Dodaj do ulubionych

Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad...

IP: 81.219.71.* 17.11.10, 20:37
No to już po Kamińskim, choć podobno rodziny się nie wybiera jednak jego polityczna kariera przechodzi do historii.Był w komisji zdrowia ale nic nie zrobił dla Podkarpacia nadal pomimo podobno wiekszego algorytmu fundusze są najniższe z wszystkich województw.Najlepiej to trzyma się jego kogut na cukrze na głowie oraz najlepiej wychodziły mu zadymy na stadionach.Trzeba mieć w głowie a nie na głowie panie Kamiński, z takimi liderami to SLD ma marne szanse na Podkarpaciu.
Obserwuj wątek
    • Gość: koko Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.rz.izeto.pl 17.11.10, 20:49
      - Chciałem też podkreślić, że wg mnie na tej stronie nie ma niczego, co naruszałoby dobra osobiste pana Cyprysia. To zdanie, które jest tam wypisane, równie dobrze może wypowiadać owa roznegliżowana pani, a nie pan Cypryś, którego zresztą znam, bo to mój wychowawca z liceum. Również nie widzę niczego oburzającego ani gorszącego w pięknych kobiecych piersiach - dodaje.

Więcej... rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,8677882,Cyprys_sciga_za_strone_ze_swoim_nazwiskiem_w_adresie.html#ixzz15ZSTzDJ4

Sam się sfotografuj z ładnymi piersiami albo pupą i wystaw sobie na swoja poselską stronę. Ucieszysz swoich wielbicieli.
      • Gość: nasciturus Bufet!!!!!!! co????? IP: *.rzeszow.mm.pl 17.11.10, 20:54
        I wszystko jasne. Kiedy jakiś dziennikarz zaglądnie do dzienników lekcyjnych rocznika 1994 - 1998 r. II LO klasa "B" ?
    • Gość: agent tomek Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: 77.236.26.* 17.11.10, 20:50
      Haha brawo panie Tomku za ściemę o niewiedzy o działaniach brata :)

tomasz = SLD = T.F. = ????
    • Gość: gosc Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 20:51
      dziwię się P. Cyprysiowi, przecież tym "kawałem" zrobiono mu kampanię za friko . A jak chłopina zapomniał opłacić domenę to jak będzie rządził miastem????

Na dodatek nie ma ani trochę poczucia humoru
    • Gość: gosc Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.10, 20:51
      dziwię się P. Cyprysiowi, przecież tym "kawałem" zrobiono mu kampanię za friko . A jak chłopina zapomniał opłacić domenę to jak będzie rządził miastem????

Na dodatek nie ma ani trochę poczucia humoru
      • Gość: :) Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: 77.236.26.* 17.11.10, 20:57
        kampanię to robi tomuś kamiński :)

podziękować za takie coś...

pewnie nie opłacał, bo nie była potrzebna i nie pomyślał, że znajdzie się taki tomuś, który będzie chciał się czuć poważnym inwestorem...
    • Gość: ja Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 17.11.10, 21:01
      Pierwszy dekret nowego prezydenta C.- usunąć cycki z miasta ??

• Gość: zyta Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: 81.219.71.* 17.11.10, 21:18

Debili i zadymiarzy w Rzeszowie mamy pod dostatkiem, czas na zmiany również w radzie miasta niemym klakierom mówimy do widzenia.Niewczas na Kamińskich, Fiołków czy Budzików którzy oblepiają prawie każdy płot czy słup w mieście.
        • Gość: golwes Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: 79.139.55.* 17.11.10, 21:44
          Zytko nie wiem w jakich ty rejonach mieszkasz, ale ja jadąc przez Rzeszów widzę w większości fałszywe gęby z pisu
          A co do wyroku , to uważam , że jest niesłuszny, każdy może sobie kupić każdą domene i umieścić na niej co mu się podoba, a że cypryś jest sknerą i nie stać go na kilkanaście pln , to ma psikusa, ciekawe o czym zapomni jak Niedaj Boże zostałby prezydentam
          • Gość: :) Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: 77.236.26.* 17.11.10, 21:59
            daj swoją fotkę i pykniemy ją obok cycków skoro jurek nie chce... napiszemy wtedy że nie masz pomysły na życie...

dla mnie nie jest sknerą, a raczej umie inwestować: nie opłaca strony internetowej, której nie potrzebował w danym czasie :)
          • Gość: Ja Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.10, 22:04
            Ciekawe jakby Tobie ktoś zrobił zdjęcie, wykupił domenę z Twoim imieniem i nazwiskiem, umieścił fotkę z podpisem "tani pe**ł".Czy byłbyś wtedy taki tolerancyjny, i nadal uważał ze wszystko można publikować :)
          • Gość: gość Re: GOLWES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 16:21
            twoja geba aż śmierdzi rasizmem.uważasz za fer cos takiego?czyli jakby ktoś,umiesci twoje zdjęcie obok zdjęcie chu... a a pod spodem napis,,ch..j jak wygląda kazdy wie,też byś był tego samego zdania?to takie zabawne przecież.
            ja też nie lubie pisu,ale ty patrzysz jak koń.wielki łeb szkoda,że tam tylko siano.
    • adamx22 Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w 17.11.10, 21:36
      Za 10 zł na listę dłużników :D
    • Gość: p Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:44
      To będzie jedyny sukces cyprysia przy okazji tych wyborów hihihi :-)
    • Gość: maciarewicz Cypryś przestraszył się cycków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 21:58
      Chwila moment.
      Po pierwsze primo dlaczego kandydat Cypryś nie zadbał o opłacenie strony?
      Jak się nie płaci rachunków, to później ktoś kupuje wolny towar?

Takie postępowanie oznacza, że kandydat na prezydenta - Cypryś nie ogarnia i w przyszłości może oznaczać, że w taki sposób będzie rządził miastem - z ławy sądowej. Żałosne, nieprawdaż.

Po drugie primo istnieje także inna strona internetowa www.cyprys.rzeszow.pl . Tam jest dopiero czarny humor. Cycków co prawda nie ma ale za to pełny Halloween.

Po trzecie primo Cypryś mówi:
      - Niektórzy myślą, że jestem twórcą tej strony.
      Oszczędź Pan, Panie Cypryś uznawania swoich wyborców za skończonych idiotów. Naturalnie, jak wszedłem na tę stronę natychmiast pomyślałem, że Pan jest jej autorem. Początkowo treści były dekadenckie, widoczny był brak wiary w osiągnięcie sukcesu, jednak po zamieszczeniu cycków strona nabrała rumieńców. Wtedy pomyślałem, ze taką zmianę zaproponował Panu Pański brat. I za jego przewodem pojawiły się cycki.
      Niestety Pan się przestraszył cycków, to jak Pan możesz rządzić miastem?

Proponuję zaśpiewać na zebraniu piosnkę wyborczą: Ładna cycki masz, komu je dasz takie ładne cycki, takie ładne cycki.

Proponuję, żeby Pan podzielił się miłosiernie cyckami z prezesem. On ma tylko kota. Może cycki zobaczy po raz pierwszy.

Jednak i tak nie jest to największy hicior związany ze stronami internetowymi kandydatów spod znaku PIS.
      Idąc ulicą przeczytałem wezwanie kandydata Jarosława Angermana (także z PISu) do głosowania na jego osobę. Na swoim plakacie wyborczym wskazał strony internetowe. Tymi stronami bije Pana na głowę. U Pana , Panie Cypryś tylko cycki, a u Angermana dwie poważne strony internetowe. Pierwsza to www.zchn.org, a druga to www.facebook.com.
      Tak się robi kampanię. Gość widocznie kupił facebooka i dzięki temu mogą na niego głosować ludzie z całego świata. Tak należy działać Panie Cypryś. Pan zaś do sądu, jak Kargul. Wbij Pan sobie raz na zawsze, że jak zamierza się kandydować na prezydenta to należy zacząć myśleć. Trzeba zaplanować kampanię wyborczą, zapłacić za domenę i cały czas myśleć. Pana program wyborczy, to klasycznie po Zioborowemu, do sądu.

Pobudka, IV RP nie istnieje,a Prezes niedługo was wszystkich wyśle na Madagaskar.
      Panie Cypryś nie nadajesz się Pan na prezydenta, boisz się Pan cycków i straszysz sądem. Klasyczny PISior na wymarciu. Czy pożegnał Pan swoich kolegów Cholewkę i Kiczka. Też niezłe modele. Czy to u was w strukturach normalne?

• Gość: :)) Re: Cypryś przestraszył się cycków IP: 77.236.26.* 17.11.10, 22:10
        To na dwa fora jedziemy?? Będzie premia??

Po pierwsze primo:
        Nie opłacał czegoś, czego nie potrzebował. Ja bym też nie wpadł na pomysł że państwo Kamińscy to tacy inwestorzy.

Po drugie primo:
        Strona należy do firmy i ją reprezentuje. Nie narusza niczyjego dobrego imienia.

Po trzecie primo:
        POjadzie/SLDjadzie - nie oburzaj się tak bo ci żyłka pęknie :)
        • Gość: maciarewicz Re: Cypryś przestraszył się cycków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 22:19
          Jedziemy na dwa fora, bo były dwa cycki.

Po pierwsze primo: Słusznie prawisz - nie potrzebował to nie wykupił. Jak się kandyduje to się myśli. Polska jest najważniejsza. Tylko która?
          Po drugie: Ale ładne chryzantemy na tej drugiej stronie, prawda? Z rozpędu mógł i ich skarżyć.
          Po ostatnie: o żyłkę bądź spokojny.

Szkoda, że nie załapałeś o czym pisałem.
          • Gość: :) Re: Cypryś przestraszył się cycków IP: 77.236.26.* 17.11.10, 22:25
            to mi pojaśnij skoro nie potrafię załapać :)

1. Wiesz no... Nie dla każdego Internet jest Bogiem... Co innego jakby zapomniał się ubrać...
            2. Piękne chryzantemy, owszem - ale porównaj swoje zdjęcie z cyckami a następnie z chryzantemami. Zczaisz:)
            n. W sumie to teraz się martwię o te wszystkie żyłki PZPRowskie.. Co by nie trzeba było się do chryzantem odnosić znowu...
            • Gość: p Re: Cypryś przestraszył się cycków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 23:02
              Ty się martw o pisowskie żyłki bo mogą nie wytrzymać kolejnej porażki w ważnych wyborach, a wtedy różnie to może z nimi być :-)
    • Gość: 123 Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.tktelekom.pl 17.11.10, 22:46
      aaa pojawił się znów Konrad - taki lokalny lumpen - proletaryat !
    • Gość: List do Tomka K. Jak Cię Cypryś uczył to byłeś prawdziwym patriotą IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 23:10
      ... i nawet taką fajną koszulkę z orzełkiem nosiłeś, i glany, i flejersa, a jak trzeba było to i na ustawkę poszedłeś w obronie Resovii. A jak Cię przestał uczyć to nagle z rzeszowskiej wersji Piotra Farfała zmieniłeś się w rzeszowską Joannę Senyszyn hehe. Czyli co - pewnie dobrze uczył tylko, że za krótko? A ten tekst że nie wiesz, że to brata domena jest to normalnie na łopatki powala...
      Z drugiej strony taki spec jak Cypryś to dopiero nam drogi, mosty i aquaparki pobuduje, a potem autostrady, gazoporty i centra lotów kosmicznych - po jednym na każdym osiedlu :)))
    • Gość: Domenomaniak Uwaga domeny do wzięcia!! .tomaszkaminski. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 23:22
      tomaszkaminski.com.pl, .info, .com, .net :)))))))))))))

Już od 0zł na nazwa.pl (za reklamę nic nie wziąłem :P)
    • Gość: Gościoowa Cypryś wygrał z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:22
      To z pewnością jedyne zwycięstwo na jakie może liczyć.
      Jaki kandydat takie cycki.
      • Gość: MistrzRiposty Re: Cypryś wygrał z cyckami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 07:29
        A szkoda! Bo to były ładne cycki!
        • Gość: gosc Re: Cypryś wygrał z cyckami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 08:04
          nie jestem zwolennikiem pisu.jak najdalej od tej partii i prezesa.ale
          GOLWES-mysl czasem co piszesz bo srasz nie raz aż przykro czytać.ciekawe jakby ktos umiescił twoje zdjęcia obo jakiegos fiuta????tez uwazalbyś ,ze sobie może wkleic?chyba ,że uwazasz to za cos normalnego?cycki cyckami ale moglby tam byc np.jakis fiutek?pan golwes obok mega fiut...ciekawe.pomyśl troche bo strasznie tepy jesteś
    • Gość: wyborca Standardy SLD IP: *.tktelekom.pl 18.11.10, 07:30
      Kamiński, czołowy miejski lewak z SLD nic nie wiedział o akcji brata? Ha,ha też jestem tego pewny.
      SLD w Rzeszowie = niedoRozwój Rzeszowa więc to działanie oczywiście bez związku z wyborami....
    • Gość: ddr Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 10:00
      Cała ta sprawa swiadczy tylko o poziomie intelektualnym brata pana K. - swiadczy tez o poziomie ludzi którzy zawładnęli ratuszem - taki numer po pierwsze nie powinien mieć miejsca bo od ludzi zajmujących się polityką powinniśmy wymagać przynajmniej elementarnych zasad kultury ,po drugie 1000 zł to kara która jest zupełnie nieadekwatna do czynu - powinno to być 10.000 na cele społeczne i 50.000 jako odszkodowanie za straty moralne dla P.Cyprysia które on powinien przekazać tez na cele społeczne albo swoją kampanię a niejaki Pan K. za zasługi swojego brata ( a nie wierzę ze to nie był rodzinny pomysł ) powinien natychmiast oddać mandat i podać się do dymisji oraz przerposić na łamach prasy Pana Cyprysia - kiedy polityka osiągnie taki poziom wtedy nabiorę szacunku dla tych ludzi - takie zabawy robią dzieci w podstawówkach więc tych panów traktuję jako dzieciątka w garniturach na co dowody dawali nam niejednokrotnie
      • Gość: gość Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:10
        calkowicie ,sie z Tobą zgadzam.ciekawe co by było gdyby na zdjeciu był Pan Kaminski,czy co niektorzy też nie widzieliby sprawy??zaloże sie ,że pan golwes inaczej by sie wypowiadał.nie chodzi o to z jakiej partii jest kandydat ale o sam fakt swinstwa.ale co niektorzy śą jak konie.widzą tylko to co maja przed sobą:)
      • Gość: mata-kari Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:21
        Tym razem zgadzam się z ddr-em, głupkowaty numer.....
    • Gość: Olaolala Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.krak.tke.pl 18.11.10, 10:29
      Sprawa wystawiła też dobrą opinię Sądowi. A teraz będzie z odrobiną nostalgii: p. Cypryś jest dobrym kandydatem, bez względu na to, kto i jak go lansuje. Ale cycki tez nie były najgorsze, choć powiem, jak mawiają pokerzyści: "moje lepsze".
      Za to warto zastanowić się nad kondycją p. Kamińskiego ( tzw. "Brata"). Myślę, że to taki facet, który jeśli byłby w wojsku ( domyślam się, że p. Kamińskiego tam nawet nie chcieli), to z upodobaniem sikałby kolegom do kawy. Choć może nie jestem zorientowana, bo jestem tylko "baba".

p.s. Mata - kari, gdzie jesteś? Czyżby Cię rzeczywiście wsadzili do klaty?
      • Gość: mata_kari Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 10:38
        Jezdem, jezdem, wzdęta poranną kawą. Nie wsadzili do klaty ani nie pokazali klaty, może to dobrze bo pewnie nieszczególna:-) Cypryś ma rację, że się wkurzył. Nie wpomnę o numerze z cyckami a raczej gruczołami mlecznymi kobiety. Przecież Cyprysek jest mężczyzną ,więc pasowałby inny fragment ludzkiej anatomii. A co do kawy, to myslę, że robiłby cos o wiele gorszego:-))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: ddr Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 10:59
        hehehe - moze sikałby do kawy nie wiedząc ze nosi kupę w bucie :-) jak to w dowcipie wojskowym było :-) - Mata !!! jak jestes wzdęta to purknij ...to wyzwala ;-)
        • Gość: mata_kari Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 11:06
          Tobie to się kojarzy od razu, po kawie można mieć też wzdęta głowę!
          • Gość: ddr Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 11:13
            wzdęta głowa ? - to trudne do zrozumienia pojęcie ...jakby nie mysleć jak coś jest wzdęte to trzeba temu dać upust - szczerze powiem ze nie wiem jak daje się upust wzdętej głowie ...
            • kmdr_rohan DDR, co z Tobą? 18.11.10, 11:51
              W innym wątku najpierw potraktowałeś mnie grubym słowem, a potem "zagroziłeś", że ujawnisz moją tożsamość. Napisałem w tamtym watku dwa razy, abyś to zrobił, ale widzocznie przezornie przestałeś go odwidzać. Słowo się rzekło, kobyłka u płota, jak mawiali Sarmaci. Upoważniam Cię do podania mojego nazwiska, imienia i aktualnego zajęcia. Wzajemności nie oczekuję.
              Do dzieła!
              • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 12:06
                Rohanie napisałem tylko ze wiem kim jestes i ze nie pasujesz mi w tym co piszesz do tego jakim cię postrzegam w realu ale ani ci nie groziłem ani nie deklarowałem ze ujawnię - chcesz to sam ujawnij swoje nazwisko skoro masz takie cisnienie :-) pierwszy raz widze karpia który chce aby nadeszły swięta Bozego Narodzenia - jak sobie sam nie umiesz uciąć łba nie szukaj winnego i kata w jednej osobie człowieku :-)
                • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 12:16
                  Verba volant, scripta manent .
                  Autor: Gość: ddr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 20:22 tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku ze ten rohan to przygłup jakiś ... Tak się składa ze wiem kim on jest i zastanawiam się czy nie napisać tutaj bo widząc go w realu sprawia wrazenie inteligentnego człowieka...

Skoro wiesz kim jestem, to śmialo, podziel się tą wiedzą. Po raz ostatni piszę, że upoważniam Cię do tego i oczekuję, że spełnisz swoją obietnicę. Przekonamy się, co wiesz, a co sobie wymyślasz. Jeśli jednak wolisz robić z gęby cholewę, prosze bardzo, Twoja wola.
                  • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 12:29
                    "Tak się składa ze wiem kim on jest i zastanawiam się czy nie napisać tutaj" - rozbierz to na czynniki pierwsze rohanie ...słowo "ZASTANAWIAM " oznacza proces którego efekt moze poskutkować decyzją na tak lub nie - dezyzja zapadła na nie - odnosnie pierwszej częsci mojego wpisu w temacie "przygłup" tez się zastanawiam i tu robisz wszystko aby proces decyzyjny jednak zakończył się na tak ...nie potrafisz mnie ani obrazić , ani ośmieszyć - ale robisz wszystko aby osmieszyć siebie samego - w imię tego co napisałem wczesniej apeluje - nie idz tą drogą rohanie !!!!
                    • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 12:44
                      Zalicytowałeś. Powiedziałem "sprawdzam". okazuje się, że nie masz nawet pary dwójek, drogi, beznabiałowy ddr. Bajki o tym, ze chciałeś z kimś na forum dyskutować na temat "ujawnienia mnie", możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu. No więc jak, zidentyfikujesz mnie, czy dalej bedziesz wyłaził rakiem z g..na, które sma zrobiłeś?
                • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 12:22
                  zapomniałem dopisać drogi Rohanie ze nie sledzę wątków całymi dniami - poza siecią mam jeszcze realne zycie któremu oddaję się z radoscią - nie siedzę tak jak ty całymi dniami na forach bo mnie to nie rajcuje tak jak ciebie szanowny interlokutorze, więc nie domyslaj sie ze unikam wątku gdzie toczyła się nasz rozmowa bo się mylisz - generalnie mam to w dupie i powiem ci szczerze ze nie pamiętam nawet gdzie o tym gadalismy - to ze mam to w dupie nie znaczy ze cię nie szanuję - ja generalnie wszystko mam w dupie tak więc fakt ze ci odpisuje potraktuj jako wyraz szacunku a nie ignorancji ...z powazaniem ddr ;-) pozdrawiam i deklaruję ze jak cię spotkam to powiem ci ze to ja :-)
                  • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 12:25
                    Tak jak myślałem, chyłem i tyłkiem... :D
                    • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 12:37
                      ...chodziło ci o chyłkiem i tyłkiem ? skoro chcesz spektakularnie zakończyć rozmowę i odejść musisz zadbać o poprawną pisownię - inaczej wypadniesz groteskowo tak jakbyś się (przepraszam) wypie...ł na progu trzaskając drzwiami - jednoczesnie zdradza to ze działasz nadzwyczaj emocjonalnie a to juz jest plama drogi rohanie...pozdr. ddr
                      • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 12:46
                        A jeśli napiszę, że jesteś cicha lipa, też nie zrozumiesz, młodzieńcze?
                        • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 13:08
                          ejjj ale przynudzasz rohan ...myslałem ze masz coś między uszami a ty masz tylko nitkę co ci uszy przy głowie trzyma ...nie chce mi się po prostu pisać - muszę zmieniać pozycję w fotelu i sięgać daleko po mysz ...sekretarka zrobiła mi za mocną kawę i jeszcze jak ty mnie podku...sz....ech ...idz juz w pieron !!!
                          • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 13:17
                            Tak jak myślałem. DDR, to bajkopisarz z wydmuszkami zamiast...
                            Pa, tchórzu, albo kłamco. Co wolisz.
                            • Gość: gośc Re: DDR, co z Tobą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:23
                              prosze sie tak nie denerować.ziółka zaparzyć,meliskę wypić powinno pomoc.
                              • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 13:31
                                Czym miałbym się denerwować? Ja się przecież doskonale bawię! :D
                                • Gość: gość Re: DDR, co z Tobą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:35
                                  no to dobrze.fakt jest taki,ze tutaj latwiej jest po limś pojechać jak w realu.jak ja chiałbym tutaj spotkać swojego szefa:)
                                  • kmdr_rohan Problem szefa 18.11.10, 13:43
                                    Wiesz (i tu sie nieco odkryję, badacze mojej tożsamości, uwaga!), na szczęście nie mam już szefa nad sobą, choć miewałem w przeszłości. I wydajniej pracuję niż wtedy, gdy mój niejednokrotnie przełożony (z lewej do prawej nogawki), śledził każdą moją wizytę w kibelku.
                                    • Gość: gość Re: Problem szefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:49
                                      moj też mam nadzieje juz niedlugo niejednokrotnie przelozony szef:) mysli ,ze im wiecej bedzie szalał tym my wydajniejsi bedziemy.nc bardziej mylnego.wyzywanie nas od nierobow owocuje tym ,że faktycznie tymi nierobami sie stajemy:)

a napisalem tak ,ponieważ jeszce w realu nie moge mu powiedziec w twarz co o nim mysle:)a teraz spadam do pracy,zeby nie bylo:)
                                      • kmdr_rohan Re: Problem szefa 18.11.10, 13:51
                                        Powodzenia!
                            • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 13:37
                              Widzisz drogi rohanie - w odpowiedzi mógłym odpisać ci ze jestes cipą ,fiutem albo inną częscią zasłoniętą przez odzież a ty w odpowiedzi będziesz wymyslał jeszcze inne :-) tak zachowuje się plebs ...miernoty które najczęsciej chcą obrazać a jednoczesnie uwazają się za patriotów - mógłbym tez napisać jakiś wierszyk np " hej rohanie hej rohanie połknij viagrę to ci stanie " - ale nie napiszę - jednak róznica między nami jest znaczna - w związku z tym napiszę ci tylko żegnaj ...rzeczą jasną i oczywistą jest to ze gdy cię spotkam nie przedstawię ci się juz - po prostu nie rozmawiam z małymi załosnymi zakompleksionymi ludźmi ...myslałem ze powymieniamy się poglądami ale wskutek swojego poziomu trafiasz do .....dupy ...buzi
                              • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 13:46
                                Napisz coś jeszcze dowartościujesz się bardziej. Jesli Ci to pomoże, napiszę, że poszło mi w piety, jestem przygnieciony ciężarem twoich argumentów, czuję sie przekonany i w ogóle jestes moim guru. W końcu nic mnie to nie kosztuje. A przyznać się do porazki, ddr-ku, to żadna ujma dla prawdziwego mężczyzny. Ale cóż Ty możesz o tym wiedzeć?
                                • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 14:06
                                  Popatrz jaki ty durny jestes rohanie - prowokujesz mnie abym napisal twoje nazwisko ...kiedy sięgnę po papiery i faktycznie wpiszę tu twoje dane osobowe ty zaprzeczysz ze to nie ty - i myslisz durnoto ze ja będę się z capem mocował aby udowodnić czytającej to społecznosci ze to ja mam rację a nie ty ? Mam cie gonić po miescie z aparatem a potem podstawiać twoje wypowiedzi do zdjęcia ? Jakim cięzkim debilem trzeba być aby prowokować tego typu dyskusje kiedy wiadomo ze to ty a nie ja wyjdziesz na idiotę ? Jestes po prostu trolem forumowym który juz od dłuugiego czasu spędza tu całe dnie pieprząc głupoty jakich wstydziłby sie człowiek po podstawówce i nie pisz o męskości bo wychodzisz na intelektualnego zlepa człowieku ...więc jeszcze raz ci powtarzam co zresztą juz tłumaczyłem - to ja zadecyduję czy chcę czy nie podać twoje namiary ale poniewaz wyszło ze jestes nierozgarniętym trollem po prostu zlewam cie ciepłym moczem a to ze w kontaktach z tobą będę się zarykiwał ze smiechu ze masz takie hobby jak pisanie na forach i taki intelektualny poziom niech zostanie twoim problemem bohaterze z forum - heh :-)
                                  • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 14:30
                                    Dobrze, już dobrze, przyjdzie sekretarka, zrobi Ci kawki z mleczkiem, uspokój się, bo Ci żyłka pęknie.
                                    No i po co było się tak napinać?
                                    I możesz sięgać po papiery. Ale i tak wiem, że nie sięgniesz, no chyba, że po toaletowy. :)
                                    Nic nie mogłeś, nic nie możesz, nikim jesteś, mimo, że pozujesz na niewiadomo kogo.
                                    Zdrawia żiełaju!
                                    • Gość: ddr Re: DDR, co z Tobą? IP: *.resman.pl / 10.4.4.* 18.11.10, 14:34
                                      ales durny :-) heh
                        • Gość: gość Re: DDR, co z Tobą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:13
                          a pan Rohan to chyba juz swoje lata ma,więc wybaczyc trzeba.Panie Rohan!to ,ze ma swoj nick,nie znaczy ,że nie mozna wiedzieć kim Pan jest w realu.naprawdę:)więc bezpiecznie prosze surfowac,bo ani sie Pan nie obejrzy jak u dzrzwi zjawi sie załoga Dżiiii
                          • kmdr_rohan Re: DDR, co z Tobą? 18.11.10, 13:17
                            Grozisz, czy obiecujesz?
                  • Gość: Shepard Re: DDR, co z Tobą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 12:53
                    "... ja generalnie wszystko mam w dupie... "

Eeee... wybacz ciekawość: Apollo 13 z rakietą Saturn V i ruiny zamku Krzyżtopór TEŻ???
                    Pod wrażeniem pozostaję,
                    :-)

S.
    • Gość: Antek Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.11.10, 11:22
      No Panie pośle i były radny , wreszcie niektórzy dowiedzą się o Twoich "zasaługach". Mamy PO,PIS i inne komitety,czas pokazać wasze miejsce SLD-owcy w Rzeszowie.Wasz" owczy pęd" do władzy czas skorygować.Pozdrawiam.
    • Gość: gość Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:10

internet nie jest bezimienny!!
      • Gość: ja Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.1-4.cable.virginmedia.com 18.11.10, 13:17
        a masz odwagę się podpisać??
      • Gość: gość Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:21
        mówisz do mnie??
        przeczytaj całość.niejaki Pan Rohan domaga sie ujawnienia swoich danych przez niejakiego pana DDR mocno zdziwiony tym ,ze mozna wiedziec kto sie kryje pod nickiem.ja sie podisywac nie zamierzam.niby w jakim celu???
        • kmdr_rohan Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w 18.11.10, 13:24
          Nic nie zrozumiałeś, drogi Gościu, z mojej polemiki z ddr. Wyjaśnię. Tenże w innej dyskusji ze mną, wyraźnie zagroził, że jeśli nie zaprzestanę dyskusji - ujawni moje dane. Ponieważ miałem praktycznie pewność, że tego nie zrobi - próbowałem go sprawdzić. Przegrał, nie miał nic w kartach.
          • Gość: gość Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 13:28
            być może nic nie zroumiałem bo fakt innej dyskusji nie widziałem.ale nie szkoda nerwow na takie przpychanki.w necie z pozoru mozna wszystko.lepiej unikać takich glupich sporow bo nikt tu nie wygra.pozdrawiam
            • kmdr_rohan Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w 18.11.10, 13:34
              W sumie masz rację. Ale mam niezły przerywnik przy w tej chwili nieco monotonnej pracy. Gdy będę musiał bardziej się zaangażować, zamilknę na dłużej.
    • Gość: gajowy Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w ad... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.10, 14:30
      Panowie! Koniec wojny! Wypad z lasu!
      • kmdr_rohan Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w 18.11.10, 14:32
        Tak toczno, towariszcz Komandir! Aluzju poniał!
        • Gość: Rupert Re: Cypryś ściga za stronę ze swoim nazwiskiem w IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.11.10, 19:38
          Strona juz dziala: jerzycyprys.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka