Dodaj do ulubionych

Piłka Nożna. Sparingi

IP: *.client.comcast.net 11.02.05, 02:53
STALO TY MA POKAZ WSZYSTKIM JAK SIE W PILKE GRA
TE RESOVIAK Z BAJSEMENTU POKAZ SIE Z SZALIKIEM NA GOLOCIE 21 MAJA TO CI NOS
PRZETRACE ALE PEWNIE NIE BEDZIESZ MIAL NA BILET BUACHCHHC
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek_23 Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: 82.177.97.* 11.02.05, 11:13
      Oliwa też się chciał wczoraj na meczu bić i co z tego...
      • Gość: Resoviak z Chicago Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.client.comcast.net 11.02.05, 17:11
        Nie boj ,nie boj,bede na walce Goloty.Przyjde razem z Karasiem!
        • Gość: Ryneczek śmigiel starym błaznem IP: *.osk.enformatic.pl 11.02.05, 20:46
          śimgiel stary frajerze pół Rzeszowa z ciebie smieje a drugie pół ma ochote cie
          spotkać.
          • Gość: SMIGIEL Re: śmigiel starym błaznem IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 03:50
            FUCK YOU ASSHOLE!
        • Gość: SMIGIEL Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 03:49
          WHO IS KARAS MOTHERFUCKER?
          • Gość: kibic Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 18:47
            i dziki tez bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: SMIGIEL Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.client.comcast.net 13.02.05, 00:01
              FUCK HIM TOO
      • Gość: tesko sresko napinka w sezonie ogórkowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:47
        oho ! wpadłem na moment łyknąć kapkę wolności ,bo jak widzę dresy z
        Wyspiańskiego na swojej książce mnie zablokowały hehe ciekawe tylko
        dlaczego ? :-)

Czyżby parę słów prawdy z anonimowego zródła czymś różniło się od prawdy po
        prostu ?

heeh drech jest drech ,czy z tej czy z tamtej strony rzeki...jedno niedorobione
        ścierwo ,którego miejsce w łańcuchu pokarmowym sytuuje się tuż
        poniżej ...dzielnych chłopców z prewencji :-)
        ( i wszyscy nawet fajnie się gonią dopóki mama w domu się nie dowie albo nie
        przyjdzie jej kolegium zapłacić :-) )

Czy już wystarczająco się napiąłem ,by zyskać miano megaKOZAKA ?

Pozdrowienia dla armatki wodnej spod parku maszyn :P
        • Gość: PAN SMIGIEL SRAL CIE PIES TESKO SRESKO IP: *.client.comcast.net 14.02.05, 03:18
          I CALA SOVIA I TY JESTES KOZAK? CHYBA U SIEBIE W ZAGRODZIE CHLEWNEJ JAK
          PRZDUPCZYSZ PARE MACIOR buaaahhah
          • Gość: tesko sresko smigiel na dachu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:57
            smigiel ?

ten słynny smigiel od azbestów ???

Tyyy ,mógłbyś mi przesłać swój autograf ? najlepiej ze zdjęciem !!!

p.s.
            Ciekawe czy po dachach swojego districtu nadal napierasz w dresach rodzimej
            produkcji jako przywiązany do barw ?

p.s.2
            eeej stary heeh... za ten Lwów Ukraińce z sąsiedztwa ostro pakują ci w
            odbytnicę ,nie ?

• Gość: perla Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.client.comcast.net 12.02.05, 18:51
      smigiel ty alfonsie via kazia polak...................
      • Gość: SMIGIEL PERLA TO CIEBIE POLAK W DUPE LADOWAL IP: *.client.comcast.net 13.02.05, 00:00
        MASZ KROTKA PAMIEC PEDALE
    • Gość: PAN SMIGIEL A TAK WOGOLE TO JESTESCIE ZGRAJA ANONIMOWYCH PEDAL IP: *.client.comcast.net 13.02.05, 00:03
      A TAK WOGOLE TO JESTESCIE ZGRAJA ANONIMOWYCH PEDALOW DLA PANA SMIGLA. MNIE ZNA
      CALY RZESZOW, LWOW I CHICAGO. MAM UKLADY W 3 PANSTWACH. A CO WY JESTESCIE?
      JAKIES WIESNIAKI SPOD RZESZOWA. CZAPKI Z GLOW CHAMY JAK MNIE ZOBACZYCIE.
      • Gość: perla Re: A TAK WOGOLE TO JESTESCIE ZGRAJA ANONIMOWYCH IP: *.client.comcast.net 13.02.05, 09:07
        ohooooooo alfonssssssssssssss sie buzyyyyyyyyyyyy morda kajdaniazu szacunek a
        nie czapki..........lysy hujuuuuuuuuuu aha damskie sie dla ciebie
        licza....je..y kikidajlo ..
    • Gość: Ojciec śmigiel błaznem jesteś napisz jeszcze cos :) IP: *.osk.enformatic.pl 13.02.05, 10:35
      co za kretyn :) "układy mam w trzech państwach" hhaha. Pokory troche błaźnie.
      Takie pierdoły to mozesz swoim. Stary jesteś taki a zachowujesz sie idioto
      jakbyś miał 14 lat.
    • Gość: PAN SMIGIEL PERLA POLOZ SIE PEDALE NAWET NIE WIESZ CO IP: *.client.comcast.net 13.02.05, 17:35
      PISZESZ NABUZOWANY CW..U, JAK TAM KAZIO POLAK DALEJ MU LODA ROBISZ? HAHAHA
      • Gość: tesko sresko perla w nocniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 00:52
        oj ojciec dałeś po garach ...przeciez ty mule nie mozesz miec wiecej niz ten
        debil smigiel ,czyli ...14 lat ...spoko mogę się mylić ...w każdym razie twoje
        osiągi umysłowe na tyle wskazują ,czemu dałeś wyraz w ostatnim wpisie swego
        błazeńskiego autorstwa ...ale koń!
        • Gość: ciekafski Re: perla w nocniku IP: *.ri.ri.cox.net 14.02.05, 05:16
          kto to jest smigiel? moze ktos napisze krotka historie tego gosciowy
          bo cos o nim glosno ostatnio. a bedac i w rzeszowie i chicago i we lwowie nigdy
          o tym panu nie slyszalem
          • Gość: Marek to taki parch co okrada znajomych IP: *.osk.enformatic.pl 14.02.05, 09:38
            stary pryk, któremu wóda wyżarła rozum, siedzi za wielką wodą i cwaniakuje.
            Jego hobby to okradanie znajomych. Ma urojoną wyobraźnie i żyje w swoim
            dziecięcym świecie. aaa i jeszcze jedno ma układy w TRZECH KRAJACH HAHAHAAA ....
    • Gość: Ktoś Re: Piłka Nożna. Sparingi IP: *.mofnet.gov.pl 15.02.05, 11:29
      Ale macie ubaw ktoś sie pod niego podszywa i pisze różne dyrdymały a reszta sie
      podnieca przecież widać że to jest prowokacja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka