rzeszowski15 29.04.14, 15:57 przestal byc nosny i w sondazach spadalo,wiec ratujemy sie Kasia! wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Kasia-Tusk-w-ciazy-Donald-Tusk-zona-byla-zaskoczona,wid,16571431,wiadomosc.html?ticaid=112a2f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Temat Kasi 29.04.14, 20:14 Myślę, że owa Kasia, jak piszesz (zresztą bez zbędnego spoufalania się), wykazuje się nie tylko postawą obywatelską (demografia), ale też chrześcijańską (szacunek dla życia poczętego)! Warto byłoby zatem, abyś docenił jej zachowanie, a nie zarzucał jej chęć konkurowania z Ukrainą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Temat Kasi 30.04.14, 13:22 Kasia zainteresowal sie tylko Pudelek i paprykarz,wiec wyciagnieto wieksze dziala aby przykryc sprawe niemieckich pieniedzy. wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Polski-raper-grozi-ze-zabije-Donalda-Tuska-i-Bronislawa-Komorowskiego,wid,16573323,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: Temat Kasi 30.04.14, 14:56 nie tylko pudelek - takze ty smieszny mały zawistny wiesniaku - dziwi cie to chamie małorolny ze kobieta w tym wieku ,córka premiera mojego kraju jest w obrębie zainteresowania takich jak ty mołorolnych wiesniaków ? Cham zawsze interesował sie co dzieje sie w zamku u Panów i swietnie sie wpasowywujesz w rolę podglądacza debila który jak zobaczy mydło chce go zjesc zamiast sie umyć Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Temat Kasi 30.04.14, 15:53 Jak Kasia,corka plemiera,ma takich wielbicieli jak kloaczny robert,to czas ja wyekspediowac PO za ten dom wariatow. Odpowiedz Link Zgłoś
kulinarny.robert Re: Temat Kasi 30.04.14, 15:56 kto co powiedział ze jestem jej wielbicielem opłotkowy kawalerze z ameryki :-) heheh obama ? w telewiżyn ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Re: Temat Kasi 30.04.14, 20:37 Mnie to bardziej wygląda na kloacznego rzeszowskiego! ;-(( PS. Nie mógłbyś zmienić nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Temat Kasi 30.04.14, 16:26 ,wiec wyciagnieto wieksze dzia > la aby przykryc sprawe niemieckich pieniedzy. Jakoś nie chce mi się śmiać. Tym bardziej ,że wiem jak zakończyli żywot Olof Palme i Aldo Moro. Odpowiedz Link Zgłoś