08.01.14, 10:59
w pełnej krasie!.Brała jak Sawicka ale niewinna....bo wzięła jako lekarz a nie jako dyrektor!.I znowu PO będzie miała największe POparcie w zakładach karnych...
wpolityce.pl/wydarzenia/71206-wymiar-sprawiedliwosci-iii-rp-w-pigulce-koperta-wreczana-lekarzowi-pod-stolem-to-nie-lapowka-sad-uniewinnil-lekarke-ariadne-g
Obserwuj wątek
    • re_smen Re: Tuskoland 08.01.14, 11:08
      co ma do tego Tusk ? Twój spolonizowany łeb nie jest w stanie tego pojąc ze sądy są niezawisłe ? Lechowski nie pogrązaj sie bo wychodzi na to ze jestes donkey
      • Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: Tuskoland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.14, 11:48
        re_smenie, daj spokój! Gość jest n i e r e f o r m o w a l n y!
        Standardy PiS
        Idol lechowskiego
        • Gość: . Re: Tuskoland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.14, 11:50
          Tekst linka
          • Gość: ArcylapsusRuchalik Lechowskiemu i innym bruzdom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.14, 11:53
            Do wyboru, do koloru
            • lechowski51 Re 08.01.14, 12:06
              Wiem że dla bezrozumnych lemingów Tusk odpowiada tylko za źzle zawiązany krawat i wcale nie odpowiada za;
              -podwyżkę podatków
              -milion urzedników
              -za czekanie 12 lat na operację biodra w Rzeszowie
              -rozbabrane autostrady i bankructwo 200 polskich firm,ktore je budowały
              -zakup Pendolino które będzie pedzic po polskich torach 180 km za parę lat
              -zakup 100 starych Leopardów od Niemców
              ...mam ciągnąć dalej?
              • kmdr_rohan Lechowski chce ciągnąć! 08.01.14, 12:17
                lechowski51 napisał:
                > ...mam ciągnąć dalej?

Komu? Prezesowi?
              • re_smen Re: Re 08.01.14, 12:20
                Jak Kaczynski zostanie prezesem to obnizy podatki a bilion wybierze z bankomatu :-) jak ci nie wstyd śmieciu pisac ten stek kłamstw rodem z gadzinówek karnowskich - zaprowadz prezesa do dentysty zanim zaczniesz ciągnąc dalej
                • lechowski51 Re: Re 08.01.14, 12:32
                  Możesz ograniczony chamie używać najwybredniejszych inwektyw,rzeczywistości nie zakrzyczysz.
                  Mogę dodać;
                  -13% bezrobocie/25% wśród młodych/
                  -katastrofę finansów publicznych
                  -wymieranie narodu/w tym roku zniknie miasto w wielkości Rzeszowa/
                  -chaos w szkolnictwie
                  -degrengoladę w służbie zdrowia
                  Mam kontynuować?!
                  • re_smen Re: Re 08.01.14, 12:41
                    ograniczony chamie ? o kurrcze - nie wiedziałem ze wstąpiłem w tak wysokie progi :-) teraz napisz nam co sie stanie jak prezes Jarosław Kaczyński zostanie premierem ... a więc : bankomaty będą wydawać kasę podwójnie , wszyscy z Anglli wrócą tutaj pracować , kazda kobieta urodzi dwoje dzieci i nazwie je Jarosław lub Jarosława , w słuzbie zdrowia kazdy chory organ odrośnie po modlitwie Boszsze coś Polskę w postaci zdrowej więc lekarze nie będą potrzebni , księza nie będą się gzić między sobą i zostawią nasze dzieci wskutek czego matki przerstaną sie bać i będą rodzić więcej , Europa padnie przed nami na kolana a w Moskwie stanie pomnik Marii i Lecha z tabliczką "zamordowani prze Putina i Tuska" , rzecz jasna w/w zajmą celę Dziewcząt z Pusi rajot :-) no i bezrobocie - gospodarka po wyborze JArosława powstanie z kolan i powie " o ku... !!! koniec bidy "
      • Gość: . Re: Tuskoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 12:30
        re_smen napisał(a): sądy są niezawisłe
        =======

masz świetą racje, żaden sendzia jeszcze nie zawisnął...
        • Gość: ds16 Re: Tuskoland IP: 91.225.135.* 08.01.14, 12:40
          To nie Tuskoland Lechowski głupku, to twoja święta POLSKA w pełnej krasie.

Dopóty dopóki tego nie zrozumiesz, zawsze będziesz przegranym frustratem.
          • lechowski51 Re: Tuskoland 08.01.14, 12:47
            Niedouczony gimbus nigdy nie zrozumie czym różnie się naród od państwa czy rząd od Ojczyzny...
            • kmdr_rohan Lechowskyland 08.01.14, 12:50
              O sobie piszesz, Lechowski?
    • Gość: . Re: Tuskoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 13:38
      no i Tusek spaprał sprawe.....

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/mariusz-trynkiewicz-wyjdzie-na-wolnosc-opoznienie-w-ustawie-dot-groznych-przestepcow/58542
      • re_smen Re: Tuskoland 08.01.14, 14:01
        JAk cięzkim trzeba być kretynem aby nie rozumiejąc wszędzie wpisywać to Tusk jest winien - i tak do usrania - zera argumentu ,zero wiedzy nawet tej elementarnej ale tusk jest winien - jak Błaszczak , Hofman i agent Tomek i Lechowski ( a ten to juz całkowite zero )
        • Gość: . Re: Tuskoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 14:13
          jakim trzeba być kretynem żeby nie wiedzieć że ryżawy odpowiada za to co robią jego mynystry,
          wyrazy współczucia kretynku...
    • Gość: . jaki premier takie mynystry! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 13:49
      www.mamaitata.org.pl/wiadomosci/pomoz-pani-minister-rajewicz-korzystac-z-google
      czyli mynystra łże jak pies!
    • Gość: . wysyłajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.14, 13:51
      www.mamaitata.org.pl/petycje/pomoz-pani-minister-znalezc-rownosciowe-przedszkole
    • Gość: . spadkobiercy gestapo na naszych ulicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 10:31
      www.naszdziennik.pl/polska-kraj/64635,niemiecki-policjant-na-polskiej-ulicy.html
    • Gość: . w Tuskolandzie dbają o sikorki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 10:50
      www.naszdziennik.pl/polska-kraj/63368,zaciag-sikorskiego.html
      • lechowski51 Re: w Tuskolandzie dbają o sikorki... 09.01.14, 15:27
        Profesor Ariadna Gierek-Łapińska została uniewinniona od trzynastu zarzutów korupcyjnych. W opinii śledczych miała dopuścić się przestępstw polegających na przyjmowaniu korzyści majątkowych od dwóch firm farmaceutycznych na łączną kwotę blisko 366 tys. zł

Jest to już druga sprawa o charakterze korupcyjnym, która zakończyła się uniewinnieniem okulistki. Poprzednia miała miejsce dwa lata temu i dotyczyła przetargów w szpitalu przy ul. Ceglanej w Katowicach. W trakcie przeprowadzonej kontroli, o którą do NIK zwróciła się prokuratura, okazało się, że sprzęt medyczny został zakupiony po zawyżonych cenach, w czego konsekwencji szpital zanotował milionowe zmiany. Prokuratura uznała, że nie ma dowodów na korupcję, choć faktycznie sprzęt był kupowany po wyższych cenach. Nie chodziło jednak o miliony, a tysiące złotych.
        telewizjarepublika.pl/wildstein-bohaterowie-iii-rp-to-lapownicy-ktorych-kreuje-sie-na-swietych,2904.html#.Us6YA3khBw9
        • kmdr_rohan A nie dbają o Lechowskiego. Więc musi emigrować. 09.01.14, 15:33
          Na Florydę. Biedny Lechowski, tak go reżim gnębi, że musi dorabiać groszowymi postami.
    • Gość: WoleTuskoland Re: Tuskoland IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 19:47
      Wolę ułomny Tuskoland niż doskonały Kaczoland! :-))
      • lechowski51 Re: Tuskoland 09.01.14, 20:53
        Marzy Ci się Palikoland,ale Polacy wystarczająco skutecznie wyleczyli sie ze wszystkich form bolszewizmu...więc wybierasz z konieczności jak każdy lewak wybierasz tuskoland.
        • Gość: ds16 Re: Tuskoland IP: 91.225.135.* 09.01.14, 21:31
          "Polacy wystarczająco skutecznie wyleczyli sie ze wszystkich form bolszewizmu"

xswfily3wg4ht6knfheri87y4kjnvknfjkfnjlfhahahahahauhahaahashahahahaha !!!
        • Gość: Chodziopenis? Re: Tuskoland IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 21:49
          No tak, masz niezwykłe bogate i urozmaicone słownictwo: "Palikoland", "wszystkie formy bolszewizmu", "jak każdy lewak" i "wybierasz tuskoland"! Gratuluję!
          PS. Dlaczego tylko Palikoland piszesz z wielkiej litery? Chodzi o ów penis?
    • doktor_mazur tusk sie cyka Rzeszowa 09.01.14, 21:52
      A gdyby tak podczas wizyty tuska na podkarpaciu oblac go czyms smierdzacym juz by sie tu nie pokazł - chyba przeczuwa bo go cos nie widac tu ostatno
      • Gość: Wartomyśleć Re: tusk sie cyka Rzeszowa IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 21:59
        Czy to aby nie pachnie groźbą karalną? Warto myśleć! :-((
        • Gość: Wartomyśleć Re: tusk sie cyka Rzeszowa IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 22:00
          A nawet nakłanianiem...
          Nie wiadomo, czy zdążysz... :-))
    • Gość: Itobyłjegobłąd! Re: Tuskoland IP: *.opera-mini.net 09.01.14, 21:55
      "Ten sędzia, który uniewinnił panią Gierkową-Łapińską domagał się badań psychiatrycznych Jarosława Kaczyńskiego – przypomniał Wildstein. - Zbierając kilka faktów pojawił się wizerunek sędziego, który nie powinien być sędzią - skwitował."
      I to był jego błąd! Oczywiście, sędziego, bo Wildstein ma zawsze rację! ;-))
      • Gość: oko Re: Tuskoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 07:28
        Z obserwacji poczynań Tuska i jego grupy do zadań specjalnych, wynika jasno, że jest to grupa, która ma zniszczyć Polską państwowośc prZez zniszczenie moralności gospodarki i wszystkiego co stanowi nasz Polski historyczny, pokoleniowy dorobek. W zamian, dostał przyzwolenie na ograbienie Polaków z majątku, wszystko do kieszeni wyselekcjonowanych postaci, które będą w przyszłości zarządzać tym terenem z pozycji miliarderów, niezależnie kto wygra wybory? A my Polacy dzisiaj, mamy gęby otwarte na ironiczne uśmiechy złodziei, kpiących za nas w żywe oczy, dlatego, że kiedyś tam, wygrali jakieś zmanipulowane przez media i ruskie serwery, wybory. Proszę sobie wyobrazić sytuację, że do waszego domu przychodzi Tusk, Nowak, Kidawa Błońska, Kopacz no i Sikorski na dokładkę, chodzą po mieszkaniu a Tusk spokojnym lecz bardzo zdecydowanym głosem mówi: przyszedłem tutaj z towarzyszami żeby was okraść! Oddajcie mi wszystko po dobroci, a wy, ty idziesz i pokazujesz mu szafy, szuflady, szkatułki, proszę panie premierze, to wszystko jest pańskie, w garażu mam jeszcze forda, przepiszę go na pana, bo wczoraj jechałem po piwie, a na koncie mam 500złotych, jutro przeleję na pana konto, jak pan chce, to już dzisiaj dam zlecenie, żeby nie zapomnieć, co jeszcze mogę dla pana zrobić? W kredensie mam filiżańki, mają żółte uszka, wyglądają jakby były pozłacane, nie pan je poubuja i weźmie , będzie jak znalazł dla rodziny? Wiem, to głupie i prymitywne opowiadanie, ale takich mamy głupich, rozdyskutowanych, reprezentujących nas politykierów? A Tusk i jego zleceniodawcy, najwyczajniej nas rabują i unicestwiają.
      • Gość: . Re: Tuskoland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.14, 12:28
        a ten sendzia był niezawiśnięty, bo nie wisiał...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka