Dodaj do ulubionych

Można?.Można

03.09.13, 08:43
,...tylko trzeba chcieć i nie bredzić,jak Michnik i inni,że umów z Magdalenki,o bezpieczeństwie dla komunistycznych zbrodniarzy,trzeba dotrzymywać."Chory" czerwony zbrodniarz Kiszczak łowi sobie ryby na Mazurach a jego kumpel Jaruzelski "schorowany" bierze udział w fetach na jego cześć....a bezradni sędziowe czekają aby ich osądzić.
wpolityce.pl/wydarzenia/61577-w-niemczech-rozpoczal-sie-proces-92-letniego-zbrodniarza-hitlerowskiego-mimo-zlego-stanu-zdrowia-byly-ss-man-stanal-przed-sadem
Obserwuj wątek
    • Gość: ortylion Re: Można?.Można IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.13, 09:25
      Po znaku zapytania nie stawia się kropki, nieuku!
      Większym zbrodniarzem od generała jesteś ty, bo gwałcisz rozum.
      • kmdr_rohan Re: Można?.Można 03.09.13, 09:30
        Gość portalu: ortylion napisał(a):
        > Większym zbrodniarzem od generała jesteś ty, bo gwałcisz rozum.
        Żona mu nie daje, dzieci na podwórku przed nim uciekają,, kozy na wsi na zadach siadają na jego widok, to choć rozum se pogwałci. Tyle jego przyjemności w życiu. ;)
        • Gość: lechowski51 Jestem nieuleczalnym durniem. IP: *.ip.netia.com.pl 03.09.13, 10:12
          Leczyłem się u kilku doktorów, ale żaden nie ma skutecznego lekarstwa na PISizm oprócz eutanazji. Chyba się zdecyduję.
          • lechowski51 Re: Jestem nieuleczalnym durniem. 03.09.13, 10:27
            Na odzew byłych sbeków i ich kapusi,w tym wątku byłem pewien.Bezradność i strach bije od was towarzysze szmaciaki.A jeszcze nie tak dawno byliście królami życia i śmierci.Jak zrównamy wam emerytury do tych,jakie mają wasze ofiary,to nie stać was będzie na opłacenie internetu i mniej tutaj będzie też smrodu.
            • kmdr_rohan Lechowski, czemu jesteś aż tak durny? 03.09.13, 10:39
              Znowu nazywasz mnie esbekiem. Czy twoje katolickie sumienie pozwala ci tak bezczelnie kłamać i obrażać bliźnich? Proponowałem ci, tchórzu. Spotkajmy się, pogadamy, pokażemy na co kogoś stać w realu, nie tylko w sieci. Ale ty stchórzyłeś, Lechowski, co najdobitniej pokazuje, kim jesteś w rzeczywistości. Małym, pyskatym gnojkiem. Ot co.
              A teraz się obraź, że nazwałem cię po imieniu, tchórzu.
              • Gość: lechowski51 Lechowski, czemu jesteś aż tak durny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 15:50
                Jestem sPISiałym kretynem. Innych inwektyw nie przyjmuję.
            • Gość: Tymasz,czyli... Re: Jestem nieuleczalnym durniem. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.09.13, 22:57
              "Jak zrównamy wam emerytury do tych,jakie mają wasze ofiary,to nie stać was będzie na opłacenie internetu i mniej tutaj będzie też smrodu."

No tak, gratuluję zwycięzcom sprzed 34 lat - nie mają na Internet! :-)) Ty masz, czyli...
    • Gość: HotTen40(!) Re: Można?.Można IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.09.13, 23:23
      40.(!) edycja "Złotych myśli Lechowskiego51". Tylko z dnia dzisiejszego! Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„To że biesiadowali to normalne.Nienormalnym jest to,że pili z plastikowych kubków.Macdonalizacja polactwa dosięgła nawet porządnych chłopów z Podkarpacia.”

„Jak zrównamy wam emerytury do tych,jakie mają wasze ofiary,to nie stać was będzie na opłacenie internetu i mniej tutaj będzie też smrodu.”

„Może cyngle Michnika i forumowe ateistyczne dewotki,nauczą się rozrozniać kościół od placu…”

„Można? Można,...tylko trzeba chcieć i nie bredzić, (…)”

„…a bezradni sędziowe czekają aby ich osądzić.”

„Mama Madzi dostała 25 lat a wy się POdniecacie facetem w szlafroku?!”

„Co jedna wypowiedź....tym mądrzejsza.Dzięki internetowi każdy prostak może poczuc sie Einsteinem.”

„Wycisz się gimbusie...”

„Koniec kabaretu (…)”

„Tym razem obydwaj zasługujecie na nagrodę...”

PS. Ewentualne błędne kwalifikacje cytowanych fragmentów mogą wynikać z faktu ignorowania (lub nierozumienia) funkcji cudzysłowu przez rzeczonego autora.
      • lechowski51 Re: Można?.Można 04.09.13, 08:45
        Z okazji jubileuszowego kopiowania,nalezy Ci się specjalna nagroda.
        www.youtube.com/watch?v=G8ssp3Oxpl8
    • Gość: HotTen41 Re: Można?.Można IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 00:04
      41. edycja "Złotych myśli Lechowskiego51". Tylko z dnia dzisiejszego! Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„W przeciwieństwie do forumowych gimbusów wiem,że w polityce a także w życiu liczy się wiedza i zdolność do analizy otaczającego mnie świata.Dlatego nie wygrywa się,gdy nazwę Millera komunistycznym dupkiem,bo wiem,ze jest to jeden z najzdolniejszych polskich polityków.”

„Z Twojego bełkotu wyłowiłem,że ciszysz sie z wywiadu Kaczyńskiego,tylko jak zwykle oprócz bluzgów zapomniałeś napisac skąd taka u Cibie radość?”

„Kaczyński o przyszłym rządzie i Polsce.Niestety nic nie ma o kocie i przyszłej wojnie z Rosją.”

„I świat się zatrzymał w posadach,po tym historycznym oświadczeniu tego wybitnego polityka.Boję sie,że głosów nieważnych może być ze 30%!”

„I uhahali się Twoi kumple z gimnazjum.....”

Czyli potwierdzasz,że PiS nie jest kontynuacją AWS, jakw przypadku PO,która jest kontynuacją UW + kacykowie PZPR i ojciec chrzestny gen.Gromosław Czempiński.A o patriotyzmie pogadamy jak wyłączysz TVN a właczysz rozum.

„„„A TY nie gamoniu?!

„Nikt tak jak Ty z cała subtelnością menela spod budki z piwem,wyjaśniasz wszelkie zawiłości polskiej polityki.”

„Jak zniszczycie wszystko co polskie na Ukrainie,to co wam azjatyckim barbarzyńcom pozostanie?.Sicz i ruska Pieczorska Ławra?”

„Pogadaj z sotennym aby dał ci inna ściągawkę.W upowski bunkrze sztuka kamuflarzu zeszła na psy.”

PS. Ewentualne błędne kwalifikacje cytowanych fragmentów mogą wynikać z faktu ignorowania (lub nierozumienia) funkcji cudzysłowu przez rzeczonego autora.
      • lechowski51 Re: Można?.Można 05.09.13, 11:04
        Tym razem nagroda z ojczyzny komunizmu.Jak kiedyś,któraś tam Międzynarodówka wyśle Cie na szkolenie to polecam najpiękniejszą plaże świata jaka zobaczyłem czyli Varadero.Wybierz się rownież do słynnego kabaretu Tropicana i wypij za zdrowie Castro wspaniałe Daiquiri.
        Na razie posłuchaj salsy z tego pięknego kraju,łupionego przez komunistów.
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Js0rKmv-0Iw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka