Dodaj do ulubionych

Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam

16.09.11, 16:05
Tak!! Polecam Małą Akademie - duży wybór wózków , fotelików, łóżeczek - zrobiłam całą wyprawkę u nich i nie musiałam jeździć po całym mieście
Dodam, ze atmosfera jest w sklepie super - dziewczyny chętnie pomogą i doradzą , w żadnym sklepie w Rzeszowie nie byłam tak obsłużona .
a na sam koniec dostałam rabat i kartę klienta
Gorąco polecam!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mietek Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 16:14
      Jeszcze napisz adres i godziny otwarcia
      • Gość: ania Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 16:36
        wkońcu otwarli w rzeszowie większy sklep dziecięcy!! kupiłam tam fotelik Romer King - super mi Pani doradziła i przymierzyła dziecko - naprawde profesjonalna obsługa
        lokalizacja świtna , duzy parking na ul. Podkarpackiej
        czynne jest chyba cały tydzień łącznie z niedzielą
    • lila52 Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam 16.09.11, 16:23
      Witam! też tam byłam - super obsługa. ściągali mi wózek pod zamówienie bez żadnego problemu - Polecam
    • mamuska282 Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam 16.09.11, 16:51
      To prawda duży przestronny sklep - dużo wózków jest w czym wybrać , warto pojechac i zobaczyc.
    • Gość: gość Re: Mała Akademia ul. Podkarpacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 17:18
      Witam byłam tam w sklepie! kupiłam wózek i łóżeczko z materacem - a na koniec dostałam fajny rabat i kartę stałego klienta - Polecam
    • Gość: obserwator Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 17:37
      Ja widze że to piszą sami właściciele tego sklepu robiąc sobie reklamę :D No tak też można!
    • Gość: aeo Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: 62.93.47.* 16.09.11, 19:55
      Dla wszystkich chętnych mala-akademia.eu/glowna
    • Gość: gość Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: *.19.165.86.osk.enformatic.pl 17.09.11, 07:01
      Fajny sklep, fajna, duży wybór wózków obsługa - Polecam
      • Gość: HALO!!! Re: Mała Akademia - sklep dziecięcy - polecam IP: *.rzeszow.mm.pl 17.09.11, 08:00
        Czy jest tu jakiś administrator?
        Dlaczego toleruje się prymitywną reklamę na forum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka