Dodaj do ulubionych

Z L I K W I D O W A Ć forum Rzeszów !!

23.12.13, 08:01
nie nadaje się do czytania !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 09:21
      To forum samo się likwiduje . Jest coraz mniej wpisów i stąd należy wnioskować , że coraz mniej czytających .
      To chyba oznacza zmianę poglądów politycznych .

Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka .
      • kmdr_rohan Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 09:24
        angrusz1 napisał:
        > Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka .

Boli cię to żydku?
      • gregorianhusky Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 14:34
        angrusz1 napisał:

> To forum samo się likwiduje . Jest coraz mniej wpisów i stąd należy wnioskować
        > , że coraz mniej czytających .
        > To chyba oznacza zmianę poglądów politycznych .
        > Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka

coraz mniej w kraju ludzi, emigracja, a Rzeszów z miesiaca na miesiąc ma coraz wiecej ludzi - 13/12/2013: 184 057 mieszkańców
        • gregorianhusky Re: forum Rzeszów !! sie zmienia 23.12.13, 14:37
          albo jeszcze jedna sprawa - ludzie w końcu przejrzeli na oczy i żydo-eskkomunistycznej gazety czytać nie będą
    • Gość: mm tylko by likwidowali i zakazywali IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.13, 10:11

www.facebook.com/pages/WIATER-w-oczy/127997970614738
    • gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 14:31
      Nie likwidować forum tylko nauczyć kultury chamów i tym podobnych z różnych wioch, choć to w praktyce bardzo trudne do wykonania.

Ewentualnie można podzielić forum Rzeszów na 2 pod-fora:
      -1/ dla chamstwa i prostactwa (musiałoby być ono bardzo rozbudowane:))
      -2/ dla ludzi na tzw. "średnim" poziomie.
      Specjalnie napisałem "średnim" bo Ci z "wyższych poziomów intelektualnych" raczej nie przesiadują na "czymś takim" (albo się wstydzą przyznać hahah) - tak słyszałem od niektórych z tych niby "wyższych" - chyba wstydzą się przyznać - takie to maja wielkie mniemanie o sobie (ale tylko oni to mniemanie mają i nikt oprócz nich tego nie zauważa, hahah)
      GH
      • Gość: . Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 14:41
        no to do szkoły chamie, do szkoły!
        • gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 14:51
          Gość portalu: . napisał(a):

> no to do szkoły chamie, do szkoły!

w tym przypadku - sytuacja jasna
          pod-forum numer 1:
          -dla chamstwa i prostactwa (musiałoby być ono bardzo rozbudowane:))
          • Gość: ciekawy Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 15:05
            a ty z jakiej wiochy?
            • gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 19:50
              Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> a ty z jakiej wiochy?

z miasta w przeciwienstwie do cb
          • Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 15:06
            Kropek i dupa Gregoriana to bracia bliźniaki
            • Gość: orzecznik zus Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 15:22
              Krzysiek to pewnie pedał bo by tylko o dupie pisał....
              wyrazy współczucia
              • Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 16:52
                Przepraszam za zwłokę ale byłem właśnie kupić golonkę na wigilię ( najlepsza jest taka ze szczecinką, mniam mniam)
                Ale skoro już wróciłem to odpowiadam:
                - Idź do mamusi i się rozmnażajcie na pohybel Tuskowi
                • kmdr_rohan Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 17:04
                  Nie da rady. Piszesz do eunucha. Jak tylko jest mowa o seksie, zaraz przybiega ze swoimi marzeniami, ale widać, że to teoretyk. Nawet ogród rozkoszy kobiecej - nazywa "ciapa".
                  • Gość: . kamndir dał głos , jak zwykle o pedałach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.13, 17:10
                    a ten wie ze swego doświadczenia jak to być eunuchem i jego marzeniem jest aby wszyscy byli jemu podobni..
                    netonową ciape nazywa ogrodem rozkoszy.... prawdziwy zbok...
                    • kmdr_rohan Widzisz, od razu wiesz, że piszę o tobie. 23.12.13, 17:16
                      Dorotko... :D:D:D:D:D:
                      • Gość: . a szczekni se jeszcze...... IP: 5.174.98.* 24.12.13, 09:07
                        bo w wigilię pewnie ludzkim głosem nie przemówisz, bedzie tylko hau, hau...
                        • kmdr_rohan Odezwał się katolicki głos w twoim domu. 24.12.13, 10:13
                          Oto po raz kolejny wylazła na wierzch cała prawda o tzw. katolikach. Menda nie potrafi uszanować nawet własnego święta.
                • Gość: orzecznik zus Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.13, 17:07
                  ty na szczęście sie nie rozmnożysz...... Tusk nie bedzie miał z ciebie pociechy....
                  • nessus Re: pokochac forum Rzeszow 23.12.13, 17:30
                    a to dobre. jeden nawiedzony wola by likwidowac forum bo mu sie nie podobaja wpisy. jest rada: nie wchodzic, nie czytac nie odpowiadac !!!!! Inny rodzynek powiada ze to "wiocha " pisze, nic dodac nic ujac, kazdy mieszkaniec Rzeszowa to z pochodzenia wiesniak a dzieci wiesniakow to tez wiesniaki tyle ze mieszkaja w miescie. Zatem wiecej szacunku dla wsi ktora napycha wasze kalduny i daje sile do bazgrolenia na forum.

Rzeszow to piekne , bogate i doskonale zarzadzane miasto w grupie miast swojej wielkosci i mozliwosci. Obudzcie odrobine szacunku dla miasta, jego wladz i mieszkanocow nawet jesli pisza cos co wam sie nie podoba. Sadzac z poziomu glupoty niektorych piszacych nastepnym postulatem bedzie ...odebrac prawa miejskie i sprowadzic do roli podkarpackiej wioseczki. A niedoczekanie wasze ........
              • Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 17:50
                Była u mnie dzisiaj Twoja mamusia Kropku bo chcicy dostała, ale mój Azor obwąchał ją tylko i poszedł kość gryźć.

PS:
                Przy Twojej starej Anna Grodzka to Miss Universe
            • gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 20:01
              Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Kropek i dupa Gregoriana to bracia bliźniaki

no dzieci z zerówki, dosłownie.... ale fajne i smieszne hahah
      • Gość: gość Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: 195.116.41.* 23.12.13, 20:56
        forum-rzeszow.pl/
    • re_smen Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 17:30
      widzę ze grzesiohaski rozkręca sie :-) wypisz wymaluj łowca i rz-e - co jakiś czas zmieni nika ale sam będąc najprostrzym z prostych , chamem do potęgi chce tępić chamstwo siebie nie ruszając - ponieważ to utopia i ponieważ poziom dyskusji sięga na tym forum psiego gówna stwierdziłem z moją Misią ze mamy was w dupie ...i tymi życzeniami swiątecznymi dzielimy sie z wami...to do ogółu debili z tego wątku z wyłączeniem mojego kolegi komandora
      - teraz nie przeszkadzajce sobie a grzesiohaski niech sie nadal cieszy ze rządzi debilami
      będąc tylko troszkę mniej głupi od niech.

Zdelegalizować PIS !!! Klechici na księzyc !!!
      • Gość: Krzysiek Re: zlikwidować forum Rzeszów !! IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 17:46
        widzę ze grzesiohaski rozkręca sie :-) wypisz wymaluj łowca i rz-e - co jakiś czas zmieni nika

Jak żyję 40 lat prawie, to takiego głupiego chu.ja jeszcze nie spotkałem jak resmen

• gregorianhusky Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 19:48
          to co sie dzieje na forum rz teraz to istne prostactwo i chamówa bo inaczej tego nazwac nie można.
          inaczej - poziom taki jaki reprezentują wladze naszego panstwa RP
          • Gość: bezpański kundel Masz rację. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.12.13, 23:10
            A więc wypier...laj
            • Gość: kundelek -psiarnia Re: Masz rację. IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 23:43
              jeden skundlony kundel nam uciekł z schroniska - wabi się husky - jutro zamieścimy zdjęcie na tym forum.
              • gregorianhusky Re: Masz rację. 24.12.13, 19:46
                az jestem ciekawy
      • gregorianhusky Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 19:46
        co ty bredzisz co za głupoty???????????
        żenada
      • paprykarz102 Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 24.01.14, 12:12
        re_smen napisał(a):

stwierdziłem z moją Misią ze mamy was w dupi
        > e ..

resmen TO TY?
    • janpaw2 Prawda o forum 24.01.14, 14:53
      To forum takie jest, gdyż za dużo na nim prawicowo-nacjonalistycznych prostaków oraz ortodoksyjnych katolików.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka