Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:19 wiadomosci.wp.pl/kat,8131,title,Bronislaw-Geremek-byl-tajnym-wspolpracownikiem-SB,wid,13163353,wiadomosc_prasa.html==================== jeszcze jeden ubek...w Solidarności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja i tylko jedynemu Jarosławowi Kaczyńskiemu IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.11, 12:27 przygotowali fałszywki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdiekawy Re: i tylko jedynemu Jarosławowi Kaczyńskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:33 ty to robił? a fe paskudo! Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 24.02.11, 12:31 Igrzyska dla ludu skutecznie odwracają uwagę od spraw rzeczywiście niewygodnych. Rozrywki teczkowe też zrobiły swoje. IPN przygotowuje (wreszcie!) wstępne opracowanie zasobów archiwalnych dotyczących ORMO. To była prawdziwa siła - w porywach ponad 400 tys. zarejestrowanych; duży zaciąg w latach 1980 - 82... "Pozyskiwanie" TW było raczej elementem zastraszania różnych środowisk - bo "materiały informacyjne" pozyskiwano na znacznie większą skalę, a bez zbędnych wydatków. Toż jeszcze trzeba pamiętać o lawinach donosów, od różnych Zatroskanych, Obywateli, Życzliwych, Polaków itd., itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:38 tych podokiennych była cała armia... byli ciekawi co mówi Radio Wolna Europa.... i pomyśleć, na wszystko komuchy mieli na radyjka dla swoich nie, musieli biedaki pod okna do sąsiadów chodzić aby radyja posłuchać.... Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 24.02.11, 12:44 Robili również inne interesujące rzeczy... np. notorycznie "uszkodzone" przesyłki pocztowe: z zagranicy lub mające nietypowy format. Albo jakieś osobliwe "remonty" w wieloletnim niby-pustostanie. Prawie każdy coś tam pamięta - jakichś nadzwyczaj usłużnych dozorców, objawiających się na zawołanie taksówkarzy, jasnowidzących pracowników spółdzielni mieszkaniowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a jednak to nie jest prawda IP: *.xdsl.centertel.pl 24.02.11, 14:01 fronda.pl/news/czytaj/gontarczyk_informacje_dotyczace_geremka_sa_nieprawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: a jednak to nie jest prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 14:15 no to lu... nima agenta........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: a jednak to nie jest prawda IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.02.11, 10:19 Wierutne kłamstwo.Każdy to agent ,TW,lub inne cholerstwo w nazwie z annałów SB.No i prawda objawiona,ewangelia,wytworzona przez służby PRL.Na tych niepodwazalnych dowodach za niezłą kaskę pracują tyyyleee lat inkwizytorzy,puszczając od czasu do czasu bąka.Wybory blisko,więc i kotlet trzeba odgrzać. Za wyjątkiem jedynego prawdziwaka,co nie współpracował siędząc "bochatyrsko" pod pierzyną u mamusi.Ale to oczywista oczywistość.Wszyscy inni umoczeni i nie-Polacy.No bo jakże z dozorcą czy innym uchem nie współpracowali.Niemożliwe(za wyjątkiem Jarka,no i kota)takie były czasy,na kazdego coś znajdzie a jak nie to wystarczy podpowiedzięc wścibskiej sąsiadce lub zapodać do inkwizycji i gotowe.Poszukiwac to trzeba tych co głośno wrzeszczą jacy to oni sprawiedliwi no i co mają za kołnierzem że tak wrzeszczą.Ale to już nikogo nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietliwa Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 19:37 Byl, nie byl jakie to ma znaczenie skoro wiekszosc rzadzacych wspolpracowala. Zawsze kiedy ktos wspomina ta persone nasuwa mi sie mysl ze przez wiele lat stal na polskim cokole i mimo piastowanie wielu waznych stanowisk, nie zadbal o polskie drogi i w koncu na nich zginal. Cos jakby chichot losu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: 96.18.162.* 24.02.11, 19:44 wcale tego nie mozna wykluczyc[chociaz ciezko i nie latwo udowodnic]biorac pod uwage jak 8 potega swiata swa zawiloscia dazy do objecia wladzy nad swiatem.czytajac Biblie i nad materialem medytujac,mozna sie duzo dowiedziec i z lepszym jakby zrozumieniem wszystko pogladac i widziec,jakby z gory.polecam kazdemu te lekture. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanO Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.rz.izeto.pl 24.02.11, 21:00 No i Fronda dała ciała - cóż za wiarygodność pismaków prawicowych. Miała byc sensacja - a tu sensacją jest, że lustratorzy z frondy są dziady, które nie umieją czytać archiwów i porównywać źródeł. W każdym razie: pies ich trą..ał jak mawiali starożytni górale z Nowego Targu. Kogo dziś jeszcze interesuje lustracja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:39 mnie, pamiętam bandziorów ze znaczkiem tw, ich miejsce na śmietniku historii! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 26.02.11, 08:50 Że też cholercia nie przeczytałem tego wcześniej. "Bandziorzy ze znaczkiem tw"! Piękne! Okazuje się, że oni byli oznaczani! No paczpan, jakie to życie było wtedy proste. Rozmawiasz z kimś i przygladasz się, czy ma znaczek. Jak ma, to już wiesz, ze to "TW". Ciekawe, ile ten Multas ma naprawdę lat, bo coś mi się zaczyna zdawać, że to po prostu gó...arz jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Oj tam 24.02.11, 21:47 Też mi sensacja. Przecie każdy urodzony przed 1972 to w najlepszym przypadku OZI. Oczywistą oczywistością jest, że każde słowo odnotowane przez funkcjonariusza UB czy SB to prawda objawiona. A prawdę tę potwierdza wyjątek jeden jedyny boć z setek tysięcy teczek jedna tylko sfałszowaną została. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Oj tam IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.11, 22:16 Wiem i pamiętam.Głównym zadaniem pana Bronka było śledzenie do którego sklepu mięsnego rzucili żeberka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 07:29 prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/09/07/prawdziwe-nazwiska-elity-polskiej/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artI Re: Prawda IP: 85.219.203.* 25.02.11, 07:50 Co to za strona ? Co to za artykuły na niej ? Co za komentarze? Jaka wiedza ich autorów ?Takich wypocin i bzdur w zyciu nie czytałem a zyje juz ponad 35 lat. Nie wiem czemu jakieś Polskie służy sie tym nie zajmą. Nie wiedziałem ,że mamy w Polsce az tylu ocipiańców z taką wiedzą i poglądami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 09:43 bo ty czytasz tylko jedyną prawdę objawioną w dziełach lenina ty nie ocipianiec tyś idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Prawda 25.02.11, 10:00 Uchodzić za idiotę w oczach kretyna to rozkosz dla smakosza. :D P.S. fronda.pl/news/czytaj/przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 10:51 no i widzisz, oto przykład gdy psychiatra głupszy od chorego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:46 nie do wiary, mądry inaczej ptrafi nawet komuś zarzucać kłamstwo..... a sam łże niczym rasowy bolszewik... Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 15:54 To dla ciebie wkurzony gnojku. wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Oskarzali-Geremka-o-wspolprace-z-SB-teraz-przepraszaja,wid,13168281,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 15:59 a czy ja twierdzę idioto że Geremek był TW. tak więc gnoju wpierw się zastanów, zanim coś głupiego napiszesz, panimajesz tawariszcz? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:02 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > a czy ja twierdzę idioto że Geremek był TW. > tak więc gnoju wpierw się zastanów, zanim coś głupiego napiszesz, panimajesz ta > wariszcz? :))))))))))))))))))))))) Buźka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:04 no to się pocałuj... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 15:57 Ty, Łgarzu, zmień płytę. Jeszcz Ci nikt nie powiedział, że zachowujesz sie jak dziecko w piaskownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:00 Jakbym cię nie znał , rohan, to bym pomyślał że to do mnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:06 kamandir, zostało ci ze starych czasó, że jak sie ktoś z tobą nie zgadza to jest łgarzem? TY chyba naprawdę jesteś mądry inaczej.. wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:13 Dalej nie rozumiesz? Nazwałeś mnie "komadirem" - łżesz. Nie jestem żadnym dowódcą. Nazwałeś mnie "psychiatrą" - łżesz - nie jestem psychiatrą. Zarzuczasz mi fiksację na temat kotów - łżesz, a własną niewiedzą i brakiem oczytania próbujesz obarczyć innych, w tym wypadku mnie. Wystarczy, czy mam Ci jeszcze w twarz napluć? Ciekawe, czy poznajesz ten cytat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:16 wcale nie łże jesteś typem komandira z epoki rewolucji bolszewickiej, wszystko wiesz najlepiej, nawet to jak z kotem współżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:25 A oczywiście jak wygląda kamandir z epoki rewolucji bolszewickiej, to Ty wiesz najpeiej, bo własną piersią Cara chroniłeś. A dzisiaj, jako stujedenstoletni staruszek, żwawo komentujesz w sieci. Uważaj - to był - trudne słowo - sarkazm. Normalnie, to już nawet nie poziom piaskownicy. Wiesz co, Multasie, nudny się zrobiłeś. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:21 Ciekawy zawodnik z tego wielonickowego. Czy ci takie coś, rohan, kogoś nie przypomina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 16:25 a czy ci rohan nie przypomina tawariszcza który uważał że zawsze ma rację i zna się na wszystkim, nawet na współżyciu z kotami? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:31 Ja zawsze gdy pomyślę o takim oszołomie zafiksowanym na jeden temat to mam przed oczami golluma w morii. Tyle że rolę pierścienia pełni Prezes. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:36 Masz sporo racji. Może w takim razie coś pośredniego między Gollumem, a Mortem? Bo ten drugi jest przez Prezesa, pardon, Króla Juliana czynnie poniewierany na wszelkie sposoby, a dalej wielbi jego Stopę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:44 My tu o fantasy a pytanie jest : skąd takie coś się wzięło tu i teraz. Siedzi na forum 24 godziny. Wali te posty metodą kopiuj wklej. Chociaż pewnie psychiatria miałaby tu wiele do powiedzenia. Delikwent ewidentnie jest nie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:48 24 to chyba nie, bo coś zamilkł. Ale w godziach urzędowania wykazywał podziwu godną rewolucyjną czujność. Jeśli to ma być to słynne "przejmowanie internetu" przez aktywistów znanej parti, to strach się bać! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:53 Myślisz rohan że to Prezes w czasie wolnym od pisania bloga? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:55 Nie, chyba nie. Uważam jednak - może bezpodstawnie, ale co tam - że Prezes jest nieco inteligentniejszy od tego... Multasa. Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:58 O tej inteligencji Prezesa to dość śmiała teoria. Masz jakieś dowody ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:01 jakmutam napisał: > O tej inteligencji Prezesa to dość śmiała teoria. Masz jakieś dowody ? :)))) Pośrednie, wyłącznie pośrednie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: Mulitinickowiec IP: *.ostnet.pl 25.02.11, 16:51 ale zwróćcie uwagę że wystarczy nieco odjechać na bok z tematem i toto przestaje łapać. Jak na mnie on jest mocno uproszczony intelektualnie. Uaktywnia sie na hasło PO i gaśnie gdy mowa o czymkolwiek innym. Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 16:55 To trzeba spróbować go aktywować. Wkurzony/ciekawy/czy jak ci tam !!!!! PO - Tusk-PO -Tusk. Zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:08 Ech, to by trzeba było nowy wątek założyć, np. pod tytułem "Kocham PO". Zobaczyłbyś zlot jemu podobnych. A Multasowi chyba o 16 z kawałkiem znowu zdefektował komputer, bo zamilkł. Obstawiam, że pojawi się jutro około 9:00 oznajmiając ponownie, że on pracuje "na swoim", a zbieżnośc końca jego aktywności w necie z końcem zmiany w "zakładzie" jak to sam nieopatrznie chapnął - wynika wyłącznie z przypadku, ew. wrednych knowań Tuska ze Schetyną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:00 Masz rację. Ale o czy można by z nim rozmawiać, jeśli on żyje wyłącznie nienawiścią do wszystkiego, co nie jest na aktualnej liście osób tolerownych przez Prezesa. To nie tylko PO, ale i wszyscy inni. Jego świat dzieli się na "Komuchów", prawiekomuchów z PO i jedyną, nieskazitelną partię - Pis. Swoją drogą, trzeba mieć psychikę masochisty, by z własnej woli tak często wchodzić na to znienawidzone forum. Ciekawe, czy śni o tym nocami? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:05 A co ciekawsze to nie wiem czy on sobie zdaje sprawę że każdym wejściem na to znienawidzone forum nabija kasę GW. Piękny paradoks. Ale on tego chyba nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:11 jakmutam napisał: ...Ale on tego chyba nie pojm > ie. Przypuszczam, że wątpię ;D Gdyby mógł pojąć cokolwiek z otaczającego go świata, nie zwalałby wszystkich win na krasnoludki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:16 Faktycznie biznesmen zamilkł z końcem szychty. Teraz do domu i jak ma internet to za jakąś godzinę mamy go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:21 Wczoraj jak przerwał, to skutecznie aż do rana. Może nie chce się kompromitować przed rodziną? Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:25 Może sąsiad zabezpieczył hasłem router ? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 17:36 Niewykluczone, tacy jak Multas lubią często mieć coś za paznokciami. Złodziej najgłośniej krzyczy "Łapać złodzieja!". Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 18:36 kmdr_rohan napisał: > Wczoraj jak przerwał, to skutecznie aż do rana. Chyba misyjną swą znojną robotę podejmie w poniedziałek dopiero ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.centertel.pl 25.02.11, 20:05 zebrały się dwa cymbały i se pogadały jak specjaliśći od seksu z kotem.... wyrazy wspólczucia dla mniejszości seksualnej.... już tylko koty im zostały.... Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 20:17 Ja też się cieszę wkurzony że ci się udało odpalić internet .Całuski. Poczytaj sobie do podusi Mein Kampf. Jeszcze raz Ciumam cię w hitlerowską główkę. Śpij dobrze ,niech ci się Prezes przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.centertel.pl 25.02.11, 20:32 ooooooooo, prawdziwa mniejszość z ciebie i kamandira, jeden zaczytuje suię dziełami lenina , a drugi poleca innym swój ulubiony bestseler mein kampf hitlera... ciekawe czy wy to kotom też czytacie..... pogratulować takich zainteresowań, Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 25.02.11, 20:42 Tak, Multasie, tak. A księżyc jest zrobiony z sera. Śpij spokojnie i nie przemęczaj już swego małego rozumku, bo udawanie głupka poszło Ci tak swietnie, że utożsamiłeś się z rolą całkowicie. Parafarując Allistaira MacLeana - tak dobrze może udawać tylko głupek. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 26.02.11, 08:53 Wczoraj nie przeczytałem, co napisałem. Oczywiście "Parafrazując". A teraz siadam i wstydzę się. ;) A swoją drogą, Multas śpi, czy po prostu ktoś mu założył szlaban na komputer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.centertel.pl 26.02.11, 16:02 no i przygłup ma wielkie zmartwienie..... wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 26.02.11, 16:33 Masz zmartwienie? Opowiedz nam o tym. A przy okazji - widzę że druga szychta rozpoczęta. Czekamy na dalsze upłwy Twego "intelektu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Mulitinickowiec IP: *.centertel.pl 26.02.11, 16:00 no, no....nie sądziłem, ze posuniesz sie do tak dogłębnej samokrytyki....... głupek udajacy psychiatrę... tp ci dopiero. życzę więc spotkania na swej drodze prawdziwego psychiatry, może cie wyleczy z tych kotów i pieprzenia trzy po trzy na forum.... i jeszcze jedno: zoofilia tak samo jak i pedalstwo to choroby które można wyleczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Mulitinickowiec 26.02.11, 16:34 I znowu łgarstwo na łgarstwie. Ty tak musisz? Idziesz jutro do spowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony łgarz IP: *.centertel.pl 26.02.11, 18:28 o kurcze zoofil zaczyna sie wstydzić i d swoich grzechach zaczyna pisać że to łgarstwo. I jeszcze jedno, pragnie aby sie ktoś za niego wyspowiadał.. wyrazy wspólczucia kamandir Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Multas 26.02.11, 18:35 Drogi Multasie. Jeszcze raz, tym razem ostatni, proszę, jak kogo dobrego. Wskaż moje kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łgarz Re: Multas IP: *.centertel.pl 26.02.11, 18:45 a o tym prezesie i kocie łgarzu, swoje doświadczenia chcesz zwalić na innych? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Multas 26.02.11, 19:04 Twój prezes nie współżyje z kotem? Zwróć uwagę niedouczony matołku na wszystkie znaczenia tego czasownika, a nie tylko takie, jakie Tobie chodzi po głowie. Z aTwoje brudnme myśli nie odpowiadam. A na razie żegnaj, łgarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łgarz Re: Multas IP: *.centertel.pl 26.02.11, 19:07 multimatołek chce aby wszyscy byli tacy jak i on więc ich wyzywa, no cóż , jak ktoś z domu wynióśł bolszewicka kulturę to juz nie zmadrzejee... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Widzisz, Multas, jaki Ty głupi jesteś? 26.02.11, 19:13 Nawet tak prostej wypowiedzi nie zrozumiałeś. Pa. Dobranoc i niech Ci się Prezes przyśni. Niech Ci się przyśni, że przyswzedł do twojego łóżeczka i zrobił Ci to, co Prezes lubi najbardziej. :D Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Widzisz, kamandir, jaki Ty głupi jesteś? IP: *.centertel.pl 26.02.11, 19:21 śpij se śpij tylko czy koty ci dadza spokój? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kominiarz Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 10:43 Od upadku komuny minęło ponad 20 lat a wy dalej się rajcujecie teczkami, UB-kami i donosami zamiast patrzeć w przód. Obejrzyjcie sobie niemiecki film "Życie na podsłuchu" to wam przejdzie. Dla zwolenników poglądów Maciarenki pozycja obowiązkowa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 12:26 tyle tylko że taki tw daje w d...ę normalnym ludziom za to że go odstawili od żłobu i musiał se poszukać innego żłobu, a dostał go tylko dlatego że się nie ujawnił..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kominiarz Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:15 Zastanów się jaki to ma wpływ na Twoje życie i dlaczego ? Polityków trzeba oceniać za to co mówią i co robią TERAZ. Chcecie wykopać PO, to po prostu to zróbcie. Swoim obecnym działaniem, które jest zaprzeczeniem przedwyborczych haseł i postaw dają ku temu wystarczająco dużo powodów. Grzebiąc w kwitach i odgrzewając stare kotlety narażacie się na śmieszność jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:47 Ładna mi śmieszność, jeżeli jeden tw daje "zarobić " drugiemu tw a ja mam za to zapłacić, więc jaki to ma wpływ na moje życie? zastanów się , gdy tw mając kolesiów w ministerstwach kupuje za bezcen firmę w której pracowałeś i wyrzuca cię z roboty bo musi swoja rodzinkę mi towarzyszy zatrudnić? co ma mu to tak przejść na such? Albo korzystając z zamieszania zostaje komisarzem w junii jeropejskiej i choduje ślimaki w stawie? Powiesić sk....na na godzinke na suchej ga łęzi może mu te stare czasy wywietrzeją? w Czechach potrafili sobie pradzić z nimi a u nas ostatni komunistyczny premier T Mazowiecki podkreślił to grubą krechą, niech sobie kradną i niw może im za to włos spać z głowy. Panimaju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kominiarz Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 13:50 Nie panimaju czemu chcecie oddać władzę za friko PO i SLD. Nie rozumiecie, że współczesnych Polaków grzebanie w kwitach mało obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:25 a ilu tych "współczesnych" Polaków jest w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kominiarz Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:33 Myślę, że sporo. PO to cieniasy. Rządzą bo opozycja zajmuje się sprawami drugorzędnymi zamiast im przyp... porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.11, 14:42 no cóż w Polsce pasowałaby powtórka Egiptu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 08:22 Jak czytam te wypociny,to widać bardzo duży wpływ na wasze zachowanie radia toruńskiego i jego szefa.Fantastycznie potrafi manipulować ludźmi.Zobaczcie jaka jest różnica w codziennym życiu na zachodzie naszego kraju a waszym terenie.My potrafimy się śmiać,pracować,korzystać z zycia - wy chodzicie smutni,zatroskani/najczęściej o swojego prezesa i i tatusia rydzykowatego/,wsłuchujecie się w katastroficzne wizje przekazywane przez księży i zastanawiacie się skąd wziąć pieniądzy,aby wysłać na rozbudowę "dzieł"toruńskich.Przypomina mi to mroczne średniowiecze.Jest mi was poprostu żal.Nie wiecie co tracicie.Życie nie polega na tym,aby bezkrytycznie poddać się manipulacjom kościoła.Czy nie widzicie,że im zależy tylko na kasie?Coś w tym jest - zastanówcie się dlaczego -najbardziej zniewolonym przez kościół jest wschoód naszego kraju.I jak bardzo wykorzystują to partie, takie jak PIS.A im zależt tylko na waszych glosach. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 26.02.11, 08:44 Drogi Gościu. Troszkę generalizujesz wytyczajac jakąś granicę pomiędzy "zachodem", a podkarpaciem. W wynikach wyborczych, to tylko kilka procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.centertel.pl 26.02.11, 16:11 gratulacje, słuchasz radia toruńskiego.....tyle tylko że nie wiadomo czy to słuzbowo, czy z dobrej woli....... tyle tylko że słuchać a słuchać to dwie różne sprawy. trzeba jeszcze zrozumieć, a po palikotówce tego nie zrozumiesz więc może szkoda czasu, a czy to wykorzystuje PiS to mnie nie obchodzi. Na wybory ide z packa na muchy i będę tłukł głupoli .... mam juz swoje lata i zamiast chodzić dla rozrywki do lekarza będe psuł humor róznej maści POpaprańcom i zwolennikom wibratora. zastanó sie dlaczego zniewolonym przez powyższych jest zachód naszego kraju, tam szkopy chciały uczyć pacierza po niemiecku i stąd ryżemu wydaje się że może być cudotwórcą, po niemiecku nie rozumiał a po Polsku nie miał mu kto wytłumaczyć, dziadek nie miał czasu..... wyrazy wspólczucia słuchaczu, słuchaj dalej , może w końcu cos z tego zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 26.02.11, 18:14 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > gratulacje, słuchasz radia toruńskiego Nie, tumanku. Myślę samodzielnie. Czego Ty nigdy nie dostąpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.centertel.pl 26.02.11, 18:24 0, kamandir czasem występuje na forum jako tuman o nicku gość i powołuje sie na to czego nie słucha.... jest zdalnie sterowany? bo samodzielne myslenie to u niego taka fata morgana... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie 26.02.11, 18:36 W swoich rojeniach robisz się nudny. Ostrzegam, zaczynasz nie być wart mojego zainteresowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony prawda w oczy kole kamandir? IP: *.centertel.pl 26.02.11, 18:46 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan A co Ty łgarzu możesz wiedzieć o prawdzie? 26.02.11, 19:02 Przecież Ty, podobnie jak Twój Ukochany Prezes - żyjesz z kłamstwa, żyjesz kłamstwem i żyjesz dla kłamstwa. Bez kłamstwa - jesteś niczym. Może jesteś tylko zwykłym chamem, który próbuje pouczać madrzejszych od siebie, a sam nie potrafi opanować podstaw języka polskiego, a może tylko udajesz, choć z niskiego poziomu. Tuman udający jeszcze gorszego tymana - to żałosne. Już pisałem, ze całe Twoje szemrane środowisko uparło się zrobić z głupoty, chamstwa i zawiści - oręż do walki politycznej. To tylko wskazuje, jak nisko upadliście, szukając wszędzie wrogów, wietrząc spiski i pomawiając innych o najgorsze. Pomawiając innych o to, czym sami jesteście, lecz wstydzicie się przyznać nawet przed sobą. Żegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony do łgarza kamandira! IP: *.centertel.pl 26.02.11, 19:11 ciekawy no i przedstawiciel jedynie słusznej "prawdy" (komsomolskiej) zarzuca wszystkim minnym że myslenie inaczej niż on jest kłamstwem. łgaj kamandir łgaj, bolszewiki juz na wymarciu wiec i ty juz pewnie niedługo pociagniesz z tym kotem..., a tak na marginesie, ciekawe czy ci ten kot klejnotów nie uszkodził (: Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan I widzisz, głupku wioskowy... 26.02.11, 19:16 Dalej nie potarfisz wskazać żadnego mojego kłamstwa, tylko miotasz się, pienisz i podskakujesz i brniesz w kolejne kłamstwa. Prawdziwy keyboard warrior. Śpij spokojnie zakłamany głupku wioskowy. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony do kamandira łgarzy IP: *.centertel.pl 26.02.11, 19:19 dalej idioto nie rozumiesz, we wszystkich postach łzesz niczym rasowy bolszewik. Ale żeby to zrozumieć trzeba mieć pod sklepieniem rozuma u ciebie kupa gnoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do kamandira łgarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 20:27 Ale jestes podkarpacki cham.I zapewne dzisiaj byłeś bydl..ku w kościele.Masz rację,u was duzo gnoju chodzi po ulicach,a ty im przewodzisz.Gdzie takie proste stworzenie się narodziło.Żeby ci odpowiedzieć,trzeba się znizyć do twojego poziomu.Nic w zyciu nie osiągnąłeś,nic nie masz i nieczego już mieć nie będziesz.Stąd twoja,prostaczku frustracja.Pękasz z zazdrości patrząc na innych.Przestań się kompromitować.Daj sobie luz,inaczej nieduczeńcu,pękniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -//- Re: do kamandira łgarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.11, 21:41 No i co rodanku - pieniaczu ? Już nie jeden poznał się na tobie szmaciarzu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: do kamandira łgarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 00:29 Jeden i ten sam propisowski kundelek zmieniający jedynie nicki to troszkę za mało, żeby pisać "nie jeden" :-) Ale przynamniej zabawnie jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do kamandira łgarzy IP: *.centertel.pl 27.02.11, 08:12 jeszcze jeden POpi...ny obrońca mniejszości seksualnych ,. p, uważaj bo obrońcy praw kota wezmą sie za ciebie .... nie będziesz męczył kotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: do kamandira łgarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 13:22 Standard, chamstwo i prostactwo :-) Nie oceniaj wszystkich swoją miarką, intelektualna pustynio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do kamandira łgarzy IP: *.centertel.pl 27.02.11, 17:11 gratulacje, jak za dawnych czasów, p popełnił samokrytykę....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: do kamandira łgarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 17:26 Kolejne typowe zachowanie pisogłowia :-) Odwracanie kota ogonem :-) Domyślam się, że w twoim mniemaniu jest to najmądrzejsze i najbardziej przebiegłe zachowanie :-) Zdradze ci jednak pewną tajemnicę, to jest żałosne i jedyne co wywołuje to uśmiech politowania :-) Sądzę, że i tak tego nie zrozumiesz i ponownie zaatakujesz w prostacki sposób, słowami na poziomie menela z dworca we włoszczowej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Do "p" 27.02.11, 17:36 Oczywiście, że nie zrozumie. To przygłup, przecież nawet poprawnie pisać po polsku nie potrafi. Przestałem mu odpisywać, bo ileż mozna takiemu pluć w twarz, za każdym razem słysząc od niego, że "dyszcz pada"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Do "p" i "kamandira" IP: *.centertel.pl 27.02.11, 18:14 dwa zoofile wymieniaja sie swymi madrościami , jak lepiej odwróci,c kota ogonem czy nie odwrócic , czy to zrobic w domu czy na dworcu we włoszczowej wspólnie z tawariszczami menelami... ciekawe, oj ciekawe tylko kota szkoda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do kamandira łgarzy IP: *.centertel.pl 27.02.11, 18:10 ecjalista, a jak to się odwraca kota ogonem, do czego to służy, nowy rodzaj seksu? wiedz o tym że zoofilia jest uleczalna. i cóż ty tam robiłeś w tej włoszczowej i gdzie to leży bo ja słyszałem o Włoszczowej w woj. Kieleckim, a na tym dworcu we włoszczowej to pewnie same menele tobie podobne... brrrrrrr nie chciałbym ich znać, wyrazy wspólczucia z powodu takiego towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: do kamandira łgarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.11, 19:40 Tak jak się spodziewałem :-) Atak typowy dla pisogłowia :-) Co prawda w innych tematach dziękowałem już za potwierdzanie moich słów, ale podziękuję ponownie :-) Mmm cudownie mieć rację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do kamandira łgarzy IP: *.centertel.pl 27.02.11, 08:06 następny zoofil w natarciu, nie ma ci czego zazdrościć, a tak w nawiasie kup sobie ochraniacze na klejnoty bo kot ci może je usckodzic, a co do prostości, jeszcze na razie chodzxę prosto, a co ciebie już pochyliło z ciagłego schylania sie do kota? I nie zazdroszczę wam, jesteście na wymarciu, nie pomoga wam nawet ustawy o ochronie mniejszości seksualnych, podkarpacki bolszewiku weyrazy wspólczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do kamandira łgarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 08:55 Wkurzony,czemu ty jesteś taki podkarpacki cham.Już ci pisałam - jesteś sfrustrowanym prostakiem.Nic w życiu nie osiągnąłeś,stąd takie zachowanie.Mogłeś nieudaczniaku iść do szkół,znaleźć dobrą pracę i zyć jak człowiek.Nic jednak z tego nie dokonałeś,dlatego tak zionierz jadem.Uważaj,tej jad spali ci śmierdzący język. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan O Przmulonym słów kilka. 28.02.11, 09:13 On chyba tak jak na rysunku Mleczki: "Osiągnął orgazm i to jedyne, co udało mu się w życiu osiągnąć". Smutne trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: O Przmulonym słów kilka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:29 no, no kamandir tak osobie pisać, o orgaźmie z kotem ... a feee, jeszcze ta suczka od sąsiadki .no, no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: do kamandira łgarzy i jego gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:27 widzisz nieudaczniku, ja mam pracę, swoja firmę i nie lubię idiotów którzy o kimś pisza ze współzyje z kotem, ale jak napiszesz że on być moze też to wtedy cała armia POpaprańców krzyczy żejesteś prostakiem. Takie rozumki to tylko wierząy w cuda moga mieć. Więc sam idź do szkoły i ucz się człowieku kto moze cuda czync, na pewno nie ryżawy ani gajowy, a tym bardziej zoofile typu kamandira i ciebie. wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Przymulony dostał słowotoku. 28.02.11, 09:36 Ale nam się Przymulony rozpisał. Musi go Kant z imperatywem kategorycznym dopadli :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kamandir nadal przy swojej chorobie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 09:59 ale się zoofil wysilił, pewnie z kota dzisiaj nici.... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Przymulony coś odpisał. 28.02.11, 10:26 Nie wiem co, bo go już nie czytam. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kamandir już nie daje rady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:04 a kamandir nawet przeczytać już nie daje rady, tak mu te koty w kość dały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kamandir dostał p.....ca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:26 ty masz pewnie pie...a na punkcie prezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Pisz, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:28 kmdr_rohan napisał: > Fajna jazda. :DDD ============================ na kocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 10:05 O jaaa, ale długi wątek:-) O dziwo, sam IPN zaprotestował, że to bzdety:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie czytać 28.02.11, 10:22 Droga Mato_kari, wątek już od dłuzszego czasu nie ma nic wspólnego z tematem. Jest on zapisem pewnego rodzaju choroby społecznej multinickowca, którego teraz nazywam "Przymulonym". Człowiek ten, bo zakładam, że nie jest to jednak bot - jest podręcznikowym przykładem trolla. Warto czasem takiego wyeksponować, ku przestrodze. Poza tym, osobnik ten swoją nieporadną głupotą, przypomina mi Franka Burnsa z serialu MASH, przez co odczuwam dodatkową radość. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 10:27 Oj, nie zauważyłam wcześniej przymulonego, on jest aktywny w jakim temacie?To typ: "Brońmy honoru polskich generałów"? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c 28.02.11, 11:13 To jest typ tępego propagandzisty. Zafixowany na "tępienie komuchów", a komuchem jest dla niego oczywiście każdy, kto nie zgadza się z jedynie aktualnie słuszną linia partii. No i każdy lepiej od niego wykształcony, bo to przez tych wykształciuchów wszystkie nieszczęścia na Prezesa i jego wiernych pretorian spadają. No i PO jest ZŁE!. PO jest tym najgorszym z najgorszych wrogów Prezesa Oby Żył Wiecznie. Prosty podział świata, jak to u prostego człowieka, który ma wyraźne trudności nawet z opanowaniem podstawowych zasad języka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:18 ojojoj, ale się tłumaczy, nic dziwnego, nienormalny... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! 28.02.11, 11:29 No i widzisz, zabawny, pracowity, choć ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:45 E, lepiej sobie posłuchać muzyczki: www.youtube.com/watch?v=4iiryJwvDtc Pozdrowienia:-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! 28.02.11, 11:52 Diękuję, ze swojej strony rewanżuje się: www.youtube.com/watch?v=RdfPER5Cgm8 A mam jeszcz trochę roboty - klika stron pewnego opracowanka na jutro, więc podgrzewanie Przymulonego stanowi dla mnie wesoły przerywnik w dość monotonnej pracy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:02 Heheheh, dzięki. Kawałek znam, ale klipu nie widziałam. Nie wiem dlaczego ,ale wyczuwam w panu Kapitanie z klipu pokrewną duszę:-))))))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=3i0DMbCKnAg Ciekawe co lubi Przymulony? Przymulony, jaką muzykę lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! 28.02.11, 12:24 Gość portalu: mata_kari napisał(a): > Nie wiem dlaczego ,ale > wyczuwam w panu Kapitanie z klipu pokrewną duszę:-))))))))))))))))) To internet, Droga Mato, nie "panuj", proszę. > www.youtube.com/watch?v=3i0DMbCKnAg A wiesz, nie znałem. Ale klimatyczne. Dziękuję. :) > Ciekawe co lubi Przymulony? Przymulony, jaką muzykę lubisz? On? Sądzę, że gdyby znał, podobałoby mu się to: www.youtube.com/watch?v=bs5bnVoZK4Q Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:02 no i tawariszcz kamandir znalazł sobie nowego fana, przymulonego.... no cóż kot do góry ogonem mu nie starcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:37 Zapewne:-) Powinni ten film częściej puszczać w TV ku pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dla Maty_kari- faszyzm w polsce zabroniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 14:35 komunizm też-więc z komandirem nie śpiewajcie sobie hitlerowskich piosneczek - nie uchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Dla Maty_kari- faszyzm w polsce zabroniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 16:45 A kto śpiewa hitlerowskie piosneczki? A jak nie znasz tej piosenki z linka, to tylko świadczy o tobie i twoim ywkształceniu w zakresie kultury.Faktycznie , nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dla Maty_kari- faszyzm w polsce zabroniony IP: *.centertel.pl 28.02.11, 21:03 a co mam znać ten tekst, po szwabsku ? . na saksach nie byłem więc sie nie wykształciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dla Maty_kari. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:00 a ty co wpadłaś w bagno i muł ci się śni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata_kari Re: Dla Maty_kari. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 13:38 O ja, masz rację !!!! A skąd wiesz że mi się sniłeś?:-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:59 kmdr_rohan napisał: A mam jeszcz trochę roboty - klika stron pewnego opracowanka na jutro, -------- opracowanko jak odwrócic kota do góry ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Dla Maty_kari. Przymulony, miałeś nie czytać! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.11, 21:17 Pławisz się wręcz w swoim chamstwie i zbydlęceniu, a druga strona przyjmuje twoje "ataki" na spokojnie :-) Ależ musisz być sfrustrowany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony kamandir a tobie co walnęło na mózg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:54 znowu coś bredzisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.02.11, 12:02 Uwielbienie do karmienia trolli,zaczyna być śmieszne.Koty,fuhrer,pisuar i polemika, to chyba z nudów.W każdym razie nie na temat.Mnie to nie przeszkadza,ale dołująco to wygląda.Dajcie sobie na wstrzymanie.Przekonanych inaczej,to i tak nic nie przekona.Jak najdalej od pisuaru,lepiej już podumać nad tendencją,że i PO zaczyna wpadać do tego samego koszyka.Zasada gdzie dwu się bije tam trzeci korzysta z tej dyskusji jak najbardziej aktualna.Zostawcie bez kontynuacji już te jałowe dyskusje i niewyszukaną ironię z jedynie słusznej opcji.Oni tak już mają.Mózgi mchem porośnięte,spłaszczone ciężarem beretu,wszędzie TW,SB,IPN,układy,zimny lech i ceremonie ,no i nauki tow.Soso wcielane w życie.Fuhrer,zawsze dziewica.Przyznać rację co do aksjomatów i koniec przepychanek.Poniżająca ta dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c 28.02.11, 12:10 Tutaj, Drogi Yupi, nie ma żadnej dyskusji i nigdy nie było. Nie z mojej winy. Podyskutować mogę z kimś, kto przedstawia jakiekolwiek racjonalne argumenty. Ja już tylko drażnię trolla, jak ten baca z dowcipu, co nad potokiem pstrągi drażnił. Ale, ponieważ żeś człek grzeczny i nie chcąc narażać Twego poczucia estetyki, więcej się w tym watku nie odezwę, chyba że do kogoś innego, niż Przymulony. Miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:57 no cóż kamandir karmi koty i ma pie...a na punkcie prezesa.... pewnie kible czyścił u jakiegoś i teraz chce się zemścić na nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Wyjasnienie dla Maty_kari. Przymulony - nie c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 12:55 Fuhrer,zawsze dziewica. idiota zawsze idiota.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony ciekawy przypadek Mata-kari zaraziła się..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:24 i tobie się udziela idiotyzm kamandira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Wyjasnienie dla Maty_kari -kamandir nieuleczalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:22 kamandir kogoś nazywa, przypisuje innym zboczenia, ciekawy typ. trza go leczyć sam z tego nie wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Bronisław Geremek był tajnym współpracownikie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 11:16 ość portalu: mata_kari napisał(a): > O jaaa, ale długi wątek:-) O dziwo, sam IPN zaprotestował, że to bzdety:-) -------------------------- powiedz to kamandirowi... ale on i tak nie zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś