Gość: Kazik IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 02.11.11, 16:00 Czy wy wiecie że te ryby na samochodzie oznaczają ile ktoś ma dzieci? Jedna ryba to jedno dziecko, dwie to dwójka itd. A większość z nas uważa że to znak katolika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ika Re: Znak ryby ryzykiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 16:30 W starożytnej Grecji znak ryby był wspólnym znakiem Neptuna z Jowiszem niosącym wielkie bogactwo uczuć czyli mężczyzny do mężczyzny.Był zatem symbolem uwczesnych homoseksualistów. Nie wszyscy o tym wiedzą.Bardzo niebezpiecznie jest jechać z tym znakiem na samochodzie w Grecji i krajach bałkańskich.Tam do dzisiaj znaczy dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.ostnet.pl 02.11.11, 18:08 Kazik,Tobie się cuś poje...hało.Widzenie miałeś czy co ? Zanim pierdniesz takim tekstem,to najpierw co nieco poczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.res.pl 02.11.11, 18:21 to jest zaproszenie do odbycia stosunku w kakao - kazdy o tym wie - pedały sie mylą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Z rybą do Grecji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 09:31 Kaziu wsiadaj w Swój samochód oznaczony rybą i jazda do Grecji.Nawet teraz po sezonie i w kryzysie będziesz miał bardzo gorące i niezapomiane wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczu Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.150.167.68.csa-net.pl 03.11.11, 10:10 myslałem że to znak wędkarzy i byłem zdziwiony że tylu jest wedkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Jolka Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.11, 10:12 Dzieci i ryby głosu nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Znak ryby na samochodzie 03.11.11, 13:35 to jest znak nieskonczoności, w razie wypadku, mogą pobrać od kierowcy organy do przeszczepienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Znak ryby na samochodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 19:18 Coś w tyn jest.Sąsiad,który ma rybkę na samochodzie o którym mowią że" odmieniec" spotyka się też z właścielami samochodów z rybkami.Mówią,że też odmieńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Spokojnie IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 05.11.11, 00:25 Może to wędkarz, który chce się pochwalić osiągnięciami poprzedniego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepsiejszy Ryba ... znaczy ja jestem lepszy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 06:10 Nie taki jak wy tam ... Odpowiedz Link Zgłoś