Dodaj do ulubionych

Dobry ginekolog w Radomiu

09.08.09, 06:23
Szukam dobrego ginekologa, proszę o szczere opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: karibuuu Re: Dobry ginekolog w Radomiu IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.09, 11:25
      forum.gazeta.pl/forum/w,68,34416104,,dobry_ginekolog_w_Radomiu.html?s=0
      po co dublujesz wątki? Poczytaj sobie tu.
    • Gość: ziomek112 Re: Dobry ginekolog w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 19:15
      dobrym ginekologiem w radomiu jest doktor Mieczysław SZatanek
      • Gość: ann Re: Dobry ginekolog w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.09, 00:54
        Pani Monika Bator- Gregorczyk, przyjmuje prywatnie na Wyszyńskiego w Radomiu,
        wspaniała, godna polecenia, nie wiem czy jest lepszy lekarz od niej.
      • Gość: gośćć Re: Dobry ginekolog w Radomiu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.09, 09:06
        Nie polecam M.Szatanka, jest okropny nic nie powie, zapytany jak wyszły wyniki
        badań odpowiada ze "dobrze, wszystkim mówię ze dobrze", traktowana jesteś jak
        kolejna w kolejce,nie odpowiada na zadane pytania, nie rozwiewa TWoich
        wątpliowości. Mówiła ze mnie boli to on mówi że ma boleć. a póżniej poszłam do
        iinnego ginekologa i okazało się dlaczego boli,.\ NIGDY NIE WYBIERAJCIE SIE DO
        SZATANKA
    • lukrecja34 Re: Dobry ginekolog w Radomiu 10.08.09, 07:46
      ile kosztuje wizyta u dr Bator?
      • Gość: 1234 Re: Dobry ginekolog w Radomiu IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.09, 15:41
        ok.60 zł.
        • totutotam999 Re: Dobry ginekolog w Radomiu 09.03.15, 10:20
          ja polecam doktora Skałbanię z Radomskiego Centrum Ginekologicznego, bardzo dobry specjalista i przy tym miły człowiek :)
    • lechujarek_wolski Re: Dobry ginekolog w Radomiu 09.03.15, 21:03
      Ja bym swojej kobiecie nigdy nie zezwolił, żeby inny facet zaglądał jej między nogi - to jakaś patologia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka