Dodaj do ulubionych

Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka sp...

IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 11.10.11, 21:10
pewnie zdesperowany menel,brakło na flaszkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka sp... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:38
      albo kandydat który przegrał wybory :-)
      • Gość: Gosc Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:42
        ... ty sie idź lecz, bo wszedziw widzis "wroga politycznego" a to juz jest niebezpieczne... co watek to qwerty sledzi "pisiora"... ech....
        • Gość: qwerty Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:08
          to ty masz jakies fobie - wszędzie widzisz spisek :-) gdzie ja napisałem ze chodzi o pisowca ?
          • Gość: Gośc Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:11
            gdzie ja napisałem ze chodzi o pisowca

...na kilkunastu innych watkach na tym forum przedstawiasz swoje hmmm... preferencje polityczne, wystarczy poczytac....
            • Gość: qwerty Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:15
              a co mam pisac modlitwy - idz sobie na jakies forum katolickie - zyję w wolnym kraju , mam prawo wyrazać poglady a jesli masz inne mozesz wyrazić swoje , chcesz napisać ocś interesującego ? pisz - przyjde za kilka minut i poczytam z rumieńcem na twarzy - tylko nie opowiadaj jaki masz samochód oki
              • Gość: qwer Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:23
                Spokojnie, matołkowi chodziło o mnie :) A, że nicków nie rozróżnia, nie mówiąc już o IP to dostało się tobie.
                • Gość: qwerty Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:30
                  Nic nie rozumiem - ratunku - mgła ...hel ...to wina Tuska i platformy - słysze strzały - to kooooniec ;-)
                  • Gość: Gosc Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:33

... jak pisałem ... to sie da wyleczyc.............................
                    • Gość: mozecie mi skoczyc to napad agentow iranu IP: *.dynamic.mnet-online.de 12.10.11, 08:43
                      i policja nie ma czego szukac
                      bo w usa i israelu juz dawno wiedzom
                      kto na kogo ma napasc

polska to zorganizowane panstwo przestepcow(takie jak usa & israel)
                      w ktorym wladze ustawodawcze i wykonawcze sprawuja slupy
                      generalow,katolickich klech i przestepczych syndykatow
                      ktorego celem nadrzednym jest grabiez w kazdej formie
                      przy pomocy wszystkich srodkow bedacych w dyspozycji tego
                      bandyckiego panstwa

ps
                      calowaliscie mnie w doope
                      a od dzisiaj bedziecie calowali mnie w ch...
                      to wiedzom to powinno byc wiedza
                      za co was bardzo przepraszam
                • Gość: Gośc jestes pewien ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 22:32
                  ze nie mam pojecia zo to nick i IP.....

forum.gazeta.pl/forum/w,69,129660632,129660632,No_i_PO_wyborach_.html
      • Gość: AjWaj! A niedobry jakiś ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 21:43
        Żyda okradł ... Oj niedobre te Polaki !
    • Gość: ziuta Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka sp... IP: *.altec.pl 11.10.11, 23:15
      akcja Policji bedzie drozsza niz ten rabunek ale tak sie robi statystyke
      • Gość: Wu A La Re: Napad na Eurobank w Rzeszowie! Policja szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 07:51
        Czy sugerujesz, że policja nie powinna łapać tych, którzy mało ukradli?!! Zobaczymy, co powiesz, jak Ci bandzior wyrwie torebkę.
        • Gość: noo! No i dobrze że okradł ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 10:19
          Normalne przecież jest że jak ktoś nie ma to musi wykombinować .
          A czy to mój (nasz) bank ?
          A tak poza tym to czyje są te banki ?
          • Gość: Misio Re: No i dobrze że okradł ! IP: *.star.net.pl 12.10.11, 11:34
            Okradł zodzieja?
            W tym złodziejskim światku tak już jest.
    • Gość: Dragon Napad na Eurobank. Dwie osoby zatrzymane. "To n... IP: *.19.165.46.osk.enformatic.pl 12.10.11, 15:34
      I tak bedzie jak banki beda oszczedzac na ochronie fizycznej,(monitoring to nie to samo co pelnosprawny pracownik ochrony BEZ GRUPY INWALIDZKIEJ!!!! z bronia palna w pomieszceniu bankowym)Banki pieniadze maja ubezpieczone,a o zdowie i zycie pracownikow czy klientow nikt juz sie nie martwi.
      • Gość: Zimovit Re: Napad na Eurobank. Dwie osoby zatrzymane. "To IP: 82.177.194.* 13.10.11, 10:40
        co za bzdury... Nie masz pojecia o bezpieczeństwie i procedurach bankowych. Pracownik placówki ma obowiązek wydac pieniądze napastnikowi. Właśnie w celu zminimalizowania zagrożenia życia klientów i pozostałych pracowników. Pracowałem w departamentach bezpieczeństwa 2 dużych banków więc wiem co nieco na ten temat. Za dużo filmów kolego - jak ty to sobie wyobrażasz? koks na bramce? co zrobi jak ktoś mu klamkę przystawi do głowy? heheh Zanim zaczniesz się wypowiadać wypadałoby trochę zapoznać się z tematem. Poza tym w placówkach nie ma ochroniarzy, nie licząc tych w których są przechowywane pieniądze z regionu
        • Gość: Dragon do zimovit Re: Napad na Eurobank. Dwie osoby zatrzymane. "To IP: *.19.165.46.osk.enformatic.pl 13.10.11, 15:43
          Do zimowit.Kolego wez mnie nie oslabiaj z tym departamentem bezpieczenstwa i twoja wiedza.Ja jestem bylym pracownikiem ochrony,powzanej firmy z 6 letnia praktyka w konwojowaniu wartosci pienieznych i 7 letnia stazem w ochronie 2 najwiekrzych bankow polskich,wiec uwierz mi ze wiem co pisze,w przeciwienstwie do ciebie.Wyszkolony i uzbrojony pracownik ochrony pelni role prewencyjna w banku,i moze urzyc broni w sytuacach okreslonych przepisami o ochronie osob i mienia.Napewno byle chlystek w kapturze nie wyciagnie reki po pare tys widzac klamke 9mm np Glocka w kaburze ochroniarza.A profesjonalisci kradna miliony ale tych przypadkow duzo nie ma w polsce.
          • Gość: gość portalu Re: Napad na Eurobank. Dwie osoby zatrzymane. "To IP: *.internetia.net.pl 16.10.11, 15:05
            Skoro taki doświadczony jesteś, to może z ortografii się też podszkolisz?
    • Gość: Dragon Napad na Eurobank. Dwie osoby zatrzymane. "To n... IP: *.19.165.46.osk.enformatic.pl 13.10.11, 16:41
      A jak bedzie chcial wyciagnac reke po pare zlotych u wystraszonej kasjerki to sie pare razy zastanowi zanim wogole wjdzie do banku,chyba ze bedzie strasznie zdesperowany lub na glodzie ale wtedy musi sie liczyc ze tak latwo mu nie pojdzie i to jest najwazniejsze.Teraz bez zadnych przeszkod wchodza do baku i wyciagaja reke po pieniadze.
    • Gość: ... Sami się okradli ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 08:56
      Żeby odszkodowanie wyłudzić !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka