lechowski51 28.08.13, 15:35 ...i ciekaw jestem,co na to Salon i jego szef i obrońca "ludzi honoru" Michnik?! fakty.interia.pl/polska/news-sp-chce-obnizyc-emerytury-bylych-funkcjonariuszy-sb-i-wron,nId,1017483 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kopiujiwklej Re: Szkoda,że tak pózno! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.08.13, 20:34 Na co? Na wklejki? Na pewno przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Możewłasnymi? Re: Szkoda,że tak pózno! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.08.13, 20:39 Nie rozumiem, o co Ci chodzi! Może spróbujesz własnymi słowami? Nie potrafisz? Szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Szkoda,że tak pózno! 29.08.13, 09:52 Średnio co rok, któreś prawicowe barachło chce obniżać/likwidować emerytury byłych członków sb/ub itp. Patrząc na wyniki tych starań muszą w pewnym momencie dochodzić do wniosku, że trzeba przystopować bo zaszkodzili by zbyt wielu swoim ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest a Pupa na senatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:04 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: a Pupa na senatora! IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 11:02 Wiadomo, ze jak z PIS to kapus. Ikona dla nich to matka Kaczynskiego - TW Albinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: a Pupa na senatora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 11:16 TW z POpapranych sie odezwał? wyrazy współczucia Maniek z czworaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: a Pupa na senatora! IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 11:23 TW Albinia nadaje.... Lechowski, byles jej wspolparcownikiem czy kapowales z milosci do komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: a Pupa na senatora! 29.08.13, 17:13 olo pisze; Średnio co rok, któreś prawicowe barachło chce obniżać/likwidować emerytury byłych członków sb/ub itp. Patrząc na wyniki tych starań muszą w pewnym momencie dochodzić do wniosku, że trzeba przystopować bo zaszkodzili by zbyt wielu swoim .. ie podejrzewałem Cię olo,że głosujesz na kurdupla,który żyje z kotem i chce napaść na naszą przyjazną Rosję!.A swoją drogą.Najwyższy czas zabrać sbeckim łajdakom przewileje a zająć się tymi,którym ci bandyci wybijali zęby i łamali życie zawodowe i rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: a Pupa na senatora! 29.08.13, 17:17 Ponownie fiszkoteka.pl/artykul/20-czytanie-ze-zrozumieniem-klucz-do-sukcesu bo widać poprzednim razem nie zaglądnąłeś i dalej bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 17:19 Wiesz Lechowski, twoich postów nie da się już czytać. Nie wiadomo gdzie się kończy cytowanie, gdzie twoje słowa i gdzie w nich sens. Może wróć o podstawówki i naucz się polskiego w stopniu umożliwiającym komunikację? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 17:30 Wiem olo,że postulat zabrania przewilejów emerytalnych dla sbeckich i ubeckich łajdadaków to brednie "antykomunistów z nożem w zębach" i złamanie umowy sbeków i ich kapusiów z Magdalenki.Jeszcze troche a zrobimy to co Orban na Węgrzech! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 17:31 I ponownie fiszkoteka.pl/artykul/20-czytanie-ze-zrozumieniem-klucz-do-sukcesu . Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 17:41 Lechowski, z kim ty właściwie dyskutujesz? Sam ze sobą? Czy twój lekarz o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 18:42 olo pisze; Średnio co rok, któreś prawicowe barachło chce obniżać/likwidować emerytury byłych członków sb/ub itp. Patrząc na wyniki tych starań muszą w pewnym momencie dochodzić do wniosku, że trzeba przystopować bo zaszkodzili by zbyt wielu swoim ... To chcesz olo zabrać przywileje emerytalne sbeckim i ubeckim skoorwysynom,czy chcesz przystopować?! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 19:25 Zabierajcie :-) Macie moje błogosławieństwo :-) A ja z chęcią oglądnę ten kabaret, który prawica regularnie urządza ze skutkiem wiadomym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Lechowski do podstawówki! 29.08.13, 22:44 To świetnie olo!.Ubekom zabieramy przywileje,komunistycznych zbrodniarzy usuwamy z Alei Zasłużonych i budujemy jako przestroge dla przyszłych pokoleń Muzeum Terroru Komunistycznego. Saramonowicz: przenieśmy groby komunistycznych zbrodniarzy z Alei Zasłużonych, na tym miejscu pochowajmy ich ofiary natemat.pl/72445,saramonowicz-przeniesmy-groby-komunistycznych-zbrodniarzy-z-alei-zasluzonych-na-tym-miejscu-pochowajmy-ich-ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Lechowski do podstawówki! 30.08.13, 08:54 Nie krępujcie się :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . o lechowskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:39 lechowski - załgana szmata. Koniec cytata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest A Pupa senatorem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 09:48 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 15:40 Skoro olo jesteś taki ugodowy,to dodam pomnik rtm.Pileckiego na miejsce sowieckich okupantów... wpolityce.pl/wydarzenia/61377-kazik-staszewski-dla-wpolitycepl-o-pomniku-pileckiego-zamiast-czterech-spiacych-ze-wszechmiar-tak Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 16:40 Jeśli chodzi o Pileckiego to w pierwszym rzędzie trzeba się pozbyć wszelkiego prawicowego barachła, które szarga pamięć o nim podpisując się jego nazwiskiem. Najpierw to, potem bawcie się z pomnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 16:45 Jak chciałbyś sie olo pozbyc "prawicowego barachła"?.Załęże,Uherce już zalicziliśmy.Masz jakieś inne propozycje?.A pomnik dla polskiego bohatera Pileckiego to nie zabawa a nasz narodowy obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 16:59 Generalnie mało mnie obchodzi czy i jak to załatwicie. To chyba kwestia szacunku, z jednej strony twierdzicie, że Pilecki to bohater, z drugiej podpisani jego nazwiskiem tobie podobne twory wypisują takie brednie, że głowa boli i jeszcze się tym szczycą. Ale prawicowe barachło tak już ma, nie zdaje sobie sprawy że szarga pamięć o bohaterach niekiedy gorzej niż komuchy w prl-u. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 19:50 Pilecki stanie na pomniku za miast sowieckich okupantów,jak POstępactwo z postkomuną przejdą do historii. wpolityce.pl/artykuly/61391-lista-dumy-i-wstydu-oto-jak-warszawscy-radni-glosowali-w-sprawie-usuniecia-pomnika-ku-czci-armii-czerwonej-i-postawieniu-na-jego-miejscu-pomnika-rtm-pileckiego Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: A Pupa senatorem! 30.08.13, 22:52 Niech staje, ja mu nie wróg :-) Problem w tym, że znając orędowników pomysłu i to z jakich środowisk się wywodzą to prędko to nie nastąpi. Wszak wielokrotnie kończyło się na szumnych zapowiedziach, a konkretów brak :-) Prawicowe barachło tak już niestety ma :-) Ode mnie tyle w tym temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HotTen36 Re: Szkoda,że tak pózno! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.08.13, 22:17 36. edycja "Złotych myśli Lechowskiego51". Tylko z dnia dzisiejszego! Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem. Lechowski51 nigdy nie wkleja! Lechowski tylko „cytuje” (źródeł z zasady nie podaje, nie wie, o co chodzi z tym cudzysłowem): - „Parafia w Michigan, by przyciągnąć odchodzących od praktych religijnych parafian, postanowiła otworzyć studio tatuaży w kościele. Można będzie sobie wytatuować sakralne motywy na całym ciele. Czy to już koniec tej parafii? Patrz: www.fronda.pl/a/studio-tatuazy-w-kosciele,17044.html - „Kalendarz świąt nietypowych – kalendarz stworzony przez imperialistów z Ententy podczas I wojny światowej. Powstał on na użytek Cesarstwa Niemieckiego, aby ludzie świętowali tak długo i często, żeby nie mieli czasu walczyć na froncie oojczyznę. Gromadzi on święta, które nie zostały dopuszczone przez zwykłe święta do ich kalendarzy.” Patrz: nonsensopedia.wikia.com/wiki/Kalendarz_%C5%9Bwi%C4%85t_nietypowych „Niestety!.Lewacka choroba zawędrowała też za ocean...Lipiec co prawda minął ale ciemnogrodowi z POdkarpacia prezentuję kalendarz POstępaków na ten miesiąc;” „Na forum mojego miasteczka ludzie szukają -drzewa na opal -dobrej kostki brukowej -zespołu muzycznego verda -mieszkania -rodziny krowka itp. To jak ja mam się przenieść na forum mojego miasteczka???” „To widać i słychać... „ „Pilecki stanie na pomniku za miast sowieckich okupantów…” „Niestety tak się dzieje jak gawiedź myli Wolność ze Swobodami.” „Takim jak Ty moge co najwyżej POwiedzieć... „ „Z przyszłym premierem Polski spotkać sie to miła okazja.Tobie POzostanie płacz i zgrzytanie zębów.To na POcieszenie..” „Mam nadzieję,ze mnie nie opuścił.Dlatego omijam ich szambo z daleka.” PS. Ewentualne błędne kwalifikacje cytowanych fragmentów mogą wynikać z faktu ignorowania (lub nierozumienia) funkcji cudzysłowu przez rzeczonego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Szkoda,że tak pózno! 31.08.13, 08:44 ...i tym razem nagroda za ciężką pracę,Cie nie ominie! www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=haPXewwdBBY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Szkoda,że tak pózno! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.08.13, 09:19 pewnieś sie spocił.... Odpowiedz Link Zgłoś