annajustyna 07.12.06, 21:39 Imie autentyczne, nosi je pani prof. psychologii (art w ostatniej "Polityce"). Jak dla mnie zlepek Zenony z Filomena... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emi28 Re: Zenomena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:12 Polityki nie czytałam, ale jesli to pani Zenomena Płużek to już śp. - niestety. Wielki człowiek. I w związku z Nią własnie imię dobrze mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Zenomena 09.12.06, 09:32 Oj, bardzo madra pani - byla cytowana w artykule o samobojstwach dzieci (prof. Pluzak z Krakowa)...Szkoda((( Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: Zenomena 10.12.06, 12:47 Prawda jest, ja też ją znałam. Pracowała przez całe lata w Szpitalu im. Babińskiego w Krakowie - kiedy ja tam dostałam etat była już na emeryturze. Rzeczywiście niezwykła osoba, w szpitalu na każdym kroku natykałam się na ślady jej pracy. Co do imienia, macie rację: dziwne i trochę sztuczne, ale dzięki niej kojarzy się pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś