Gość: gosc138 IP: *.rzeszow.mm.pl 28.03.11, 17:55 Czy moze mi ktosc podpowiedziec gdzie w Rzeszowie moge kupic miod manuka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Miod Manuka IP: *.ens.pl 29.03.11, 15:00 odpowiednikiem tego miodu jest miód akacjowy. W miodzie Manuka może występować eukaliptus który często uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAija Re: Miod Manuka IP: *.rwd.prospect.pl 30.08.13, 22:06 miod z manuki pomaga na wiele schorzeń... PRzeziębienia, boleści i dolegliwości brzuszne, wirusy oraz skórne... Zresztą lepiej samemu zobaczyc np na stronie www.manukazdrowie.pl/produkty,37.html w koncu zawsze lepiej samemu sprawdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
krog.ulec Re: Miod Manuka 23.05.13, 11:54 Hej nie wiem gdzie stacjonarnie możesz dostać miód, ale na pewno sprawdzony (przeze mnie i rodzinke ;)) jest ze strony www.manukazdrowie.pl/ one maja te właściwości certyfikaty itd wiec jest oryginalny jak chcesz to poczytasz sobie :) bo czesto mozna gdzieś znaleźć podrób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolajna234y Re: Miod Manuka IP: *.rwd.prospect.pl 30.08.13, 22:03 najlepiej to w sieci przecież, można się najwiecej dowiedzieć, bo przecież tak jest łatwiej np ja ciągne stąd www.manukazdrowie.pl a wy? Odpowiedz Link Zgłoś