Dodaj do ulubionych

Rownosc od kolyski!

10.03.14, 14:39
Oglaszam konkurs na najbardziej idiotyczne haslo
wpolityce.pl/site_media/media/cache/b9/c9/b9c976050bc1336f219c39e4833d7630.jpg
wpolityce.pl/dzienniki/jak-jest-naprawde/76101-kolejna-kleska-lewicowych-szalenstw-i-dwa-wnioski-to-srodowiska-szalenie-wplywowe-w-mediach-i-panstwie-ale-w-spoleczenstwie-wciaz-marginalne
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: Rownosc od kolyski! 10.03.14, 15:23
      rzeszowski15 napisał(a):

> Oglaszam konkurs na najbardziej idiotyczne haslo

Już mam !

''Jak przegramy w 2011, odejdę z polityki ''
      ''Dla mnie raz dane słowo jest święte'' (Jarosław Kaczyński, 10 VII 2006)

• rzeszowski15 Re: Rownosc od kolyski! 10.03.14, 17:26
        Nudny jestes.Po za tym to nie haslo a deklaracja polityka
        www.youtube.com/watch?v=Jf9RclDX36c
        • mr.paprykarz Re: Rownosc od kolyski! 10.03.14, 19:12
          rzeszowski15 napisał(a):

> Nudny jestes.Po za tym to nie

Och przepraszam.
          Za to Twoja tfórczość jest absolutnie tfórcza, pomysłowa, a co najważniejsze:
          nieschematyczna :

''Nie istnieje posłanka Grodzka, istnieje tylko stary komuch Ryszard Bęgowski, który wyłudził miejsce w Sejmie. Nazywam go oszustem J.Korwin Mikke ''

:-(((
    • wislocki12 Dzisiaj już można 10.03.14, 20:30
      A może to:
      "Dzisiaj juz mozna w tuskolandzie."
    • wislocki12 Uwolnić od aborcji 10.03.14, 20:34
      A może to:
      "Chcemy Rzeszów uwolnić od aborcji!"
    • wislocki12 Obrona wartości pięścią 10.03.14, 20:38
      "nie wahałbym bronić moich wartości, jeśli trzeba, to nawet własną pięścią."
      • mr.paprykarz Re: Obrona wartości pięścią 10.03.14, 20:43
        Każde słowo Lechowskiego niczym powiew wiosny ;)
    • wislocki12 Zrób kupe 10.03.14, 20:41
      Jeszcze to:
      Zrób kupę!
    • wislocki12 Esencja prawa 10.03.14, 20:43
      I jeszcze:
      "I wyobraz sobie ze skazal stosunkiem glosow 7:3!"
    • wislocki12 TVN bez wiadomości 10.03.14, 20:46
      A może to?
      "Znikly z wiadomosci TVN-u!"
      • rzeszowski15 Re: TVN bez wiadomości 10.03.14, 20:50
        Znowu rozmawiasz sam ze soba.Moze skontaktuj sie jednak z lekarzem?
        • wislocki12 Koronny argument 10.03.14, 21:04
          Czy przy następnych propozycjach również zaproponujesz mi skontaktowanie się z lekarzem? Trochę tego jest! ;-))
          PS. Cały czas odpowiadam na twoją znakomita inicjatywę i to na twój adres, zgodnie z logika dradinki, czyli rozmawiam z Tobą! Ale Ty nic z tego nie rozumiesz!!!
    • wislocki12 Nieswoje sprawy 10.03.14, 20:49
      A to?
      "Dales Wislocki chociaz zlotowke O.Rydzykowi?.Nie?.To dlaczego wpieprzasz nos w nieswoje sprawy?!"
    • wislocki12 Tylko dwa? 10.03.14, 20:52
      I jeszcze:
      "No i zdobedzie PiS dwa mandaty."
      • mr.paprykarz Re: Tylko dwa? 10.03.14, 20:56
        Czy Ty przypadkiem nie masz na nazwisko ''HOT TEEN''
        ?
        • wislocki12 Hot ten 10.03.14, 21:24
          Jeszcze pamiętasz?! Dzięki!
          • mr.paprykarz Re: Hot ten 10.03.14, 21:40
            Trudno zapomnieć, ot tak sobie.

;-)
    • wislocki12 "Prawo do" a obowiązek 10.03.14, 20:58
      A może jeszcze:
      "Jak zwykle mylisz "prawo do", z obowiazkiem"
      • rzeszowski15 Re: "Prawo do" a obowiązek 11.03.14, 01:14
        Jak kazdy lewak potrafisz tylko odwzorowywac i powielac czyjes mysli>Sprobuj myslec samodzielnie i nie boj sie,ze Ci sie mozg spoci!
        • wislocki12 Mózg mu się nie poci 11.03.14, 01:44
          Zaintrygowałeś mnie: co odwzorowałem i co powieliłem?
          Przepraszam, czy mam rozumieć, że to, co zacytowałem i zgłosiłem do zaproponowanego przez Ciebie konkursu nazywasz myślami? Chyba jednak jesteś próżny... ;-))
          PS. Czekam na werdykt i nagrodę, choć zdaję sobie sprawę z tego, że bezapelacyjnym zwycięzcą zostanie ten, który nie boi się, że mózg mu się spoci! ;-))
          • rzeszowski15 Re: Mózg mu się nie poci 11.03.14, 14:00
            W nagrode masz nastepne lewacka bzdure!-Wydobycie niszczy skaly w sposob nieodwracalny.
            www.facebook.com/photo.php?fbid=645217675528175&set=a.207515892631691.48852.191105434272737&type=1&theater
            • rzeszowski15 Re: Mózg mu się nie poci 11.03.14, 16:44
              Co za cudowny,nowy,wspanialy,Postepacki swiat!

Nie chcemy go szufladkować, chcemy, by sam wybrał kim chce zostać, chłopcem czy dziewczynką. A my zaakceptujemy każdą jego decyzję, i będziemy kochać bezwarunkowo, takim jakim jest
              wpolityce.pl/artykuly/76204-gender-w-szkole-i-w-domu
              • wislocki12 Mózg się poci 11.03.14, 20:23
                Wklejasz:
                "Gender w szkole i w domu. Jaki pożytek z męża z zaburzoną identyfikacją seksualną może mieć jego żona, a dzieci z ojca, jeśli już dojdzie do prokreacji?"

Daj Boże, więcej ojców "z zaburzoną identyfikacją seksualną" ;-)) Znam wielu takich, którzy nie mają zaburzonej identyfikacji seksualnej, a poza nielicznymi wyjątkami, dzieci nie mają! Zgadnij, co porabiają w życiu?
            • wislocki12 Dziękuję za uznanie 11.03.14, 20:13
              Nagroda wprawdzie raczej marna, jak sam piszesz - "lewacka bzdura", ale cieszy, że uznałeś zalety moich propozycji. Mam jednak pewien niedosyt, bo to jest w gruncie rzeczy twój intelektualny dorobek! Ciekawe, czy siebie też wynagrodziłbyś ową "lewacką bzdurą"? ;-))
              • rzeszowski15 Re: Dziękuję za uznanie 12.03.14, 01:30
                Juz to,ze jako jedyny na tym forum,probuje z Toba podjac jakakolwiek rozmowe,jest wystarczajacym wynagrodzeniem za Twoje kopiowanie i wypociny.Wracam wiec do tematu;

Mężczyźni upodobali sobie stosowanie przemocy wobec kobiet. Popycha ich ku temu tradycja judeochrześcijańska, będąca rodzimym wariantem systemu patriarchalnego. Stosują przemoc fizyczną, psychiczną, seksualną i ekonomiczną. Siedliskiem przemocy wobec kobiet jest rodzina
                Konwencja Rady Europy w sprawie przemocy wobec kobiet

Dziwne!.Bo jak czytam o katowanych dzieciach,to przewaznie dotyczy to konkubentow.
                • wislocki12 Katują konkubentów! 12.03.14, 01:48
                  Ja napisałem:
                  "Nagroda wprawdzie raczej marna, jak sam piszesz - "lewacka bzdura", ale cieszy, że uznałeś zalety moich propozycji. Mam jednak pewien niedosyt, bo to jest w gruncie rzeczy twój intelektualny dorobek! Ciekawe, czy siebie też wynagrodziłbyś ową "lewacką bzdurą"? ;-))"

Ty zaś odpowiadasz:
                  "Juz to,ze jako jedyny na tym forum,probuje z Toba podjac jakakolwiek rozmowe,jest wystarczajacym wynagrodzeniem za Twoje kopiowanie i wypociny.Wracam wiec do tematu;
                  Mężczyźni upodobali sobie stosowanie przemocy wobec kobiet. Popycha ich ku temu
                  tradycja judeochrześcijańska, będąca rodzimym wariantem systemu patriarchalnego. Stosują przemoc fizyczną, psychiczną, seksualną i ekonomiczną. Siedliskiem przemocy wobec kobiet jest rodzina Konwencja Rady Europy w sprawie przemocy wobec kobiet
                  Dziwne!.Bo jak czytam o katowanych dzieciach,to przewaznie dotyczy to konkubentow."

Czy Ty coś z tego wszystkiego rozumiesz? Co ma piernik do wiatraka, że o katowanych konkubentach nie wspomnę! ;-))
                  • rzeszowski15 Re: Katują konkubentów! 12.03.14, 12:16
                    Ty lubisz bic piane a ja z godnie z tematem watku,upowszechniam dalsze lewackie kretynizmy,jak chocby to;
                    Gdy rozmawiałam z dziewczynami, które nie mają wagin, to one mówiły, jak bardzo pragną je mieć. Zdarzały się takie, które powtarzały: "Marzę o tym, żeby w końcu mieć waginę. To jest dla mnie ważna rzecz. Nigdy nie urodzę dziecka, nie będę miała macicy ani miesiączki, ale chciałabym mieć waginę".
                    • wislocki12 Błąd czy poczucie humoru? 12.03.14, 20:33
                      No tak, ja lubię bić pianę! ;-))
                      Szkoda tylko, że nie pamiętasz, iż Pan w swojej dobrotliwości stworzył kobiety, oczywiście z biustami, i tak na wszelki wypadek dodał im męskie członki! Ciekawe, pomylił się (chyba to niemożliwe!) czy ma właśnie takie poczucie humoru? Oprócz tego dołożył człowiekowi mnóstwo odmian raka i wielu innych wyrafinowanych form cierpienia! "Niech będzie pochwalony!" ;-((
                      • rzeszowski15 Re: Błąd czy poczucie humoru? 13.03.14, 00:57
                        ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • wislocki12 Pytajniki i wykrzykniki 13.03.14, 01:18
                          Podejrzewam, że głębia wypowiedzi kojarzy Ci się z ilością wykrzykników i pytajników... ;-))
                          • rzeszowski15 Re: Pytajniki i wykrzykniki 13.03.14, 02:28
                            Podejrzewam,ze Ty ciagle podejrzewasz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka