Gość: df IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 25.06.02, 11:23 Czy wam tez grad zniszczył samochód, ja mam pełno wgnieceń! Czy wiecie jak to można naprawić (w miare tanio). Czy pozostaje szpachlowanie i lakierowanie całego samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ser Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 17:22 Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fiat), po przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał ile wlezie. Współczuje Ci. > Czy wam tez grad zniszczył samochód, ja mam pełno wgnieceń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 26.06.02, 10:42 Gość portalu: ser napisał(a): > > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fiat), > po > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał ile > wlezie. Współczuje Ci. > Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił ten grad! Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: 213.77.14.* 26.06.02, 11:00 Gość portalu: df napisał(a): > Gość portalu: ser napisał(a): > > > > > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fi > at), > > po > > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał > ile > > wlezie. Współczuje Ci. > > > > Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił ten > grad! > > Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów. > Nie tylko w innych częściach miasta ale w zależności od typu np. wklęśnięte są fiaty, citroeny, lanosy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KL Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 26.06.02, 14:28 Gość portalu: Tom napisał(a): > Gość portalu: df napisał(a): > > > Gość portalu: ser napisał(a): > > > > > > > > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówc > e (Fi > > at), > > > po > > > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad > prał > > ile > > > wlezie. Współczuje Ci. > > > > > > > Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił > ten > > grad! > > > > Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów. > > > Nie tylko w innych częściach miasta ale w zależności od typu np. wklęśnięte są > > fiaty, citroeny, lanosy... Mój vw wygląda po tym jak ruina a żony siecetno jest jak nowe!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztaszek Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:49 o ja mam gdzieś !!! w rzeszowie był grad ! jasna dupa ! a psy dupami nie szczekały przypadkiem ? nowiny na pierwszej stronie napisały, że był grad. o wszyscy przenajświętsi ! i nic innego w regionie sie nie działo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 17:58 Nie nic się nie działo, ale jutro na pierwszej stronie wyborczej napiszą o nowym idiocie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIERRE Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 06.07.02, 12:27 Gość portalu: sztaszek napisał(a): > o ja mam gdzieś !!! > w rzeszowie był grad ! jasna dupa ! a psy dupami nie szczekały przypadkiem ? > nowiny na pierwszej stronie napisały, że był grad. o wszyscy przenajświętsi ! i > > nic innego w regionie sie nie działo? Przeciez to Podkarpacie - tu nic oprócz gradu i otwarcia nowego koscioła nie może mieć miejsca. A tak przy okazji - tyle sie modlą tutejsze katole i u boga nie wybłagają spokojnego nieba... Pozostawiam to pod rozwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś