Gość: KAJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:58 INTERESUJA MNIE ZAJECIA AEROBIK, JOGA ITP. CZY KTOS MOGLBY MI COS POLECIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kornelia Re: CLUBY FITNES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.05, 15:13 Polecam klub Orbital mieszczący się w hali na Podpromiu.Jest tam duży wybór zajęć aerobiku typu BPU, STEP, TBC, CALLANETICS, BODY BALANCE, AEROBOXING,CYCLING,Joga i inne.Oprócz tego jest tam dobrze wyposażona siłownia i sauna,ceny też umiarkowane.Jeśli dysponujesz dużą ilością gotówki to możesz wybrać się do Folwark Club na ulicy Paderewskiego- mają najnowocześniejsze urządzenia na podkarpaciu, duży wybór zajęć fitness, masaże ,sauna,solarium,restauracja.Wszystko na najwyższym poziomie,ale ceny mnie powaliły i dlatego chodzę do Orbitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAJA Re: CLUBY FITNES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 18:53 DZIENKI A JAKIE CENY SA? TE TANSZE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: CLUBY FITNES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:22 Kaju, wejdż sobie na stronę www.orbital-fitness.pl i tam jest wszystko o klubie i jest cennik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fit Re: CLUBY FITNES IP: *.dami / 213.76.164.* 05.03.05, 18:56 A moze ktos wie czy jest cos fitnessowego na Podwisloczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelia Re: CLUBY FITNES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.05, 10:24 Jeśli chodzi o twoje pytanie to napisałam,że Orbital jest w hali na Podpromiu a to jest przecież bardzo blisko Podwisłocza -wystarczy przejść przez most. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fit Re: CLUBY FITNES IP: *.dami / 213.76.164.* 06.03.05, 13:38 Wiem gdzie jest hala na Podpromiu, a Powislocze jest dosc rozlegle - z buta to mam jakies 20-30 minut no i troche nie po drodze mi to, sprawdze najpierw blizsza okolice. Odpowiedz Link Zgłoś