bastekss 01.10.09, 08:27 Wesoło powiem Wam O godzinie 8:00 rozpoczeły się zapisy, o godzinie 8:01 zawiesił się serwer a dwie minuty później nie było już miejsc ... ot cała politiechnika... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :((( Re: Politechnika Dziecięca IP: *.bosbank.pl 01.10.09, 08:35 Dokładnie tak, próbowaliśmy na kilku komputerach równocześnie dokonać rejestracji dzieci, niestety strona była w budowie, później okazało się, że brak jest wolnych miejsc. Mam pytanie komu przez kilka minut udostępniono stronę aby bez problemu zarejestrować dzieci? KOLESIOM? Odpowiedz Link Zgłoś
bastekss Re: Politechnika Dziecięca 01.10.09, 09:34 już prawie wszystko wiem chętnych jest więcej niż na studia dzienne i nie wiedzą co z tym zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Politechnika Dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:31 Witam. Rozumię wasze rozgoryczenie ale ja zapisałem dwójkę dzieciaków bez problemu. Wystarczyło trochę opanowania, cierpliwości i punktualności. Przewidywałem taki scenariusz po artykule w Nowinach Rz-w. Udało się zarejstrować o godz. 8,10 syn był 96 na liście o 8,11 córka była 110. Pewnie jeszcze 90 sekund i wszystkie miejsca zajente. Tak że nie pleście o kolesiostwie tylko opanujcie emocje kochani rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś