Gość: kicker IP: *.internetia.net.pl 30.06.12, 23:54 żenujący gośc taki z niego bokser jak z koziej d..y traba... w pierdlu mają fejsa?? hahhjehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.aster.pl 30.06.12, 23:55 Szukaj szczęścia na Słowacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx okaże się że ma depresję i popełni samobójstwo IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 00:26 albo zadławi się śmiertelnie ziemniakiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Blum Re: okaże się że ma depresję i popełni samobójstw IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.12, 08:40 A może dekielkiem, siteczkiem.... nnno.. taką nakrętką z dziurkami... Odpowiedz Link Zgłoś
posel_pieta Powinien być szczególnie chroniony a dowiemy się 01.07.12, 09:20 wielu ciekawych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gypsy, why? Może to być wielki pozytyw tej odsiadki... IP: *.elartnet.pl 01.07.12, 09:25 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Blum Re: Powinien być szczególnie chroniony a dowiemy IP: *.szczecin.mm.pl 01.07.12, 10:39 Niczego ciekawego się nie dowiemy. Łachudra oskarży każdego, o wszystko. Skoro jest tak pewny swoich racjii i ma nawet na to dowody (lub poważne poszlaki), to dlaczego nie złożył w prokuraturze doniesienia o popełnieniu przestępstwa przez funkcjonariusza? Dlaczego użył do tego fejsa? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: okaże się że ma depresję i popełni samobójstw 02.07.12, 07:45 ość portalu: xxx napisał(a): > albo zadławi się śmiertelnie ziemniakiem > > :D tak a potem będzie męczennikiem bo powiedział gdzieś ze Smoleńsk to zamach i dlatego go wykończyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 10:15 popatrzta, alfonsa prześladują... Odpowiedz Link Zgłoś
do_buzi_policjancikowi Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 00:00 Nie tylko w łapę ale nawet do buzi po same jaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madirob Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.range109-158.btcentralplus.com 01.07.12, 00:03 i to jest sportowiec ? Misio , ktoremu zabrano zabawki ...żałosny ćwok ... powinni mu zrobić z dupy jesień średniowiecza... haah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klawisz Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.07.12, 00:10 ...i carpaccio.Gnida jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.haye.cable.virginmedia.com 01.07.12, 02:09 mam nadzieje ze tobie ktos zrobi fusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisul Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.res.pl 01.07.12, 00:15 Czytajac to co napisal on naprawde nie poczowa sie do winy. Z wpisu wyglada ze wina obarcza konkurencje. Przyjal ze w swoim swiadku jesli norma jest lamanie prawa to bede lamal i on? Jestem biedny i niewinny bo zamkneli tylko mnie i nikogo wiecej... Wachalem sie co sadzic o tym sportowcu ale mi to wyglada na przyznanie sie do winy. Jak ma internet we wiezieniu?!?! dedykuje mu przeboj Czarny chleb i czarna kawa - www.youtube.com/watch?v=7wMx6Rsbelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.manage.myhosting.com 01.07.12, 00:21 łoj... polska trudna jezyka na podkarpaciu Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.london Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 00:19 Jak to się mówi w więziennej gwarze? Kostecki się rozpruł.. Musi być strasznie zdesperowany..żeby nie skończył z kulką w głowie od Aleksa czy Żeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XxX Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.41.109.150.threembb.co.uk 01.07.12, 04:53 zebys ty czasem kulki nie dostal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pronnu Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.tvk.torun.pl 01.07.12, 00:19 Nie rozumiem to teraz w więzieniu osadzeni piszą sobie posty na facebooku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwiec Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.07.12, 09:43 Widzisz w tym problem? Wystarczy komórka z netem co jest obecnie standardem. A klawisze też potrzebują dorobić. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 00:34 To teraz w więźniu mają dostęp do fejsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnn Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 08:14 kretynie a skad wiesz ze to on pisal to na fajsie...ale skad taki pusty leb ma wiedziec ze w kryminale sa np aparaty telefoniczne dziwne co? i zarabia na nich TP i zaden z was kretyni nie placi za to podatkow....zastanawiam sie po co takie debile tu cos pisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 "jeden z oficerów CBŚ bierze łapówki...." IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 01.07.12, 00:41 powinni zamknąć fantastę bo na jakiej podstawie ten alfons,kryminalista oczyszcza całą resztę agentów CBŚ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx hahaha dobre..... :D 100/100 IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 00:45 vvv Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 00:46 To straszne - przestępca zamieszcza zdjęcia na FB...tak to straszne bo ma siedzieć, a nie się bawić! Do tego nawet jeśli ktoś bierze w łapę to nie zmienia faktu, że Kostecki został skazany i tak poszedłby siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 jak się traktuje "ukrainki" na podkarpaciu 01.07.12, 01:01 otóż milczeć, lub śmierć, za przyzwoleniem polskich służb. to są jaja z państwa prawa, by przyzwolić na takie rzeczy. Trzeba ich wymienić 100% ze Szczecinem, bo nic się nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.12, 01:15 Teraz czekam, aż dawidek napisze, że to ufo kazało mu alfonsić. Żałosny człowieczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak zalosny kraj w ktorym toleruje sie burdele IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 01:49 zalosny kraj w ktorym toleruje sie burdele. taka prawda. w Warszawie jest wiele burdeli i jakos nic z tym nie robia mimo ze to zakazane - bo burdelami ktos kieruje i zarzadza czyli to jest sutenerstwo a nie tylko prostytucja (w Polsce legalna a nieopodatkowana. skoro nieopodatkowana to niech ja zrobia nielegalna). do tego dochodzi czesto handel ludzmi, a takze juz zakazana prostytucja i sutenerstwo nieletnich. mlode dziewczyny sa czesto zmuszane albo same robia z siebie dziwki i nikogo to nie interesuje. zalosny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusekmmmm Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.12, 01:59 czesc kostecki - uwazasz sie za wielkiego boksera ktorego wszyscy powinni szanowac - ale napisze Ci szczerze ze nie zasluzyles na zwolnienie z aresztu - k***a kazdy Polak co popelnil (czy nie popelnil) takie przestepstwa jak Ty i zostal skazany nie ZASLUZYL by dostac od sadu szanse na zarobienie milionow bo jestes scierwem ktory wykorzystywal dziewczyny i mimo ze masz talent nie zasluzyles na te szanse - POPATRZ NA CHLOPAKA KTORY CIE DZIS WSPIERAL W KOSZULCE ZEBYS SIE TRZYMAL - odsiedzial swoje i robi swoje - szacun SZPILA!! Kostecki ucz sie od Niego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.ostnet.pl 01.07.12, 02:05 Jestem zszokowany poprzednimi wpisami pełnymi jadu co z was za ludzie mam nadzieje nigdy nie spotkać takich jak wy frustratów .Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniu Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.free.aero2.net.pl 01.07.12, 02:10 Dawid,jesteśmy z Tobą.Nie czytaj leszczy,ja i cała masa ludzi jest z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.hsd1.tn.comcast.net 01.07.12, 04:50 Czy "Koniu" to tylko "kolega", czy tez wspolnik pospolitego przestepcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 01.07.12, 02:51 jakby nie był winien to alex i żenia by go nie wkręcili, nie wystawili. bo wystawia się konkurencję. z drugiej strony warto podjąć śledztwo w tym kierunku - bo jak to możliwe że psiarnia zawija wszystkie agentury w mieście i okolicach a jedynie przybytki alexa i żeni mają się wyśmienicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 03:12 Nie wszyscy w Polsce mają dostęp do internetu a ta szmata sobie pisze na FB z pierdla? Kto płaci za jego luksusy? Zapewne ja swoimi podatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ IP: *.hsd1.tn.comcast.net 01.07.12, 04:46 Pan Kostecki zaczyna "sypac" zajmujacych sie dzialalnoscia przestepcza kolegow? W sumie, wszyscy oni (wlacznie z Kosteckim) zasluguja na dluzszy pobyt za kratami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stah Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: 80.54.60.* 01.07.12, 07:17 typowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.aster.pl 01.07.12, 08:51 Szmato ty bezrobotny kmiotku o jakich podatkach ty piszesz? chyba o akcyzie na tanie wino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsymbolem Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.bb.sky.com 01.07.12, 08:04 To koniec grypsowania rozumiem i zjazd na frajernie. Chyba ze tam takie zwyczaje w tym Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwiec Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.07.12, 09:55 Ewentualnie ktoś mu robi krecią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
henryabor Blondynki w sędziowskich togach! 01.07.12, 08:35 Żaden szanujący się prawnik nie wypowie się o sprawie i wyroku, dopóki osobiście nie zapozna się z aktami danej sprawy! Ćwiąkala również to tyczy! Tym bardziej, że w polskich sądach królują polskie blondi! Na forum wielu totalnych dyletantów absolutnie lewych z prawa chciałoby posłać Kosteckiego wręcz na dożywocie?! Gdy tymczasem w wielu cywilizowanych krajach system karny nastawiony jest na prewencje i abstrahując od winy Kosteckiego, przywracanie przestępców społeczeństwu! W Polsce odwrotnie, dominuje model zniszczenia i zgnojenia skazanego! I de facto, pozbawienia większości szans na przyszłe, prawe życie! Należy wiedzieć, że Lechistanie za kratami przebywa najwięcej więźniów ze wszystkich krajów Europy z dwukrotnie większymi Niemcami, włącznie! A przy tym 37 tys skazanych ciągle czeka w kolejce po swoje! Gdy tymczasem przestępczość stale wzrasta! Dlaczego Kostecki musiał iść siedzieć akurat na 10 dni przed walką być może, swojego drugiego, sportowego, życia, wiedzą zapewne tylko rozkoszne rzeszowskie blondynki / może i jakiś blondyn/ w sędziowskich togach! Oraz prawnicy Ćwiąkala pokroju! Odpowiedz Link Zgłoś
piotraleksander Re: Blondynki w sędziowskich togach! 01.07.12, 08:59 Ty chyba idjotą jesteś.....jak są takie Twoje poglądy na bandziorów z grup przestępczych po tak zakwalifikowali Kosteckiego to zobacz inne pństwa w Unii lub nawet USA,ich sie izoluje i dostaja maxymalne wyroki bo jest to zagrożenie dla społeczeństwa,resocjalizowac to można złodzieja z Biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... IP: *.multi-play.net.pl 01.07.12, 08:44 Tonący brzydko się chwyta. Przestańcie do cholery robić reklamę pospolitemu bandycie! Odpowiedz Link Zgłoś
propochyba Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 08:50 Trochę to dziwne - facet siedzi w pierdlu, a korzysta z fejsa... Może jeszcze ma dostęp do maila i przelewy bankowe może robić? Jeśli tak, to co za różnica czy siedzi, czy nie - kierować grupą może dalej. Dziwne to nasze "państwo prawa", w pierdlu jest internet dla bandziorów, a dzieciaki w małych wioskach o informatyzacji szkół, to mogą tylko pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasia Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 01.07.12, 18:33 propochyba ty idjoto przeciez ma adwokata debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrys Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: 83.238.5.* 29.07.12, 00:25 nie facio lecz Gościu zwracaj się wypierdku do Gościa -tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
piotraleksander Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 08:55 KOstecki to bandyta,a miejsce bandyty jest w pierdlu,tam sobie może rzycie układać...może dawać nawet d..py mnie to wali. Jak sie działa w grupie przestępczej, jest się skazany prawomocnym wyrokiem, to moim zdaniem trzeba odpokutowac za swoje winy... a nie bawić się w najlepsze i jeszcze na tym zarabiać kasiore, ale niestety ten człowiek tego nie rozumie wiec skrucha za winy była udawana i powinien dostac maxa z paragrafu bo resocjalizacja nie rokuje dobrze,wrecz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bik Re: Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mni IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 23:54 ŻYCIE PRZEZ Ż DEBILU - kosmos Odpowiedz Link Zgłoś
arti7405 Kostecki ujawnia na Facebooku: Oficer CBŚ mnie ... 01.07.12, 08:57 Ciekawe w jaki sposób Kostecki ma dostęp do komputera w więzieniu bo z tego co wiem to tam nie ma dostępu do internetu , a jeżeli autor tego tekstu wierzy, że to cygan pisze na swoim FB zza krat to jest kolejnym ignorantem , który pisze bzdury bez weryfikacji ich źródła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariuszx cygan cygani IP: *.ostnet.pl 01.07.12, 09:18 Cygan cygani jak prawdziwy cygan i odwraca kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: cygan cygani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.12, 09:19 Tacy czarniawi mają podobno powodzenie pod więziennym prysznicem :-) Odpowiedz Link Zgłoś