jujus111 08.03.08, 12:59 Słuchajcie a jest jakis rytuał zwiazany z miloscia, czy moze jakos Anioł Milosci pomoc???????? Prosze pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kesit Re: Anioł Miłości 10.03.08, 18:30 czesc, wiem ze w sklepie Ciszka jest kamien z aniolem milosci, mozna tez kupic anioly do zawieszenia,zeby przzyciagnely milosc. wedlug mnie to tez po prostu trzeba z ooltymizmem kazdego dnia pomodlic sie do aniola stroza z pomoca o milosc. on nam ja przyciagnie wtedy kiedy bedziemy do tego najlepiej przygotowane. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian02 Re: Anioł Miłości 29.03.08, 15:36 Mam modlitwę do Archanioła Haniela o pomoc w miłości jak chcesz to mogę Ci przepisać, bo chyba już tutaj kiedyś na forum była podawana:) Odpowiedz Link Zgłoś
muffin3 Re: Anioł Miłości 29.03.08, 16:23 A jak sobie poradzić z fatalnym zauroczeniem kolegą z pracy? Ja już o tym pisałam w innym wątku, abyście uważały o co prosicie. Modliłam się do mojego Anioła Stróża o miłość i postawił mi Jego na mojej drodze. Chciałam być chociaż przez chwileczkę szczęśliwa a teraz codziennie przez niego płaczę.......... Odpowiedz Link Zgłoś
lilian02 Re: Anioł Miłości 29.03.08, 19:09 No właśnie, dlatego ja proszę o poznanie tego mi przez Boga pisanego, z którym stworzę związek na resztę życia.Od początku o to się modliłam i prosiłam i jak do tej pory na szczęście nie miałam poważniejszych zauroczeń nieodpowiednimi facetami.Ale serce nie sługa.Nie wiem co Ci poradzić. Najlepsza byłaby zmiana pracy-co z oczu to i z serca...ale wiadomo jak to dzisiaj z pracą jest:). Odpowiedz Link Zgłoś