Dodaj do ulubionych

Maturalna gorączka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:13
Biedni maturzyści - króliki doświadczalne, powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Maturalna gorączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:34
      Nie przesadzajmy- ktoś musi być pierwszy...
      A jutro moja pierwsza matura - tym razem jako egzaminatora - trzymam kciuki za
      wszystkich maturzystów!!! :-)
    • Gość: Emigrant Re: Maturalna gorączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:36
      Jestem maturzystą, nie jestem ani biedny ani królik doświadczalny. I
      prawdopodobnie będę zarabiać 26 razy tyle co ty, synku.
    • prof-antoni Szopka. Ściąganie na grandę mamy za sobą???. 17.04.05, 22:24
      Wejdźcie do WC(centrum wymiany ściąg). I to ma być egzamin państwowy. Jesteśmy
      chyba jedynym krajem, gdzie ściągający (oszust) tak imponuje innym.
    • pprzemekk Re: Maturalna gorączka 18.04.05, 07:26
      hmmm

1. Kasia gdzie egzaminujesz? :)

2. Heh.. czy ja jestem jakis niedorozwiniety czy co? Nie planuje brac zadnych
      sciag, na maturze z matmy i fizyki bedzie karta wzorow, na polskim licze ze
      jakos sie uda a angielski to banal. Na co mi sciagi? Z polaka to bym musial
      ksiazke z 3ech lat LO wziac :P

pozdrawiam

PS. trzymajcie kciuki za maturzystow! :-)
      • Gość: Kasia Re: Maturalna gorączka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 15:42
        1. A nie napiszę:-))

Pierwszy dzień przeżyłam, pytanie to też jest stres dla nas nauczycieli.
        Wiadomo, że chcielibyśmy, żeby każdy ze zdających zaprezentował maksimum swoich
        możliwości, trochę to przykre, jak ktoś, kto przez 3 lata dobrze się uczy nagle
        się zdenerwuje, a komisja ocenia to, co słyszy tylko dzisiaj. U nas na
        szczęście nie było takiego przypadku, poszło tak sobie, wyniki nie były raczej
        dla nikogo zaskoczeniem. Forma nowej matury (język obcy) bardzo mi odpowiada,
        trzymam kciuki za innych zdających, za pprzemkka szczególnie ;-)
    • Gość: ines Re: Maturalna gorączka IP: 80.51.255.* 18.04.05, 21:50
      Trzymam kciuki za maturzystów:)
      Ta nowa matura ustna z polskiego jest o wiele łatwiejsza. A biorąc pod uwagę,
      że ocenia się nie tylko wiedzę, ale i umiejętność prezentacji może bardziej
      przydatna w życiu. Ubolewam nad maturą pisemną z polskiego, która może pogrążyć
      humanistów, bo promuje przeciętność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka