Dodaj do ulubionych

Nadciśnienie krwi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.09, 09:54
Możecie polecić jakieś dobre leki bez recepty.
O lekarzu mi nie piszcie bo i tak nie mam na to czasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: stary rzeszowiak Re: Nadciśnienie krwi IP: *.rzeszow.mm.pl 16.12.09, 19:22
      Nie ma leków na nadciśnienie bez recepty. Jeżeli teraz nie masz
      czasu na lekarza, to znajdziesz czas na pewno wtedy, jak dostaniesz
      udaru- wtedy czasu będziesz miał aż nadto...
    • moyyra Re: Nadciśnienie krwi 16.12.09, 22:49
      bez recepty to jest sok z aronii :)

prywatnie to krocej poczekasz w kolejce

• Gość: Gość xxy Re: Nadciśnienie krwi IP: *.ostnet.pl 17.12.09, 16:25
        ja też nie miałem czsu iśśc do lekarza z nadciśnieniem krwi, dziś
        mam dużo czsu bo jestem po zawale i po koronoplastyce oraz po
        wylewie. to że jeszcze jestem w miare samodzielny to według lekarzy
        CUD!
        • 1marika111 Re: Nadciśnienie krwi 24.10.14, 12:10
          krótko i na temat: na nadciśnienie krwi po prostu ozonoterapia polecam poczytać i skorzystać
          • przesmiewca-lux Re: Nadciśnienie krwi 24.10.14, 12:30
            Oooooooo tu też się produkujesz z kryptoreklamą?
            A dlaczego nie stawianie pijawek, wyżeranie ciała przez larwy muchy, czy inne cuda?
            • 1marika111 Re: Nadciśnienie krwi 25.10.14, 13:39
              witam
              po pierwsze gabinet ma mój znajomy a ja jestem jego wdzięczną pacjentką, więc dlaczego nie mam na forach go polecać skoro mi pomogły jego terapie? Od tego są przecież takie fora, że ktoś ma problem i się chce poradzić.... to i ja doradzam i go polecam... więc jak masz jakiś problem to już twoja sprawa.
              ps. i nie szydziłabym z chorób innych ani ze sposobu w jaki chcą je leczyć. Osobiście czuję niesmak po twoim wpisie.. nie wolno szydzić z czyiś problemów.. nie znasz mnie i nie wiesz co przeszłam i dlaczego skłaniam się ku medycynie naturalnej...
              • przesmiewca-lux Re: Nadciśnienie krwi 25.10.14, 14:20
                1marika111 napisał(a):

> witam
                > po pierwsze gabinet ma mój znajomy a ja jestem jego wdzięczną pacjentką, więc d
                > laczego nie mam na forach go polecać skoro mi pomogły jego terapie? Od tego są
                > przecież takie fora, że ktoś ma problem i się chce poradzić.... to i ja doradza
                > m i go polecam...

Jasne, a świstak siedzi i zawija w te sreberka ;-D

> więc jak masz jakiś problem to już twoja sprawa.

Owszem mam z kryptoreklamą, spamerstwem i kłamstwem w żywe oczy.

> ps. i nie szydziłabym z chorób innych ani ze sposobu w jaki chcą je leczyć. Oso
                > biście czuję niesmak po twoim wpisie.. nie wolno szydzić z czyiś problemów.. ni
                > e znasz mnie i nie wiesz co przeszłam i dlaczego skłaniam się ku medycynie natu
                > ralnej...

A przechodź sobie co tylko zapragniesz. Lecz się jak i gdzie chcesz, ale nie kłam, że nie spamujesz.
                Ni stąd, ni zowąd pojawia się nowy forumowicz, wyszukuje prehistoryczne posty (często sprzed kilku lat) dotyczące zdrowia i na każdy problem ma super rozwiązanie ozon i pijawki. Czy ty naprawdę uważasz mnie i innych forumowiczów za kretynów? Czymże sobie zasłużyliśmy na taką ocenę? Bo chyba nie faktem, że nie wierzymy w twoje kłamstwa?
    • rz2014 Re: Nadciśnienie krwi 25.10.14, 14:18
      dieta bez soli!!!!
      idź jednak do lekarza bo to poważna przypadłość
    • rz2014 Re: Nadciśnienie krwi 26.10.14, 15:28
      To bardzo poważna choroba - idź koniecznie do lekarza - najlepiej kardiologa ale rodzinny też może Ci przepisać leki p/nadciśnieniowe. Najważniejsze abyś był dobrze ustawiony lekowo przez dobrego kardiologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka