resovski 25.08.13, 15:32 Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem zdychają . Wszędzie pełno trupów much - w pracy to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_w_a_21 Re: Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem 25.08.13, 15:43 Może śmierdzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
resovski Re: Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem 25.08.13, 16:06 Applause SOUND effect / DŹWIĘK oklasków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumpek Re: Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 16:16 Ooo! to chyba bardzo poważna sprawa, należy się nad nią głęboko zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
resovski e_w_a_21 25.08.13, 16:55 Mucha to gatunek synantropijny - który przystosował się do życia w środowisku silnie przekształconym przez człowieka , związanym z miejscem zamieszkania człowieka lub z jego działalnością. Pospolitymi przykładami gatunków synantropijnych są te gatunki ptaków, które często wykorzystują miejskie budynki i drzewa w parkach do gniazdowania (np.: jaskółka oknówka, kos, gołąb grzywacz). Wybrane gatunki synantropów: bocian biały gołąb skalny jaskółka dymówka jaskółka oknówka karaluch (zobacz też karaczany) kątnik domowy e_w_a_21 kuna domowa mucha domowa dydelf wirginijski mysz domowa sierpówka (synogarlica turecka) szczur wędrowny tchórz wróbel zwyczajny chaber bławatek żółtlica drobnokwiatowa skowronek zwyczajny Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: Umyj się lepiej ...... 25.08.13, 18:19 Może już za póżno o!One czują na kilometry,że będzie żarełko.Jak teściowa dostała powołanie do chórów anielskich u Abrahama,no to na trzy dni przed zejściem też tak było.Pchały się do domu na potęgę.Zmartwił bym się troszkę.Coś w tym być musi.Taka prawidłowość.A może tylko nick zmieniony i do niego tylko ciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Umyj się lepiej ...... 25.08.13, 18:22 yanan2 napisał: > A może tylko nick zmieniony i do niego tylko ciągną. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
resovski Re: Umyj się lepiej ...... 25.08.13, 22:40 rz-e napisał ;-D No i co się głupio śmiejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem 25.08.13, 23:03 Jeszcze chwila i odlecą. do Japonii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszczu Re: Stare muchy mi wlatują do mieszkania a potem IP: 193.243.154.* 25.08.13, 23:17 Wywieś kartkę z napisem "Wstęp tylko dla młodych much" A dla tych much, co nie potrafią czytać wywieś kartkę z rysunkiem przekreślonej starej muchy. Odpowiedz Link Zgłoś