limosa 23.12.13, 08:01 nie nadaje się do czytania !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angrusz1 Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 09:21 To forum samo się likwiduje . Jest coraz mniej wpisów i stąd należy wnioskować , że coraz mniej czytających . To chyba oznacza zmianę poglądów politycznych . Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka . Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 09:24 angrusz1 napisał: > Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka . Boli cię to żydku? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: forum Rzeszów !! 23.12.13, 14:34 angrusz1 napisał: > To forum samo się likwiduje . Jest coraz mniej wpisów i stąd należy wnioskować > , że coraz mniej czytających . > To chyba oznacza zmianę poglądów politycznych . > Jest coraz mniej zwolenników Głosu Cadyka coraz mniej w kraju ludzi, emigracja, a Rzeszów z miesiaca na miesiąc ma coraz wiecej ludzi - 13/12/2013: 184 057 mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: forum Rzeszów !! sie zmienia 23.12.13, 14:37 albo jeszcze jedna sprawa - ludzie w końcu przejrzeli na oczy i żydo-eskkomunistycznej gazety czytać nie będą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm tylko by likwidowali i zakazywali IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.13, 10:11 www.facebook.com/pages/WIATER-w-oczy/127997970614738 Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 14:31 Nie likwidować forum tylko nauczyć kultury chamów i tym podobnych z różnych wioch, choć to w praktyce bardzo trudne do wykonania. Ewentualnie można podzielić forum Rzeszów na 2 pod-fora: -1/ dla chamstwa i prostactwa (musiałoby być ono bardzo rozbudowane:)) -2/ dla ludzi na tzw. "średnim" poziomie. Specjalnie napisałem "średnim" bo Ci z "wyższych poziomów intelektualnych" raczej nie przesiadują na "czymś takim" (albo się wstydzą przyznać hahah) - tak słyszałem od niektórych z tych niby "wyższych" - chyba wstydzą się przyznać - takie to maja wielkie mniemanie o sobie (ale tylko oni to mniemanie mają i nikt oprócz nich tego nie zauważa, hahah) GH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 14:41 no to do szkoły chamie, do szkoły! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 14:51 Gość portalu: . napisał(a): > no to do szkoły chamie, do szkoły! w tym przypadku - sytuacja jasna pod-forum numer 1: -dla chamstwa i prostactwa (musiałoby być ono bardzo rozbudowane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 15:05 a ty z jakiej wiochy? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 19:50 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > a ty z jakiej wiochy? z miasta w przeciwienstwie do cb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 15:06 Kropek i dupa Gregoriana to bracia bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzecznik zus Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 15:22 Krzysiek to pewnie pedał bo by tylko o dupie pisał.... wyrazy współczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 16:52 Przepraszam za zwłokę ale byłem właśnie kupić golonkę na wigilię ( najlepsza jest taka ze szczecinką, mniam mniam) Ale skoro już wróciłem to odpowiadam: - Idź do mamusi i się rozmnażajcie na pohybel Tuskowi Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 17:04 Nie da rady. Piszesz do eunucha. Jak tylko jest mowa o seksie, zaraz przybiega ze swoimi marzeniami, ale widać, że to teoretyk. Nawet ogród rozkoszy kobiecej - nazywa "ciapa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kamndir dał głos , jak zwykle o pedałach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.13, 17:10 a ten wie ze swego doświadczenia jak to być eunuchem i jego marzeniem jest aby wszyscy byli jemu podobni.. netonową ciape nazywa ogrodem rozkoszy.... prawdziwy zbok... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Widzisz, od razu wiesz, że piszę o tobie. 23.12.13, 17:16 Dorotko... :D:D:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . a szczekni se jeszcze...... IP: 5.174.98.* 24.12.13, 09:07 bo w wigilię pewnie ludzkim głosem nie przemówisz, bedzie tylko hau, hau... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Odezwał się katolicki głos w twoim domu. 24.12.13, 10:13 Oto po raz kolejny wylazła na wierzch cała prawda o tzw. katolikach. Menda nie potrafi uszanować nawet własnego święta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzecznik zus Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.13, 17:07 ty na szczęście sie nie rozmnożysz...... Tusk nie bedzie miał z ciebie pociechy.... Odpowiedz Link Zgłoś
nessus Re: pokochac forum Rzeszow 23.12.13, 17:30 a to dobre. jeden nawiedzony wola by likwidowac forum bo mu sie nie podobaja wpisy. jest rada: nie wchodzic, nie czytac nie odpowiadac !!!!! Inny rodzynek powiada ze to "wiocha " pisze, nic dodac nic ujac, kazdy mieszkaniec Rzeszowa to z pochodzenia wiesniak a dzieci wiesniakow to tez wiesniaki tyle ze mieszkaja w miescie. Zatem wiecej szacunku dla wsi ktora napycha wasze kalduny i daje sile do bazgrolenia na forum. Rzeszow to piekne , bogate i doskonale zarzadzane miasto w grupie miast swojej wielkosci i mozliwosci. Obudzcie odrobine szacunku dla miasta, jego wladz i mieszkanocow nawet jesli pisza cos co wam sie nie podoba. Sadzac z poziomu glupoty niektorych piszacych nastepnym postulatem bedzie ...odebrac prawa miejskie i sprowadzic do roli podkarpackiej wioseczki. A niedoczekanie wasze ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 17:50 Była u mnie dzisiaj Twoja mamusia Kropku bo chcicy dostała, ale mój Azor obwąchał ją tylko i poszedł kość gryźć. PS: Przy Twojej starej Anna Grodzka to Miss Universe Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie 23.12.13, 20:01 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Kropek i dupa Gregoriana to bracia bliźniaki no dzieci z zerówki, dosłownie.... ale fajne i smieszne hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie likwidowac forum Rzeszów - absolutnie IP: 195.116.41.* 23.12.13, 20:56 forum-rzeszow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 17:30 widzę ze grzesiohaski rozkręca sie :-) wypisz wymaluj łowca i rz-e - co jakiś czas zmieni nika ale sam będąc najprostrzym z prostych , chamem do potęgi chce tępić chamstwo siebie nie ruszając - ponieważ to utopia i ponieważ poziom dyskusji sięga na tym forum psiego gówna stwierdziłem z moją Misią ze mamy was w dupie ...i tymi życzeniami swiątecznymi dzielimy sie z wami...to do ogółu debili z tego wątku z wyłączeniem mojego kolegi komandora - teraz nie przeszkadzajce sobie a grzesiohaski niech sie nadal cieszy ze rządzi debilami będąc tylko troszkę mniej głupi od niech. _______________________________________ Zdelegalizować PIS !!! Klechici na księzyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: zlikwidować forum Rzeszów !! IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 17:46 widzę ze grzesiohaski rozkręca sie :-) wypisz wymaluj łowca i rz-e - co jakiś czas zmieni nika Jak żyję 40 lat prawie, to takiego głupiego chu.ja jeszcze nie spotkałem jak resmen Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 19:48 to co sie dzieje na forum rz teraz to istne prostactwo i chamówa bo inaczej tego nazwac nie można. inaczej - poziom taki jaki reprezentują wladze naszego panstwa RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpański kundel Masz rację. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.12.13, 23:10 A więc wypier...laj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundelek -psiarnia Re: Masz rację. IP: *.rzeszow.mm.pl 23.12.13, 23:43 jeden skundlony kundel nam uciekł z schroniska - wabi się husky - jutro zamieścimy zdjęcie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 23.12.13, 19:46 co ty bredzisz co za głupoty??????????? żenada Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: zlikwidować forum Rzeszów !! 24.01.14, 12:12 re_smen napisał(a): stwierdziłem z moją Misią ze mamy was w dupi > e .. resmen TO TY? Odpowiedz Link Zgłoś
janpaw2 Prawda o forum 24.01.14, 14:53 To forum takie jest, gdyż za dużo na nim prawicowo-nacjonalistycznych prostaków oraz ortodoksyjnych katolików. Odpowiedz Link Zgłoś