Dodaj do ulubionych

Radni skontrolują hipermarkety

IP: *.dab.tke.pl 30.12.04, 18:41
piekło junior za kierownicą i pieklo senior z notesem do zapisywania wyników
objadą areały powierzchni handlowej i stwierdzą że zakręty w lewo mają za
mały promień. Do paki wezmą ABW. I to Rzeszów właśnie !!!!!!!!! IDIOTÓW nie
SIEJĄ ich SIĘ WYBIERA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mrucky Bardzo dobrze ! IP: *.forward.pl / 213.77.14.* 30.12.04, 19:03
      Podkulski robi ze wszystkich idiotów i teraz po znajomości chce zrobić z tych
      pseudo magazynów hipermarkety ! Zero dojazdu, zero miejsc parkingowych. Albo
      niech to będą magazyny albo wyburzyć to !
      • Gość: gawełek Re: Bardzo dobrze ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:32
        Jeśli ktoś świadomie łamie prawo, powinien mieć też swiadomośc ze poniesie
        konsekwencje takich czynów. Ale czy w Polsce ktoś za coś odpowiedział. Mamy
        przykłady afer gospodarczych w Polsce na niespotykana skalę i co i nic. Karane
        są tylko płotki,lub ci, którzy z biedy lub łakomstwa zjedzą batonik w
        Hipermarkecie.
        • Gość: zed Re: Bardzo dobrze ! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 30.12.04, 22:40
          ...a teraz "szanowni" radni dostaną w łapkę i wszystko pozostanie po staremu,
          chyba biedacy trzynastek nie dostali i szukają rekompensaty...
        • Gość: zniesmaczony PIEKŁO, POWIEDZ JAK ZAROBIŁEŚ NA MERCEDESA ML IP: *.man.rsk.pl 02.01.05, 01:59
          Radny Piekło jeździ nowiutkim srebrnym Mercedesem ML. Ten koleś śmieje się
          ludziom w oczy robiąc swoje machloje. To stary kombinator, poznałem się na nim
          jak startował kiedyś w wyborach z partii Wałęsy CHDRP
        • Gość: Marianek Powołać Rzeszowską Komisję Sledzczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:19
          Jesli jest dużo nieprawidłowości w to powinna powstać regionalna komisja
          śledcza, która mogła by sprawdzić sygnały jakie zgłaszane śa o
          nieprawidłowościach w przestrzeganiu prawa w urzedach.
          Moze warto sprawdzić jak przebiegały prywatyzacje w regionie, mamy przykład
          Polmosu z Łancuta, ale sa i inne zakłady do analizy.
      • Gość: Janusz Re: Bardzo dobrze ! IP: 82.177.97.* 02.01.05, 01:04
        To przyjdż na piechotę. Ja mieszkam obok i mi to nie przeszkadza.
    • Gość: nie bo Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 22:42
      Chciałoby sie powiedzieć oto Rzeszów własnie.Pełen nienawiści jeden do
      drugiego....szkoda mowić.Typowa prowincja.Szkoda że tu mieszkam.Wstyd za takich
      Radnych.A czy to czasami nie jest konkurencja dla Pana Piekły którmu te jego
      gwoździe nie idą.A czy to nie jest zemsta na przedsiębiorcy Podkulskim że np
      Pan Kultys jako architekt właśnie dla niego nie projektował tylko zlecił
      projekty innym architektom lepszym od niego.Tak by można mnozyc rózne
      przypuszczenia ,hipotezy.Myślę że tak może być.Nie znam ani jednego Pana ani
      drugiego a te informacje były w lokalnej prasie.I jeszcze jedno a może Pan
      Kutys jako architekt chce aby ktos zlecił mu np przeprojektowanie tych
      obiektów.Tylko kto?Rzeczywiście jest to idiotyzm.jak to nazwał gość portalu
      Psiamisko.
    • Gość: mieszkaniec Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:17
      Żadko się zgadzam z tymi bałwanami z rady miasta ale jeżeli to prawda to
      powinni obalić Podkulskiego. Już jakiś czas temu pisałem nie podoba mi się to
      że Podkulski wszędzie buduje, a jakaś pożądna firma chce wybudować sklep to nie
      ma zgody. A sprawdzić go niech wie że to nie jego miasto i jakieś prawo
      obowiązuje. A co do "prowincji" to naprawde wole mieszkać w takim mieście niź w
      Krakowie lub Warszawie gdzie jeszcze większe przekręty robią i nikt nie
      protestuje w ime rozwoju miasta !!! Pozdrawiam
      • Gość: nie bo Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 08:26
        Ciekawe dlaczego inni lokalni nie budują.Poprostu nie mogą sie dogadać.To taka
        nasza wada.Na zasadzie aby tobie nie było lepiej niż mnie.Przez Twoją wypowiedz
        przebija sie lekka nuta zazdrości innym.To też nasza zaściankowa wada
        szczególnie mieszkańców podkarpacia.Chyba że tęsknisz za jakąś wydumaną
        aferą.Życze trochę szerszego spojrzenia w 2005 roku.
    • Gość: mieszkaniec Brawo radni! - nareszcie coś robicie IP: 213.76.135.* 31.12.04, 09:29
      Taka kontrola powinna być juz dawno przeprowadzona, dziwię się tylko, ze
      wnioskodawcą jest tak skompromitowany radny jak Piekło. Może wreszcie przekręty
      ujrzą światło dzienne a Pan Ferenc przestanie sie uwazać za władcę naszego
      miasta.
      • Gość: nie bo Re: Brawo radni! - nareszcie coś robicie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.12.04, 11:45
        Widać że masz inna wadę zazdrościsz nawet tego że nie jesteć u władzy.To takie
        typowe..A jak widzisz rozwój naszego reginu ,miasta?
    • Gość: Wuj Dobra Rada Jak Piekło z Kultysem sieza coś wezmą..... to już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 12:49
      się można śmiać.. :)
    • Gość: riki Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: *.rzeszow.mm.pl 01.01.05, 10:17
      radni niech sie zajmuja ogolem spraw a hiprmarkety w rzeszowie powinno budowac
      sie jak najwiecej jak najszybciej to jest opina 80%mieszkancow rzeszowa na co
      wskazuja wszystkie sondaze w tym temacie prezydent powinien wydawac zezwolenia
      bez opini glupich radnych
    • macpherson Czy aby na pewno? 01.01.05, 12:26
      Nie znam się na tym za dobrze - ale mam kilka wątpliwości:
      1) Czy radni mają uprawnienia - kompetencję do dokonywania takich kontroli -
      czego mogą dokonać? Sprawdzą parę papierów, w których na pewno wszystko się
      zgadza, a Podkulski i tak nie ma obowiązku przedstawiania im czegokolwiek czy
      tłumaczenia się im.
      2) Jeżeli znajdą jakieś uchybienia, to czy dysponują jakąkolwiek sankcją
      prawną?

Obawiam się, że to wszystko jest mocno podlane demagogią.
    • Gość: Janusz Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: 82.177.97.* 02.01.05, 01:01
      Zaścianek
    • Gość: Dzika Orchidea Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 05.01.05, 20:48
      Taaak, pan magister Pieklo wpadl na kolejny pomysl. Dziwne, bo swiadczyc by to
      mialo, ze pan radny mysli, a nie jest to prawda. jak sie bylo juz w PO, PSL a
      teraz niby nigdzie sie nie jest ale zabiega sie o wzgledy panienki LPR, to
      chyba ma sie takie pomysly. Nie oceniam, bo sa od tego lekarze psychiatrzy.
      Panie Rysiuniu, jesli bedzie pan mial jeszcze jakiegos pomysla, to niech pan
      uprzedzi. Przyjde wtedy na sesje, zeby to zobaczyc na wlasne oczy. Bede miala
      rozrywke za darmo, bo do teatru musze kupic bilecik a nie zarabiam tak wiele.
      Pana pomysl chyba sie spodobal wywalonej w hanbie Dzierzak, ktora dla zartu
      byla przewodniczaca oraz temu piekarzowi Ramskiemu, ktory podobno ma jakies
      ciche interesiki zwiazane z tymi pracami budowlanymi w Rzeszowie. Jestescie
      siebie warci. Jesli tak kazdego podejrzewacie o niecne czyny, to jacy sami
      jestescie??? Jesli w kazdym widzicie zlodzieja, to kim jestescie??? Nie
      odpowiadajcie. Ja wiem.
    • iniemamocna1 Re: Radni skontrolują hipermarkety 06.01.05, 12:37
      ci radni to banda idiotow ktorym gorzala mozg wyjadla, jaki kraj taka elita
      rzadzaca
      • Gość: tony Re: Radni skontrolują hipermarkety IP: 82.177.97.* 11.01.05, 20:48
        panowie z prawicy jak nie aborcja 10 lat to hipermarkety co za moc w waszych
        łebkach dżemie a panu szlachcie to już podziękowaliśmy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka