eve.666 23.06.12, 10:35 (...) ale naważyłeś sobie piwa to teraz go wypij.(...) oj polacy, polacy... górnie i szumnie wam w głowach ale własnym językiem posługiwać się nie potraficie. takie "kibolstwo" językowe :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on sam Re: Fejsbuk IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 11:18 jaja??? to jest ku.... skandal!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx tendencyjna gazetapl popiera przestępców IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:43 miejsce gangstera jest w więzieniu koniec dyskusji kropka Odpowiedz Link Zgłoś
poniedzielny Sutener ma reprezentować Polskę? 23.06.12, 11:50 lJestem temu zdecydowanie przeciwny! Dużo lepiej reprezentować Polskę zamykając sutenerów i inne szumowiny w więzieniach. To nie jest nieborak, któremu noga się raz powinęła i głupio coś przeskrobał. On kierował grupą przestępczą cerpiącą zyski z wykorzystywania seksualnego (gwałcenia!) kobiet. Tu nie powinno być żadnej taryfy ulgowej. Sąd chciał mu umozliwić walkę przed odsiadką, to ten głupek złamał warunki narzucone przez sąd. Głupi sami się eliminują, to zasada doboru naturalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Auslander Re: Sutener ma reprezentować Polskę? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.06.12, 12:05 Zgadzam sie. Wstyd by byl, jakby go teraz wypuscili. Nie dosc, ze jest przestepca, to jeszcze po tym jak dostal szanse na odbycie walki zlamal warunek. Wstyd, ten Pan nie rozumie nawet dlaczego zostal ukarany, co oznacza ze nie poczuwa sie do winy. emigracyjny.blogspot.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynizm Sutener i handlarz narkotyków? Do pierdla na 10lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 12:25 a nie zarabiać pieniądze . Mógł myśleć wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Mozesz co najwyzej reprezentowac swoje osiedle IP: *.2-1.cable.virginmedia.com 23.06.12, 14:38 Mozesz co najwyzej reprezentowac swoje osiedle w wiezieniu, lobuzie. Oby sie system sprawiedliwosci nie ugial - zadnych pezywilejow dla takiego luja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: Fejsbuk IP: *.brhm.adsl.virginmedia.com 23.06.12, 11:52 Kretynie on przez znajomych pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldres Re: Fejsbuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.12, 15:32 oczekuję od p.Ferenca wyjaśnienia związków łączących go z tym kryminalistą ? Jaka była jego rola w niemożliwości zlikwidowania nielegalnego burdelu na osiedlu i to przez kilka lat,kto był cichym poplecznikiem tego alfonsa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 10:37 Hehe,kolejny niewinny,w więzieniach są sami tacy niewinni.W bani ci się poj.bało kryminalisto.Było nie łamać prawa to byś nie siedział i teraz nie płakał z powodu ciężkiego życia więźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sutener sutener... IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:39 liczyl kase po euro na ostrobramskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mnie" IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 10:40 Sprawa jest jasna sędzia usłyszał, że Kostecki ma przed sobą perspektywę fajnej walki i zarobienia dużych pieniędzy to postanowił go udupić. Mówienie, że każdy jest równy wobec prawa jest tutaj śmieszne bo sąd zastosował wyjątkową drogę doprowadzenia skazanego do zakładu karnego. Teraz chciałbym usłyszeć uzasadnienie sędziego dlaczego zastosował taką drogę wobec Kosteckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn 23.06.12, 10:46 ALFONS PATRIOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzasadniacz Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.12, 10:48 Bo to alfons, sutener, aktualny kryminalista skazany prawomocnym wyrokiem sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 10:54 Tutaj nie chodzi o to czy popełnił przestępstwo czy nie bo to jest jasne i wiadomo, że ma odpokutować za to co zrobił. Ja się pytam czym uzasadnia sąd wyjątkowy tryb doprowadzenia Kosteckiego do zakładu karnego! czyli tryb bez wezwania do stawiennictwa się w wyznaczonym zakładzie karnym w wyznaczonym czasie. Jak rozumiem sąd jest w posiadaniu informacji, że Kostecki chciał uciec z kraju .... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn 23.06.12, 11:40 Gość portalu: kibol napisał(a): > Tutaj nie chodzi o to czy popełnił przestępstwo czy nie A właśnie o to chodzi. > Ja się Chyba nas? ;> > pytam czym uzasadnia sąd wyjątko > wy tryb doprowadzenia Kosteckiego do zakładu karnego Cytuję, bo czytałeś, ale nie zrozumiałeś: "Bo to alfons, sutener, aktualny kryminalista skazany prawomocnym wyrokiem sądu?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:54 Widać, że nie za bardzo rozumiesz o czym piszę. Oprócz Kodeksu karnego istnieje jeszcze Kodeks Karny Wykonawczy, który reguluje takie aspekty prawne jak stawiennictwo się w zakładzie karnym. Prawomocny wyrok nie oznacza jeszcze, że tego samego dnia trafiasz do więzienia. Dostajesz czas do uporządkowania swojego życia przed tym jak trafisz do zakładu karnego. W czasie kiedy ty porządkujesz swoje sprawy sąd wyznacza ci termin w którym masz stawić się w wyznaczonym więzieniu. TYLKO w UZASADNIONYCH przypadkach sąd może pominąć tą ścieżkę i nakazać policji doprowadzenie skazanego bez wezwania. UZASADNIONYM przypadkiem jest uzasadnione PODEJRZENIE, że skazany nie stawi się na wezwanie. Takim UZASADNIONYM podejrzeniem może być fakt że skazany wcześniej nie stosował się do wezwań sądu lub poczynił jakieś przygotowania do ucieczki z kraju. Dlatego pytam JAK SĄD UZASADNIA ZASTOSOWANIE TEJ WYJĄTKOWEJ DROGI. Kto nie wierzy niech zapozna się z artykułem 79 kodeksu karnego wykonawczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzasadniacz Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.12, 12:02 Ok, ok. Tyle że pan Kostecki jest recydywistą (czego nie doczytałem wcześniej) a tym razem skazanym za najbardziej (moim zdaniem) podłe poza gwałtem przestępstwo. Które generuje przemoc wobec kobiet, handel nimi, gwałty, zmuszanie itp. W takie subtelności czy sąd nie jest zbyt zasadniczy można się wdawać z przypadkowymi przestępcami, ofiarami losu, pijakami złapanymi na rowerze itp. Ale nigdy z takim typem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 15:13 Często tak jest, że przestępcy, którzy mają w d..e prawo, po złapaniu nagle stają się ekspertami od wszelkich przepisów i podnoszą wielki raban, gdy policja / prokuratura / sąd złamie choćby najmniej ważną procedurę. To jest też zazwyczaj połączone ze zgrywaniem męczennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roko Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.187.225.81.ip.abpl.pl 23.06.12, 14:07 Nie obchodzi mnie jaki to jest tryb, ze zorganizowanymi przestępcami trzeba ostro. Postępował jak śmieć niech siedzi w więzieniu. A widać że nie ma żadnego poczucia winy, niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mścisław Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: 78.104.133.* 23.06.12, 10:57 Mam nadzieję, że odpowiesz karnie za publiczną obrazę pana Kosteckiego. Co do decyzji sądu to sprawa wydaje się mocno polityczna, gdyby mieliśmy prawdziwy, niezależny rząd, taki jak kilka lat temu, to nie doszłoby do takiej sytuacji. Gołota też miał to i owo na sumieniu a prezydent dał mu list żelazny Odpowiedz Link Zgłoś
shirdlu Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn 23.06.12, 11:07 A podobno myślenie nie boli :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzasadniacz Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.12, 11:13 Taa, jasne. Sutener patriota. Co do twoich marzeń to nadzieja dobra rzecz. Miej ją i pielęgnuj. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybniazpatatajnia Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn 23.06.12, 15:33 Gołota miał widzenie z sądem bo dał komuś po ryju. czy uważasz że prezydent Komorowski powinien ułaskawić alfonsa ? ten wyrok ma podłoże polityczne ? coś mi umknęło ? był zaangażowany w politykę i tym wyrokiem ktoś chciał go skompromitować ? a co takiego było kilka lat temu że sądy wydawały Ci się niezależne ? PiS był przy władzy i ręcznie sterował procesami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście IP: *.hsd1.tn.comcast.net 23.06.12, 15:36 "Mam nadzieję, że odpowiesz karnie za publiczną obrazę pana Kosteckiego."? W sumie, "roko" ma racje, to jest wyjatkowo pospolity smiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.19.165.94.osk.enformatic.pl 23.06.12, 22:06 na pana trzeba sobie zasłużyć. Kostecki jest przestępcą. Ironia losu bo popierał go prezydent Rzeszowa. Mało tego, on był chlubą i wizytówką Rzeszowa i dostał od prezydenta przydział na mieszkanie komunalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.19.165.94.osk.enformatic.pl 23.06.12, 22:07 a wpisy robią pewnie matka, żona i siostra. nie ekscytujcie sie. Matka i siostra też brały udział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk no i git IP: *.podkarpacki.net 23.06.12, 10:51 Uzasadnienie? prawomocny wyrok :].Jestes skazanył,łamaleś prawo idziesz siedzieć, proste jak drut. Tak trudno to pojąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josie Re: no i git IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.12, 11:52 Tu można dodać jeszcze tylko, że kara pozbawienia wolności polega także na tym, że skazany idzie do więzienia według sądowego terminarza, a nie kiedy mu wygodnie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:01 bo takich jak on i ty trzeba gnoić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.182.6.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.12, 11:53 Japa baranie, bo jak wielokrotny mistrz MMA został napadnięty (tak on został napadnięty a nie napadł) i w samoobronie postrzelił napastnika (recydywistę) bronią tegoż napastnika po czym oklepał go na niebieskiego kotleta - zgodnie z prawem do samoobrony - został zawieszony do momentu ukończenia śledztwa czy rzeczywiście działał w samoobronie - przez co nie mógł bronić tytułu mistrza. Oczywiście uznano ze działał w samoobronie i nie ma żądnych zarzutów. Zasady są zasadami i po coś są. Właśnie są po to zeby ludzie uznani w śledztwach za faktycznych przestępców nie uczestniczyli w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Kostecki zza krat apeluje na FB: "Wypuście mn IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 12:09 Gimnazjalisto nie opowiadaj bajek. Podaj imię i nazwisko tego wielokrotnego mistrza MMA, który to niby działał w obronie własnej a i tak został zawieszony przez federację. Bo ja słyszałem o podobnym przypadku tylko, że to nie był wielokrotny mistrz MMA, nie było zawieszenia na czas śledztwa o ile jakiekolwiek było, a napastnik postrzelił się sam. Jeśli już tak mówisz o USA to podam ci jeden przykład FLOYD MAYWEATHER JUNIOR. Tyle w tym temacie dzieciaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikas Ale ja nie chce żebyś reprezentował Polskę. IP: *.187.225.81.ip.abpl.pl 23.06.12, 10:48 Ale ja nie chce żebyś reprezentował Polskę. Postępowałeś w sposób niegodny sportowca (łagodnie mówiąc), łamałeś prawo i teraz twoje miejsce jest w więzieniu. Dlaczego Gazeta tak uporczywie staje po stronie przestępcy i przytacza w większości przychylne opinie , jak pod każdym artykułem na forum przeważają głosy zupełnie odmienne; że prawo powinno być równe dla wszystkich. Ja rozumiem że walka, ale są pewne zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakibic Re: Ale ja nie chce żebyś reprezentował Polskę. IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 11:05 dokladnie!! miejsce przestepcy jest w wiezieniu... a przywilej reprezentowania Polski powinien wynikac nie tylko z umiejetnosci, ale i z zachowania poza sportowymi arenami!! Nie robmy z niego ofiary... wiedzial co robi i niech teraz poniesie konsekwencje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marl57 Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 10:49 cytat:Sąd odpowiadał: - Wszyscy są równi wobec prawa. Nas nie interesuje, czy skazany nazywa się Jan Kowalski, czy Dawid Kostecki. -no chyba że nazywa się michałek świątobliwy i został zatrzymany przez patrol policji do kontroli drogowej .... michalik znaczy się. Odpowiedz Link Zgłoś
mordred Re: Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuści 23.06.12, 10:52 eve.666 napisała: > (...) ale naważyłeś sobie piwa to teraz go wypij.(...) > > oj polacy, polacy... > górnie i szumnie wam w głowach ale własnym językiem posługiwać się nie potrafic > ie. > takie "kibolstwo" językowe :P Przetłumaczę na język polski: Oj, Polacy, Polacy... Górnie i szumnie wam w głowach, ale własnym językiem nie potraficie się posługiwać. Takie "kibolstwo" językowe. Brawo eve.666. Niezbyt często się zdarza, żeby jeden nieuk poprawiał drugiego, ale zawsze budzi to politowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roogn Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:55 A może powinien się postarać o poręczenie ze strony polityków największej partii opozycyjnej? Nie za takich jak on poręczali. Tylko póżniej mogą się tego wyprzeć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish_soldier Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.lw.lannet.pl 23.06.12, 10:56 Jak śmiesz prosić Prezydenta o pozwolenie na walke?! Ile to już razy trafiłeś do więzienia? Jesteś kryminalistą, wielokrotnie zatrzymywanym, nie potrafisz się zachować nawet przed telewizją (pamiętny tekst o urywaniu głowy i sikaniu w kark przed tysiącami widzów przed TV). Ja sobie nie życzę, abyś reprezentował mój kraj. Organizuj sobie walki w pierdlu ty imitacjo sportowca! Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... 23.06.12, 10:57 alfons zada mozliwosci reprezentowania polski,podwaza prawomocny wyrok,proboje medialnego szantazu,panie skazany kostecki polska w coraz mniejszym stopniu przypomina trzeci swiat i bardzo dobrze ze sedziowie potrafia sie zachowac jak temu urzedowi przystoi,za chwile okaze sie w mediach ze ten przestepca jest wiezniem sumienia,caly ten polski zawodowy boks oparty jest na idealach sportu czyli doping i kupowanie wynikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZ Re: Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuści IP: 79.162.87.* 23.06.12, 13:32 Czytasz ze zrozumieniem? Prosi o odroczenie kary. Takie przypadki się zdarzają. Nie podważa wyroku sądu. Najpierw przemyśl to co czytasz i napisz coś po tym jak już twoje podniecenie minie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuści 25.06.12, 13:23 twirdzi ze jest niewinny a zostal prawomocnie skazany tyle w temacie a w zwiazku z twoja durnota pretensje do taty bo to nie ja cie zrobilem po pijaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Dlaczego przestępca miałby reprezentować mój kraj? IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.06.12, 10:57 Dlaczego przestępca miałby reprezentować mój kraj? W innych krajach dba się o wizerunek sportowców, im wyżej jesteś na świeczniku, tym więcej masz do stracenia, więc jak któryś nabroi, ma przerąbane. Każdy normalny człowiek wie, że gwiazdy sportu mają duży wpływ na kształtowanie świadomości młodzieży. Co sobie pomyśli taki młody człowiek, któremu wpajają w domu i szkole, że nie wolno kraść, nie wolno łamać prawa, a on w telewizji zobaczy gościa w świetle jupiterów, którego wypuszczają z aresztu, tylko dlatego, że jest gwiazdą boksu? Pomyśli sobie - aha, wystarczy że będę sławny i mogę robić, co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_english Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... 23.06.12, 10:57 a to reprezentant się znalazł!! piz.dą karmiony alfonsiak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policeman Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 10:58 Chyba Rumrunię albo Radżastan se reprezentuj. Nie chę by bandzior i alfons reprezentował mój kraj Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuści 23.06.12, 13:48 :)))) > Chyba Rumrunię albo Radżastan se reprezentuj. Nie chę by bandzior i alfons repr > ezentował mój kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżozwierz Reprezentowanie Polski to ma być zaszczyt IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 23.06.12, 11:06 Natomiast miejsce gangsterów jest w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Reprezentowanie Polski to ma być zaszczyt IP: 91.225.135.* 23.06.12, 11:15 Jednemu powyżej chyba coś zaszkodziło na mózg i w wątku dotyczącym polskiej sportowej i moralnej niziny obraził Rumunię... płaczemy jak ktoś na Polskę choćby nieświadomie i niechcący nasra werbalnie, a sami okazujemy się być bezmyślnym, pełnym kompleksów zerem w stosunku do innych vide ostatnie debilizmy uwałaczające godności Ukraińców, vide pierd powyżej... W czym Rumunia jest gorsza od Polski panie przedwpiśćco ???? Wstyd to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżozwierz Re: Reprezentowanie Polski to ma być zaszczyt IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 23.06.12, 11:35 W którym miejscu niby obraziłem Rumunię, gamoniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanec Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.12, 11:12 miejsce bandyty jest tylko jedno....więzienie!!! niech odkupi krzywdy które sprawił innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on sam to są jakieś jaja! więzień nie powinien mieć IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 11:13 dostępu to kompa. Tak to i ja mogę iść do więzienia-dach nad głową,darmowe jedzenie i komp z dostępem do neta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:17 to w więzieniu mają dostęp do internetu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.kalisz.mm.pl 23.06.12, 11:18 Zwykły alfons próbuje nieudolnie zagrać na patriotyźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syriinx Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:18 Reprezentowanie Polski to zaszczyt i przywilej. Nie chciałbym żeby mnie reprezentował jakiś alfons wypuszczony z pierdla. Co to za reklama dla kraju... wszystkie media by mówiły o kryminaliście Polaku :S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish_soldier Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.lw.lannet.pl 23.06.12, 11:26 hehehe, czy mi się wydaje, czy nieudolna próba pokazania kryminalisty przez gazeta.pl w dobrym świetle - odniosła wprost przeciwny skutek? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aspa Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: 89.204.178.* 23.06.12, 11:27 Normalny obywatel mający prawo prosić o wyrozumiałość to jest bezrobotny przyłapany na kradzieży zabawki na urodziny dziecka, albo student z gramem trawy. Ty koleś jesteś ordynarny alf, który zamiast wziąć się do ciężkiej pracy wolał bijać panienki w burdelach, żeby nie marudziły tylko dawały i oddawały kasę takim jak ty. Nie ma nic gorszego, niz facet, którego kobieta musi własnym ciałem utrzymywać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzasadniacz Re: Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuści IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.06.12, 11:37 Dokładnie. O ile można jeszcze jakieś drobne zrozumienie znaleźć dla złodziei, oszustów itp (wiele filmów na ich temat powstało) to sutener i alfons to najgorsze ścierwo nie zasługujące na żaden szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiki Miejsce przestepcow jest w wiezieniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 11:33 Reprezentowac Polske ... zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ! Kostecki z celi apeluje na Facebooku: Wypuście ... IP: *.CNet2.Gawex.PL 23.06.12, 11:36 przestępca ma reprezentować Polskę ?! już miałeś szansę reprezentować godnie kraj jak jeszcze nie byłeś na świeczniku, w codziennym życiu. teraz nagle obudziły się w nim uczucia patriotyczne, jak może je w TV pokazać. takiego wała ! Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Ależ nie ma żadnego problemu! 23.06.12, 11:38 ">>Cygan<< apeluje z celi: Wypuśćcie mnie, chcę reprezentować Polskę" Przestaniesz być przestępcą, to może dostąpisz tego zaszczytu. ;> (a do redaktorów Gazety - wam imponuje knajacki język i nazywanie przestępcy pseudonimem? tak jak brandzlowaliście się Masą i innymi? ;>>>) Odpowiedz Link Zgłoś