emilia57 Re: I LO ranking nauczycieli 11.07.06, 00:48 A jako człowiek to sympatyczna jest chociaż? A możliwe jest, że nie będzie mnie uczyć niemieckiego chociaż będzie moim wychowawcą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 09:16 Chyba możliwe, ponieważ języki są rozdzielone stopniami zaawansowania. I od każdego stopnia inny nauczyciel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilia57 Re: I LO ranking nauczycieli 11.07.06, 12:57 AAA to dobrze mogę jescze do września zaczekać najwyżej pózniej ucieknę:P:D:D A miałeś/miałaś z nią lekcję? No uchyl rąbka tajemnicy? A tak to w ogóle sympatyczna jest czy gorzej już trafić nie mogłam?:P Ale ona nic nie tłumaczy na lekcjach? A uczy raczej słabsze grupy czy lepsze? Bo coś czuje, że może okazać się błędny wybór z tym językowym:/ jak ten niemiecki ma tak wyglądać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 11.07.06, 13:58 mała szansa że ktoś inny będzie Cię uczył chyba że będziesz miała np.5 godzin tygodniowo to wtedy może uczyć dwóch nauczycieli (3+2) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buvez Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:10 Sympatyczna to ona na pewno nie jest - nawet jak się uśmiecha... No a czy gorzej mogłas trafić? Oczywiście,że mogłaś. Chociaż..nie, raczej nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilo Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:42 Miałam okazje z nią mieć lekcje. Wydaje mi się, że mogą być szanse na to, ze nie edziesz z nią mieć lekcji. Jak wiadomo na językowym jest chyba z 4 lub 5 godzin niemieckiego, więc jakby was podzielili na grupy to nie sądze, żeby wzięła obydwie. A całościa języka napewno nie będzie. Jako człowieka nie umiem jej ocenić, poniważ jak już wyzej jest napisane, bardziej interesowały ją inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuropatwa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 10.30.193.* 12.07.06, 14:02 Ehh, łezka się w oku kręci. Czy ktoś pisał już o prof. J. Fudżaku? Chyba żaden inny nauczyciel nie potrafił się tak przyjmować sprawami swoich uczniów. Zawsze można było z nim porozmawiać o wszystkim, absolutnie. A do tego świetny anglista. Szkoda, że jego ziemski czas skończył się tak szybko... Najcieplej wspominam prof. T. Ochenduszko - wykład z historii w jego wykonaniu to coś wspaniałego. Bywało i tak, że zamiast na znienawidzoną chemię szłam do zaprzyjaźnionej klasy na jeszcze jedną godzinkę z Tadzikiem. Warto było. Szkodza, że nie wszyscy go doceniają - bywało, że uczniowie robili mu brzydkie dowcipy... Poza tym prof. K. Rysz. Miałam z nim matematykę tylko przez rok, ale do dziś miło to wspominam. Lubiłam go za taką radość życia i energię. On nie wchodził do klasy, tylko wbiegał, rysował jednocześnie na wszystkich tablicach, a jak mu brakło miejsca to nawet na szybach w gablotce :)Traktował nas ulgowo, bo wiadomo, humaniści. Najgorzej w mojej pamięci zapisał się J. Peszek.Każda lekcja to był istny koszmar. Nie cierpiał mnie z jakiegoś powodu, więc byłam ulubionym celem jego ataków. W dodatku bełkotał i dopiero po paru lekcjach się przyzwyczaiłam i zaczęłam rozumieć o czym on mówi. Niewiele lepiej było na chemii z prof. Jedliczką. Wredna kobieta i kiepska nauczycielka. Choć moja mama wspomina, że za jej czasów to było świetna osoba i większość uczniów ją lubiło. Cóż, ludzie się zmieniają. Wciąż nie wiem co myśleć o prof. Nizioł. Nie podobały mi się jej lekcje, często próbowała narzucać swoje poglądy. Ale maturę zdałam na 5, więc chyba jednak mogę jej coś zawdzięczać. Miło było powspominać, pewnie jeszcze tu kiedyś zajrzę. ps. a pamiętacie jakieś charakterystyczne odzywki nauczycieli? Ja pamiętam Peszkowe "No i co? Zatkało kakao?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:46 a propo panie Dębskiej jeszcze:moze prywatnie spoko babka - ale mysmy sie nie lubiły za bardzo - nie nauczyła mnie wiele - no i trzeba było latac dla niej po bułki i inne pierdoły...wiece sie nauczyłam u Cierpiała. Geografia była przez pierwsza 2 lata z Kozubal - to była dopiero babka hehe a jej hasełka...zrobilismy nawet dzienniczek haseł.Potem Ruszała - no comment_wkuwanie jakis statystyk - typu ilosc ciągnikówna metr kwadratowy... Matematyka z Grzywacz - symaptyczna babka - ale nie umiała przekazac dobrze wiedzy. Angielski - Micał - porazka - wkuwanie czytanek na pamiec. Polski Putyło - super babka z klasa - uwielbiałam J.polski. Historia Jakubowski - ok - gdyby nie te irytujace lektórki hehe. Chemia - Mackiewicz (macka)bała sie własnego cienia - ale raczej nieszkodliwa Biologia Lenarczyk spoko babka - nie było stresu zbytniego troche trzeba było sie pouczyc. Mierzwinska - fizyka hehe jak to juz inni pisali - na fizyce było o wszystkim tylko nie o fizyce... ogólnie było bardzo o.k wspoimnam szkołe z łezka w oku - dobra czasy... super klimat, ludzie i w ogle az czasem chciało by sie wrócic... Odpowiedz Link Zgłoś
emilia57 Re: I LO ranking nauczycieli 12.07.06, 20:24 Aha czyli już wszytsko wiadomo:/ mogę zacząć rozmyślać za co ta kara:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ironia losu Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.spektrum.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:50 Aktualnie jestem uczennicą 1 Lo i mam to szczęście,że polskiego uczy mnie profesor Nizioł.Polowa mojej klasy się jej boi,a połowa ucieka wytrwale z polskiego,ale to już raczej nie przechodzi,bo na następnej leksji masz pytanie gwarantowane.Lekcja z Pania Nizioł wygląda nastepujaco,otóż kobieta ta na początku lekcji typuje osobe,która ma przez całe 45 minut nawijać o fraszce Kochanowskiego,prawie przez cały rok interpretowalismy wiersze,a nie starczylo już czasu na lektury obowiązkowe np.Świętoszek.Jednak pani Nizioł obmyśliła sobie plan,że przerobimy tą lekturę w czerwcu po konferencji kiedy do szkoły już nikt nie chodzi.Nie wiem dlaczego,ale na samą myśl o lekcji polskiego jest mi niedobrze. Może ktoś ma lekcje języka polskiego z panią Nizioł i chętnie wyraziłby swoje zdanie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:54 hmmm mnie Nizioł nie uczyła tylkol Putyło wiec nie wiem jak to jest - nawet zastepstwa z nia nie mialam, ale uczyla moja soitre i slyszalam o roznych akcjach - jest jaka jest ale sie na koncu okazala spoko babka i dobrze do matury przygotowała(starej) no musisz jakos przezyc - ale to tylko 3 lata a nie 4!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania25chicago Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.chcgilgm.covad.net 25.11.06, 20:43 pani niziol to najpoczciwsza nauczycielka...swietnie uczy...przy maturze nikomu krzywdy nie zrobi...mi pomogla wyjsc na ludzi...chyle czola pani Basi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kra Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:54 Jakoś tego nie zauważyłam chodząc do I-go. Podczas matury ustnej na moich oczach uwaliła dziewczynę. A w ciągu 4 lat nauki klasę powtarzało aż 18 uczniów (tylko przez polski): 8 po drugiej, 8 po trzeciej i 2 na maturze. W pierwszej na szczęście polskiego uczył nas ktoś inny. Ale nerwów najedliśmy się sporo. Do dziś jak słyszę nazwisko Nizioł, to przechodzą mnie ciarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 16.07.06, 20:13 Niziołowej faktycznie można się bać:) Ale spoko, wystarczy raz u niej dobrze odpowiedzieć i ma sie spokój. Jak widzi, że ktoś sie miga, nie czyta lektur, przy odpowiedziach sie zacina i widać że czegos nie wie, to bedzie tego kogos gnębiła przez cały semestr. Ale do matury (przynajmniej starej, nie wiem jak jest teraz) umiała przygotować:) Na początku też uważałem ją za karę za grzechy, ale po skończeniu nauki jakoś milej sie o niej wspomina:) Chodzą słuchy, że jeszcze tylko przez rok bedzie uczyć, więc sie nie łamcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuropatwa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 10.30.193.* 18.07.06, 12:45 Heh, ja miałam z Nizioł polski przez całe liceum. Ponieważ się jej nie bałam, to te lekcje nie były takim koszmarem, jak dla bardziej strachliwych. Nizioł wyczuwa strach, jak dzikie zwierzęta w czasie polowania - ;) hehe - i jeśli uzna, że się jej boisz, to staniesz się zwierzyną łowną. Ale wystarczy tylko zgłosić się ze 2 razy i czytać lektury. Wtedy problem znika. W sumie i tak lepiej trafić na nią, niż na Kisiela. Ja z nim zajęć nie miałam, ale od znajomych słyszałam, że jest kiepski. Więc lepiej się trochę pomęczyć z panią N. i potem zdać maturę, niż mieć luz z dyrektorem, a potem problemy na egzaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:52 Dyr. Kisiel odchodzi w tym roku. Albo oszedł w tym roku :p:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuropatwa Re: I LO ranking nauczycieli IP: 10.30.193.* 19.07.06, 12:07 Kisiel odchodzi???? Nie mogę w to uwierzyć! Przecież ten człowiek był nie do ruszenia przez tyle lat. Ciekawe, czy to zwykła emerytura, czy też ktoś go "poprosił"? Wiecie coś o tym? A kto będzie teraz rządził (oprócz Pani Władzi - rzecz jasna)? Czyżby pani Jakubowska, zwana przez uczniów Ślepą? A propos pani Władzi, czy ona jeszcze jest? Ta kobieta to legedna szkoły. Niewtajemniczonym wyjaśniam - to pani sprzątająca, ale z ambicjami i charakterem! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 19.07.06, 12:43 Duzo się mówi o przejściu nauczycieli na emerturę - kto z I LO odchodzi? Uczy polskiego B. Ochenduszko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 19.07.06, 16:31 Pani Władzia już chyba od dwóch lat nie pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:01 Ochenduszko historii uczy, o polskim nic mi nie wiadomo. A rządy przejmuje Jakubowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 20.07.06, 16:59 Zgadza się, prof T.Ochenduszko uczy historii i WOSu a B.Ochenduszko uczyła przez rok j.polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.res.pl / *.res.pl 23.07.06, 18:32 hmm prof. Jakubowska to nawet biol-chemu niepuszcza na film przyrodniczy do kina Zorza.. nie wróży to dobrze szkole:p prof. Gamrac jest może sympatyczny i wyluzowany ale jak on mi cos tę matme tłumaczył, to miałam jeszcze większy mętlik w głowie niż jak sama cos próbowałam, wiec dla mnie nauczyciel z niego jest średni. ale dużo ludzi go sobie chwali, zalezy chyba od podejścia.. no i umiejętności;p prof. Dębska prywatnie jest naprawdę równą kobietą i zazdrościć można klasie którą ma na wychowawstwo, bo jeśli tylko ją polubi, to będzie bronić i chronić i załatwiać wszystko jak leci, a ona już to potrafi najlepiej:) jednak niemieckiego nie będą umieć jak się sami nie nauczą;p a najlepiej już za wychowawcę mieć prof. Plisia, żaden nauczyciel nie jest wtedy straszny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.res.pl / *.res.pl 23.07.06, 18:37 no ładnie, J.Wróbel by mnie zasztyletował- "nie puszcza" oczywiście osobno;p Odpowiedz Link Zgłoś
aga-d Re: I LO ranking nauczycieli 23.07.06, 19:53 Witam!! Zdecydowanie polecam p. Kędzierskiego!! Był moim wychowawcą a my jako klasa jego pierwszą!! Świetny gość i umie pogadać z uczniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:19 Jesli chodzi o panią profesor Nizioł.Uwazam ja za doswiadczona osobe,ktora wie co robi.Pracuje bardzo dlugo wiec chyba mozna jej wybaczyc te wszystkie charakterystyczne dla jej osoby zachowania.Wedlug mnie jesli ktos ma odrobine inteligencji,nie jest w stanie usiasc z pala.A kobieta naprawde martwi sie o swoich uczniow,jest przerazona poziomem,ktory z roku na rok spada...Prawda jest ze nie cierpi opuszczania jej zajec,ale przyznajmu szczerze,który nauczyciel to lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
penumbra Re: I LO ranking nauczycieli 14.08.06, 22:08 Jakbyś żyła 150 lat to teżbyś była doświadczona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:34 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dase dajcie spojkój ze szkola wakacje przecież??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: dajcie spojkój ze szkola wakacje przecież??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:54 a mógłby ktoś z któegoś z humanów ( z przyszłych drugich lub trzecich klas) napisać skąłd kadry jaki ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsudrats Re: dajcie spojkój ze szkola wakacje przecież??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 17:40 polski Byszuk, historia Ochenduszko, lacina Milcarek, biologia Rusinek, angielski Wyganowska, geografia Gergont, matematyka Bać, chemia Mackiewicz, fizyka Błachut (ale chyba? w tym roku jest na chorobowym), filozofia i PO to wiadomo, hiszpański Lampart. To był skład na drugi rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:22 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 12:21 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she ;) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.ostnet.pl 20.09.06, 18:36 chodze do tej szkoły już drugi rok i uważam, że jest świetna. Tylko 1lo ma ten klimacik. mimo że trafiłam na baaaaaardzo wymagających nauczycieli i czasami płakać mi się chce, gdy zakuwam do 2 w nocy, ale nie zmieniłabym tej szkoły na żadną inną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TBD Re: I LO ranking nauczycieli IP: 84.38.160.* 21.09.06, 14:35 Mi się podoba to, że jak wyjdę na przerwie przed szkołę to nie czuję, że mam przed sobą jeszcze 6 godzin lekcji xD A nauczyciele... jest kilka ciekawych osobistości, ale u niektórych nie da się wysiedzieć tych 45 minut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: I LO ranking nauczycieli IP: 62.93.41.* 22.09.06, 16:12 Moja 1-sza piątka: 1.p.B.Putyło 2.p.B.Pliś 3.p.A.Grzywacz 4.p.H.Szular- szkoda że juz nie uczy... 5.p.W.Bać Rózne inne typy uczą... Np. niejaka p.Barszczak (dawniej - Bester - powiedzmy prawda, tak - dobrze...), p.Milcarek - róznie to z nia jest, p.Pietryka - bez komentarza, p.Ruszała - rządzi:), p.Jacek (a może Albin?). Duzo by wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 22:35 Jak się wam podobał dzisiejszy dzien patrona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semantyczne użycie Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 23:11 kij wam w oko szczeniuchy, RUSINEK vel żywy trup RULEZZZZZZZZZZ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 13:29 mogliby odwołać lekcje wszystkie. W tym roku nie ma otrzęsin w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.06, 17:35 Ja myślałam, że z tym, że po 12 będą dalej to jakiś głupi żart jest :d W końcu nie poszłam w ogóle. Też jestem ciekawa o otrzęsiny, chyba nie będzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 20:17 Jak klasa się dobrze zorganizowała, to lekcji nie było;) A otrzęsin w tym roku ma nie być:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:57 Pierwszaki piszcie jacy anuczyciele wam przyapdli do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:06 sWitam mój ranking wyglada nastepujaco : 1. prof Bać (wychowawca) 2. prof Putyło 3. prof Ochenduszko Natomiast jeśli chodzi o ranking głupoty to napewno 2 osoby przodują tj prof Ruszała ( wiele razy juz wspominane uczenie sie ilosci ciagnikkow w Senegalu czy w Singapurze) prof Rylska-Juruś ( nauczycielka nowa uczy Wiedzy o kulturze , kazę malowac portrety ale tak jak by to zrobił cyt "egipski malarz" czy rysowac mamuty na kamieniu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona7 Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 09:34 dlaczego teraz nikt nie chce iść do 1lo? albo idą tacy sobie czyja to wina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:50 Matura 1987!!Może jakieś 20to lecie?? Ludzie pomyślcie. Jak fajnie byłoby się spotkać po tylu latach. Wszystkie klasy razem znowu w szkole z wychowawcami... Powspominać miłe chwile i te trudniejsze. 20 lat mija w maju. Szkoda zmarnować okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.rmf.pl 05.01.07, 19:01 Matura 89. Dużo fajnych wspomnień z 4 lat w Szkole. Wyrazy wdziecznosci dla prof. Środoń. Miło wspominam prof. Micał i prof.Plisia. Pozdrowienia dla koleżanki Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprawy Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:37 Mtaura 87' ...89' a ja myślałem, że dinozaury już dawno wyginęły ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 14:50 Wcale nie wyginęły. mają się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCZEŃ Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 05.01.07, 23:22 a co myślicie o matematyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.citynet.pl 23.01.07, 12:51 uczy jeszcze w-fu prof iwona palczak ? fajna kobita byla ,uczyla mnie ,byla wtedy swiezo po studiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpiegu Klasa o profilu tzw.managerskim-matura 1993 IP: *.165.unknown.vectranet.pl 23.01.07, 16:14 No właśnie, czy jest tu ktoś, kto czyta te posty z tej klasy??? Za rok 15-to lecie matury, może by tak jakieś spotkanie uskutecznić??? Powspominać wypady do Myczkowiec, Piwnicznej, Iwonicza, Brzózy Królewskiej, oglądnąć ponownie kasety video z nagrywanymi scenkami-skeczami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Klasa o profilu tzw.managerskim-matura 1993 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:40 hahaha dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagroda Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.07, 22:43 a może Wojewoda nagrodę by ufundował dla najlepezego nauczyciela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 23:09 nie ma kasy chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 21:40 Czyli kogo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lis Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:01 Zdaje się, że nie jest dobrze... Upadek I LO? rzeszow.edu.com.pl/Kandydat/kseon.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.171.43.4.crowley.pl 23.05.07, 21:29 A dziwisz się przecież ludzie boją się przychodzić do tej szkoły, stereotypy itp;] Sami mnie straszyli jak się wybierałam ale ja miałam ich gadanie...w nosie bo dla mnie żadne LO nie nauczy życia tak jak 1:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 21:40 A czy zagląda tu ktoś kto zdawał maturę w 1986r. i był w klasie Reni Ruszały;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:07 A 87 też może być? W tym roku mamay 20 lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:50 Matura 1987. Dziewczyny z "e" podobno robią XXlecie matury. A czy "b" robi? Powiedzcie ludziska. Nie wszyscy mają kontakt ze starymi przyjaciółmi, ale może wchodzą na forum i chętnie spotkaliby się z nimi gdyby była okazja. Dajcie znać!!!!!!!!!!!!!!!!! A co z resztą równoległych klas? Wpiszcie słówko gdybyście się spotykali. Odpowiedz Link Zgłoś
neverman Re: I LO ranking nauczycieli 26.03.07, 01:54 Ja bylam w humanistycznej, czyli bodajze A? Pod kierunkiem pani Srodon. Nie mam zadnego kontaktu z dawnymi kolezankami lub kolegami. Dzieki forum dowiedzialam sie, jak sie potoczyly losy niektorych z nich. Milo byloby sie spotkac, po tych dwoch dekadach. Lecz do tego trzeba paru spolecznikow-aktywistow;), ktorzy skrzykneliby towarzystwo. Obawiam sie, ze juz troche za pozno... BTW, 350 -lecie szkoly juz bylo czy to dopiero za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALfa Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 22:06 Chyba nie jest za późno. Wasza klasa spotyka się z okazji 20 lecia matury pod koniec czerwca jeśli dobrze wiem. Skontaktuj się z Jolą lub Beatą. To chyba one organizują. Nie jestem pewna, ale tak słyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
amw77 Re: I LO ranking nauczycieli 08.06.07, 21:52 T.Ochenduszko, w moich czasach (matura 1996) byl najlepszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banio Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 17:42 Mam pytanko. Czy ktoś coś wie na temat 20-lecia matury (rok1987 - w klasie "b")? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:50 Co to? Pierwsze nie ma już żadnych abolwentów ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwanowe Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.rzeszow.mm.pl 24.06.07, 23:44 fajne liceum Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_borsuk Re: I LO ranking nauczycieli 25.06.07, 01:16 szkola swietna, fajny klimat a lokalizacja wprost genialna:). a nauczyciele? ci byli rozni:) ja bardzo dobrze wspominam: j.polski (choc zdecydowanie nie nalezal do moich ulubionych): haldas i putylo. mimo, ze zupelnie rozne, to obie potrafily zainteresowac tematem (choc ta pierwsza miala zwyczaj odplywania w rozne dygresje:)) chemia: ulman (zapamietalem ja jako najbardziej sprawiedliwego nauczyciela) i sobkowiak (uczyl nas przez rok "wypozyczony" z polibudy) historia: niezapomniany ochenduszko:) angielski: sekiewicz-magon bardzo zle nie wspominam nikogo, ale nie za bardzo przepadalem za walachem (dretwy typ:)) swieboda (mitoman), "slepa" i tym malym siwym od po, ktorego nazwiska nie jestem pewny (chyba kruk)... kisala vel "rolnik" (podobno informatyk;)) nie zaliczal sie ani do pierwszej, ani drugiej kategorii. on byl po prostu smieszny:) ps. pamietacie strych nad sala informatyczna? spedzilismy tam wiele godzin na wagarach raczac sie piwkiem badz tanim winkiem:) ciekawe, czy jeszcze to funkcjonuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:38 uwazam ,ze prof.Jozef Swieboda ( Dzieje I Gimnazjum,Collegium Ressov. w zyciu Polakow i inne) byl OK. W tamtych czasach mogl podskoczyc tak jak inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:08 a dlaczego w I LO nie ma możliwości uczyć się języka rosyjskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 17:12 a dlaczego w I LO nie można się uczyć języka rosyjskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 21:36 15-lecie matury w tym roku organizuje 4d - matura 1992 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I LO ranking nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 11:32 siedleczka.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: I LO ranking nauczycieli IP: 80.50.128.* 06.02.11, 20:06 Kilka lat temu, kiedy wypłynęło to forum, a byłam uczennica I LO, zrobiła się mega afera, a kilku zbyt szczerych, acz niezbyt miłych uczniów zidentyfikowano :O To ku przestrodze obecnym. A tak w ogóle I LO, to najlepsza buda w mojej szkolnej historii (pełnometrażowej). Nauczyciele warci wspomnienia: - p. Ochenduszko!!! (klasa sama dla siebie i wiedza z ksiezyca) - p. Rysz (kogo uczył, ten nigdy nie zapomni ciosu kluczem) - p. Janicka (angielski mam nadal na blachę, i to po kilku latach absencji) - p. Ruszała (nie pamietam już wprawdzie stosunku liczby ciagników do liczy chinskich rolników, ale dreszczyk emocji przed i w trakcie geografii był jedyny w swoim rodzaju ;) - p. Putyło (opowiadała książki tak, że człowiek zapominał że jest na lekcji) Odpowiedz Link Zgłoś