Dodaj do ulubionych

Czyzby chlopaki ze WSI

27.04.14, 17:59
przypomnieli sobie,ze Tusk razem z Kaczynskim ucial ich wspaniale funkcjonujace lewe interesy?
wpolityce.pl/polityka/193099-burza-po-okladce-wprost-czy-niemcy-finansowali-partie-tuska-piskorski-dla-mnie-jest-oczywiste
Obserwuj wątek
    • mr.paprykarz Re: Czyzby chlopaki ze WSI 27.04.14, 18:20
      phi, plastikowe torby... jak Lenin brał kase od Fritzów to musiał do pociągu ładować...
      • rzeszowski15 Re: Czyzby chlopaki ze WSI 27.04.14, 20:37
        Millerowi wypchane reklamowki kremlowskimi dolarami zaszkodzily na dlugie lata.Czyzby Polacy branie od Szwabow traktowali jako przyjacielski gest?!
        • mr.paprykarz Re: Czyzby chlopaki ze WSI 27.04.14, 20:46
          No tak, kiedyś wszystkiemu był winny dziadek Tuska z Wehrmachtu, a teraz to.
          Kto zastąpił Kurskiego na stanowisku spin doktora ?
        • wislocki12 Moskwa, Berlin czy... Watykan? 28.04.14, 00:57
          No tak, w tej sytuacji można tylko chyba liczyć na Watykan! ;-))
    • wislocki12 Partner dla Ciebie 27.04.14, 22:28
      "Burza po okładce „Wprost”: Czy Niemcy finansowali partię Tuska? Piskorski: Dla mnie jest oczywiste."
      No tak, Piskorski! Dziękuję z całego serca! W sam raz partner dla Ciebie! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Partner dla Ciebie 28.04.14, 00:13
        Piskorski nigdy nie byl i nie bedzie moim partnerem.Byl natomiast partnerem Tuska i cudownym dzieckiem PO.Tylko,ze zamiast krasc umiejetnie,jak chocby Drzewiecki,to zachowal sie jak minister Tik-Tak i zostal odstrzelony,jak 95% najblizszych wspolpracownikow Tuska.
        • wislocki12 Re: Partner dla Ciebie 28.04.14, 00:51
          No tak, nie rozumiem tylko, dlaczego powołujesz się na autorytet Piskorskiego? Nigdy czegoś takiego nie zrobiłbym! :-((
          PS. Naprawdę uważasz, że nieumiejętna kradzież to obciach? A umiejętna? ;-))
          • rzeszowski15 Re: Partner dla Ciebie 28.04.14, 04:49
            Nie ja sie powoluje na Piskorskiego a Wprost.Skoro nawet krasc nie potrafia umiejetnie,to dlaczego od tychPOpaprancow wymagac skutecznego rzadzenia?!
            • mr.paprykarz To ''afera'' z czasów ''Starej Baśni'' 28.04.14, 08:53
              A Wałęsa sikał do chrzcielnicy.
            • kulinarny.robert Re: Partner dla Ciebie 28.04.14, 12:28
              podyskutowałbym z tobą rzeszowski ale mam zasadę ze z wieśniakami nie dyskutuję bo szybko jak wam braknie wiedzy i argumentów wszystkich nazywacie złodziejami , komuchami i wchodzicie na tematy 10 przykazań :-) heheh - jestes przewidywalny jak sranie w wojsku
              • rzeszowski15 Re: Partner dla Ciebie 28.04.14, 13:02
                Walesa sikal do chrzcielnicy a potem sbecy zrobili go katilkiem NR.1 w Polsce.Tusk i jego kumple brali od Niemcow kase i to "zauroczenie" niemieckimi wzgledami POzostalo im do dzisiaj.
                A wy nadstawiajcie meznie piersi w obronie PO jak Kuzniar!
                wpolityce.pl/polityka/193162-niemieckie-pieniadze-tuska-piskorski-to-po-prostu-prawda-kuzniar-o-co-panu-chodzi-po-co-przedstawia-pan-to-jako-cos-zlego
                • wislocki12 Facet ze wsi na forum 28.04.14, 20:17
                  Zdaje się, że na tym forum na pewno jeden facet ze wsi już jest! Sam to dumnie ogłosił, zresztą! ;-))
    • wislocki12 Chłopak ze wsi 28.04.14, 20:19
      Zdaje się, że na tym forum na pewno jeden chłopak ze wsi już jest! Sam to dumnie ogłosił, zresztą! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Chłopak ze wsi 28.04.14, 20:53
        Przed chwila w Kropce nad i Stokrotka z agentem Bonim,przed nimi Niesiolowski z Ziobra.Czyzby chopcy ze WSI uderzyli celnie?
        • wislocki12 Re: Chłopak ze wsi 28.04.14, 21:18
          A tak wracając do tematu, co powiesz o chopaku ze wsi?
          • rzeszowski15 Re: Chłopak ze wsi 28.04.14, 22:13
            Mowia ze on nie ze WSI tylko ze Stasi....ale moze POprostu Piskorski konfabuluje?
            www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/niemcy-finansowali-kld-boni-zada-dowodow-piskorski-jesli-trafie-do-sadu-pokaze-dowody,423004.html
            • mr.paprykarz Re: Chłopak ze wsi 28.04.14, 22:50
              Piskorski swoją fizjonomią upodabnia się do schabowego, a tfu z takimi grubasami. I to oczywiście przypadek ,że wyjechał z tymi kłamstwami właśnie teraz... Co za kanalia.
              • mr.paprykarz Re: Chłopak ze wsi 29.04.14, 07:02
                Piskorski, opamiętaj się! Popatrz na Tuska i Niesiołowskiego, jakie szczuplutkie chłopaki.
                • wislocki12 Kotlety schabowe z... boczkiem 29.04.14, 23:39
                  Chyba coś w tym jest! No bo spójrzcie na Piskorskiego, Urbańskiego, że Kamińskim nie wspomnę! ;-((
                  • mr.paprykarz Re: Kotlety schabowe z... boczkiem 29.04.14, 23:51
                    Idiota Urbański (ten od L.Kaczyńskiego) raz palił fajkę ''na sucho'' w trakcie rozmowy w tvn42! Oczy przecierałem ze zdumienia.
                    • mr.paprykarz Re: Kotlety schabowe z... boczkiem 29.04.14, 23:58
                      mjkcya87cqbiusgohqrhqofh
                      • wislocki12 Re: Kotlety schabowe z... boczkiem 30.04.14, 00:02
                        Pontony zwei!
                    • wislocki12 Fajka czy... laseczka? A może ponton? 30.04.14, 00:01
                      Teraz przerzucił się na gustowną, stylową laseczkę! Ot, nie dość megaloman to jeszcze kabotyn! Wypisz, wymaluj Korwin- Mikke, tyle, że Ponton! ;-))
    • wislocki12 Chłopaki tak mają! 28.04.14, 23:05
      Tak naprawdę, to już nie wiem, kto jest gorszy: chłopcy z WSI, ze wsi czy ze Stasi, że o KGB nie wspomnę! ;-))
      • ouimet chloprasiu wislocki 30.04.14, 00:32
        wislocki12 napisała:

> Tak naprawdę, to już nie wiem, kto jest gorszy: chłopcy z WSI, ze wsi czy ze St
        > asi, że o KGB nie wspomnę! ;-))
        podrosniesz,poduczczysz sie troszke wiecej to i zrozumienie pewnych spraw moze przyjsc.Chwilowo rob wklejanki i nie pytaj czemu jestes uwazamy za durnia:)
        • wislocki12 Chłopraś ouimet 30.04.14, 01:08
          A tak naprawdę, jak myślisz, kto jest gorszy: "chłopcy z WSI, ci ze wsi czy ze Stasi, że o KGB nie wspomnę! ;-))
          PS. Mam 65 lat i... małe szanse na podrośnięcie, że o "poduczczeniu się (gdzie takie słowo znalazłeś?) nie wspomnę! I Ty naprawdę jesteś pewien, że to ja jestem uważany za durnia? A co o Tobie piszą? Nic? Wielka szkoda! ;-))
          PS.2. Z owych "wklejanek" (chyba wklejek?) chwilowo nie rezygnuję! :-)
          PS3. Chłoptasiu, nie "chłoprasiu"! ;-))
          • rzeszowski15 Re: Chłopraś ouimet 30.04.14, 13:19
            No i POgadali sobie forumowi medrcy o fizjonomii Piskorskiego,Urbanskiego i Niesiolowskiego.Teraz zajmijcie sie doborem krawatow...
            • mr.paprykarz Re: Chłopraś ouimet 30.04.14, 16:42
              A który pasuje?
            • wislocki12 Re: Chłopraś ouimet 30.04.14, 20:27
              Dla ouimeta czy rzeszowskiego? Może jakiś uniwersalny? ;-))
              • mr.paprykarz Re: Chłopraś ouimet 30.04.14, 21:00
                W Ameryce Łacińskiej kolumbijski jest uniwersalny, a u nas ? Może czerwony (czarny) ?
                • rzeszowski15 Re: Chłopraś ouimet 01.05.14, 01:05
                  ..a laske mial Urbanski wlasciwie dobrana?.Moze jednak wydukacie o czym mowil trzymajac laske?
                  • wislocki12 Laska nebeska 01.05.14, 01:28
                    Nic nie jest w stanie przebić owej laski, nawet jego myśl przenikliwa! ;-))
                    • rzeszowski15 Re: Laska nebeska 04.05.14, 04:37
                      Piskorski nie odpuszcza i ciekaw jestem teraz,co wyciagnie z rekawa Tusk przy pomocy ABW lub CBA?!
                      wpolityce.pl/polityka/193935-piskorski-broni-swoich-tez-i-krytykuje-premiera-to-sa-argumenty-niegodne-i-podwazajace-prosta-logike-i-przyzwoitosc
    • rzeszowski15 Re: Laska nebeska 04.05.14, 13:44
      Temat mozna zamknac bardzo szybko.Lewandowski lub Tusk uczestnicy kampani wyborczej PO a kiedys w kierownictwie KLD,oskartzanej przez Piskorskiego o branie kasy od Niemcow,w trybie wyborczym oddaja sprawe do sadu i jak Piskorski klamie i nie ma na to dowodow,to w ciagu 48 godz temat schodzi do lamusa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka