Dodaj do ulubionych

Znak ryby na samochodzie

IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 02.11.11, 16:00
Czy wy wiecie że te ryby na samochodzie oznaczają ile ktoś ma dzieci? Jedna ryba to jedno dziecko, dwie to dwójka itd. A większość z nas uważa że to znak katolika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: Znak ryby ryzykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:30
      W starożytnej Grecji znak ryby był wspólnym znakiem Neptuna z Jowiszem niosącym wielkie bogactwo uczuć czyli mężczyzny do mężczyzny.Był zatem symbolem uwczesnych homoseksualistów.
      Nie wszyscy o tym wiedzą.Bardzo niebezpiecznie jest jechać z tym znakiem na samochodzie w Grecji i krajach bałkańskich.Tam do dzisiaj znaczy dokładnie to samo.
    • Gość: dymek Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.ostnet.pl 02.11.11, 18:08
      Kazik,Tobie się cuś poje...hało.Widzenie miałeś czy co ? Zanim pierdniesz takim tekstem,to najpierw co nieco poczytaj.
      • Gość: fds Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.res.pl 02.11.11, 18:21
        to jest zaproszenie do odbycia stosunku w kakao - kazdy o tym wie - pedały sie mylą
    • Gość: Młody Z rybą do Grecji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 09:31
      Kaziu wsiadaj w Swój samochód oznaczony rybą i jazda do Grecji.Nawet teraz po sezonie i w kryzysie będziesz miał bardzo gorące i niezapomiane wakacje.
    • Gość: leszczu Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.150.167.68.csa-net.pl 03.11.11, 10:10
      myslałem że to znak wędkarzy i byłem zdziwiony że tylu jest wedkarzy
      • Gość: Mar Jolka Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 10:12
        Dzieci i ryby głosu nie mają.
    • moyyra Re: Znak ryby na samochodzie 03.11.11, 13:35
      to jest znak nieskonczoności,

w razie wypadku, mogą pobrać od kierowcy organy do przeszczepienia
    • Gość: Obserwator Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 19:18
      Coś w tyn jest.Sąsiad,który ma rybkę na samochodzie o którym mowią że" odmieniec" spotyka się też z właścielami samochodów z rybkami.Mówią,że też odmieńcy.
    • Gość: Kaźmirz Spokojnie IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 05.11.11, 00:25
      Może to wędkarz, który chce się pochwalić osiągnięciami poprzedniego miesiąca.
      • Gość: lepsiejszy Ryba ... znaczy ja jestem lepszy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 06:10
        Nie taki jak wy tam ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka