Dodaj do ulubionych

kurs makijażu Radom

09.07.09, 09:22
Witam,

kurs makijażu profesjonalnego już w Radomiu!
Więcej informacji znajdziecie tu:

kurs makijażu Radom

Zapraszamy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rybka Re: kurs makijażu Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:09
      Skończyłam plastyka a potem projektowanie w Łodzi. Zawsze pociągały mnie też makijaże. Marzy mi się taki kurs. Wyjeżdżam do pracy za granicę na kilka miesięcy. Czy taki kurs jest tylko we wrześniu. Czy np w listopadzie lub w grudniu będzie?
      • beauty.jaona Re: kurs makijażu Radom 09.07.09, 14:23
        Rybko,plastyk i projektowanie w Łodzi mówią same za siebie. Talent plastyczny i twórczy mają wpływ na profesjonalne podejście do sztuki makijażu. Tym bardziej zapraszam. Co do późniejszych terminów kursów - Na pewno będą ogłaszane na www.nefretete.radom.pl, spokojnie możesz popracować za granicą ;-)
    • ilmina Re: kurs makijażu Radom 09.07.09, 13:11
      Ja tam się nie nadaję do takich rzeczy. Podoba mi się jak ktoś maluje, ale sama
      - dwie lewe ręce do tego typu działań. Niektórzy mają to w genach. Ja w genach
      mam spadachrony. No właśnie gdzie mogę zapisać się na jakiś dobry kurs
      spadachronowy. Pewnie nie u nas, ale to biorę pod uwagę ;)
    • Gość: IRYS Re: kurs makijażu Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 16:28
      o fajne! tylko nie najtańsze :(
      • Gość: lotnik Re: kurs makijażu Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 22:53
        Ilminka co do nauki ze spadochronem polecam - www.skydive.pl
    • Gość: MelaniC Re: kurs makijażu Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 16:16
      Pasjonują mnie pięknie umalowane oczy. Mam hopla na punkcie ładnych makijaży.
      Fajna sprawa umieć siebie i kogoś malować tak by zmienić go nie do poznania. Czy
      na takim kursie muszę mieć swoje kosmetyki?
      • Gość: MelaniC Re: kurs makijażu Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 16:25
        Ups, faktycznie trochę drogo, to pewnie kosmetyki do nauki już w cenie?
    • Gość: Suszi Re: kurs makijażu Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 09:44
      Podoba mi się taki kurs. Ile on czasu trwa?
      • beauty.jaona Re: kurs makijażu Radom 13.07.09, 10:13
        Witaj Suszi. Kurs trwa miesiąc. I prowadzony jest w 2 systemach - weekendowym
        oraz dziennym.
        • Gość: jasia Re: kurs makijażu Radom IP: *.ats.pl 20.07.09, 12:19
          Proszę o informację czy każda osoba będzie miała swoje stanowisko
          pracy wyposażone w profesjonalne przyrządy i kosmetyki? czy będą
          modelki do wykonywania makijaży czy kursanci będą malować się
          nawzajem? jakich firm kosmetyki będą uzywane?
          • beauty.jaona Re: kurs makijażu Radom 20.07.09, 20:48
            Witam, w sprawie szczegółów - zapraszam do kontaktu telefonicznego z osobą
            odpowiedzialną za koordynację kursu makijażu profesjonalnego w Radomiu.
            Tu numer telefonu
            • Gość: Candy Re: kurs makijażu Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:17
              Czy po kursie będę w stanie pomalować również mój korytarz i
              łazienkę gdyż w salonie mam tapetę?
              • Gość: ewa Re: kurs makijażu Radom IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.09, 12:20
                mialam wykonywany makijaz nefretete i po takim profesjonalnym wykonaniu samej
                zachcialo mi sie miec taki fach w reku. czy dla stalych klientek nefretete sa
                jakies znizki na ten kurs?? :)czy sa jeszcze wolne miejsca i znizki dla stalych
                klientek? Pozdrowienia dla calej ekipy salonu.
                • kal_ho_naa_ho Re: kurs makijażu Radom 23.06.10, 13:09
                  Oj fajna sprawa mieć taki fach w ręku. Nie wiedziałam, że takie kursy
                  organizowane są w różnych miastach, ja myślałam, że jedynie stolica z tego
                  słynie, że można zrobić kursy makijażu.
                  jakiś czas temu moją uwagę przykuł kurs makijażu permanentnego, który można
                  zrobić w Centrum Szkoleniowym New Look, czy któraś z pań może była na takim
                  kursie i podzieli się ze mną swoimi wrażeniami ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka