nie.bede.inna 23.01.08, 02:12 Dlaczego tu wszyscy śpią? To romantycy już nie snują się po nocach, nie patrzą w gwiazdy, tylko kurcze śpią??? No nie tego się spodziewałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: ? 24.01.08, 08:10 A ty myślisz że nie pasujesz do definicji ? Stwórz własną :) Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: ? 24.01.08, 13:06 snuja sie po nocach tylko niekoniecznie po forach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: ? 24.01.08, 13:33 Pewnie, ja się snuje po bagnach i spogladam w blade lico księżyca... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: ? 24.01.08, 15:44 Rozumiem, że to brak bagien stoi na przeszkodzie... Hmmm, to może jakiś lasek,czy inne romantyczne ruiny??? A blade lico księżyca, to już chyba nie problem, bo ten się włóczy wszędzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: ? 24.01.08, 16:20 yggdrassill napisał: > dobrze masz tez bym tak chcial :) Nie Ty jeden :) Ona tymi bagnami obudziła moje marzenia o wyprawie na bagna wiosną. Postaram się to zrealizować, kupię sobie piękne kalosze (wspomniane jakiś czas temu - Ona wie o co chodzi) i pojadę podglądać ptaki, który przyleciały, może nawet nie sama... Tylko wciąż nie wiem, czy z tymi Jej bagnami, to nie jakaś ściema??? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: ? 24.01.08, 16:24 O Ty, Ginger...Ściema?:) A nawet jak ściema, to przecież nie można tak od razu człowieka demaskować:))) Tak pięknie zaczęłaś z kaloszkami (oj, tak, tak, wiem jakie miały byc uwodzicielskie) , o spacerach w oparach bagiennego absurdu, z Jozinem pod rączkę, a tu nagle masz !!! Ściema, powie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 16:55 Ja o ściemie nie mówiłam z przekonaniem, tylko nutką powątpiewania. Czasami trudno jest jasno określić co jest jawą, a co snem... Za kaloszami się już rozglądam :) tylko nie mam jeszcze wymarzonej lokalizacji tych bagien, co do Jozina, to wolałabym go zamienić na kogoś innego :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
alien02 Ginger Ginger :) 24.01.08, 16:59 Dziewczyna z Bagien wyjaśniła kiedyś o co chodzi z bagnami - tylko trzeba poszukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Ginger Ginger :) 24.01.08, 17:05 Ale wyjaśnienie było na tyle mętne, jakoby go wcale nie było:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 17:00 Wiem, że nie na poważnie:)Czasami nie ma co się zagłębiać w to , co jest jawą, a co snem:)Lepiej sobie płynąć na niebieskich obłokach snów i pozostawić w dole szarą rzeczywistośc:) Kupić kalosze w różowe kwiatki i niebieskie motylki i udać się na bagna fantasmagoryczne:))) Jozinem się nie przejmuj, nie musi Ci się podobać, bo MÓJ CI ON:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 17:15 Eeee, ja chcę na prawdziwe bagna! Jeszcze nie zakochałam się w żadnych kaloszach, ale to kwestia czasu - zobaczę je i będą moje. Co do kolorowych kwiatków, to postanowiłam pomalować felgi w samochodzie na odjazdowe kolory i umaić je kolorowymi kwiatkami, tak mnie łapki swędzą, żeby się z nimi rozpędzić na zderzaki, albo karoserię... Niech się tylko cieplej trochę zrobi! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 17:31 Dobra, niech będą prawdziwe. Tylko dlaczego tak chcesz skrzywdzić samochód?:)Że niby wiosna, a co samochód temu winien??? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 18:01 Skrzywdzić??? Chcę mu podarować radość i kolory!!! Takie srebrne felgi są zbyt normalne i smutne - szczególnie, że ich uroda trochę już minęła :) Zobaczysz jaki będzie odjazdowy! ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 18:42 Może to wytłumacz samochodzikowi, bo ja jestem po Twojej stronie:) Absolutnie!:D Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Wiosna... czujesz Dziewczyno? 24.01.08, 19:22 Nie muszę mu tłumaczyć, my się kochamy i jest między nami porozumienie bez słów - ma do mnie bezgraniczne zaufanie :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: ? 24.01.08, 20:20 hmm.. czyzby nad Biebrze? nad moja Biebrze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Tak, nad Biebrzę 24.01.08, 20:24 To takie małe marzenie :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: Tak, nad Biebrzę 24.01.08, 20:46 ja na wiosne sie wybieram znow :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Tak, nad Biebrzę 24.01.08, 22:31 Jakieś wskazówki dla laika poproszę może... ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrassill Re: Tak, nad Biebrzę 24.01.08, 23:03 jesli popatrzec na ptaki to tradycyjnie okolice Brzostowa lub Osowca... mysle ze warto tez byc na Czerwonym Bagnie czy Bagnie Ławka, tu szczegolnie z mysla o losiach :) Odpowiedz Link Zgłoś