 22.02.11, 13:27 wejdź na forum wesela radom i zobacz nne opinie, ludzie piszą o chmarach komarów z pobliskiej rzeki i o podtopieniach budynku. wejdź i sam poczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.11.radom.pilicka.pl 23.02.11, 16:19 a ja polecam sale Maxima w wolanowie, bylam tam na dwoch weselach - swoje bede miala tam we wrzesniu 2011. Super obsluga, jedzenie bardzo dobre i duzo a sala bardzo ladna. I z zewnatrz i wewnatrz. Super wlasciciele. Sala do 180 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.pai.net.pl 27.02.11, 22:23 a gdzie najlepiej w Nowym Mieście,podobno mozna robic w dWORKU NAD pILICĄ, tylko,ze powyzej 60 os jest dostawiany namiot,był ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś
aliceh6 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 21.04.11, 13:22 Odstapię salę weselną termin 07.07.2012 r. w Dworze Polskim koło Radomia, za cenę zaliczki 2000 zł. Sala jest przepiękna, drewniany parkiet, śliczne kryształowe żyrandole, świetny podjazd dla pary młodej, dwór położony w zabytkowym parku, duzy parking. Bardzo miła i ugodowa właścicielka. strona internetowa: www.dworpolski.info Odpowiedz Link Zgłoś
aliceh6 Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 21.04.11, 13:23 telefon kontaktowy: 607-651-735 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.aster.pl 06.10.11, 18:59 Odstąpię termin wesela po kosztach zadatku (1000 zł.) w Domu Weselnym w Nowym Mieście nad Pilicą na dzień 7.07.2012 roku (sobota). Duża bardzo ładna sala na 300 osób lokal jest na prawdę ładny, bardzo miłe otoczenie pięknego ogrodu. polecam proszę o kontakt 664415291 lub 664415289 Odpowiedz Link Zgłoś
skarbekxx Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? 03.11.11, 13:50 Witam, z całego serca polecam Dwór Polski w Potworowie. Jakość warta ceny. Mieliśmy tam wesele 15.10.2011 i jesteśmy z mężem i rodzicami bardzo zadowoleni. Kontakt z właścicielką - Panią Bernardyną - rewelacyjny, szła nam na reke jak tylko mogła, kobieta wyrozumiała, życiowa, odpowiedzialna, zna sie na tym co robi. Organizacja wesela super pod każdym względem, można jej w ciemno wszystko powierzyć i samemu o nic sie nie martwić, jak się nawet o czymś zapomni - ona przypomni o każdym szczególe:) Dba o swoich gości jak dobra ciocia:) pierwszy raz spotkałam sie z tym, że można sie rozliczać z tak dużej imprezy w tak przyjemnej atmosferze. Wystrój sali - na stronie lokalu widać, że jest elegancko, więc nie muszę chwalić. W łazienkach, na stołach - świece, płatki róż... Jeśli chodzi o jedzonko - wybór ogromny, wszystko jest przepyszne i ilości nie do przejedzenia. Ja sama nie miałam czasu wszystkiego spróbować i już sie nie moge doczekać, az ktoś ze znajomych sam zrobi tam wesele, żebym mogla sobie pojeść:) szczególnie polecam (z tego co próbowałam) pierożki i ptysie z czerwonym barszczykiem, przepyszna golonkę, szaszłyki, bitki z kluseczkami śląskimi - goście brali dokładki! na stolach wszystko na najwyższym poziomie, jak jajka to z kawiorem, jak ryba to najlepsza: łosoś, węgorz wędzony, wiejski stół - nawet goście ze wsi chwalili a to coś znaczy:) Jeśli chodzi o pokoje - mimo iż w nocy było minus piec stopni, w pokojach było tak ciepło, ze goście musieli otwierać okna. Reasumując - warto dojechać te 30 km i na miejscu powiedzieć "wow" niż wybrać byle jaki lokal byle bliżej domu. Uwierzcie, po dojechaniu na miejsce od razu zapomina sie o tej drodze:) Jeżeli ktoś chciałby uzyskać więcej informacji podaje maila: skarbekxx@wp.pl, piszcie śmiało, pozdrawiam, Karola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 14.12.11, 14:13 reklama reklama reklama. pisłaś ten teskt ju z 2 razy w tym poście, sprawdź wyżej o ok 30 opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.smgkrc.com.pl 15.12.11, 16:52 oczywiście, że pisałam - żeby nikt nie przegapił:) oczywiście, że reklama - takie domy trzeba reklamować, bo mało jest takich miejsc. Podałam również swój adres mailowy dla niedowiarków mogę wysłać zdjęcia z mojego wesela. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 15:08 Totalna bzdura byłam na weselu w Ballatonie ten lokal to porażka stare śmierdzące jedzenie i obsługa do niczego . odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 15:10 Totalna bzdura byłam na weselu w Ballatonie powiem tak dużo reklamy a guwno na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.play-internet.pl 05.12.11, 15:18 Jak zamawiwłem swoją imprezę w Ballatonie to właścicielka była miła miało być super jedzonko domowe a co się okazało? goście byli nie zadowoleni , jedzenie podane nie nadawało się już do spożycia . Słyszałem ,że sylwestra tam robią oooo! odradzam wszystkim ten lokal to najgorszy w tej okolicy a właściciele pazerni na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszkuje sali Re: Dom weselny w Radomiu na małe przyjęcie IP: *.static.korbank.pl 15.01.12, 23:24 Wszystkie sale 120, 150, 180, 200 i więcej... poszukuję domu weselnego, restauracji, w której mogłabym zrobić przyjęcie weselne na 60-70 osób w Radomiu bądź okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Dom weselny w Radomiu na małe przyjęcie IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.12, 17:54 30km od Radomia KACPER w Szydłowcu. Organizacja przyjęcia tzw od talerzyka lub mozna wynając salę i samemu rewsztęzorganizować Odpowiedz Link Zgłoś
1mandaryna1 Noclegi w okolicy Potworowa,Klwowa 09.02.12, 00:15 Poszukuje noclegow w okolicy Potworowa,moga byc nawet kwatery prywatne.Chcemy zorganizowac wesele w Dworze Polskim.Potrzebujemy ok 60 dodatkowych miejsc noclegowych.Orientuje sie ktos gdzie szukać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Noclegi w okolicy Potworowa,Klwowa IP: *.smgkrc.com.pl 20.02.12, 14:04 wiesz co mieliśmy ten sam problem, pani Bernardyna pozwoliła nam na wstawienie materacy do pokojów (takich szkolnych, dużych), jest to lepszy sposób niz organizowanie gościom dojazdu do kwatery, nawet najbliższej, np w Nowym Dworze nad Pilica czy Przytyku (w Przytyku na zakręcie jest nowy dom weselny z miejscami noclegowymi). Młodzież spała na materacach, a starsi na łóżkach, każdemu to odpowiadało, bo jak opadł z sił mógł od razu iść prosto spać:) trochę było ciasno, ale to tylko kilka godzin! do tego nie płaciliśmy nic za to, bo i pościel mieliśmy własną, jedynie za śniadania dla tych ludzików osobno chyba 20zł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Noclegi w okolicy Potworowa,Klwowa IP: *.smgkrc.com.pl 20.02.12, 14:20 zapomniałam napisać, ze dla części gości organizowaliśmy autokar i tez było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dom weselny w Radomiu lub okolicach do 30 km? IP: *.radom.vectranet.pl 18.04.12, 17:36 czy to ten motel z restauracją przy trasie E7 w kierunku Szydłowca ?? Odpowiedz Link Zgłoś