Dodaj do ulubionych

Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, Under

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.04, 15:00
Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, Underground, Jamajka....
Proszę o opinię - robię internetowy przewodnik po "tym lepszym" Rzeszowie a
chciałbym być w miarę obiektywny....
Obserwuj wątek
    • Gość: karol_kremowka Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 22:46
      Myślę, że z wymienionych w subject'cie knajp, Mrok Cafe nie ma sobie równych.
      Tylko tam jest ludzka atmosfera, bez pier*****, muzyka bywa ostra i łagodna,
      ale zadowoli każdego amatora dobrego brzmienia. A o obsłudze można się wyrażać
      w samych superlatywach. Wydawać by się mogło, że w miejscu takim jak rynek w
      Rzeszowie powstać może jedynie kolejny klub dla łysych głów, a jednak Mrok
      Cafe jest według mnie najberdziej oryginalną knajpą w Całym regionie. Co do
      Undergroundu, myślę, że popadli w swego rodzaju monotonię, no coż, a na
      dodatek więcej tam licealistów niż studentów chociażby. W Tawrzach nie byłem,
      ale nie mam zamiaru się tam wybierać. Podsumowując: Mrok chociaż czynny od
      niedawna bije na głowę wszystkich konkurentów i to jeszcze w przedbiegach....
      • Gość: Zbyszek kieliszek Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 03.03.04, 11:16
        Zgadzam się z kolegą kremówką!! Kremówki Górą!! Mrok Cafe THE BEST!! Twarz
        Miejska - raz na jakiś czas, Underground - Kiedyś fajna knajpa była!!
        • Gość: msc... do kremówki i kieliszka!!!!!!!! IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 15.03.04, 23:18
          Chyba nie wiecie co tak naprawdę dzieje się w Undergroundzie. Może licealiści
          przychodzą, ale podstawa to wyborna ekipa, która z liceum już dawno nie ma nic
          wspólnego. Ludzie trzeba wiedzieć co się dzieje!!!!!!!!!!!
    • Gość: smutny d.... Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.rzeszow.mm.pl 15.03.04, 22:41
      Do kolekcji dodałbym jeszcze DEPRESJĘ. Najlepiej czuje się jednak w groundzie,
      miłe jest to że jak człowiek sobie zasłabnie o 3:00 nad ranem to zaprowadzą
      Cię ładnie do taxi i odwiozą do domku pod dzwi.To jest dopiero obsługa full
      serwis.
      Ps. pozdrowienia dla Joli, Seby, Michała, Tomeczka, Marcinka Muzy, Jerego i
      wszystkich których imon nie znam z wiadomych powodów.AAAAAAA znam jeszcze
      Szczurka i Szczura i Kościółka i td i tp.
      Ps.2 Polecam jeszcze Ósemkę-nowa knajpa(niezła jazda)zapytajcie Kościółka :)
    • Gość: chlor Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.slocina.sdi.tpnet.pl 11.04.04, 22:04
      czesc!! pozdrawiam odrazu wszystkich bywalców tych knajp!!Jednak chcialbym
      powiedziec ze najlepsza atmosfera ( moze to kwestia przyzwyczajenia po tylu
      latach ) panuje w Groundzie!! Twarz Miejska spoko, ale na krótką mete , Mrok-
      fajna muza bo tam pracuje "Brutal" ( co do muzyki to ma gust ale w realcjach
      miedzyludzkich raczej niezbyt przyjazny) heheh :) o Jamajce nie to raczej nie
      moge sie wypowiedziec w pozytywny sposób poniewaz taki fajny pan typu "SIŁACZ"
      nie jest przyzjnie nastawiony na odwiedzających tą knajpe ludzi!! Warto zajrzec
      czasem do " Na Moniuszki " oraz Trygonu ( z wyłaczeniem elektro- imprez) heh :)
      pozdrawiam
    • Gość: Leon Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 20:23
      Ground-jak dla mnie najlepszy.Knajpa na poziomie,polecam.Twarz-fajnie,ale
      ciasno i kupa dymu.Moniuszki mimo niezłego startu wypadło z obiegu.Mrok-klimat
      taki sobie,bez wyrazu.
    • Gość: lun_frigid Re: Ranking knajp typu Mrok Cafe, Twarz Miejska, IP: *.boguchwala.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 19:47
      Reaktor Sztuki rulezzzzzzzzzzzzz:)
      szczegolnie za sprawa mrocznych imprezek
      jak ktos nie wie gdzie - w hali na Podpromiu
      pozdrawiam
    • Gość: Grzechu Mrok Mrok Mrok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:15
      im dłużej działa tym lepiej tam jest. polecam. Pozostałe wymienione knajpy też
      jak najbardziej ok. Zgadzam się ze wszystkim tylko nie z tym, że Brutal z mroku
      ma złe podejście do gości. kto chce uśmiechniętą małpę to do McDonalda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka