Dodaj do ulubionych

Wikiński jesteś przegrany (żałosny)

15.07.09, 09:06
Wikiński przegrał zakład z premierem ws. Buzka; odda jedną pensję

Wybór Jerzego Buzka na przewodniczącego Parlamentu Europejskiego
oznacza, że wiceszef klubu Lewicy Marek Wikiński przegrał zakład z
premierem Donaldem Tuskiem. Wikiński zadeklarował we wtorek, że w
sierpniu przekaże swoje miesięczne uposażenie na wskazany przez
szefa rządu cel charytatywny.
Widać jaki z ciebie polityk.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,81048,6820694,Wikinski_przegral_zaklad_z_premierem_ws__Buzka__odda.html
Obserwuj wątek
    • bankiet.zebrakow Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! 15.07.09, 09:19
      Brawo Panie Pośle!Kosztowni ludzie boją się Pana przed wyborami i
      dlatego Pana dyskredytują!Przegrać zakład nawet w czasach
      szlacheckich to w Polsce żaden wstyd wstydem jest natomiast go nie
      sfinalizować.Przekazanie środków na Caritas to genialny ruch gdyż
      pokazuje kościołowi,aby nie bał i on się Pana poprzeć!Brawa!!!!Ma
      Pan wielką klasę której brakuje tym harcerzykom!
      • Gość: Paweł Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! IP: *.radom.vectranet.pl 15.07.09, 09:39
        Poseł Wikiński to człowiek honoru. Mylił się co do Buzka, przegrał
        zakład i pokazał klasę. Przekaże pieniądze na wskazany cel przez
        Premiera Tuska. Radom ma godnego reprezentanta w sejmie. Szkoda
        tylko że tak mało ludzi potrafi to docenić.
        • isoxazolidine Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! 25.08.09, 22:57
          Szacunek dla Marka Wikińskiego. Mało kto w Radomiu pokazałby taką
          klasę. Przegrywać też trzeba umieć. Przegrywać, rozmawiać, słuchać
          innych. Nasza władza administrująca Radomiem od dwu kadencji tego
          nie umie co widać ostatnio aż nadto. Czerwona kartka!
        • Gość: WR Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 19:15
          Przegrać zakład niedowartościowując Buzka to ogromny zaszczyt dla
          Radomianina. Przypomnę:
          -Buzek to osobnik który zlikwidował Woj. Radomskie;
          -przy okazji naoszukiwał co niemiara, mówiąc, że status wojewódzki
          nie będzie miał żadnego znaczenia(!!!), że miasta tracące go
          otrzymają wielkie rządowe wsparcie tak duże, że ich budżety będą
          większe o 40% (sam słyszałem);
          -kierując rządem doprowadził do obniżenia wzrostu produktu krajowego
          z 7% do 0%, deficytu budżetowego (dziura Bauca) do ok 70 mld. zł. i
          wzrostu bezrobocia o milion osób (!);
          Wybór tego nieudacznika i kręta na tak wysokie stanowisko w UE jest
          typowym przykładem skuteczności manipulowania świadomością polskiego
          społeczeństwa przez różnego rodzaju hochsztaplerów z partii
          politycznych i polskojęzycznych mediów.
          Dlatego przegrany zakład w sprawie Buzka to wielki plus dla
          Wikińskiego!
          • Gość: korwin Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 19:22
            a poza tym przypomnij jakiej partii jesteś sympatykiem? UPR czy SLD?
            • Gość: WR Re: Wikiński jesteś wygrany! BRAWO! Do Korwina! IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.09, 21:10
              Nie jestem sympatykiem żadnej politycznej. Żadna nie zasługuje na
              moją sympatię. Zadowolony? Upadło proste wytłumaczenie dla mojego
              tekstu z wieloma faktami i argumentami?
    • Gość: komentarz Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.tktelekom.pl 15.07.09, 09:46
      tiaaa... Poseł Wikiński przynajmniej umie wziąść odpowiedzialność za
      swoje słowa. Nie szuka winnych swoich pomyłek wszędzie wkoło jak
      wielu innych znanych "polityków".
      Ciekawe co powiesz o szefostwie PIS po ostatnich wyborach
      parlamentarnych do Sejmu i UE ???? Ci to się dopiero pomylili...
      • Gość: zig Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:04
        Wikiński to polityczne zero...skończy sie kadencja skończy sie mareczek!
        • Gość: gramiwygrywam Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 12:26
          Zamiłowanie do hazardu taka mała przypadłość.No tym razem nie bardzo
          sie udało.Podobno wpłaci sumkę na radomskie sieroty.Oby nie na
          sierotki po PRL-u.Gdyby Wielce Czcigodny Pan Poseł chciał się
          odegrać, to dziesiątki salonów z automatami i jednorękimi bandytami
          zapewne da taką mozliwość.Radomianie trzymają za Pana Posła kciuki.
    • axel-1033 Re: do autora wątku""euradom"... 15.07.09, 13:55
      Wikiński jesteś przegrany (żałosny)-taki tytuł wątku i tak napisać mógł
      tylko człowiek o bardzo niskiej kulturze i ciężko myślący..[b]Szanuj innych
      jeżeli chcesz aby ciebie szanowano.[ Dlaczego tykasz osobę szanowaną w Radomiu i
      nie tylko./b]Twój zwrot zasługuje na potępienie za co powinni się dobrać do tego
      na czym siadasz pisząc te głupoty.Jeżeli taki zakład był założony to na pewno
      ten co przegrał dotrzyma treści w nim zawartej.
      • Gość: Elżbieta Jagiełło Zła decyzja posła IP: 94.254.134.* 15.07.09, 15:35
        "Jeżeli premier Tusk nie wskaże takiego celu, to przekażę pieniądze na Caritas w Radomiu" - podkreślił Wikiński na wtorkowej konferencji prasowej w Sejmie".

Uważam, że jest to zła i nie do końca przemyślana decyzja p. Marka Wikińskiego Posła na Sejm RP.
        Zaburzy przestrzeń publiczną i przyczyni się do dyskryminacji mniejszości wyznaniowych w Radomiu.
        Proponuję przeznaczyć pewną część tej kwoty na naprawę niesprawnych mammografów w Radomiu, ponieważ 90% tych urządzeń nie przeszło audytu medycznego.
        Elżbieta Jagiełło
        Tekst linka
        • yorek Re: Zła decyzja posła 15.07.09, 15:48
          > Uważam, że jest to zła i nie do końca przemyślana decyzja p. Marka
          Wikińskiego
          > Posła na Sejm RP.
          > Zaburzy przestrzeń publiczną i przyczyni się do dyskryminacji
          mniejszości wyzna
          > niowych w Radomiu.

Ale pani to serio mówi??? Bo jeżeli tak to uważam że między panią a
          ojcem Rydzykiem można postawić znak równości.
          • Gość: renia Re: Zła decyzja posła IP: *.radom.vectranet.pl 15.07.09, 16:46
            Panie pośle niech się Pan nie prejmuje pisiarskimi pieskami
            poszczekają poszczekają i znikną tylko że smród po tych
            pisuardesowych dupach zostanie.
    • Gość: JóziekPapista Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.07.09, 18:06
      A co byście zacni i szanowni antagoniści posła Wikińskiego pisali, gdy stało
      się odwrotnie?
      • ciekawydospodu Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) 15.07.09, 21:34
        Panika.Wiki ogra Kosztowniaka.Ten nawet do drugiej tury nie
        wejdzie.Będzie pojedynek Wikiński - Witkowski.Amen.
        • Gość: cezar Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 08:15
          Ale by triumfował gdyby zakład wygrał.Już widzę jego nadentą
          pseudointelektualną minę.Cały czas szuka jakiegoś zysku i
          rozgłosu .Powinien cichutko przekazać wygraną Tuskowi, a nie robić z
          tego kolejnego widowiska i czekać z tym na sesje sierpniową
          (profermance w świelte kamer)..Życzył źle Buzkowi i się przeliczył.
          A pani Jagiełło jak zwykle zabłysła,boki zrywać .Dlaczego w tym
          miescie jest tak dużo śmiesznych "polityków"???
          Prawda czy fałsz ,że zacytuję wielkiego miłośnika radomskiej lewicy
          Pana Axela ileś tam .
          • fuck_fuck_fuck Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) 16.07.09, 09:13
            Robi rozgłos i to mądry rozgłos w przeciwieństwie do Kosztowniaka
            który nadyma się jak paw a potem wszyscy się z niego śmieją po
            różnych rankingach.Zajmie jego fotel i wreszcie w mieście będzie
            normalnie.Co do pani Jagieło zgadzam się.Ta pani nie ma pojęcia o
            polityce a wtrąca się we wszystko.Jaki wynik zrobiła w ostatnich
            wyborach?
            • Gość: Elżbieta Jagiello Zła decyzja posła IP: 188.33.34.* 16.07.09, 10:52
              Prezydentem Radomia nie może być ktoś, kto prowokuje społeczny konflikt, dyskryminuje jednych, a promuje drugich. Ew. decyzja pana posła już skłóciła towarzyszy w SLD i podzieliła ich na dwa antagonizujące obozy. Pan poseł może to zmienić. Może dotrzymać słowa danego antyklerykałom, jeżeli nie były to puste słowa służące tylko do zdobycia głosów przed wyborami!

"Robi rozgłos i to mądry rozgłos w przeciwieństwie do Kosztowniaka...."

Robienie sobie rozgłosu kosztem utraty zaufania środowisk, które głosowały na p. Posła to złe posunięcie!
              Dobrym posunięciem p. Posła byłoby powołanie dobrego rzecznika prasowego, który dbałby o jego wizerunek, a nie robiłby mu krzywdy, tak jak to robią niektórzy komentujący to niefortunne ew. posunięcie.
          • axel-1033 Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) 17.07.09, 10:08
            Gość portalu: cezar napisał(a):
            ........> Prawda czy fałsz ,że zacytuję wielkiego miłośnika radomskiej lewicy
            > Pana Axela ileś tam

>>>>"Szanowny Wielki cezarze" zapamiętaj raz na zawsze że nie jestem wielkim żadnej partii a tym bardziej lewicy.Jestem mieszkańcem Radomia i uczulony jestem na niewłaściwe sprawy oraz na to co się dzieje (nie tak jak powinno ) w polityce Kraju oraz zagranicą.. Może ci się nie podobać moja pozytywka więc ją opuszczaj przy czytaniu a najlepiej będzie jak moje posty będziesz w ogóle opuszczał co zaoszczędzisz pisania takich postów jak ten na który ci odpisałem.Uszczypliwość,złośliwość i egoizm to paskudne cechy charakteru.
            • Gość: PULPET POLITYCZNY Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybiskupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 10:26
              Smiechu warte bły minister bez teki u Millera daje forsę dla
              sukiennkowych pracowników koscielnych.??????
              • Gość: czerwony Re: Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybis IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 06:50
                czarnuchy w akcji
                • czerwona.pati Re: Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybis 19.07.09, 09:14
                  Afe czarnuchy!Właśnie wróciłam z urlopiku i macie przes.rane!Pinpong
                  wam lata że Wiki daje kasę na Caritas?I dobrze bo kościólek nie jest
                  tylko wasz.Tak zdechnie PiS w wyborach!Ale ale gdzie jest moja
                  siostra czarna.pati i sympatyk.pis?W rejs jaki popłynął czy co?A
                  może na wakacjach jest?Laptopa by nie zabraŁ?
                  • Gość: Holmes Re: Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 23:56
                    czerwona pati jesteś namierzona.Wiem kim jesteś i naprawdę odpowiesz
                    za każde swoje słowo.No dopiero czytelnicy będą przecierać oczy ze
                    zdziwienia.Sensacja wisi w powietrzu.Szykuj się ,będzie bolało.
                    • Gość: prawnik Re: Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybis IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.09, 14:55
                      To co wypowiada homles to grożby karalne ścigane z urzędu.
                      • Gość: homles Re do "prawnika" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 16:43
                        Mam dla ciebie propozycję .Napisałeś z "urzędu"..,a więc zamów okna
                        z urzędu u Urzędowskiego, następnie zamontuj je np.na 10 piętrze,a
                        następnie skocz z tego 10 piętra na swój pusty łeb. Potem niech
                        rodzina zawiadomi prokuraturę ,że namówiłem cię do tego czynu ,co
                        jest oczywiście przestępstwem. Wiem kim jest czerwona pati i chętnie
                        się tą wiadomością podzielę .A że archiwizuje jej co ciekawsze
                        wpisy ,no to co ??? Też mi nie wolno??? A że jest to osoba znana w
                        Radomiu to żle ,czy dobrze ,powiedz bo już sam nie wiem ???
                      • Gość: Vogiel Re: Wikiński daje Caritas ?to wyprwka dla arcybis IP: *.radom.vectranet.pl 25.07.09, 07:43
                        Ty jesteś głupi głupi czy lewicowym prawnikiem co na jedno
                        wychodzi.Groźby karalne są dopiero wowczas kiedy wypowiadane są
                        wobec konkretnej osoby.A kim jest czerwona.pati?Jakąś anonimową
                        szumowiną bojącą podać swoich prawdziwych danych.
                    • axel-1033 Re: do Holmesa...... 24.07.09, 19:34
                      >>>nie strasz bo to nieładnie i pachnie paragrafem ,przecież straszyłeś i
                      groziłeś mnie.Twoje ostanie zagranie - że się podszyłeś pod mój nick to opisane
                      jest już na "O forum".Zmieniając nicki (masz ich setki)i pisząc sam do siebie
                      daje to obraz o twojej osobie.Chyba kiedyś trafi kosa na kamień.
                    • czerwona.pati [...] 24.07.09, 21:17
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • czerwona.pati [...] 24.07.09, 21:23
      • Gość: Adaś vel lawyer Re: Wikiński jesteś przegrany (żałosny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:33
        Wsadziliście mnie do więzienia za co?? pytam za co?? Co ja takiego
        zrobiłem??? Wasza rada miejska SLD obiecała mi bezkarność i po
        ludzku wybaczyła.Teraz gniję w lochu ,a Pani Czerwona Patii od
        pedziów wyzywa.Taka to jest wasza sprawiedliwosć proletariacka?? Oj
        niegodzi się towarzysze niegodzi..Zbieram materiały na Panią
        Patii,bo moje zycie już przegrane,ale muszę sie Pani choćby zza krat
        odgryść.
        • Gość: simply member [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 09:57
      • axel-1033 Re ...żałosny typek...... 25.07.09, 10:20
        czerwona.pati napisał:

> A bardzio nias zaskoczyło kim jest adaś,lawyer,prawnik,holmes,homles
        > i wiele wiele innych ksyw.Też mamy to zarchwizowane i z nim chyba
        > nie poczekamy do wyborów bo to wyjątkowy gnojek!

>>>>od dawna wiem że jest to dziwny typek który pisze sam do siebie,sam osądza
        swoje watki i posty,co chwilę ma inną ksywę.Potrafi nawet podszyć się pod
        kogoś zalogowanego ale sprawa ta częściowo się wyjaśnia.Uważam że nie ma co
        odpowiadać na jego obelgi i wezwania bo podobno jak się gó..o ruszy to będzie
        śmierdziało.
        • Gość: axel spinger Re: Re ...żałosny typek...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 00:48
          Axel porażasz swoją inteligencją. Jedynie Czerwona Patii może się z
          Tobą mierzyć. Polemika z Tobą jest zawsze dla mnie wezwaniem i
          nienależnym zaszczytem. Chciałbym poznać cię bliżej ,a być może
          wypalić z Tobą cygaro i wypić kieliszek koniaku.Pozdrawiam
          serdecznie i jak zawsze przed snem poczytam sobie fragmenty Twoich
          błyskotliwych postów.
          • Gość: Aganieszka Re: Re ...żałosny typek...... IP: *.ghnet.pl 26.07.09, 03:03
            nic dodać nic ująć co do tytułu wątku Wikiński już przegrał a Kosztowniak się
            śmieje z takich kontrkandydatów do stołka bo to nie kandydaci tylko polityczne
            siroty które mogą pomarzyć o byciu prezydentem Prędzej generał Marcinkowski
            zgoli wąsy niż wiki zostanie tu preziem
          • axel-1033 Re: do "axel spinger"....... 26.07.09, 09:24
            >to co ?chcesz zawarcia coś w rodzaju układu przyjaźni..? o niedocinaniu i
            przygadywaniu jeden drugiemu????
            • Gość: miłka Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 18:50
              Cieszę się że bufonda została ukarana. Żałosny facet i wstyd że z
              Radomia.
              • Gość: Ktosiek Re: Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:58
                i upppp
                • Gość: pucio Re: Wikinski buli IP: *.radom.vectranet.pl 25.08.09, 21:47
                  Gość portalu: Ktosiek zmień głupku ksywę i pisz dalej bo tylko na to cię stać ....
                  • Gość: morsztyn Re: Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 06:28
                    Cymbał Bimbał Wlazł Na Dach,
                    Cymbał Bimbał Z Dachu Spadł
                    • Gość: ttt Re: Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 23:12
                      Dał na caritas??!! Podlizuje się kościołowi.Nie zapomnijmy mu tego
                      towarzysze!!! Jak ktoś stoi w takim rozkroku, naraża swojego członka
                      na kontuzje.
                      • Gość: Alibaba Re: Wikinski buli IP: *.radom.vectranet.pl 26.08.09, 23:18
                        Same czerwone m..py na tym forum!
                        • Gość: desczudeszczu Re: Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:30
                          Cała opozycja w RM zamówiła mszę, żeby w weekend w Radomiu lało.
                          Żeby PIS-dzielcom nie udał się airshow.
                          • Gość: lewicarazem Re: Wikinski buli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 16:56
                            Śłońce świeci jak głupie!!Pan poseł dał na Caritas ,a Pan Bóg nas
                            karze słońcem i zanosi się na to że air show się odbędzie bez
                            przeszkód.Członkowie mojej partii życzą kosztowniakowi jak
                            najgorzej i mają nadziejąę że pogoda się popsuje i diabli wezmą ten
                            Pisowski show...
                            • Gość: Jan Re: Wikinski buli IP: *.radom.vectranet.pl 30.08.09, 12:23
                              Poslowie LSD uaktywnaja sie jedynie wtwdy kiedy sami siebie
                              reklamują.Karaś and Company licza na frajerów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka