Dodaj do ulubionych

randia!!! ty malpo!!!:)

IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:22
przez ciebie mam febre:( a mowilam nie caluj tak mocno!!! hihihi
Obserwuj wątek
    • iwusia Re: randia!!! ty malpo!!!:) 22.07.02, 10:24
      oprzecież ona tylko palcami hiena, byłam świadkiem:))))))
      • Gość: hiena cmentarna Re: randia!!! ty malpo!!!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:27
        a ja myslalam ze to byl twoj palec:) hahaha co alkohol robi z czlowiekiem!
        wszystko mu sie myli:) tak czy siak bylo fajnie:) hihihi
        • iwusia Re: randia!!! ty malpo!!!:) 22.07.02, 10:29
          mój palec był wcześniej a później mnie zdradziłaś, szybki ślub i taki koniec
          naszej namiętnej miłosci i szalonego sexu Ty hieno!!!!!!:))))))
          • Gość: hiena cmentarna Re: randia!!! ty malpo!!!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:33
            ty dobrze wiesz dlaczego tak sie stalo!!!!:)))))
            • iwusia Re: randia!!! ty malpo!!!:) 22.07.02, 10:42
              bo ty jesteś nienasycona cholero!!!!!!!!:)))))
              • Gość: hiena cmentarna Re: randia!!! ty malpo!!!:) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:44
                ciiiiiiiiiiiii, jessssssssu nie mow tego tak glosno, bo ludzi przestraszysz:)
                hihihi
    • saqqara Re: randia!!! pi........... ;)))) 22.07.02, 10:43
      ja Cie prosze, Ty mnie klisze oddaj, TĘ klisze chce miec!

a Panie niech sie uspokoja, bo temat paluszkow jest grzeszny;)))
      • Gość: hiena cmentarna Re: randia!!! pi........... ;)))) IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:45
        te klisze chca wszyscy!!!!:)
        swieta sie odezwala!!! szaki;) tego loda wszyscy dlugo zapamietaja:) twojego
        laela tez:)))))
        • saqqara aha, zeby nie bylo, to uprzedzam 22.07.02, 10:51
          bo wiem co Wam do lbow przyszlo!
          nie czytac "pi...a" ale "pipipi" ktore kulturalnie zastapilo brzydkie slowo z
          PRZECINKIEM!!!:))
          • Gość: hiena cmentarna Re: aha, zeby nie bylo, to uprzedzam IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 10:53
            hahaha przecinek??? czyzbys mowila o crimenie?:)
            • saqqara Cri (przecinek)men? 22.07.02, 11:01
              calkiem mozliwe;))

aha, i nie rob "hahaha" ja wole te hihihi, lepiej kojarzy mnie sie z ...
              HIENĄ:)))
        • Gość: wierzba Re: randia!!! pi........... ;)))) IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 10:52
          no właśnie saqqara, my tylko paluszkami a Ty językiem, ale jaaaaaak!!!!!!!!, no
          no zdjęcia ja tyż chętnie w te swoje paluszki he he he he
        • saqqara co chce od mojego loda? 22.07.02, 10:53
          ladnie zjadlam! i jak kawa popilam!:))
          • Gość: wierzba Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 11:04
            no przecie ja o niczym innym niemówie......naprwde nie wiem co miałaś takiego
            na myśli:))))))))
            • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 11:06
              hihihi szaki ale ty zyczliwa kobita jestes!! ta kawa to chcialas sie ze
              wszystkimi dzielic:)
              • saqqara ja ludzka jestem 22.07.02, 11:09
                co mam w ustach, to sie dziele;)))

o lodzie do lizania pomyslalam, prosze mnie tu nie sciagac na droge grzechu,
                Wierzba:)))
                • Gość: hiena cmentarna Re: ja ludzka jestem IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 11:13
                  troche za daleko siedzialam:( ale crimek i laela chyba sie zalapali na kropelke
                  kawy:)
              • Gość: Aroska Re: co chce od mojego loda? IP: 195.116.92.* 22.07.02, 11:11
                ...A Tygrysek z Randią idą je zaraz wywołać...te zdjęcia oczywiście...i będzie
                cenzura (mam nadzieję:)))))
              • Gość: laelia Re: co chce od mojego loda? IP: 212.244.106.* 22.07.02, 11:12
                jak się tak będziecie przechwalać, to będziemy miały demonstracje licznych
                chętnych na następną imprezę i do pantery pół Polski się zwali :)
                A lody były rzeczywiście niezłe :)))
                • Gość: wierzba Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 11:26
                  a cenzurować będę ja:)))))) czyli wszystkie idą w obieg.......no prawie:))))))
                  • Gość: laelia Re: co chce od mojego loda? IP: 212.244.106.* 22.07.02, 11:34
                    ale wszystkie zdjęcia, na których byłam przypadkiem się p[rześwietliły, już to
                    obgadałąm z Randią :))))
                  • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 11:36
                    data wstepna 15 sierpnia gwoli inforacji:)
                    najgorsze jest to ze randie to my mozemy dorwac i zabic:) ale lezioxa........a
                    on tez sie zalapal na kilka niezlych ujec:(
                    • Gość: wierzba Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 11:40
                      laila nie martw się dobry fotograf wszysko zrobi żeby uratować
                      zdjęcie.....szczególnie jak zobaczy reszte h eheh ehe, i hienko moja droga
                      prosze mi tu randi nie ukatrupiać bo ma mnie dowieźć do Ciebie 15:)))))
                      • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 11:44
                        pytanie czy rafaelooo juz jej nie zabilo :))))))
                        • Gość: wierzba Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 11:49
                          no cóż pewnie laska tigera poszła w ruch...:)))))
                        • Gość: leziox Re: co chce od mojego loda? IP: 217.96.115.* 22.07.02, 11:55
                          Wyjasniam poslusznie dla wszystkich potencjalnych chetnych na fotki,ze juz od
                          jutra bede mogl sie podziwiac oraz inne osobniczki i nieliczne osobniki,na
                          tychze zdjeciach utrwalone.
                          Proby zamachow skazane sa z gory na niepowodzenie,poruszam sie w silnej
                          eskorcie meneli oplacanych kwachami,ktorzy w ogien za mna pojda,tzn.do
                          momentu,jak beda mieli kwachy.
                          Zamiast wojny jednak interesowaloby mnie raczej pojscie na kompromis z
                          mordeczka Randia oraz wymienienie sie kompromitujacymi zdjeciami,ktore juz
                          teraz przekreslaja moje szanse na polityka,bo ksiedzem i tak nigdy nie chcialem
                          byc.
                          Randia,ewentualna zaplata seksem tez jest brana pod uwage,czy ma to byc
                          transakcja laczona?
                          • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:07
                            ja tylko prosze slodziudko, co by to zdjatko z randia i only trafilo tylko do
                            mnie, bo nie chce zeby dziewczyny onanizowaly sie przy nim!!!!! hahahaha
                            • Gość: wierzba Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 12:09
                              kurna hiena nie bądź taka skapa no chociaż troszeczke pokaż :)))
                              • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:16
                                pod warunkiem ze zrobimy wymianke:)
                                • Gość: iwusia Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 12:28
                                  ok ze mna zawsze dobijesz targu.....:)))))
                                  • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:31
                                    a tak swoja droga obiecalas mi cos!!!:) ty to lubisz mnie molestowac!!!!:)
                                    • Gość: iwusia Re: co chce od mojego loda? IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 22.07.02, 12:36
                                      musze tylko scan zrobić:)
                                      • Gość: hiena cmentarna Re: co chce od mojego loda? IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:37
                                        to sie robi tak: chwytasz za leb i pocierasz o monitor hahahaha
                          • randia Re: co chce od mojego loda? 22.07.02, 13:33
                            Leziu, skarbie Ty moje jedyne!!!!!!!!!
                            Nie ma mowy o łączonej, płacisz seksem albo..............:))))

P.S. Jak tylko będziesz mógł od razu dzwoń, MAM WAŻNĄ SPRAWĘ !!!!!!!!!
    • Gość: hiena cmentarna koniec smiania sie!!!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:42
      czuje ze jutro moja warga bedzie wieeeeeeeeeeeelka!!! murzynskie usta!!
      • iwusia Re: koniec smiania sie!!!!!!! 22.07.02, 12:48
        ha ha ha ha hahhhhha......ups przepraszam:)))
        • Gość: hiena cmentarna Re: koniec smiania sie!!!!!!! IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 22.07.02, 12:52
          kopne cie w tylek!!!!!!!:) chyba uda mi sie tak wysoko noge uniesc:)
          • tygrysek_ Re: Pantera!!! 22.07.02, 13:36
            nie wymądrzaj się tak!!!,..bo ci już tych prochów nie będę wysyłał!!!:)
          • iwusia Re: koniec smiania sie!!!!!!! 22.07.02, 13:39
            no co ja poradze że wywołuyjesz uśmiech na mej twarzy:) cmok:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka