Dodaj do ulubionych

Szambo wybiło !

30.03.13, 08:24
www.youtube.com/watch?v=HSqmg4xM6mI

No to drodzy lewacy, szmaciaki i wszelakie bolszewictwo - zeznawać mi tu jak na spowiedzi, w którym momencie filmu rozpoznajecie swoje wydzieliny. Ja chyba bulgocę gdzieś około 1 minuty.
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Szambo wybiło ! 30.03.13, 09:08
      Daj spokój. On sie po prostu zagubił.
      • lechujarek13 Re: Szambo wybiło ! 30.03.13, 09:16
        On może zagubił drogę ale ilu pomógł ją odnaleźć. Mnie dobitnie wykazał , że muszę być Żydem. No to przeszedłem na koszerne jedzenie. Tylko mama była trochę obrażona, że jej tyle lat się nie przyznałem do żydostwa.
        • kmdr_rohan Re: Szambo wybiło ! 30.03.13, 09:23
          Aha, no widzisz. Na mnie też dziwnie patrzą w sklepie, gdy zamiast wieprzowej, kupuję końską kiełbasę.
          • lechujarek13 Re: Szambo wybiło ! 30.03.13, 09:35
            Więc posłuchaj Wielkiego Ewangelizatora i przyjrzyj sie swojemu.... no wiesz. Jak zauważysz chociaż mały śladzik po nożyczkach to masz pewność. Ale nie martw się - Żydzi podobno rządzą światem. Witamy w klubie rządzących.
            • kmdr_rohan Re: Szambo wybiło ! 30.03.13, 09:47
              Szalom!
      • kmdr_rohan A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 09:17
        Jak z fotografii
        • lechujarek13 Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 09:21
          Idealny. Dokładnie tak sobie sytuację wyobrażałem. Delikwent wstaje (msza poranna) i do nocy na kilkudziesięciu forach "ewangelizuje" łopatą i cepem.
        • Gość: gh Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 09:23
          Jak można być takim kretynem i to we dwóch, gwiazdy forum.Nie widzicie swojego kretynizmu.
          • kmdr_rohan Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 09:25
            Spójrz w lustro i zadaj sobie jeszcze raz to jakże istotne pytanie.
            • Gość: gh Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 09:30
              Skąd u ciebie takie parcie na pisanie na forum.Byle co ci do głowy wpadnie i juz edycja.
              I jeszcze dodasz jakiś wierszyk albo filmik i takie cię rozpiera szczęście.Chłopie śmieszny jesteś , ktoś ci w końcu musi to powiedzieć.
              • kmdr_rohan Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 09:36
                Ależ dziękuję Ci z całego serca! To przyjemne i zdrowe, śmieszyć ludzi. Lepiej być wesołym niż kimś TAKIM.
              • lechujarek13 Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 09:36
                Ten drugi to ja ? Jest jeszcze paru , ich też doceń.
                • Gość: gh Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 09:48
                  Oczywiście jest paru jeszcze no ale ty używasz takiego nicka.Trzeba być chorym. Aby cię traktowac poważnie nie możesz używac takie coś.
                  Tych pozostałych kilku nie trzyma standardu, przekleństwa. Tacy powinni być wykluczani z urzędu.
                  • Gość: olo Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.13, 09:54
                    Uuuuuu no to się dostało lechowskiemu i jego durniejszemu alter ego co to własnego nicka nie potrafi wyartykułować ...
                  • lechujarek13 Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 10:00
                    Gość portalu: gh napisał(a):

> Oczywiście jest paru jeszcze no ale ty używasz takiego nicka.Trzeba być chorym.
                    > Aby cię traktowac poważnie nie możesz używac takie coś.
                    > Tych pozostałych kilku nie trzyma standardu, przekleństwa. Tacy powinni być wyk
                    > luczani z urzędu.

Podrzuć mi parę powodów to może zacznę się martwić i pisać smutne posty. Na razie zdrowie nie szwankuje, do pierwszego nie brakuje a i Jarek Kaczyński do władzy się nie może dopchać. To czym tu się martwić. :)))
                  • ex_lowca Re: A przy okazji znalazłem jego portrecik. 30.03.13, 10:13

> Oczywiście jest paru jeszcze no ale ty używasz takiego nicka.Trzeba być chorym.
                    > Aby cię traktowac poważnie nie możesz używac takie coś.
                    > Tych pozostałych kilku nie trzyma standardu, przekleństwa. Tacy powinni być wyk
                    > luczani z urzędu.

No nie! Lechowski w piątym wcieleniu odreagowuje traumy.

Jednak do rzeczy.
                    Wpadasz pod kolejnym nickiem i zaczynasz rozmowę z forumowym kolegą od wyzwania go od kretynów. Polski język masz za nic. Tak nikczemnie go kaleczysz, że nawet pomyślenie, że jesteś kulturalnym człowiekiem jest niemożliwe. O patriotyzmie nie wspomnę.

Tu zajmujesz się nickiem będącym połączeniem dwóch pięknych, polskich imion, a że osoba skrzywiona może się w nim dopatrzeć... cóż... głodnemu chleb na myśli...
                    Do tego wmawiasz bliźnim choroby.

Czy takie schamiałe indywiduum można nazwać katolikiem, ba dobrym człowiekiem?
                    Cóż, może wg Twoich standardów i podwójnej moralności biskupa - flaszki, agenta Wielgusa, czy życzliwości Michalika tak. Jednak przyzwoity, normalny człowiek miałby duży problem nawet z podaniem Wam ręki.

• Gość: gh Do ex_lowca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 12:04
                      Sprawdziłem wszystkie twoje wypowiedzi na rzeszowskim forum, ty jesteś naprawdę chory.
                      • ex_lowca Re: Do ex_lowca 30.03.13, 12:10

> Sprawdziłem wszystkie twoje wypowiedzi na rzeszowskim forum, ty jesteś naprawdę
                        > chory.

Fajnie. Ciesze się. Zastanawia mnie tylko taki maleńki drobiazg.
                        Skoro ja jestem chory, to jak nazwać człowieka, który na podstawie wypowiedzi na forum, stawia medyczną diagnozę?
                        Dodam, że "diagnosta" nawet nie jest lekarzem.

• Gość: gh Re: Do ex_lowca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 12:10
                        cd.
                        forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&query=%20ex_lowca&sortMode=SCORE&queryMode=SIMPLEALL&pageNumber=1
                        Popatrz na swoje objawy.
                        • lechujarek13 Re: Do ex_lowca 30.03.13, 12:13
                          Wklejania linków cd ?
                          • Gość: gh Re: Do ex_lowca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 12:16
                            Corpus delicti
                        • ex_lowca Re: Do ex_lowca 30.03.13, 12:33

> Popatrz na swoje objawy.

Lechowski, rozumiem, że Tobie może się to wydawać bardzo trudne, wręcz nie możliwe, ale ja naprawdę pamiętam, co pisałem na tym forum. Podobnie umiejętność posługiwania się "szukajką" nie stanowi dla mnie szczególnie dużego wyzwania.

Wiesz co, poza w/w nas różni?
                          Ja nie jestem hipokrytą, który udaje, że jest Katolikiem, a nawet w okresie świątecznym nie idzie do spowiedzi i komunii, choć ma taki obowiązek.
                          Ja nie udaję, że przestrzegam 10-ciorga przykazań, by za chwilę wyzywać bliźnich, kłamać i oszukiwać ich ukrywając się pod innymi nickami.

Może jestem, Twoim zadaniem, złym człowiekiem bo "mam innego Boga", ale ja przynajmniej nie kłamię, nie oszukuję i nie wyzywam ludzi od szamb, nie bronię pazernych oszustów, pedofilii, alkoholików i morderców.
                          • Gość: gh Re: Do ex_lowca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 13:01
                            Ty mnie z kimś mylisz, ja jestem prawie 70 letnim chłopakiem z Rzeszowa.
                            Polityka mnie zupełnie nie interesuje, porozmawiałbym o starym Rzeszowie .
                            Włączasz katolicyzm ,patriotyzm. Człowieku oglądnij sobie mecz NBA, ligę angielską czy niemiecką (o15,30), a nie ciągle w walce i na posterunku.No i Ferenc i Podkulski. To jest chore.
                              • Gość: gh Re: Do gh IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 14:48
                                @kmdr_rohan

Myślę, że to raczej ty bez przerwy krytykujesz na forum wszystko i wszystkich.
                                Ja tu jestem dzisiaj epizodycznie.
                                Weź tę piosenkę do siebie.
                                • kmdr_rohan Re: Do gh 30.03.13, 15:00
                                  Widzę, że odpowiedź "Anie bo ty" mocno utkwiła Ci w głowie od czasów przedszkolnych.
                                  Wesołych Swiąt!
                                  • Gość: gh Re: Do gh IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.13, 15:04
                                    Dziękuję.
                                    Żegnaj.
                            • ex_lowca Re: Do ex_lowca 30.03.13, 13:48

> Ty mnie z kimś mylisz, ja jestem prawie 70 letnim chłopakiem

To by się zgadzało. 70 lat to szmat czasu. To i owo mogło już się popsuć.
                              Ten "chłopak" mnie nieco zastanawia, ale z przyzwoitości nie będę drążył tematu ;-)

> Polityka mnie zupełnie nie interesuje,

W tym wątku nie ma o niej ani słowa, no ale 70 lat...

> porozmawiałbym o starym Rzeszowie .

Załóż nowy wątek.

> Włączasz katolicyzm ,patriotyzm.

To jakieś tabu? Tematy wstydliwe?

> Człowieku oglądnij sobie mecz NBA, ligę angielską czy niemiecką (o15,30),

Pozwól, że to ja będę decydował co i czy chcę oglądać ;-)

> a nie ciągle w walce i na posterunku.No i Ferenc i Podkulski.

Dawno nie rozmawiałem o tych panach, ale jak najbardziej rozumiem...

> To jest chore.

jw.

• Gość: dom Re: Do ex_lowca IP: *.free.aero2.net.pl 30.03.13, 14:29
                                Zrobił cię na szmatę a teraz płaczesz lowco.
                                Przecież brałeś go za jakiegoś Lecha.Smutas jesteś.
                                • Gość: krytykant Re: Do ex_lowca IP: *.static.sl-net.pl 30.03.13, 14:45
                                  hahahhahahahaaaaa ciesze sie razem z toba ale ci sie udalo wszystkich oszukac
    • Gość: ja Re: Szambo wybiło ! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 11:19
      ooo.... lechowskitivi zaczęło nadawać??
    • e_w_a_21 Gdzie jest tutaj Lechowski ? 30.03.13, 14:07
      Czyżby utopił się w szambie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka