Gość: Byczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 12:29 Znacie jakieś piosenki na temat matury? Podawajcie tytuły i wykonawców. Dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawa_malinowa Re: Piosenki o maturze 05.05.07, 12:58 matura - czerwone gitary mniej niż zero - lady pank Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa no i farben lehre :) 05.05.07, 12:59 Moje dziewczyna ma dzisiaj maturę nie ma czasu dla mnie w ogóle nie śpi po nocach, strasznie się boi szkoda mi dziewczyny mojej Hura, hura dzisiaj matura Marynara i fryzura, matura Hura, Hura Broniewski, Stachura Marynara i fryzura, matura. Mój kolega ma dzisiaj mature nie ma czasu na piwo w ogóle puchną oczy, w gardle suszy szkoda mi tak młodej duszy. Hura, hura dzisiaj matura..... Nie martura, a cheć szczera zrobi z Ciebie oficera Warto byś o tym pamiętał Gdybyś w razie nie zdał. Hura, hura dzisiaj matura..... Warto, byś o tym pamiętał gdybyś w razie nie zdał. Warto byś o tym pamiętała widząc generała. Hura, hura dzisiaj matura..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczek Re: Piosenki o maturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:16 Te akurat znam, ale dzięki. Czekam jeszcze na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejM Re: Piosenki o maturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 00:52 Jako nieco starszy internauta dodam jeszcze dwie dość stareńkie piosenki z pierwszej połowy lat 60-ych: "Do widzenia profesorze"-Filipinki /krótki cytat z tej piosenki-"dziś zegnamy szkolne mury,naszych zdolnych profesorów...dziękujemy za maturę,za wykucie trudnych wzorów,już nie dzieli lecz dojrzałe stare konie...itd" "Maj maturalny"-Danuta Rinn i Bogdan Czyżewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Byczek Re: Piosenki o maturze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 09:25 Dzięki AndrzejM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejM Re: Piosenki o maturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 00:14 Do Byczka: Cały tekst piosenki "Do widzenia profesorze" jest tutaj:216.239.59.104/search?q=cache:sgpe5HMfdlMJ:www.ewa.bicom.pl/karaoke3/k350.htm+Do+widzenia+profesorze&hl=pl&ct=clnk&cd=3&gl=pl&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś