16.10.10, 09:38
Do pełni władzy nasz kochany naczalnik idzie bez pardonu. Tvp. po wyrzuceniu Gardias i Wilstaina , bedzie gadac już tylko o Kaczynskim jego kocie i fobiach. I o sukcesach rządu oczywiscie. Rzeczpospolita własnie traci niezależność, i tylko patrzeć jak stanie sie z nią to co z Wprost. Ciekawe jaki sposób znajdą na Gazetę Polską???? Bo znajdą napewno.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Tuskoland 16.10.10, 11:18
      Bedzie jak kiedys za szczesliwych czasow.Trybuna Ludu/Gowno Prawda/ i jej mutacje jak Wprost,Polityka,Przekroj...Czas budowac trybuny na pochody 1-majowe!
    • mexico86 Re: Tuskoland 16.10.10, 11:34
      Cekać tylko jak nasze zgodne małżenstwo Tusk- Komorowski zacznie reklamować rodzime wyroby , jak Ptinek z Miedkiem.
      • sebcioo Re: Tuskoland 16.10.10, 12:41
        Duet Tusk-Komorowski zly a duet Kaczka-Kaczka byl dobry? Hipokryzja czy glupota?
        • mexico86 Re: Tuskoland 16.10.10, 12:55
          A ja nie powiedziałem że Tusk- Komorowski zły duet.
          Duetu Kaczek sebciu jakbyś nie zauważył nie ma już od trzech lat.
          • sebcioo Re: Tuskoland 16.10.10, 13:08
            > A ja nie powiedziałem że Tusk- Komorowski zły duet.
            Czyli to jest dobry duet a czepiasz sie rządu i prezydenta niechcacy?

> Duetu Kaczek sebciu jakbyś nie zauważył nie ma już od trzech lat.
            Wow, powaga? Nie wiedzialem. Tak samo jak nie widzialem zebys kiedykolwiek napisal cos krytycznego o nich.

BTW widzialem zas twoje durnowate łączenie mnie z nikiem i wycieranie sobie mordy moja osoba.
            • mexico86 Re: Tuskoland 16.10.10, 13:31
              A dlaczego miałbym pisać o nich coś krytycznego??? Od trzech lat przy władzy jes PO , wiec co mnie może obchodzić opozycja???? Obchodzi mnie rzad i co robi ten rząd. A nie robi nic.
              • sebcioo Re: Tuskoland 16.10.10, 13:59
                > A dlaczego miałbym pisać o nich coś krytycznego???
                Czy nie zrobili nic wymagajacego krytyki kiedy byli u wladzy? Wlasnie dlatego mialbys. Krytykowales ich wtedy? Jakos nie widzialem.

> Od trzech lat przy władzy jes PO
                A wczesniej kto byl przy wladzy? Prezydent z PO jest dopiero od paru miesiecy wiec jakos kiepsko liczysz.
                • mexico86 Re: Tuskoland 20.10.10, 19:52
                  sebcioo napisał:

> > Od trzech lat przy władzy jes PO
                  > A wczesniej kto byl przy wladzy? Prezydent z PO jest dopiero od paru miesiecy w
                  > iec jakos kiepsko liczysz.
                  Wieć co sebciu chcesz powiedzieć,że PO objęła władzę z chwilą wstąpienia Komorowskiego na urząd???
                  Brak ci elementarnej wiedzy.
                  • sebcioo Re: Tuskoland 20.10.10, 20:16
                    mexico86 napisał:

> sebcioo napisał:
                    > > > Od trzech lat przy władzy jes PO
                    > > A wczesniej kto byl przy wladzy? Prezydent z PO jest dopiero od paru mies
                    > iecy w
                    > > iec jakos kiepsko liczysz.
                    > Wieć co sebciu chcesz powiedzieć,że PO objęła władzę z chwilą wstąpienia Komoro
                    > wskiego na urząd???
                    > Brak ci elementarnej wiedzy.
                    Jestes taki uparty czy tylko udajesz? A moze zbyt wielkie cierpienie sprawia ci czytanie tego co komentujesz?
                    "Od trzech lat przy władzy jes PO. A wczesniej kto byl przy wladzy?"
                    I co ty pie... o Komorowskim? Ja mam brak wiedzy? To jak nazwac to czego tobie brakuje?
    • sebcioo Re: Tuskoland 16.10.10, 12:43
      mexico86 napisał:
      > Ciekawe jaki sposób znajdą na Gazetę Polską???? Bo znajdą napewno.
      No ten szmatlawiec co tutaj?
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8521247,_Dzwonil_do_zony_po_katastrofie_____Gazeta_Polska_.html
    • nikjesienny Mesiu ! Grzeszniku ! 16.10.10, 14:46
      Zamiast święcić pomnik , siejesz propagandę na forum ?
    • pawlozsiul Re: Tuskoland 20.10.10, 20:01
      mexico86 napisał:

> Tvp. po wyrzuceniu Ga
      > rdias i Wilstaina ,

Jednak Tusk coś robi, w dodatku robi rzeczy dobre.
      • mexico86 Re: Tuskoland 20.10.10, 20:11
        Ulice mu nadaj w Orli.
        • pawlozsiul nie ma co nadawać ulicy 20.10.10, 20:26
          Tusk to nierób. Większym od niego nierobem był jedynie Kaczyński Lech. Ale ironia losu sprawiła, ze Kaczyński zginął wykonując obowiązki służbowe. Dziesięć rekreacyjnych lotów do Juraty i przerywnik na lot służbowy.
        • pawlozsiul Mesiu, a jak to wyjaśnisz? 20.10.10, 20:29
          Zapowiadają "Warto rozmawiać" na 23:00. Myślisz, że Żakowski poprowadzi ten program?
          • mexico86 Re: Mesiu, a jak to wyjaśnisz? 20.10.10, 20:33
            A co Pospieszalskiego też wywalili?, bo nie wiem.
            • lechowski51 Re: Mesiu, a jak to wyjaśnisz? 20.10.10, 22:49
              To w Orli maja ludziska tyle samozaparcia aby ogladac gadana GW?.Czegos nudniejszego i jednostrnnegoi nie ogladalem od czasow stanu wojennego.Nawet w Super Wiosce Parandowska sili sie na bezstronnosc jak relacjonuja mi sasiedzi ktorzy czasem tam zagladaja.
              • markochmeleski.1 Re: Mesiu, a jak to wyjaśnisz? 21.10.10, 05:47
                Ty lachocki odp..l się w końcu od Orli. Jesteś na forum Bielska
    • mexico86 Re: Tuskoland 02.11.10, 16:22
      www.fronda.pl/news/czytaj/kolejny_nie_wykazujacy_wystarczajacej_milosci_do_tuska_dziennika
      • nikjesienny O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 16:29
        Mesiu cytat z komentarzy pod artkułem :
        "ludziom o poglądach prawicowych, katolickich nie należy się nic w telewizji???". Nalezy. Ale proszę nie nazywać Pospieszalskiego "niezależnym dziennikarzem", bo to kpina. jeśli pan Pospieszalski pragnie realizować swoją katonarodową wizję Polski i dawać wyraz miłości do obozu prawicowo-kościelnego niech to czyni, ale nie w PUBLICZNEJ telewizji, za pieniądze Polaków.
        staryGlut napisał/a: wtorek, 2 listopada 2010, 12:38"
        Czytaj również komentarze , jak już coś linkujesz .
        • mexico86 Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 16:32
          Czy w ORMO był ty powinieneś wiedzeć najlepiej
          • nikjesienny Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 17:11
            No. Wtedy jeszcze nie miałeś "żółtych papierów" .
            • danutazwilczyna Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 17:24
              Wtedy nie.
              • nikjesienny Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 18:09
                A w ogóle , to takich obszczymurków nawet do ORMO nie przyjmowali .
                • mexico86 Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 18:27
                  Oczywiście ,że nie. Trzeba było być uszakiem i donosić na wszystkich dookoła. Tobie zostało to do dziś. Dlatego i duszą i ciałem jestes......ORMOnikiem
                  • nikjesienny Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 19:35
                    A powiedz mi Mesiu , jak człowiek uznany przez Sąd za niepoczytalnego , może być wiarygodny , choćby w kwestii przynależności ...
                    • mexico86 Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 19:47
                      O czym prubujesz dyskutować ORMOniku? O niepoczytalności czy o tym, że donosiłeś na własnych sąsiadów i kolegów z pracy???? I biegałeś na komendę jak ktoś się odlewał w parku.?
                      • mexico86 Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 02.11.10, 19:48
                        Dziś to byś sobie poszalał co??? Telefon z aparatem. Taki bielski ORMO- Bond
                      • nikjesienny Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 03.11.10, 09:45
                        Mesiu ! Podaj z jeden przykład , bo nie kojarzę , jakkolwiek przed madrym inaczej tłumaczyć sie nie muszę .
                        • szpila555 Re: O ! Mój kolega, co to go z ORMO wyp... 03.11.10, 13:07
                          nikjesienny napisał:
                          [CIACH]
                          mexico86 napisał:
                          >> nikjesienny napisał:
                          >> [CIACH]
                          > to i ja napiszę ... [CIACH]

A już mi się wydawało, że doszliście do konsensusu i pewnego porozumienia. Chyba tęsknicie za sobą i potrzebujecie wzajemnych pochlebstw ;)
    • nikjesienny To na uzytek forum 03.11.10, 13:24
      W realu jest normalnie .
      • mexico86 Re: To na uzytek forum 03.11.10, 13:38
        Zgadza się, na forum mieszasz z błotem katoli, opowiadasz jak sr... będą ptaszki na pomniku papieża, żygasz na relikwie ks. Jerzego Popoełuszki.....a w realu?? Nie wstydzisz się prosić brańszczaków o darowanie ci laptopa, że niby taki ci do pracy potrzebny. ORMO czuwa.
        • nikjesienny Re: To na uzytek forum 03.11.10, 15:00
          Stare przysłowie pszczół mówi :
          -Uczy batiuszku , uczy a batiuszka ch... , ch..-m .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka