Dodaj do ulubionych

Metoda SRT

06.08.10, 12:42
Czy ktoś może mi polecić osobę wykonującą zabiegi oczyszczania SRT?
Była u znajomej w Londynie i widziałem ile korzyści takie
oczyszczanie negatywnych zapisów daje. Nie wiem kto w Polsce robi to
profesjonalnie.
Obserwuj wątek
    • emilkaemilka25 Re: Metoda SRT 29.08.10, 18:43
      Hej , znalazlas juz taka osobe? Ja tez poszukuje, tyle ze wlasnie w Londynie . Jesli Cie zainteresuje to ta pani wydaje mi sie interesujaca :spiritual-energy.pl/index.html
      a pozatym, czytałam ze zabieg i tak sie dzieje na odleglosc, wiec niekonieczne jest spotkanie osobiste,
      bylabym wdzieczna na ta osobe z Londynu
      pozdrawiam
      napisz z jakigo miasta z Polski jestes
      • elastarzyk Re: Metoda SRT 04.09.10, 18:46
        Tak, znalazłam www.srt.com.pl. I tak praca jest wykonywana na odległość więc miejsce nie ma
        znaczenia. Za to cena za usługę jest zależna od miejsca :-). A co do tej strony o której pisałaś, to ja
        słyszałam bardzo złe opinie. Wolę z korzystać z pomocy certyfikowanego konsultanta, która ma
        rekomendację od twórcy metody Roberta Detzlera.
        • z2009 Re: Metoda SRT 05.09.10, 12:02
          Fajny sposób na zbicie kasy-wy im płacicie a Ci idą na wódkę a oczyszczają was ale z kasy -bez sensu.
          Jeśli się mylę choć nie sasdzę to czekam na opisy kogoś komu to pomogło.
          • kitorek Re: Metoda SRT 05.09.10, 20:36
            Mnie bardzo pomogło ! Bardzo szybko pozbyłam się alergii z którą walczyłam kilka lat. Mam zrobione
            odpowiednie testy, więc jeżeli chcesz, to Ci podeślę mailem do wglądu. Zanim więc zaczniesz
            wygłaszać niesprawiedliwe i niesprawdzone opinie tylko po to, aby coś. kogoś skrytykować i
            ośmieszyć, zapytaj się jak jest naprawdę....
            • z2009 Re: Metoda SRT 06.09.10, 13:40
              Jak na razie jest 1 dna osoba której to niby pomogło,ale alergia to nie koniec świata.
              Dziwne tylko,ze Ci niby uzdrowiciele biorą kasę z góry - nikt tak nie robi tylko oni a to już kwalifikuje to jako dobry biznes.
            • blue-maga Re: Metoda SRT 06.09.10, 15:14
              A czy mogłabyś napisać kto przeprowadzał u Ciebie oczyszczanie SRT?
              • kitorek Re: Metoda SRT 06.09.10, 17:16
                A jaka liczba wyzdrowień byłaby odpowiednia aby Pan uwierzył, że oprócz konwencjonalnej medycyny jest jeszcze jakaś alternatywa? Jakby było 1000, to pewnie padłaby odpowiedż, że tylko 1000. Można wszędzie wokół wszystko negować tylko jaki to ma sens? A co do pieniędzy, to idzie Pan do lekarza, płaci za wizytę a potem bierze lekarstwa...Tak naprawdę to też Pan płaci przed terapią. Czy lekarze to też oszuści, co biorą na wódkę, prawda? Niech więc każdy pozostanie przy swoim zdaniu :-). Ja po prostu jestem zadowolona że pozbyłam się tek alergii i tyle.

A co do drugiego pytania, to chyba nie bardzo mozna na forum cokolwiek reklamować. Poszukaj wyrazenia SRT, to znjadziesz. Ja korzystałam z pomocy konsultanta certyfikowanego bo chciałem mieć jakąś gwarancję skuteczności.
                • z2009 Re: Metoda SRT 07.09.10, 11:14
                  A jak znalazłaś tego certyfikowanego?? bo jakoś nie mogę znaleść a ta certyfikacja na pewno polega na zrobieniu jakiegoś kursu za X-kasy i jest się już certyfikowanym uzdrowicielem :)
                • blue-maga Re: Metoda SRT 07.09.10, 11:50
                  Konsultant certyfikowany jest na www.srt.com.pl i www.ginacentrum.gr.
                  Będę wdzięczna jeśli potwierdzisz z której strony korzystałaś, bo szukam kogoś sprawdzonego.
                  Czy podałaś im konkretny problem, czy miałaś oczyszczanie ogólne?
                  • z2009 Re: Metoda SRT 07.09.10, 13:11
                    Na jakiej podstawie twierdzisz,że oni są certyfikowani? czy dlatego,że tak napisali o sobie?
                    Czekam wciąż na opisy komu to pomogło w czymś.
                    • kitorek Re: Metoda SRT 07.09.10, 18:41
                      do z2009: stąd wiem, że są ceryfikowani, bo mają dokumenty wystawione przez SRA (Spriritual Response Association) podpisane przez twórcę metody Roberta Detzlera. Widziałam :-).
                  • kitorek Re: Metoda SRT 07.09.10, 18:40
                    Ta druga strona to Grecja. Korzystałam z srt.com.pl. Ja miałam konkretny problem do załatwienia
                  • kitorek Re: Metoda SRT 07.09.10, 18:43
                    korzystałam ze strony polskiej czyli www.srt.com.pl. Ta druga to Grecja. Miałam konkretny problem do rozwiązania
                    • blue-maga Re: Metoda SRT 08.09.10, 10:40
                      Dziękuję Ci za odpowiedź.
        • kubartur4 Re: Metoda SRT 15.10.10, 09:45
          czego dotyczyły złe opinie, które otrzymałaś nt. strony Pani Diop?
          • elastarzyk Re: Metoda SRT 15.10.10, 21:41
            Dotyczyły dokładności pracy tej Pani. Największym problemem jest czystość pracy (połączenia z WJ). Wielu osobom wydaje się, że pracują z WJ a tak naprawdę informacje (nieprawdziwe) pochodzą od istot, które mają w aurze. A skoro taka osoba nie jest w stanie usunąć istot z własnej aury, to nie chciałam aby zajmowała się mną.
            • kubartur4 dziekuje za odpowiedz 20.10.10, 22:01
              jw.
      • srt-srt Re: Metoda SRT 26.12.10, 23:21
        ta pani z podanego adresu mailowego ma moze ladna strone internetowa, ale niestety nie ma zadnego wyksztalcenia ezoterycznego i to co robi, to jest tylko jako samouk. Jak wiecie samouk moze byc czasami dobry, ale nie musi, szczegolnie jak sam ciagle potrzebuje innych pomocy, by go czyscili. Powodzenia
        • zdziwiony51 Re: Metoda SRT 14.11.13, 18:58
          SZOK - ciemnogród do potęgi !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka