Dodaj do ulubionych

Rodzice sześciolatków z 2009r - dajecie do szkoły?

08.04.15, 14:18
Rodzice sześciolatków z 2009 roku, czy dajecie swoje sześciolatki do szkoły? Ja daję mojego synka który jest z listopada, ale ciekawa jestem jak inni? U nas w przedszkolu większość dzieci idzie do szkoły. A ci co odroczenie dostali jeszcze się mimo to zastanawiają. Napiszcie jak wygląda sytuacja u was.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Nie dajemy! ;-)) 08.04.15, 22:21
      "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród!
      Nie damy pogrześć mowy.
      Polski my naród, polski lud,
      Królewski szczep Piastowy.

Nie damy, by nas gnębił wróg!
      Tak nam dopomóż Bóg!
      Tak nam dopomóż Bóg!" ;-))
    • wislocki12 Nie rozwinęły się, niestety... 08.04.15, 23:49
      Nie dajemy! Nasze jeszcze nie rozwinęły się, niestety! :-((
    • zgorzelecka Re: Rodzice sześciolatków z 2009r - dajecie do sz 15.04.15, 11:47
      U nas wszystkie dzieciaki z osiedla sześciolatki ida do szkoly. Dlatego ciesze sie, ze mojego nie odracza?am, bo by sam biedny zostal. Mysle, ze dadza sobie rade? tym bardziej ze w naszej szkole bedzie podzial klas wg daty urodzenia, wiec nie bedzie miedzy dziecmi w klasie duzej roznicy wieku. Gorzej maja dzieci w szkolach gdzie jest tylko jedna pierwsza klasa.
    • zgorzelecka Re: Rodzice sześciolatków z 2009r - dajecie do sz 16.04.15, 10:05
      nie no takie było wielkie halo jeśli chodzi o sześciolatków, a w Rzeszowie nikt się nie interesuje tematem? Nie ma na forum rodziców sześciolatków?
    • wislocki12 Wszystko na nie... 19.04.15, 23:34
      Nie dajemy, nie szczepimy i... nie głosujemy na Komorowskiego! ;-))
    • zgorzelecka Re: Rodzice sześciolatków z 2009r - dajecie do sz 23.04.15, 12:59
      Wygląda na to, że w Rzeszowie nie ma zainteresowanych rodziców sześciolatków.... eehhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka