Dodaj do ulubionych

Vectra zabrała programy analogowe

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.08.12, 17:03
Po nocnej rewolucji po raz kolejny okroili programy ale ceny nie zmniejszyli.Zabrali m.in.TVP Sport,Discovery,Animal Planet,Ale Kino i wiele innych. Jest to zmuszanie do kupowania kolejnego dekodera a nie każdy ma na to środki i nie każdy chce oglądać to co np:rodzice czy dziadkowie.Nie ładnie tym bardziej w połowie Olimpiady i połowie wakacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: vtec Re: Vectra zabrała programy analogowe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.08.12, 18:40
      Ja bym tam chciał, żeby umożliwili 3 dekoder. A opłaty za dekoder to już całkiem inna bajka.
    • mal49 Re: Vectra zabrała programy analogowe 08.08.12, 22:15
      To ciekawe, bo na ich stronie istnieje nadal możliwość złożenia zamówienia na tv analogową!

Nie ma za czym rozpaczać, ponieważ można się doskonale teraz obejść bez płatnych dostawców telewizji. Każdy może za niewielkie pieniądze sprawić sobie antenę (i ewentualnie dekoder, gdy posiada się starszy typ telewizora) i można oglądać za darmo kilkanaście polskich programów cyfrowej tv naziemnej, w tym tvp sport.
      • Gość: x Re: Vectra zabrała programy analogowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 23:44
        Masz w naziemnej Discovery, Animal Planet, Polsat Sport czy HBO? :-)
        Kilkanaście darmowych gadających głów i nic konkretnego.
        Mądrość ludowa od dawna głosi, że jeżeli coś jest za darmo, to nie może być dobre.
        • mal49 Re: Vectra zabrała programy analogowe 09.08.12, 00:13
          Całkiem niedawno odcięłam się od 'n'. Od wielu miesięcy właściwie prawie wcale nie oglądam tv i zupełnie jej nie potrzebuję. Wystarcza mi Internet. Na razie bezpłatna naziemna jest jakąś alternatywą dla płatnego - w sumie - badziewia.
          --------------
          ;-)
          • Gość: Ohyda Re: Vectra zabrała programy analogowe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.08.12, 08:18
            Wczoraj były takie tłumy że nie było szans się tam dostać do środka czyli nie tylko ja jestem zawiedziona , żeby nie napisać oszukana.Proszę o info jeśli ktoś wie:
            - czy te analogowe co pokazują w ofercieanalogowej na stronie TV VECTRA INFO to mają być wszystkie ,czy to są wg pakietu bo jeśli tak to powinna być taka informacja ,a nigdzie jej nie ma.
            U nas (pakiet platynowy)jest TVN, u sąsiadki (pakiet złoty) nie ma. Nie dziwię się że takie tłumy tam stoją skoro nie ma TVN (podstawowy program). Daleko tak nie zajedziecie.
    • chris1970 Re: Vectra zabrała programy analogowe 14.08.12, 13:33
      Nikt nie zmusza do kupowania dekoderów. Akurat Vectra dekoderów nie sprzedaje. Każdy abonent tv cyfrowej otrzymuje dekoder w użytkowanie. Niestety, trzeba zapłacić za aktywację dekodera i przy niższych planach programowych opłacić miesięczną opłatę za dzierżawę.
      Każdy operator praktycznie tak postępuje, więc nie ma co winić Vectry.
      Mało jest miejsc w Rzeszowie, gdzie w bloku są zainstalowane dwie sieci kablowe. Konkurencja mała, wiec sieci działają jak monopoliści na rynku.
      U mnie w bloku praktycznie każdy korzysta z Vectry. Multimedia otrzymały zgodę na zainstalowanie kabli, ale dotąd tego nie zrobili. W sumie nie żałuję, bo Vectra i tak ma lepszą ofertę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka