Dodaj do ulubionych

Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za k...

IP: 62.93.41.* 30.09.04, 21:36
"Dlaczego prezes Zelmera nie zwrócił pieniędzy? Stanisław Micał, dyrektor
finansowy Zelmeru, przyznał..." Ale odmiana, zdaje się że przez ten sam
przypadek ;-)) Jak zwykle ubaw po pachy! Czy jest ktoś w redakcji GW kto umie
pisać po polsku????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:35
      jak zwykle - chłop o chlebie, baba o niebie....
    • Gość: Guciek Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: *.autocom.pl 01.10.04, 00:27
      mysle ze nie o ta wiadomosc chodzilo w artykule gazety "lik". Nie dziwie sie
      teraz danym ze prawie 2/3 spoleczenstwa nie rozumie tego co czyta.
      • Gość: lik Nie pouczaj mnie... IP: 62.93.41.* 01.10.04, 20:36
        Guciek - bardzo dobrze rozumiem co czytam, a czytąjac lubię by teksty były
        pisane polszczyzną, a ten cytat jest nie dla treści, tylko dla pokazania
        dziwnej formy języka polskiego, którym pani Dorota Wilk operuje od
        urodzenia...
    • Gość: pajac Re: złodziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 07:48
      Takim to zawsze mało!
    • Gość: cebenko Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: 217.99.131.* 01.10.04, 08:45
      chętnie zostanę prezesem Zelmeru przysięgam że za połowę wynagrodzenia jestem w
      stanie prezesowac tam dzien i noc oprocz sobot i niedziel ktore chce miec dla
      rodziny a drugą polowe wynagrodzenia prosze przekazac na utworzenie etatów dla
      bezrobotnych sprzataczek robotników lub mlodych stazystow
      a mieszkanie bede wynajmowal sobie za wlasne pieniadze
      mam wyzsze wyksztalecenie humanistyczne studia podyplomowe z public relationes
      i grafiki komputerowej oraz wiele szkolen m.in. z ustawy o zamowieniach
      publicznych wiec co panie ministrze skarbu jesli szuka pan oszczednosci jestem
      gotowy i zwarty i czekam mgr stachu
    • Gość: korektor Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: 195.128.29.* 01.10.04, 09:04
      A jak jest w gazecie w wydaniu papierowym? Czy ktoś już ją czytał? Być może do
      Internetu trafiła wersja jeszcze przed korektą, a do "papierówki" już po
      korekcie. Niestety, dziennikarz nie zawsze jest purystą językowym. Fakt, takie
      błędy nie powinny były się pojawić (GW musi bardziej zadbać o to, co trafia na
      jej stronę www), ale - z drugiej strony - nie wpływają one na wymowę artykułu.
      Szkoda tylko, że nie ma tam wypowiedzi prezesa (chyba że ją przeoczyłem).
      Korektor
      • Gość: lik Nie jestem polonistą, ale w... mnie niechlujstwo! IP: 62.93.41.* 01.10.04, 20:52
        Jestem pewien że na papierze wydrukowali tak samo. W styczniu gdy prezydent
        Ferenc wypowiadał się, że niedługo ukaże się encyklopedia rzeszowa - słowo
        ukaże napisali przez "rz". Rozumiem z kontekstu, że słowo "ukaże" pochodziło
        od "ukazać się". Po przeczytaniu wydania gazetowego - było również napisane z
        błędem - wysłałem komentarz na forum i wiesz co się stało potem?? Forum
        wyczyszczono a artykuł poprawiono.
    • Gość: ziuta Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: *.zelmer.pl / 195.205.38.* 01.10.04, 09:45
      kobieto!!!! Nie masz o czym pisać??? Przecież wiadomo, że jak kogoś delegują na
      dane stanowisko, a zwłaszcza prezesa, poza jego miejsce stałego zamieszkania,
      to płacą też za mieszkanie!!! To jest powszechna praktyka w dobrych firmach!!!
      Świadczy to tylko dobrze o Zelmerze, że jest dobrą firmą!!! Przecież w jakiej
      formie pracownik dostaje kase na mieszkanie nie ma znaczenia, czy bezpośrednio
      czy pośrednio??? A ten wasz donosiciel to chyba mocno nie lubi tego prezesa
      Libolda, co??? Może on też by chciał dofinansowanie do mieszkania??? Ale
      napewno już dostał od was i może spokojnie zapłacić rachunki. Ludzie czego sie
      czepiacie innych a zwłaszcza na wysokich stanowiskach??? Kłuje w oczy sukces???
      Weźcie sie do nauki i ciężkiej pracy to też możecie osiagnąć to co was tak boli
      u innych!!!!!!!!!
      Niech sie pani zainteresuje poważnymi sprawami wagi państwowej a nie taklimi
      pierdułami, chyba, że jest to szczyt możliwości redaktorów GW???
      • Gość: pajac Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:01
        Ziuta, proponuje kubek zimnej wody - twoja wypowiedz jest bardzo emocjonalna
        (ilość ? i ! porażająca).
        Po pierwsze w dobrych firmach znaczy z reguły zagranicznych praktyka
        wynajmowania mieszkania w takich przypadkach jest codzienna, ale jest to
        wpisane w kontrakcie. Zelmer jak wiadomo należy do Rzeczpospolitej Polskiej,
        więc skoro jej przestawiciel - Ministerstwo Skarbu stwierdza, że za mieszkanie
        firma nie płaci to nie i KONIEC. Przemyśl to, a nie wymyślaj ludzi od nieuków
        bo jak na razie to ty się wykazałaś całkowitym brakiem kompetencji i dobrej
        analizy doniesień prasowych.
    • Gość: rer Jarlan i Instal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:58
      Moze pani redaktor zapozna sie z sytuacja w Instalu i Jarlanie a potem porowna
      z tym co w Zelmerze i przestanie zalowac paru zlotych na wynajem mieszkania dla
      faceta co potrafi sprawnie zarzadzac firma... Wstyd
    • Gość: gosc Pani Krasowska... IP: *.idea.pl 02.10.04, 13:33
      moze niech pani Krasowska wyjasni teraz dlaczego tolerowala to przez dwa lata.
      dziwne...
      dziwwne ze ta pani funkcjonuje tyle lat niezaleznie od tego jaka wladza panuje
      • Gość: bolek Re: Pani Krasowska... IP: 82.177.97.* 03.10.04, 20:06
        Znów ćwierkają WRÓBELKI-oby to było ich ostatnie trele.
    • Gość: jadzia Re: Szef Zelmeru zwlekał ze zwrotem pieniędzy, za IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 15:16
      krasowska kablowala na sieczkosia, oborska i kumpli z AWSu. w nagrode dostala
      od SLD rade nadzorcza w zelmerze. teraz SLD zwalcza libolda. kompletna
      paranoja. za co krasowska przez 2 lata brala pieniadze w radzie nadzorczej
      reprezentujac skarb panstwa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka