fallia Re: Czemu Pani Marleno... 04.11.05, 05:41 Dlaczego Pani nie chce mi odpowiedziec na mój e-mail, proszę i prosze a tu nic od dwóch dokładnie juz miesięcy, zaglądam na tą poczte swoją a tu odpowiedzi brak ;-(.Pozdrawiam i życze w miare przyjemnego dnia w pracy.fallia Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czemu Pani Marleno... 04.11.05, 11:07 Nie wiem..:( Musze poszukać... Ja naprawdę juz chwilami trace rachubę komu odpowiedziałam, a komu nie. Po Nowym Roku będę trochę wolniejsza, więc mam nadzieje, że pomogę wszystkim, którzy mnie o to proszą... Postaram się odszukać Pani mail, bo jak na razie diabeł ogonem nakrył... :( Odpowiedz Link Zgłoś
marlena.skrabulska Re: Czemu Pani Marleno... 04.11.05, 22:45 Zerknelam w "wyslane" i widze maile z odpowiedzią w maju tego roku, więc nie bardzo rozumiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Czemu Pani Marleno... 05.11.05, 08:07 Witam pani Marleno niewiem jak to sie stało ale w sierpniuj juz wysłałam Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Czemu Pani Marleno... 05.11.05, 08:14 w sierpniu wysłałam Pani e-mail tylko niewiem chyba zły adres bo na poczta@marlena.org.pl a teraz przed chwilka użyłam drugi adres e-mailowy do Pani marlena1853@republika.pl i mysle ze prawidłowy.Przepraszam z góry. Odpowiedz Link Zgłoś