Gość: dzejbi IP: *.tktelekom.pl 23.02.11, 10:54 Uśmiech przez zaciśnięte zęby Panie Podkulski :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr W Millenium Hall praca wre IP: 81.219.227.* 08.03.11, 17:27 Kolejny "vampir miejski", który wysysa nas wszystkich od sprzedających po kupujących. Najlepsze jest to, że cena za metr w "milllenium" juz spadła o polowe, a mimo to taniej wynajmiesz metr kwadratowy(parter-deptak) przy rynku głównym w Krakowie niż w tej galerii. Do tego dochodzi remont(zrób wszystko o zera) pomieszczenia + "haracz" na otwarcie "wampira". Nie wspomnę o wyglądzie tego czegoś. Tak dalej panie prezydencie, a z miasta ładnego zrobi się miasto galerników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: W Millenium Hall praca wre IP: *.ostnet.pl 08.03.11, 18:02 Ale to nie jest Ryśkowe !!! Więc co by nie było to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: W Millenium Hall praca wre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.11, 18:24 Ryśkowe to dopiero będzie ! Już doczekać się nie mogę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Han Solo Re: W Millenium Hall praca wre IP: *.rzeszow.mm.pl 09.03.11, 01:04 Czy nie przypomina Wam to mojego Sokoła Millenium ? Chewie zauważył pierwszy i zwrócił mi uwagę. Będę miał konkurencję... Co będą szmuglować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boleknadkolek Re: W Millenium Hall praca wre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 18:59 Ja jestem nikt ale mamusia mi powiedziała kiedyś , nie ma takiego kozaka nad którego by się nie znalazł większy... prawa panie P. ? Odpowiedz Link Zgłoś