Dodaj do ulubionych

Studentka oskarża profesora o molestowanie

IP: *.client.comcast.net 04.04.04, 19:13
W Polsce podejscie tzw. profesorow to studentow jest nie do przyjecia. Ja sam
studiowalem i w Posce i w USA i mam porownanie. Dziwi mnie ze w kraju o tak
wysokim bezrobociu tzw. "profesorowie" traktuja studentow jak doslownie
niechciane dzieci. zapominaja ze to dzieki studentom maja oni prace. Powinno
sie zwolnic ta stara komunistyczna jeszcze profesorska mafie i zatrudnic
mlodyh ludzi ktorzy beda bardziej szanowac studentow.
Obserwuj wątek
    • Gość: zartie Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.55.udn.pl 04.04.04, 19:33
      Te studia w USA Ci chyba zaszkodziły .... a może studiowałeś tam, bo w Polsce
      na żadnej uczelni nie udało Ci się studiów skończyć? ... A może masz manię
      prześladowczą na punkcie komunistycznej mafii? Przyjmij do wiadomości, że
      profesor to człowiek z wieloletnim dorobkiem naukowym w swojej dziedzinie.
      Inna sprawa, to traktowanie studentów - bywa różnie, ale spora w tym zasługa
      również samych studentów. Są też jednostki, które nie powinny prowadzić zajęć
      dydaktycznych, niestety na uczelniach polikwidowano etaty naukowe - wszystko za
      sprawą sposobu rozdziału funduszy :(
      • Gość: Robert Do zartie IP: *.pecuser.com 05.04.04, 19:16
        jak umiesz dobrze sciagac lub sie pieprzyc to studia w Polsce mozesz skonczyc z
        palcem w dupie, ty zartie wybralas napewno ta druga opcje. Ja nie chcialem tego
        robic dlatego zdecydowlaem sie studiowac w USA.
        • Gość: kpiarz Re: Do zartie IP: 62.233.192.* 05.04.04, 19:53
          Oj synku i te studia w USA nie dały Tobie rozumu. Na Polskich uczelniach jeżeli
          dziekan pije piwo i nie tylko ze studentami to nie nadaje się wogóle do
          pełnienia funkcji dziekan ani nauczycuiela akademickiego. Ale Mafie w polskiej
          nauce szczególnie w małych miejscowościch górują i oto efekty. Starzy
          profesorowe o lwowskich korzeniach na takie rzeczy by sobie nie pozwolili ani
          ich uczniowie. NIestety Poziom studiów wyższych można przyrównac na wielu
          uczelniach do poziomu technikum z lat 60-tych pzry uwzgklednieniu inflacji
          naukowej
    • Gość: dziennikarz Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 04.04.04, 19:46
      przeciez studentki pieprza sie po akademikach jak norki!!! iw sumie sa do
      molestowania!!co chlopa ma molestowac???
    • Gość: alfons Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.visp.energis.pl 04.04.04, 20:53
      tak dobre to są ale w łożu, ile to takich co tyłkiem zalicza, cóż nowa afera w
      SLD, mafia czerwona, wszędzie łapy wsadzi,
      • Gość: SLD-UPek Sprawą zajmie sie sędzia Kozak. IP: 195.205.230.* 04.04.04, 21:20
        • Gość: Student Re: Wyrzucony z Tyczyna przygarnięty przez WSIiZ IP: *.man.rsk.pl 04.04.04, 23:11
          Profesor wyrzucony z Tyczyna za podejrzenie molestowania seksualnego, został
          przygarnięty przez WSIiZ. Tam nie musi molestować. Na WSIiZ-ie
          studiują "dziewczynki" z Ukrainy.
    • Gość: xyz Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.enformatic.pl 05.04.04, 00:09
      nie wiem czy ten niby prof. molestował czy nie. Przeraża mnie co innego -
      wypowiedz Rektora, co to na zyczenie UJAWNI DANE I FAKTY DOTYCZACE INNEJ
      OSOBY, KTORA WYRAZNIE SOBIE TEGO NIE ZYCZY !!!! dyspozycyjnosc czy glupota -
      sam na siebie bat kreci. Taka "uczelnia" jakie kadry - pijani dziennikarze ze
      stolycy lub spod wawelu - wykladowcy, spece od bajek, byli milicjanci, i inna
      kadra "dydaktyczno-naukowa"- placcie żaki i zdobywajcie papiery - nawet za cene
      łapy w majtkach. to ze robia z was wała a nie magistra do wasz problem
      • Gość: ada Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 00:46
        To niesamowite co czytam w opiniach, do Europy sie rwie Polska, a myslami w
        zascianku. No moze nie wszyscy, mam nadzieje, pochwalaja opinie tych
        przmadrzalych znawcow psychologii. To, ze ktos prowadzi bogate zycie seksualne,
        to nie znaczy, ze daje to wszystkim powody do wykorzystywania (nie sugeruje ze
        ta pani takie zycie prowadzila). Po drugie, jest taka zasada, ze "nie" znaczy
        nie wlasnie, i nie ma usprawiedliwienia dla zastawiania sie tym ze ktos ma lub
        nie opinie, ze ktos kto jest studentem ma zawsze ochote byc oblapywanym.
        Wazniejsza za to sprawa- to czy ten profesor jest czy nie winny, to osadzi sad.
        Za to fakt, ze ktos potrafi tlumaczyc takie postepowanie w stosunku do innej
        osoby, to jest bardzo niepokojace. Ja np. wolalabym tych osob ktore sie
        wypowiadaly ze molestowanie to nic wielkiego, lub ze ktos moze prowokowac do
        molestowania, wolalabym w zyciu nie spotkac. Tak wlasnie tlumacza swoje
        postepowanie pedofile, nawet jesli dopuszczaja sie molestowania malych dzieci,
        to maja podobne wytlumaczenie, ze ofiary pochodzily ze znanych z rozwiazlego
        zycia rodzin, albo ze ofiary prowokowaly. To jest choroba umysly, tyle ze
        nieuleczalna. A co do tego, ze ktos robi pomowienia, zeby zaliczyc egzamin,
        hmmm, wyobraz sobie siebie w takiej sytuacjii, ze masz opowiedziec o tym jak
        cie ktos molestowal, ja nawet myslec o tym nie chce, nie mowiac o szczegolowym
        opowiadaniu, tylko polglowek by pomyslal, ze lepiej cos takiego opowiedziec,
        niz powtorzyc egzamin.
    • Gość: resovianka Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: 80.48.236.* 05.04.04, 10:57
      a czy ktoś miał zajęcia z szanownym rektorem tejże uczelni? może by się
      wypowiedział, jak wyglądają u niego wykłady i co się na nich mówi !!!! toż to
      zbrodnia!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ??? Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: 81.15.189.* 05.04.04, 11:34
        Jak dobrze sobie przypomianam to pan C. wcześniej pracował na WSP w Rzeszowie i
        tam chodziły o nim różne pogłoski. Co do Tyczyna to wiem od jednego z
        wykładowców, że rok wcześniej były już takie numery, ale sprawa została
        przygaszona. No bo w końcu jest jednym z załozycieli.
      • Gość: student Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.visp.energis.pl 01.07.04, 20:15
        Mialem z szanownym rektorem religioznawstwo i powiem ci ze to zajebiscie mady
        gosc choc z przestarzalymi metodami i dziwnymi fanaberiami. Swoimi prowokacjami
        i glupimi tekstami pod adresem katolikow i calej religii katolickiej zmusza
        słuchaczy do zastanawienia sie nad jeje sensem-nie jest to takie zle. Ukazuje
        ze w religii ktora zakazuje myslenia jednak mozna myslec wcale nie jest to
        bluznierstwem.
        zrzeracz swojego Boga
    • Gość: LOLITA Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.gw.intertele.pl 05.04.04, 12:24
      JA BYM CHCIALA Z TYM PROFESOREM. DAJCIE MI NA NIEGO NAMIARY.
    • Gość: Sędzia Kozak Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 05.04.04, 21:18
      Towarzysz Martens zostanie rektorem i zrobi porządek !!!!!
      • bambo2406 Re: Swintuszek 05.04.04, 22:39
        Czy ten profesor to przypadkiem nie znany w mieście (i okolicy)działacz
        Polskiego Stronnictwa Ludowego? Taki siermiężny a jednocześnie świntuch.
    • Gość: Ignacy Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.kol.tke.pl 05.04.04, 23:07
      Moi drodzy, ten artykuł w rzeczy samej jest zabawny haha. Nazwa artykułu jest
      jasno sformułowana "Studentka oskarża profesora o molestowanie"!!!!!. Teraz
      przeczytajcie sobie cześć zawartą na samym dole. I o co tutaj chodzi?? Z
      molestowania przeobrazi sie to w wojnę pomiędzy władzami uczelni a W/w
      Tadeuszem C. Pomijając ten fakt. Jestem z Rzeszowa i miałem do czynienia z UR
      jak i z WSSG w Tyczynie. Na każdej z tych uczelni Pan prof Tadeusz C. zasłynął
      tylko w jeden sposób, i nie były to jego osiągnięcia naukowe :)). Jedno co mnie
      mierzi w tym artykule to to że dziewczyna została przedstawiona jako kopciuszek
      hahahaha ( śmiech na sali ) Każda gazeta w podobnej sytuacji tak przedstawia
      osoby pokrzywdzone. Wcale się jej nie dziwie, że zdecydowała się opowiedzieć o
      tym dopiero po upływie jakiegoś czasu. Reakcją kobiety na takie zachowanie
      zboczeńca jest szok, i to nie pozwala im ujawnić tego problemu od tak obrazu.
      Spójrzmy na to z innej strony, może dziewczyna okres milczenia wykorzystała do
      zorientowania się w kwestiach prawnych ?? co jej wolno a co nie. Jak już
      wcześniej napisał ktoś wyżej, tą sprawę rozstrzygnie sąd i nie nam tutaj
      osądzać kto jest winien a kto nie. Artykuł w rzeczy samej przedstawia tylko i
      wyłącznie zdanie poszczególnych strona a co poniektórzy w swoich wypowiedziach
      próbują bawić się w wymiar sprawiedliwości. Jestem zdania iż tacy ludzie jak
      prof. Tadeusz C. powinni niezwłocznie zostać usunięci z każdej uczelni. Tytuł
      tego człowieka czyli „profesor” nie stawia go w świetle autorytetu, a już na
      pewno nie na tle opinii jaką sam sobie wypracował swoim postępowaniem. Zwrócimy
      uwagę na czynności jakie podjął sam Dziekan Tyczynskiej uczelni. Usunięcia Pana
      prof. Tadeusza C. dokonał w tempie natychmiastowy. Nie chce mi się Wierzyc w to
      że tylko tej jeden incydent tego typu wpłynął na tak szybką decyzje Dziekana
      WSS w Tyczynie. Jeżeli coś takiego miało by miejsce po raz pierwszy to uczelnia
      na pewno nie podjęła by tak radykalnych środków w tak szybkim tempie. Koniec
      mojego wywodu moi mili. Pozostawcie tę sprawę własnemu tokowi. P.S. Tacy ludzie
      którzy wypisują pierdoły w stylu „przecież studentki pieprza się po akademikach
      jak norki!!!” chyba mają dużo do powiedzenia w tej kwestii. Właśnie ludzie
      żyjący w takim a nie innym przeświadczeniu dopuszczają się czynów nie
      dopuszczalnych, tacy właśnie ludzie wyrastają na zboczeńców bo skoro ta osoba
      ma takie zdanie o studentkach to obrazu wiadomo jakie jest jej podejście, w
      głowie tylko cycki i pieprzenie.
    • Gość: rafal Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.cable.mindspring.com 06.04.04, 00:54
      tego zboka osobiscie wykastruje ijemu podobnych AVE
    • Gość: absolwent Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 18:51
      to jest prowokacja, szyte grubymi nicmi, jak to jest że dopiero po 3 miesiącach
      używa się do tego prasy, przecież wymiar sprawiedliwości tutaj działa, dziwię
      się tej studence że pozwoliła swoją osobę wykorzystać do zniszczenia profesora,
      widocznie zostałą kupiona
    • Gość: sexista Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.man.rsk.pl 09.04.04, 23:11
      Bidoolka pewnie nie dostala zaliczenia. Na URZ-e laski daja d...y, wszyscy
      wiedza komu i nie ma skandalu. Sie znalazla jedna owca z Tyczyna ;-)
      • Gość: pr Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.enformatic.pl 10.04.04, 07:41
        smutne...
      • Gość: xxx Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.visp.energis.pl 10.04.04, 10:22
        tak uderzyłeś w sedno, ile przez tyłek zrobiło kariery akademickie, jak to jest
        z egzaminami na piątki otrzymanymi za dupę, ileż to u sobolewskiego studentek
        zrobiło karierę? nie ośmieszajcie się,może o tym fenomenie by ktoś napisał, to
        się dopiero do prasy nadaje!!!!!
      • Gość: nie z URZ Re: Studentka oskarża profesora o molestowanie IP: *.visp.energis.pl 01.07.04, 20:21
        komu?? ja nie wiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka