Dodaj do ulubionych

GRAD!!!!!!!!!!

IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 25.06.02, 11:23
Czy wam tez grad zniszczył samochód, ja mam pełno wgnieceń!
Czy wiecie jak to można naprawić (w miare tanio). Czy pozostaje szpachlowanie i
lakierowanie całego samochodu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ser Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 17:22

Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fiat), po
      przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał ile
      wlezie. Współczuje Ci.

> Czy wam tez grad zniszczył samochód, ja mam pełno wgnieceń!
      • Gość: df Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl / 10.1.18.* 26.06.02, 10:42
        Gość portalu: ser napisał(a):

>
        > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fiat),
        > po
        > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał ile
        > wlezie. Współczuje Ci.
        >

Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił ten
        grad!

Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów.

• Gość: Tom Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: 213.77.14.* 26.06.02, 11:00
          Gość portalu: df napisał(a):

> Gość portalu: ser napisał(a):
          >
          > >
          > > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówce (Fi
          > at),
          > > po
          > > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad prał
          > ile
          > > wlezie. Współczuje Ci.
          > >
          >
          > Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił ten
          > grad!
          >
          > Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów.
          >
          Nie tylko w innych częściach miasta ale w zależności od typu np. wklęśnięte są
          fiaty, citroeny, lanosy...

• Gość: KL Re: GRAD!!!!!!!!!! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 26.06.02, 14:28
            Gość portalu: Tom napisał(a):

> Gość portalu: df napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: ser napisał(a):
            > >
            > > >
            > > > Gdzie stało Twoje auto, w której dzielnicy Rzeszowa. Moje na Baranówc
            > e (Fi
            > > at),
            > > > po
            > > > przeglądzie nie zauważyłem żadnych uszkodzeń choć widziałem jak grad
            > prał
            > > ile
            > > > wlezie. Współczuje Ci.
            > > >
            > >
            > > Fiat Punto - na Okulickiego - na dachu i masce mam sito! szlag by trafił
            > ten
            > > grad!
            > >
            > > Ale słyszałem, ze w innych cześciach miasta nie uszkodził samochodów.
            > >
            > Nie tylko w innych częściach miasta ale w zależności od typu np. wklęśnięte są
            >
            > fiaty, citroeny, lanosy...

Mój vw wygląda po tym jak ruina a żony siecetno jest jak nowe!!!!!

• Gość: sztaszek Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 17:49
      o ja mam gdzieś !!!
      w rzeszowie był grad ! jasna dupa ! a psy dupami nie szczekały przypadkiem ?
      nowiny na pierwszej stronie napisały, że był grad. o wszyscy przenajświętsi ! i
      nic innego w regionie sie nie działo?
      • Gość: Reformat Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 25.06.02, 17:58
        Nie nic się nie działo, ale jutro na pierwszej stronie wyborczej napiszą o
        nowym idiocie na forum.
      • Gość: PIERRE Re: DUPA NIE GRAD ! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 06.07.02, 12:27
        Gość portalu: sztaszek napisał(a):

> o ja mam gdzieś !!!
        > w rzeszowie był grad ! jasna dupa ! a psy dupami nie szczekały przypadkiem ?
        > nowiny na pierwszej stronie napisały, że był grad. o wszyscy przenajświętsi ! i
        >
        > nic innego w regionie sie nie działo?

Przeciez to Podkarpacie - tu nic oprócz gradu i otwarcia nowego koscioła nie może
        mieć miejsca.
        A tak przy okazji - tyle sie modlą tutejsze katole i u boga nie wybłagają
        spokojnego nieba...
        Pozostawiam to pod rozwagę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka