Dodaj do ulubionych

Temat Ukrainy

29.04.14, 15:57
przestal byc nosny i w sondazach spadalo,wiec ratujemy sie Kasia!
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Kasia-Tusk-w-ciazy-Donald-Tusk-zona-byla-zaskoczona,wid,16571431,wiadomosc.html?ticaid=112a2f
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Temat Kasi 29.04.14, 20:14
      Myślę, że owa Kasia, jak piszesz (zresztą bez zbędnego spoufalania się), wykazuje się nie tylko postawą obywatelską (demografia), ale też chrześcijańską (szacunek dla życia poczętego)! Warto byłoby zatem, abyś docenił jej zachowanie, a nie zarzucał jej chęć konkurowania z Ukrainą! ;-))
      • rzeszowski15 Re: Temat Kasi 30.04.14, 13:22
        Kasia zainteresowal sie tylko Pudelek i paprykarz,wiec wyciagnieto wieksze dziala aby przykryc sprawe niemieckich pieniedzy.
        wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Polski-raper-grozi-ze-zabije-Donalda-Tuska-i-Bronislawa-Komorowskiego,wid,16573323,wiadomosc.html
        • kulinarny.robert Re: Temat Kasi 30.04.14, 14:56
          nie tylko pudelek - takze ty smieszny mały zawistny wiesniaku - dziwi cie to chamie małorolny ze kobieta w tym wieku ,córka premiera mojego kraju jest w obrębie zainteresowania takich jak ty mołorolnych wiesniaków ? Cham zawsze interesował sie co dzieje sie w zamku u Panów i swietnie sie wpasowywujesz w rolę podglądacza debila który jak zobaczy mydło chce go zjesc zamiast sie umyć
          • rzeszowski15 Re: Temat Kasi 30.04.14, 15:53
            Jak Kasia,corka plemiera,ma takich wielbicieli jak kloaczny robert,to czas ja wyekspediowac PO za ten dom wariatow.
            • kulinarny.robert Re: Temat Kasi 30.04.14, 15:56
              kto co powiedział ze jestem jej wielbicielem opłotkowy kawalerze z ameryki :-) heheh obama ? w telewiżyn ?
            • wislocki12 Re: Temat Kasi 30.04.14, 20:37
              Mnie to bardziej wygląda na kloacznego rzeszowskiego! ;-((
              PS. Nie mógłbyś zmienić nicka?
        • mr.paprykarz Re: Temat Kasi 30.04.14, 16:26
          ,wiec wyciagnieto wieksze dzia
          > la aby przykryc sprawe niemieckich pieniedzy.

Jakoś nie chce mi się śmiać. Tym bardziej ,że wiem jak zakończyli żywot Olof Palme i Aldo Moro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka