Gość: Dok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 00:57 Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochroniarze, coraz większe pustki i wysokie ceny. Gratuluję i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igloopol Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:18 Czy w tej knajpie dalej trzeba płacić za siedzenie przy stoliku pomimo opłacenia wejścia? Kiedyś byłem i mało nie umarłem ze śmiechu bo takiej żenady nigdzie nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:50 Czy to żenada?? Raczej nie, bo nie tylko w Grandzie tak jest w Chilli również, moim zdaniem jest to dobry pomysł, bo jeśli zapłacę za rezerwację to czy ja przyjdę o 20.00 czy o 23.00 to rezerwacja nadal będzie. A zazwyczaj tak jest że jak się przychodzi do klubu o 22.00 to nie ma gdzie usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: 89.230.88.* 19.11.09, 23:50 W chili jest tak siedzisz sobie przy stoliku za darmo ale idzie koles do ochramaniacza daje 2 dychy i ochramaniacz przychodzi i wywala cie ze stolika oczywiscie z wielkim oburzeniem twierdzac ze jest tam rezerwacja, a jesli chcesz dalej siedziec idziesz do tego ochramaniacza dajesz mu 50 i teraz to ty masz rezerwacje, ogolna zasada jest taka kto ma wiecej kasy ma wieksze prawa w tym lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: 89.230.88.* 19.11.09, 23:51 Pomylilo mi sie nie chodzi o chili tylko o Grand, a moze w chili jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Dżentelmeni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 00:40 Ostatnio byłam świadkiem jak w Grandzie jakiś nawalony koleś obrażał kobietę stojącą sobie spokojnie przy barze i pijącą grzecznie drinka. Kobieta nie wytrzymała i wylała na jego koszulkę końcówkę swojego napoju. Bufet po cichu wezwał ochroniarzy. Nie pomogły jej tłumaczenia, że facet ją poniżał przy innych. Bez wahania wywalili za ryj obydwoje choć on był nawalony a ona grzecznie tłumaczyła sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.09, 08:32 To w Grandzie jest jakieś nieporozumienie z zapłatą za stolik, dlaczego nikt się nie upomni o potwierdzenia zapłaty za stolik?? Szczerze powiem, że nigdy w Grandzie nie byłam i narazie nie mam zamiaru sie tam wybierać, ale w Chilli nigdy nie było takiej sytuacji, żeby mnie ktoś z loży wyrzucił bo jeśli płacę za loże to mam potwierdzenie a poza tym oprócz ochroniarza (który nie jest pępkiem świata) to jest jeszcze taka osoba jak menager, z którym wyjaśnia się pewne kwestie. Ale dziwię się osobom, które narzekają na Grand a dalej się do niego pchają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloopol Re: Grand Club - mizerna obsługa i chamscy ochron IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 14:56 Nie chodzi o to ze płacisz za rezerwacje i ją masz jak przyjdziesz. Zresztą standard jest taki, że rezerwacja jest od godziny x i a przed tym czasem można sobie usiąść. Chodzi o to, że pracownik klubu nam powiedział, że to takie "rezerwacje" - czyli wchodzisz do pustej knajpy, nikogo tam nie ma i nie będzie a wszystkie stoliki "zarezerwowane". Jak chcesz usiąść to musisz im za to zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś