Dodaj do ulubionych

witajcie w kaczolandzie

IP: *.resman.pl / 10.4.37.* 22.11.10, 11:34
taliby zrobiły swoje i skretyniałe mohery wybrały kaczystów....
fajnie się żyje pisiorom w kaczystowskim gettcie ??
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: witajcie w kaczolandzie 22.11.10, 12:23
      Miły panie, my prostacy,
      A coż wiemy, nieboracy?
      To mamy za wszytko zdrowie,
      Co on nam w kazanie powie:
      Iż gdy wydam dziesięcinę,
      Bych był nagorszy, nie zginę,
      A dam li dobrą kolędę,
      Że z nogami w niebie będę.
      • Gość: gość Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 12:56
        wstyd na cały kraj.myslałam ,że jak Jarosław pokaże swoją prawdziwa twarz ludzie zmądrzeją.niestety!
        kto jeszcze wierzy w ten jego zawistny ,klamliwy bełkot?????czyżby zbiorowe opetanie???t
        nawet to,że sam wyrzucił swoich ludzi z partii a to im zarzucił,ze go zostawili.paranooja!! w telewizji komenatrze
        ,,nie przenoscie nam stolicy do rzeszowa''.zajefanie!super reklama!
    • Gość: M. Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.206.112.55.static.telsat.wroc.pl 22.11.10, 13:15
      czemuż ach czemuż się nie odłączycie i nie założycie po prostu Księstwa Wolski albo Kaczogrodu?? Zaręczam, ze wszyscy byliby zadowoleni.
      • Gość: bezstronny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:04
        a co PO lub SLD zrobiło dla Rzeszowa...??
      • Gość: kazio Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:06
        przesiedlona kobieto, może odłączyć tzn. oddać niemcom twój region?
    • Gość: gosc Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.rz.izeto.pl 22.11.10, 13:17
      ciesze sie, ze podkarpacie pokazalo ze nie da sie sterowac mediom i sami potrafimy myslec. pis mozna lubic lub nie ale faktem jest, ze rzady pisu byly o wiele lepsze od tego co mamy teraz
    • Gość: normalny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:32
      ano , znaleźli się mądrzejsi niż wy i POgonili kota cudakom!!!!
      • Gość: gość Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 13:48

i dlatego od razu sie obawiam jak ktos o sobie mowi,,normalny''wszak dla normalnego czlowieka to fakt oczywisty i nie musi nikogo w tym przekonaniu utwierdzać ppanie ,,normalny''
        jeśli dla Pana bełkot i postawa jaroslawa rowież jest normalna to nic tylko pogratulować wyboru
        • Gość: nacjonalista Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:16
          tak.. ale jedyna partia która miała baczenie na sprawy najbiedniejszych to PiS... podwyższki "rodzinnego", "dodatków mieszkaniowych", "najniższa krajowa" tez poszła w górę.
          Chcieli wprowadzić "Państwo Policyjne"..., a szkoda ze się nie udało! Mogło by trwać przynajmniej przez 10 lat, przynajmniej wyłowilibyśmy starych zakłamanych postkomunistycznych skorumpowanych urzędasów i łapo-biorców, a za rządu Tuska niestety jedz baw się, hasaj i popuszczaj pasa... niestety tylko dal tych najbogatszych:/ a rodziny o niższej stopie życiowej niech sobie radzą same.... coś tu nie tak:/
          Komitywa, kumoterstwo i nepotyzm w podkarpackich urzędach to normalka.... niestety i są tacy "mądrzy" którzy się tym chwalą - bez komentarza:/
          • Gość: normalny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:35
            masz rację, w dzisiejszych czasach pasowałoby POzamykać tych co to pierwszy milion......
            a tak to w innych rejonach kraju uwierzyli że będą cuda i wybrali cudaków. A teraz jeżdżą do ziemi obiecanej na zmywak i wyjadają resztki, ale jak przyjadą czasem do Polski na urlop, wtedy dopiero POkazują swój....... ptasi roumek....
            • kmdr_rohan Re: witajcie w kaczolandzie 22.11.10, 14:41
              Rozumiem, że masz ochotę rozliczyć również aferę Telegrafu, spółki Srebrna, przejęcia Życia Warszawy, a może też nielegalnej zbiórki na Stocznię Gdańską?
              • Gość: normalny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:33
                no i POpatrzta, komandor kwestionuje to co zrobiła "niezależna i niezawisła" prokuratura....
                chciałby zamykać jak za dawnych czasów w sfingowanych procesach a swoimktórzy "prywatyzowali" majatek narodowy stawiałby POmniki....
            • Gość: gosc Re: do kmdr_rohan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:54
              z ,,normalnym'' nie ma co dyskutowac.ma takie sam klapki jak jego prezes.pluje jadem tak,ze mi monitor opluł.szkoda sie wdwac w polemike.
              ps.ja nie twierdze ,ze pis w calosci ma zly program.ale rzdai partia czlowiek chory.normalnych ludzi powyrzucal.cenie np.pawla poncyliusza.nie twierdze ze wszyscy sa zli.dopoki partia bedzie rzadzil jarek i wokol mial sobie podobnych a do tego dazy w zyciu nie zaglosuje na pis!
              • kmdr_rohan Do gościa. 22.11.10, 15:00
                Mnie najbardziej przeszkadza w PiSie to, że bazuje na ludzkich najniższych instynktach. To dzielenie narodu na tych co z nimi i resztę swołoczy, to wykorzystywanie ludzkiej głupoty do wygrywania własnych, podłych interesików (katastrofa smoleńska), to strojenie się w piórka jedynych patriotów, a zresztą za dużo by pisać.
                • Gość: gość Re: Do gościa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:10
                  dokładnie.zgadzam się z Tobą!jakie klapki trzeba mieć na oczach,zeby tego nie widzieć.!!!
                  czytał ktoś moze dzis wiadomości na wp?jarosław za przegrana obarcza ludzi ktorych sam wyrzucił!!!!mozna być wiekszym hipokryta???pluje na ludzi,dzieki ktorym mial takie poparcie w kampani prezydenckiej!!skłóca narod ze soba!!podejrzewam ,że gdyby wygrał ,stalin by mu do nog nie dorosł;zresztawidac jakim językiem mowia tu ludzie prezesa.to jeest straszne i tylko dziekować bogu, ze nie mamy takiego prezydenta.
              • Gość: normalny Re: do kmdr_rohan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:35
                no i znów miłosierny "gość" ze zmywaka pieprzy trzy po trzy.....
                tyle tylko że nie czyta co sam napisał
                wyrazy współczucia.
            • Gość: gośc ,,norm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:15
              I jakim prawem obrazasz ludzi,ktorzy wyjezdzaja za pracą????uwazasz ,ze tylko dlatego ze zapier...za granica są gorsi od Ciebie????czlowieku Twoja kultura jest na najniższym poziomie i do piet tym ludziom nie dorastasz,taka sama masz manie wielkości jak toj prezes.!!!!i TACY LUDZIE CCHA NAMI RZADZIĆ???????
              • Gość: nacjonalista Re: ,,norm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 13:10
                miej pretensje do Kwaśniewskiego, millera (spec. małą literą) i Tuska... niestety to ich rządy doprowadziły do takiej sytuacji gdzie Polacy musieli wyjeżdżać za granice. Pamiętasz obietnice wyborcze.... druga Irlandia, praca i lepsze zarobki dla zawodowych żołnierzy nauczycieli i pielęgniarek... a co z pozostałymi grupami zawodowymi? Czy "Pani Zosia" sprzątająca choćby nawet szkoły może wyżyć za 900 zł i mając na utrzymaniu 5 osobową rodzinę? To są ludzie spod "marginesu politycznego" - takie mam wrażenie gdy przeglądam i czytam prasę za czasów rządów SLD i PO.
              • Gość: normalny Re: ,,norm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:38
                a co czują się obrażeni?
                przecież to oni głosowali za cudakiem który im obiecywał cuda w ziemi obiecanej. Ja jestem Polakiem i chcę mieć miejsca pracy w Polsce a nie zarabiać na wygnaniu!
                • Gość: nacjonalista Re: ,,norm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:48
                  to własnie rządy millera i kwaska posprzedawały majątek polski, zakłady pracy zamiast dać pod wynajem to sprzedawali jak leci kapitalistom z zachodu... oczywiste ze mogli mieć w tym zysk... jak było nigdy się nie dowiemy bo komitywa z Tuskiem niestety ukryła dokumenty...
        • Gość: normalny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:31
          głupek to nawet nie zrozumie chociażby mu i łopatą kładł do łba, a twój bełkot to jak śpiew cudaka w ziemi obiecanej na zmywaku ....
          • Gość: gość Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:49
            normalny-twa inteligencja i miłośc do blizniego jest powalająca.a czy to nie za rzadow twojego idola kaczora ludzie na zmywak nie wyjezdzali???????tobie nawet łopata nie pomoże.zeby wbic cos lopata do glowy trzeba w tej glowie cos mieć.niestey
            • Gość: nacjonalista Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 13:12
              ... jeżeli Ty jesteś tak tępy, ze trzeba Ci rozum do głowy łopatą wbijać to lepiej pobaw się w piaskownicy ...
            • Gość: nacjonalista Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 13:13
              ... co do wyjazdów za granice, niestety nie masz racji... to zasługa rządów millera i kwaśniewskiego
            • Gość: normalny Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:41
              no i POpatrzta cudaki mają miłość do bliźniego, żeby chociaż czytali co sami napiszą, ale te klapki na oczach pozwalają im tylko czytać to co inni napiszą i bluzgać na nich z miłości ile wlezie
              no cóż to własnie jeden z obiecanych cudów ryżego
    • Gość: nacjonalista Re: witajcie w kaczolandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:12
      piszesz o getcie - nawet nie masz pojęcia co to jest getto. Wieć morda w kubeł i do roboty pchlarzu
      • Gość: scpt moja zemsta na pisiorach IP: *.resman.pl / 10.4.37.* 24.11.10, 08:06
        Mam pieska - szczeniaczka.
        A że piesek świeżo po szczepieniach to trzeba go było trochę w domu potrzymać i ...uczyć załatwiać się na gazety, co by nie zasikał całego mieszkania.
        Ale skąd brać tyle gazet - skoro wyborczą kupuję tylko trzy razy w tygodniu, a kolorowe tygodniki są za mało "chłonne" ??.
        Do pomocy przyszedł mi ...komitet wyborczy PIS drukując okazjonalną, wielostronicową gazetkę na typowym papierze gazetowym. I ...Media markt ze swoimi gazetkami na których stoi jak byk że nie dla idiotów.
        Roznosiciele ułatwiali sobie sprawę rozkładając całe nakłady ...a to koło skrzynek pocztowych, na klatce schodowej, a to w przedsionku pobliskiego banku, a to w "klatce" bankomatu.
        No to ja cały nakład pod pachę i ....mam na psie sikanie.
        Piesek pojętny, w mig się pokapował jak należy. Czasem sobie nie trafia, ale w zasadzie dobrego "ma cyla". I a to na telewizory LCD na czerwonym papierze a to na buzie kandydatów na radnych z byłej siły przewodniej IV RP

Fajnie patrzeć na obsikany przez naszego Miśka - kontrefekt nielubianego przeze mnie kandydata na prezydenta miasta z PISu.
        Przepadł w wyborach - a nasz Misiek nadal na niego sika.
        Bo w przedpokoju, na półce z butami został mi zapas owych gazetek wyborczych :)
        • Gość: hihot Re: moja zemsta na pisiorach IP: *.centertel.pl 24.11.10, 08:24
          a pisiorom zwisa twój kundel i ty ze swoim ptasim móżdzkiem.....
          i pewnie do media markt nie chodzisz bo cie tam nie wpuszczą.....
          • Gość: scpt Re: moja zemsta na pisiorach IP: *.resman.pl / 10.4.37.* 24.11.10, 12:23
            Gość portalu: hihot napisał(a):

> a pisiorom zwisa twój kundel

a ja cie pozdrawiam środkowym palce i ....robię na ciebie to co mój "kundel" :))))

chachacha ...pisiorze :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka