Dodaj do ulubionych

Serwisy kmputerowe Rzeszów

IP: 89.230.85.* 18.10.09, 12:29
Możecie polecić dobre serwisy komputerowe w okolicach Śródmieścia
(zresztą niekoniecznie)? Ten Apollo (czy Sigma) na Grunwaldzkiej
znam, bardziej chodzi mi o mniejsze. I żeby oferowali odzyskiwanie
danych z dysku. Opinie i orientacyjna cena mile widziane. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: qqq Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:41
      a co się stało z dyskiem - napisz może pomogę woto0@interia.pl
      • Gość: mgr Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: 89.230.85.* 18.10.09, 20:23
        Prawdopodobnie system się zwalił. Nie idzie uruchomić, nawet w
        trybie awaryjnym.
        • Gość: Marczak Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:31
          Nowe Miasto - ul.Graniczna 6 taki zielony budynek kolo spółdzielni mieszkaniowej
          na 1 piętrze, dobry serwis komputerowy NaprawKomputer.net, naprawili mi
          komputerek w jeden dzien a tez problemem okazal sie uszkodzony dysk, polecam
        • Gość: Ha ha Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.10.09, 10:04
          Nie daj się wpakować w, żadne odzyskiwanie danych z dysku. Nic takiego nie
          będzie potrzebne... dane nadal tam są. Pod hasłem odzyskiwanie danych z dysku,
          kryje się coś innego co kosztuje dużo kasy. Tobie po prostu trzeba postawić
          system i zadbać o to, żeby przy instalacji przypadkiem nie usunąć tego co jest
          na dysku.

Pozdro
    • Gość: martunia_2005 Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: 195.205.170.* 21.10.09, 09:10
      Tez mogę Ci polecić ten "naprawkomputer", znalazłam ich przez ogłoszenie
      rzeszow.szerlok.pl/uslugi/informatyka/oferta/naprawkomputer-net-serwis-komputerowy_6457644151774179/
      Mam laptopa już nie na gwarancji i miałam problem, system się zawieszał. Potem
      się okazało że to wina karty graficznej. Zajęło im to dłużej, prawie tydzień ale
      byłam zadowolona, poziom obsługi ok.
      • Gość: nellla Re: Serwisy kmputerowe Rzeszów IP: *.ostdsl.pl 21.10.09, 11:17
        Ja polecam serwis komputerowy Barth-jak dotąd zawsze mogłam liczyć
        na szybką interwencję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka