Dodaj do ulubionych

Jeśli nikomu się nie chce

IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 16:44
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 16:46
      ...to ja napiszę 1500-ny post:)))
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:11
      Crimen, czyżbyś był z Rzeszowa? Czy to z Tobą przedtem rozmawiałam?
      Jezeli tak, to dzieki za zyczenia:)))
      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 17:25
        Oczywiście że ze mną Dorotko.Widziałem przecież że od paru tygodni błąkasz się
        po forum ogólnopolskim:)))To jak będzie z tą marmoladą?
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:26
      A kiedy proponujesz?
      Wcale sie nie błąkałam pare tygodni, a ty jeses podglądacz:)))
      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 03:32
        Nie jestem podglądaczem tylko obserwatorem, a dzisiaj zostałem uznany za zakałę
        forum ogólnopolskiego:)))
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 07.09.01, 17:30
      skąd wiesz, że mam na imie Dorota
      Przedtem rozmawiałam z pracy, teraz już nie.
      Nie mam kompa w domu, więc może jakoś się umówimy?
      Ja zaraz wychodzę z Caffe, a wieczorem nie mogę, bo spotykam się ze znajomymi.
      Czekam na jakiś sygnał:)))))))
      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 07.09.01, 18:41
        Wszystkich tajemnic nie mogę ujawniać, ale jestem od tego aby wiedzieć:)))
        Zaglądnij tu w poniedziałek o 10 to jeszcze wymienimy parę postów.W czasie
        weekendu wpadnę tu parę razy ale jeśli nie masz kompa w domu to poniedziałek
        jest najlepszy.Baw się dobrze:)))
        • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 10:24
          Intrygująca jest Twoja osoba, bardzo tajemnicza. Uchyl choc rabka tajemnicy:)))
          Nie mam komputera w domu, ale kafejki też istnieją.
          Wracając do mojego błądzenia, to zapewne nie jestem takim wygą jak Ty. Cały
          czas sie uczę.
          pozdrawiam:)))))
          • Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:33
            Crimen to nie tylko bystry obserwator, ale również bardzo towarzyski uczestnik
            forum(o czym ja przekonałam się dopiero parę dni temu wcześniej też przez kilka
            miesięcy"błąkając się" po forum Gazety).
            Pozdrawiam :)))
            frais(na forum ogólnopolskim najczęściej bess, ale koniecznie pisane z małej
            litery i przez dwa s).
            • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 16:17
              Zauwazylam...
              Crimen, gdyby mnie nie bylo o 10 w poniedzialek, to poczekaj moment:)))
            • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 08.09.01, 16:18
              Bess, dzieki za pozdrowienia. Intryguje mnie osoba crimena.
            • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:51
              Frais oczywiście znam Twoje drugie wcielenie, ale na forum "Kobieta" strach się
              pokazywać.
              Tam dokonuje się masowej eksterminacji samców:)Ulokowałem się tam gdzie
              bezpieczniej.Pozdrawiam.
              • Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 18:58
                A twierdziłeś,że lubisz rozmawiać z kobietami:))Ja ostrzegałam.To prawda,że na
                forum kobieta zaczynają dominować wojujące feministki.Ale męskie forum może
                być "pouczające",prawda?;))Pozdrowienia dla dociekliwego.
                • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 19:05
                  Niczego nie odwołuję.Na forum "towarzyskim" pojawiają się zdecydowanie
                  łagodniejsze egzemplarze:))))Pozdrawiam.
          • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:44
            Dobrze, uchylam:)Rzeszów jest mały.Być może spotkaliśmy się przypadkiem, ale
            nie wiem kim jesteś.Aby zaintrygować dziewczynę trzeba ją czymś zaskoczyć.
            Zaskoczyłem Cię?
            Będę w poniedziałek o dziesiątej i zaczekam ile trzeba:)Pozdrawiam.
    • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 18:55
      Forum regionalne od razu zyskuje gdy pojawiają się na nim takie ozdoby jak Wy.
      Aż chce się tu częściej zaglądać:)))
      • Gość: frais Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:06
        Jak na mężczyznę przystało zawsze zaczynasz od pochlebstw.Zauważyłam Crimen...
        • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce do Swidery i Frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 08.09.01, 19:12
          Kobieta dopieszczona nie utrudnia życia męszczyznie:)
    • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 10:06
      Już jestem Dorotko:)
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 10.09.01, 10:07
      czesc crimen, pochlebco. juz jestem...
      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 10:14
        Dlaczego zaraz pochlebco?Tu naprawdę pojawia się za mało dziewczyn:)
        • Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 10:59
          ja nie mowilam o pochlebcy w zlym sensie. to dobrze, że sa jeszcze tacy
          mezczyzni:-)
          • crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce 10.09.01, 11:12
            Co za pech.W takiej chwili zablokowało mi dostęp do portalu:)Myślę że lepiej
            pisać bezpośrednio do siebie.Podaj mi swój adres albo pisz vezpośrednio na ten
            powyżej:)Pozdrawiam.
            • Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 11:43
              teraz mnie zablokowalo, to chyba przez ten poniedzialek!!!
              • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 10.09.01, 16:00
                Dorotko, wyslałem Ci dwa emy.Potwierdz czy doszły, bo "Gazeta" cały dzien
                dowcipy robi:)
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce Do Crimena 10.09.01, 10:12
      Crimen, jestes niczym pasterz, ktory znajduje zblakane owieczki i wyprowadza je
      na dobra droge:)))
      • Gość: RJ Moze na chat IP: *.itme.edu.pl 10.09.01, 14:21
        Moze lepiej porozmawiac na czacie?
        Pozdrowienia
        • swidera Re: Moze na chat 11.09.01, 09:50
          a skad wiesz, ze lepiej?
          a kto ty jestes?
          • Gość: RJ Re: Moze na chat IP: *.ifpan.edu.pl 11.09.01, 11:11
            Wejdz na chat rzeszowski o 13 to sie poznamy.
            Pozdrowienia
            • Gość: swidera Re: Moze na chat IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 13:19
              Widze RJ, ze jestes raczej zwolennikiem czatu, ja wole forum, zdecydowanie,
              chyba ze jakis kameralny czat:)
              • Gość: crimen Re: Moze na chat IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 14:35
                No widzisz Świdera, od kidy pojawiłaś się na forum regionalnym zaraz ruch się
                zrobił.Tak trzymaj:)
                • swidera Re: Moze na chat 11.09.01, 14:54
                  crimen, jak zwykle uroczy i miły:)
                  • Gość: crimen Re: Moze na chat IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 15:17
                    ;-)
                    • swidera Re: Moze na chat 11.09.01, 15:40
                      Crimen, czy masz na co dzien kobiete w domu?
                      Pytam, bo bedac z nami, kobietami, na co dzien chyba trudno byc fanem;-)
                      • Gość: crimen Re: Moze na chat IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 16:13
                        W zasadzie już nie.Ale na co dzien i od święta ciągle mnie zdumiewacie.
                        Zauważ, założyłem bzdurny wątek, a dzięki kobietom staje się jednym z dłuższych
                        na tym forum:)
                        • Gość: frais Re: Moze na chat IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 17:51
                          Ja też go mogę przedłużać, ale nie dzisiaj.Miłych pogawędek. Pozdrawiam.
                          • Gość: crimen Re: Moze na chat do frais IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.09.01, 20:44
                            Jesteś zawsze mile widziana.Pozdrawiam.
                            • swidera Re: Moze na chat do crimena 12.09.01, 09:20
                              teraz cie wypada nazwac prowokatorem, oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu:)
                              rzeczywiscie bzdurny watek, a najbardziej oblegany, no moze nie oblegany, ale
                              najdluzszy.
                              ale co my o kobietach i bzdurnych watkach, jak wszyscy o terrorystach...
                              • Gość: crimen Re: Moze na chat do crimena IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 12.09.01, 11:58
                                Hej to ja prowokator.Dostałaś mojego ema?Jeżeli nie to napiszę jeszcze raz.Od
                                poniedziałku dzieją się dziwne rzeczy w tym portalu:)
                                • Gość: swidera Re: Moze na chat do crimena IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 12:57
                                  wlasnie dzieje sie duzo, to pewnie w zwiazku z zamachem terrorystów, moze
                                  Gazeta przygotowywuje sie do odparcia ataku
                                  maila dostałam, dzieki
    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 14.09.01, 08:00
      No wlasnie, jesli nikomu sie nie chce, to ja napisze znowu.
      powielam slowa crimena, ale mam nadzieje, ze sie za to nie pogniewa. Crimen,
      odezwij sie!
      pozdrawiam wszystkich:)
      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 09:19
        Chwała Ci za podtrzymywanie wątku.Jestem, czuwam, pamiętam:)
        Miłego dnia.
        • Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 09:31
          Ciesze sie, ze jestes:)))
          • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 09:41
            A co ja mam powiedzieć?Czy planujesz jakąś wycieczkę rowerową w niedzielę?
            • Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.01, 14:02
              planuje i w niedziele i w sobotę, po warunkiem, ze nie bedzie pompowac z nieba:)
              • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 16:30
                W niedzielę definitywnie konczę sezon,chętnie w miłym towarzystwie:)
                • Gość: swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.6.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:04
                  Jesli nie bedzie padało, to bardzo chetnie, jak sie skontaktujemy?
                  Ja mam w niedziele czas do godziny 15, bo na 16 ide do pracy. Jeszcze jutro
                  zajrze do skrzynki i tutaj.
                  Pozdrawiam:)))
                  • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 14.09.01, 17:43
                    Patrzę z nadzieją w niebo.Detale uzgodnimy listownie.Pozdrawiam:)))
                    • swidera Re: Jeśli nikomu się nie chce 15.09.01, 10:27
                      dzisiaj sobota, nie pada, ale za ladnie tez nie jest.
                      Pozdrawiam:)))
                      • Gość: crimen Re: Jeśli nikomu się nie chce IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 15.09.01, 12:29
                        Wreszcie udało mi sie tu wejść.Pogoda faktycznie dziwna.Może jutro:)
                        Miłego dnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka